Καλά τα λεφτά δεν νομίζω να ναι θέμα .. εγώ θεωρώ ότι είναι παίκτης μπαρτζωκα αλλά όχι όπως είναι τώρα το ρόστερτουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 29, 2025 2:08 pmο σορτς ζηταει 2-2.5 τον χρονο και δεν παιζει με σκακιστικο εξελακι,θελει την μπαλα πολυ ωρα στα χερια του δηλαδη 30 λεπτα συμμετοχης και υψηλο γιουσατζshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 29, 2025 2:02 pmΟ Μαλεντον έχει κλείσει Ρεάλ
Ο σορτς παικταράς αλλά πρέπει να αλλάξει όλη η ομάδα .. με γουοκαπ λι δεν ταιριάζει επιθετικά καθόλου ..με φουρνιε σασα μιλου αμυντικά καθόλου..
Με τον βιλντοζα και Έβανς μόνο κολλάει στα Γκαρντ που πιθανότατα είναι για διώξιμο ..
Σε περίπτωση που δεν πάρουμε Ευρωλίγκα και πάμε για ριζικές αλλαγές ναι είναι φοβερή περίπτωση..φέρνεις και ουτουρου γουορντ
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 5381
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- coach blue
- Reactions: 933
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 503
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια χαρά ταιριάζει στον Ολυμπιακό ο shorts και με τον coach. Προσωπικά τον θέλω σαν τρελός, θα μας πάει next level. Έκανε πλάκα στον ΠΑΟ μόνος του. Το μπάσκετ έχει αλλάξει και όσο δογματικός μπορεί να είναι ο Μπαρτζώκας με την προσήλωση στο πλάνο, δεν είναι βλάκας..αντιθέτως ξέρει καντάρια μπάσκετ και έχει διορατικότητα.
Όπως είπε και ο φίλος shaq, αν έρθει ο shorts πρέπει μα γίνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ..Διώχνεις Σακ, Μίλου, Γκός που λήγουν τα συμβόλαια τους. Φέρνεις πακέτο με shorts τον Ward. Παίρνεις ένα ψηλό τύπου Γκάμπριελ να κόβει λαρύγγια στην άμυνα και είσαι κομπλέ.
Μια χαρά ταιριάζει ο shorts με Λι. Πέραν του ότι τον Λι θα τον κάνει τον επόμενο Μακίσικ ο coach με πιο off ball παιχνίδι και λιγότερο on ball, στην Παρί όταν ο shorts μαρκάρεται σωστά δίνει την μπάλα στον Hifi να κάνει τα δικά του. Ε ο Λι μια χαρά μπορεί να εκτελέσει ρόλο Hifi και πιο αποτελεσματικά. Ο Βιλτόζα, επίσης, ταιριάζει πολύ με shorts. Και ο Ράιτ με shorts θα έχει νούμερα Τουρκίας.
Οπότε, συνοπτικά, τρεις αναίμακτες αποχωρήσεις λόγω λήξης συμβόλαιων, και τρεις προσθήκες. Η μια ακριβή (shorts), οι άλλες δυο normal σε budget.
Κρατάς και Φαλ για τρίτο ψηλό να παίζει μότιον στην second unit με Αλέκο, Παπ και Θωμά και άντε κερδίστε μας μετά.
