Πάντα λέμε οτι μας πάει καλύτερα να ήμαστε το outsider, αν και μια κατάκτηση την αξίζαμε, δυστυχώς δεν την έχουμε τσιμπήσει την κούπα. Ίσως πηγαίνοντας σαν ένα απο τα φαβορί, να μας κάτσει.georbap έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 12:09 pmΝα πω ότι ήμουν και εγώ λίγο επιφυλακτικός με την προσθήκη Φουρνιέ για διάφορους λόγους και όχι εννοείται για την αγωνιστική του αξία που αυτή έτσι και αλλιώς είναι δεδομένη.
Ίσως είχα κάπως εξοικειωθεί με την ιδέα ότι το ρόστερ έχει κλείσει και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είχαμε χρόνια να δούμε τέτοιου βεληνεκούς όνομα στην ομάδα , ομολογώ πως ήμουν συγκρατημένος σε σχέση με την πλειοψηφία όταν άκουσα για τον ερχομό του Γάλλου.
Τώρα που έκατσε λίγο η σκόνη και βλέπω τα πράγματα πιο καθαρά , μια τέτοια προσθήκη αλλάζει κυριολεκτικά το status της ομάδας και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο αγωνιστικό σκέλος.
Δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ο Φουρνιέ και ήδη όλα τα μέσα που ασχολούνται με το Ευρωπαϊκό μπασκετικό ρεπορτάζ έχουν πάρει φωτιά.
Τα τελευταία χρόνια ο coach πέρασε στην ομάδα και καλά έκανε θα πω εγώ , την φιλοσοφία ότι με χαμηλά το κεφάλι και ταπεινά θα φτάσουμε παιχνίδι-παιχνίδι στον στόχο κάτι όμως που δυστυχώς δεν έφερε τον πολυπόθητο Ευρωπαϊκό τίτλο ακόμα και την σεζόν που κατά κοινή ομολογία έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη(22-23).
Δεν πιστεύω λοιπόν στους ηγέτες όπως έχω γράψει πολλάκις αλλά αντιθέτως πιστεύω ότι όλοι μαζί χάνουν και όλοι μαζί κερδίζουν , παρόλα αυτά δέχομαι ότι ίσως αυτό που έλειπε αυτά τα χρόνια είναι μια ηχηρή δήλωση ότι είμαστε εδώ για να το σηκώσουμε και το πιστεύουμε.
Με λίγα λόγια και καθαρά αγωνιστικά , θεωρούσα ότι ο Ολυμπιακός είχε μεγάλες πιθανότητες για τον τίτλο ακόμα και πριν την έλευση του Φουρνιέ , ίσως όμως του έλλειπε μια τέτοια μεταγραφή που θα τον καθιερώσει ως μεγάλο φαβορί στην συνείδηση του κόσμου και των ιδίων των παικτών.
Όπως και να ' χει , εμπιστοσύνη στον coach B και καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας.
Αν και στο τέλος της ημέρας είναι αυτό που λες, η φιλοσοφία και η κουλτούρα της ομάδας, η οποία δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να αλλάξει.
Να παραμείνουμε στην ψυχή μια αγέλη λύκων, απλά ίσως μια λίγο πιο ταλαντούχα αγέλη λύκων (τούλαχιστόν σε σχέση με περσυ)