Εγώ φίλε έγραψα για τα σφυρίγματα και ανέβασα το βιντεάκι του Lebronvforvendetta85 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 01, 2020 3:35 pmΔεν τον είδα τον αγώνα, το σχόλιό μου ήταν καθαρά χάριν αστεϊσμού.

Συντονιστής: Captains
Εγώ φίλε έγραψα για τα σφυρίγματα και ανέβασα το βιντεάκι του Lebronvforvendetta85 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 01, 2020 3:35 pmΔεν τον είδα τον αγώνα, το σχόλιό μου ήταν καθαρά χάριν αστεϊσμού.
To είδα, λάιβ κιόλας και μου αμαύρωσε και μια εξαιρετική στοιχηματική ημέρα.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2020 4:48 pmO Yorgos όμως δεν είδε την επική ματσάρα του Μπούκερ που επιτέλους ξεκίνησε να μιλάει ο μπασκετικός κόσμος για κάτι σχετικό με το άθλημα, για τους Σανς.
Φοβερο μπάζερ μπίτερ. Έχω να δω αρκετό καιρό τόσο όμορφο iso play από παίκτη. Βαθμός δυσκολίας 100 στα 10 . Είχε κολλημένο απάνω του τον Τζορντ ( που τελευταία ότι ακουμπάει αμυντικά γίνεται χρυσός) + τον Λεοναρντ.
Επικός πανηγυρισμός μετά.
[media]
[/media]
Δεν υιοθετούμε το τάκλιν στον διαιτητή αλλά ούτε καταδικάζουμε
ssoulliss έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 06, 2020 11:38 amΈβλεπα εχθές το βράδυ το Denver-San Antonio που έληξε με νικητή τους Nuggets στο τέλος. Νομίζω πως άξιζε η αναμονή και η προσμονή να δούμε σε καλό επίπεδο τον Michael Porter Jr. Το παιδί εχθές ήταν καταπληκτικό, παίζει και στις δύο θέσεις των forward και κάνει σχεδόν τα πάντα. Μακάρι να μην του έχει αφήσει κουσούρι ο σοβαρός τραυματισμός στη μέση του. Το Denver που αγωνίζόταν χωρίς τρεις βασικούς του παίκτες (Harris, Murray, Barton) μπορεί να είναι ένα dark horse στην κούρσα των φετεινών play-offs.
Από την άλλη τα "σπιρούνια" δεν έχουν ψηλούς, παίζουν με πολύ κίνηση έχουν δεμένη ομάδα αλλά τους λείπει ο παίκτης που θα τους πάει μπροστά. Ο DeRozan με εμφανη σημαδιά πτώσης, ο Derrick White πολύ βελτιωμένος, οι Murray-Walker λιγα πράγματα. Προβλέπω δύσκολα τα επόμενα χρόνια για το San Antonio.
Για τον αγιαντωνη δεν μας είπες τιποτε όμως...kojito έγραψε: ↑Παρ Αύγ 07, 2020 1:43 pmΤο Memphis παρά τις ήττες δεν παίζει τόσο άσχημα όντως. Αλλά με βάση την τωρινή φόρμα τους, καθώς και αυτή που έχουν Blazers και Suns, δεν τους θεωρώ φαβορί ώστε να πάρουν το τελευταίο εισιτήριο των play - offs. Έχουν 4 δύσκολα παιχνίδια με OKC, Raptors, Celtics και Bucks. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να πάνε στο play - in σαν 9οι, αλλά σαν αουτσάιντερ.
Οι Suns παίζουν πάρα πολύ στην Φούσκα, αλλά αυτές οι 1-2 παραπάνω ήττες πριν την διακοπή ίσως τους στοιχίσουν γιατί μπορεί να μην προλάβουν να βάλουν από κάτω τους Blazers για αρχή ώστε να βγουν εκείνοι 9οι. Αν κάνουν 3 νίκες έστω και παράλληλα το Memphis δεν κερδίσει παραπάνω από 1, θα μπορούσαν ίσως να μπουν σφήνα. Αν είχε 3-4 παραπάνω ματς η Φούσκα, μάλλον θα είχαν με το μέρος τους τις πιθανότητες![]()
Οι Blazers σίγουρα θα ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος για τους Lakers στα play-offs. Ίσως και οι μόνοι που μπορούν να πάρουν 2-3 παιχνίδια αν ανεβάσουν κι άλλο ρυθμό.