0
-
- Reactions: 421
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
O Σορτς δυστυχώς δεν χωράει στον Ολυμπιακό , όχι λόγω αξίας που είναι……… Η ΠΑΙΚΤΑΡΑ, αλλά διότι στο σύστημα του Ολυμπιακού ο Γκαρντ δεν κρατάει πολύ την μπάλα σε χρόνο και δεν αποφασίζει ένεκα του ταλέντου του!! Ο Σόρτς κατ ‘ εμέ είναι ιδανικός παίκτης Αταμάν, που αν τον πάρει ο Πάο το καλοκαίρι θα είναι ΜΑΚΡΑΝ της δεύτερης η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού!! Ούτε Μίσιτς, ούτε τίποτα…..το παιδί όλη την χρονιά είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!kein έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 29, 2025 1:37 pmΤον Σορτς τον παίρνεις για πρώτο βιολί, να βαράει 30λεπτα σταθερά. Έχει αποδείξει την αξία του, είναι σε σταθερά ανοδική πορεία εδώ και 3ετία (Βόνη). Βασικά είναι όπλο σοβαρό ο τύπος. Αξίζει να τα σκάσεις για πάρτι του και να αλλάξεις το πλάνο της ομάδας σε πιο run 'n' gun φάση. Θέλει βέβαια και 2-3 κάλους σουτέρ δίπλα του.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνώ στα περισσότερα που λες, αλλά μην περιμένεις Σορτς στον Ολυμπιακό……….ΜΕΓΑΛΗ παικτάρα και φυσικά θα τον ήθελα, αλλά αφενός αποφάσισε η ομάδα να ρισκάρει με την περίπτωση Έβανς και αφετέρου όσο και να προσαρμοστεί που λες ο προπονητής σε νέο εντελώς για το στυλ του Ολυμπιακού τρόπο παιχνιδιού, που μεταξύ μας δεν το πολυπιστεύω, εντούτοις προφανώς και δεν θα το αλλάξει ριζικά στο 100%!!!! Χρειάζονται πάρα πάρα πολλά διαφορετικά προαπαιτούμενα για να έρθει ο Tj στον Ολυμπιακό…….ε και για αυτό δεν θα έρθει ΔΥΣΤΥΧΩΣ ξαναλέω!!Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 29, 2025 2:50 pmΜια χαρά ταιριάζει στον Ολυμπιακό ο shorts και με τον coach. Προσωπικά τον θέλω σαν τρελός, θα μας πάει next level. Έκανε πλάκα στον ΠΑΟ μόνος του. Το μπάσκετ έχει αλλάξει και όσο δογματικός μπορεί να είναι ο Μπαρτζώκας με την προσήλωση στο πλάνο, δεν είναι βλάκας..αντιθέτως ξέρει καντάρια μπάσκετ και έχει διορατικότητα.
Όπως είπε και ο φίλος shaq, αν έρθει ο shorts πρέπει μα γίνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ..Διώχνεις Σακ, Μίλου, Γκός που λήγουν τα συμβόλαια τους. Φέρνεις πακέτο με shorts τον Ward. Παίρνεις ένα ψηλό τύπου Γκάμπριελ να κόβει λαρύγγια στην άμυνα και είσαι κομπλέ.
Μια χαρά ταιριάζει ο shorts με Λι. Πέραν του ότι τον Λι θα τον κάνει τον επόμενο Μακίσικ ο coach με πιο off ball παιχνίδι και λιγότερο on ball, στην Παρί όταν ο shorts μαρκάρεται σωστά δίνει την μπάλα στον Hifi να κάνει τα δικά του. Ε ο Λι μια χαρά μπορεί να εκτελέσει ρόλο Hifi και πιο αποτελεσματικά. Ο Βιλτόζα, επίσης, ταιριάζει πολύ με shorts. Και ο Ράιτ με shorts θα έχει νούμερα Τουρκίας.
Οπότε, συνοπτικά, τρεις αναίμακτες αποχωρήσεις λόγω λήξης συμβόλαιων, και τρεις προσθήκες. Η μια ακριβή (shorts), οι άλλες δυο normal σε budget.
Κρατάς και Φαλ για τρίτο ψηλό να παίζει μότιον στην second unit με Αλέκο, Παπ και Θωμά και άντε κερδίστε μας μετά.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σωστή επιλογή αδερφέ…….αλλα ο ταμάμ 2 way παίκτης που χρειάζεται είναι ο Bonga!kein έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 29, 2025 2:04 pmΟ Ward είναι ο παίχτης που σας λείπει τα τελευταία χρόνια, θα ταίριαζε γάντι στην ομάδα σας.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 29, 2025 2:02 pmΟ Μαλεντον έχει κλείσει Ρεάλ
Ο σορτς παικταράς αλλά πρέπει να αλλάξει όλη η ομάδα .. με γουοκαπ λι δεν ταιριάζει επιθετικά καθόλου ..με φουρνιε σασα μιλου αμυντικά καθόλου..
Με τον βιλντοζα και Έβανς μόνο κολλάει στα Γκαρντ που πιθανότατα είναι για διώξιμο ..
Σε περίπτωση που δεν πάρουμε Ευρωλίγκα και πάμε για ριζικές αλλαγές ναι είναι φοβερή περίπτωση..φέρνεις και ουτουρου γουορντ
1
1

-
- Reactions: 1407
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 1069
- Προειδοποιήσεις:
1
Η ομαδα θα αναζητησει γκαρντ μονο εφοσον σεν κρατησει τον εβανς. Η σειρα των ταιριαστων για την ομαδα ειναι με σειρα προτεραιοτητας ο Μαλεντον, ο Σορτς, ο Μουσα, ο Καρλικ Τζοουνς, ο Καρσεν Εντουαρντς. Ολοι αυτοι θα εδιναν το κατι παραπανω στην γραμμη μας αν ο εβανς αποφασιστει μηννπαρει την ευκαιρια του. Αν με ρωτατε απο ολους θα προτιμουσα τον καλο εβανς εκτος ισως απο τον μαλεντον λογω ηλικιας.
Ο ward δεν μου αρεσει καθολου.
Ο ward δεν μου αρεσει καθολου.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σε τί άλλα κρίσιμα δηλαδή θες να τον δεις??? Απέναντι στον Χαλιμπέρτον??? Ο τυπάς μόνος του κουβαλάει όλη την Παρί εφέτος, τα ίδια πέρυσι με την Βόννη…….με 20000 κόσμο στο ΟΑΚΑ σε do or die παιχνίδι για την ομάδα του βγαίνει mvp με πάρα 1 ριμπάουντ triple double…….ε μα το Θεό πια, τί άλλο να κάνει βρε αδερφέ???TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 29, 2025 4:01 pmΟ Σορτς είναι παιχταράς. Να τον δούμε και στα κρίσιμα όμως. Για μένα είναι ΝΑΙ για Ολυμπιακό.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το θέμα με τον σορτς δεν είναι να τον δούμε στα κρίσιμα αλλά σε ομάδα που παίζει διαφορετικό μπάσκετ .. Γιατί δεν νομίζω καμία ομάδα να παίζει αυτό το τρελό τέμπο και να τον έχει και απόλυτο αφέντη..
Επίσης αμυντικά μόλις πάει σε μεγάλη ομάδα θα τον χτυπάνε σαν το χταπόδι .. δεν λέω ότι δεν θα παραμείνει παικταράς αλλά θεωρώ ότι θα χει πολύ μικρότερο ιμπακτ αποτι στην Παρί
Επίσης αμυντικά μόλις πάει σε μεγάλη ομάδα θα τον χτυπάνε σαν το χταπόδι .. δεν λέω ότι δεν θα παραμείνει παικταράς αλλά θεωρώ ότι θα χει πολύ μικρότερο ιμπακτ αποτι στην Παρί
1
1

-
- Reactions: 2215
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Όπου και να πάει θα είναι απίστευτος, αρκεί ο προπονητής του να στήσει την ομάδα γύρω του, όπως κάνει δηλαδή ο Αταμαν με τον Ναν για παράδειγμα. Δηλαδή ο Οσφπ και η Φενερ σίγουρα θα ήθελαν τον Σορτς, αλλά δεν ξέρω αν ο Μπαρτζώκας και ο Σαρας θα μπορούσαν να προσαρμοσουν το μπάσκετ τους γύρω του.. Πιο πιθανό μου φαίνεται να πάει σε καμία Αρμανι, σε καμία Ντουμπάι, σε καμία Εφες. Και στη Μπαρτσα θα μου κόλλαγε, σίγουρα όχι στη Ρεαλ και πολύ δύσκολα στον ΠΑΟ του Ναν ή στην Μονακο του Τζέιμς. Μακάρι να έμενε στη Παρι αλλά τόσο αυτή, όσο και η Μπαγερν που επίσης θα κολλούσε μάλλον αδυνατούν να του δώσουν τα 2 μύρια που θα ζητάει το καλοκαίρι.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 29, 2025 4:50 pmΤο θέμα με τον σορτς δεν είναι να τον δούμε στα κρίσιμα αλλά σε ομάδα που παίζει διαφορετικό μπάσκετ .. Γιατί δεν νομίζω καμία ομάδα να παίζει αυτό το τρελό τέμπο και να τον έχει και απόλυτο αφέντη..
0
-
- Reactions: 992
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
4
Εγώ αν δεν γίνεται να πάρουμε Μίσιτς θα έπαιρνα τον Σορτς. Άριστος οργανωτής, δημιουργεί ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα.
Αρκεί όμως να του δίνεις την μπάλα στα χέρια και να αποφασίζει αυτός τι θα κάνει. Στη motion του Μπαρτζώκα δεν ξέρω κατά πόσο θα αποδώσει.
Επίσης και για την εθνική που ψάχνει πλέι μεικερ θα πλευριζα τον Σορτς αν ψήνεται να του δώσω διαβατήριο. Είναι ακριβώς ότι μας χρειάζεται για να πάρουμε σκορ και δημιουργία.
Αρκεί όμως να του δίνεις την μπάλα στα χέρια και να αποφασίζει αυτός τι θα κάνει. Στη motion του Μπαρτζώκα δεν ξέρω κατά πόσο θα αποδώσει.
Επίσης και για την εθνική που ψάχνει πλέι μεικερ θα πλευριζα τον Σορτς αν ψήνεται να του δώσω διαβατήριο. Είναι ακριβώς ότι μας χρειάζεται για να πάρουμε σκορ και δημιουργία.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν ισχύει για γουορντ ότι του χουμε κάνει ήδη πρόταση τότε βλέπω κάπως έτσι το ρόστερ
Γκος γουοκαπ λι
Φουρνιε
Μούσα γουορντ παπ
Βεζε πιτερς
Φαλ ουτουρου ραιτ
Γουορντ λογικά στέλνει μακισικ για βρουβες
Εγώ θα μαι πολύ ευχαριστημενος με αυτό..θα προτιμούσα έναν μαλεντον αντί του Γκος αλλά αποτι λένε είναι κοντά να ανανεώσει .Αν κρατήσουν και τον Έβανς δεν βλέπω πως θα χωρέσουν και τον μούσα
Ο γουορντ κοιτάει πρώτα το ΝΒΑ
Ο σορτς παίζει ήδη σε εθνική … νομίζω τα Σκόπια
Γκος γουοκαπ λι
Φουρνιε
Μούσα γουορντ παπ
Βεζε πιτερς
Φαλ ουτουρου ραιτ
Γουορντ λογικά στέλνει μακισικ για βρουβες
Εγώ θα μαι πολύ ευχαριστημενος με αυτό..θα προτιμούσα έναν μαλεντον αντί του Γκος αλλά αποτι λένε είναι κοντά να ανανεώσει .Αν κρατήσουν και τον Έβανς δεν βλέπω πως θα χωρέσουν και τον μούσα
Ο γουορντ κοιτάει πρώτα το ΝΒΑ
Ο σορτς παίζει ήδη σε εθνική … νομίζω τα Σκόπια
0
-
- Reactions: 503
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια χαρά μπορεί ο Μπαρτζώκας να στήσει την ομάδα πάνω του, όπως έκανε με τον Ουόκαπ τα τελευταία 4 χρόνια. Ο Ουόκαπ κάνεις δεν ξέρει τι μέλι γενέσθαι, στον Έβανς δεν μπορείς να στηριχθείς για βασικό pg, και ο Γκός κάνει μόνο για συμπληρωματικός. Άρα πρέπει να πάμε για βασικό playmaker του χρόνου. Πιο ιδανικό από Shorts δεν θα βρεις.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 29, 2025 4:56 pmΌπου και να πάει θα είναι απίστευτος, αρκεί ο προπονητής του να στήσει την ομάδα γύρω του, όπως κάνει δηλαδή ο Αταμαν με τον Ναν για παράδειγμα. Δηλαδή ο Οσφπ και η Φενερ σίγουρα θα ήθελαν τον Σορτς, αλλά δεν ξέρω αν ο Μπαρτζώκας και ο Σαρας θα μπορούσαν να προσαρμοσουν το μπάσκετ τους γύρω του.. Πιο πιθανό μου φαίνεται να πάει σε καμία Αρμανι, σε καμία Ντουμπάι, σε καμία Εφες. Και στη Μπαρτσα θα μου κόλλαγε, σίγουρα όχι στη Ρεαλ και πολύ δύσκολα στον ΠΑΟ του Ναν ή στην Μονακο του Τζέιμς. Μακάρι να έμενε στη Παρι αλλά τόσο αυτή, όσο και η Μπαγερν που επίσης θα κολλούσε μάλλον αδυνατούν να του δώσουν τα 2 μύρια που θα ζητάει το καλοκαίρι.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 29, 2025 4:50 pmΤο θέμα με τον σορτς δεν είναι να τον δούμε στα κρίσιμα αλλά σε ομάδα που παίζει διαφορετικό μπάσκετ .. Γιατί δεν νομίζω καμία ομάδα να παίζει αυτό το τρελό τέμπο και να τον έχει και απόλυτο αφέντη..
Αν φέτος πάει η φάση κατά διαόλου και δεν φύγει ο προπονητής, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο, δεν είναι απίθανο να εγκαταληφθεί η ιδέα της μότιον για κάποιο άλλο στυλ παιχνιδιού.
Ο Μπαρτζώκας δεν γεννήθηκε με το playbook της μότιον στο κεφάλι του. Δεν είμαι σίγουρος και αν έπαιζε μότιον στην Κουμπάν και στις άλλες ομάδες που προπονησε. Απλά με το πέρας των χρόνων έκρινε ότι η μότιον είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος παιχνιδιού.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο εκάστοτε προπονητής, με τα κιλά μπάσκετ που ξέρει ο συγκεκριμένος, ότι δεν μπορεί να κινηθεί προς κάποια άλλη κατεύθυνση, η να εξελίξει την μότιον σε κάτι άλλο.
Άλλωστε η μότιον, είναι περισσότερο μια ιδέα, πάρα ένα συγκεκριμένο σύστημα. Τώρα παίζει αυτό που βλέπουμε γιατί έχει συγκεκριμένα εργαλεία στα χέρια του (Ουόκαπ, Γκός, Φαλ, Σάσα). Αν έρθουν αλλά εργαλεία μπορείς να παίξεις κάτι τελείως διαφορετικό.
Να το θέσω διαφορετικά. Όταν πήρε τον Μίλου πέρυσι προφανώς κάτι άλλο είχε στο μυαλό του. Τελικά αυτό δεν του βγήκε και φέτος, καλώς ή κακώς, έμεινε με τον Μίλου, αν ήταν στο χέρι του ή αν το συμβόλαιο του Μίλου έληγε το καλοκαίρι που πέρασε, ίσως επέλεγε να πάρει άλλου τύπου ψηλό.
Φέτος το καλοκαίρι είναι μια μοναδική συγκυρία που λήγουν τρία συμβόλαια εν δυνάμει βασικών παικτών. Σε παίρνει δλδ να κάνεις προσθήκες που θα αλλάξουν τον τρόπο που παίζεις.
Θέλω να πιστεύω οτι ο Μπαρτζωκας που είναι κορυφαίος προπονητής έχει την δυνατότητα να εξελίσσεται ακόμα και σε αυτή την ηλικία, γιατί το μπάσκετ αλλάζει, και αν το βλέπουμε εμείς εδώ στο φόρουμ που είμαστε άμπαλοι, το σίγουρο είναι οτι το βλέπουν και οι προπονητές του βεληνεκούς του Μπαρτζώκα.
Απλά για να γίνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή θα πρέπει το προηγούμενο πλάνο να αποτύχει παταγωδώς. Ο Άταμαν δεν είχε λόγο να αλλάξει κάτι πέρυσι γιατί η συνταγή ήταν πετυχημένη. Αν φέτος αποτύχει παταγωδώς να είσαι σίγουρος οτι θα γίνουν δομικές αλλαγές και στην δίκη σου ομάδα.
1
1