Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

SleeperMonk

junior
Reactions: 346
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 04, 2024 12:14 pm

georbap έγραψε:
Τετ Σεπ 04, 2024 12:09 pm
Να πω ότι ήμουν και εγώ λίγο επιφυλακτικός με την προσθήκη Φουρνιέ για διάφορους λόγους και όχι εννοείται για την αγωνιστική του αξία που αυτή έτσι και αλλιώς είναι δεδομένη.
Ίσως είχα κάπως εξοικειωθεί με την ιδέα ότι το ρόστερ έχει κλείσει και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είχαμε χρόνια να δούμε τέτοιου βεληνεκούς όνομα στην ομάδα , ομολογώ πως ήμουν συγκρατημένος σε σχέση με την πλειοψηφία όταν άκουσα για τον ερχομό του Γάλλου.

Τώρα που έκατσε λίγο η σκόνη και βλέπω τα πράγματα πιο καθαρά , μια τέτοια προσθήκη αλλάζει κυριολεκτικά το status της ομάδας και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο αγωνιστικό σκέλος.
Δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ο Φουρνιέ και ήδη όλα τα μέσα που ασχολούνται με το Ευρωπαϊκό μπασκετικό ρεπορτάζ έχουν πάρει φωτιά.

Τα τελευταία χρόνια ο coach πέρασε στην ομάδα και καλά έκανε θα πω εγώ , την φιλοσοφία ότι με χαμηλά το κεφάλι και ταπεινά θα φτάσουμε παιχνίδι-παιχνίδι στον στόχο κάτι όμως που δυστυχώς δεν έφερε τον πολυπόθητο Ευρωπαϊκό τίτλο ακόμα και την σεζόν που κατά κοινή ομολογία έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη(22-23).
Δεν πιστεύω λοιπόν στους ηγέτες όπως έχω γράψει πολλάκις αλλά αντιθέτως πιστεύω ότι όλοι μαζί χάνουν και όλοι μαζί κερδίζουν , παρόλα αυτά δέχομαι ότι ίσως αυτό που έλειπε αυτά τα χρόνια είναι μια ηχηρή δήλωση ότι είμαστε εδώ για να το σηκώσουμε και το πιστεύουμε.
Με λίγα λόγια και καθαρά αγωνιστικά , θεωρούσα ότι ο Ολυμπιακός είχε μεγάλες πιθανότητες για τον τίτλο ακόμα και πριν την έλευση του Φουρνιέ , ίσως όμως του έλλειπε μια τέτοια μεταγραφή που θα τον καθιερώσει ως μεγάλο φαβορί στην συνείδηση του κόσμου και των ιδίων των παικτών.

Όπως και να ' χει , εμπιστοσύνη στον coach B και καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας. :dribble:
Πάντα λέμε οτι μας πάει καλύτερα να ήμαστε το outsider, αν και μια κατάκτηση την αξίζαμε, δυστυχώς δεν την έχουμε τσιμπήσει την κούπα. Ίσως πηγαίνοντας σαν ένα απο τα φαβορί, να μας κάτσει.

Αν και στο τέλος της ημέρας είναι αυτό που λες, η φιλοσοφία και η κουλτούρα της ομάδας, η οποία δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να αλλάξει.

Να παραμείνουμε στην ψυχή μια αγέλη λύκων, απλά ίσως μια λίγο πιο ταλαντούχα αγέλη λύκων (τούλαχιστόν σε σχέση με περσυ)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 783
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Σεπ 04, 2024 12:17 pm

Μεσα στην χρονια θα υπαρχουν μουρμουρες για τον φουρνιε .
Δεν περιμενω οτι θα μπει μεσα και θα βαζει σταθερα 15-20 ποντους .
Δεν ειναι κατι που θελει και ο μπαρτζωκας ουτως η αλλως .

Ο ολυμπιακος πηρε τον φουρνιε για 7 ματς στην ευρωλιγκα και αλλα 5 στο πρωταθλημα .

5 στα πλει οφ
2 στο φαιναλ φορ

Εκει που καποιοι σταθερα παιρνουν εξαφανιζολ καθε χρονο .

Φουρνιε , βεζενκοφ , πιτερς και ο ανιωθος βιλντοζα αναμενω να βγουν μπροστα για να τραβηξουν σκορ σε εκεινα τα ματς .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 4822
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 04, 2024 12:36 pm

Αρκετοί εδώ μέσα δεν τον ξέρετε τον φουρνιε η τουλάχιστον τον έχετε ακούσει να μιλάει σε συνεντεύξεις …Εγώ είμαι σίγουρος ότι έρχεται για mvp και Ευρωλίγκα .. Έχει τρομερό work ethic και επίσης δεν αντέχει να χάνει ..Γιαυτο και στους πιστονς δεν είχε κίνητρο

Για να δούμε ποιος θα πέσει μέσα , εγώ πρώτη φορά ανοίγομαι τόσο για παίκτη .. αν αφήσει εποχή θα σας το κοπανάω συνέχεια :D

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1715
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Σεπ 04, 2024 12:38 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Σεπ 04, 2024 11:32 am
Ο σακ φέτος έχει το ρόστερ για να κάνει παπάδες αλλά το θέμα είναι ποιος θα βγει για να μπει ;;

Ειδικά αυτός που παίζει από μαρτη και μετά που θα ναι και ο Έβανς θα χουμε Έβανς γουοκαπ γκος βιλντοζα φουρνιε ντορσει παπ Πίτερς ..ποιανού θέση θα πάρει στην 12δα .. δεν λέω να μπει μέσα κιόλας ..

Εντωμεταξύ λέμε εμείς για τους χρόνους κτλ .. πείτε ότι μπαίνει ο βιλντοζα και γαζώνει (γιατί παιχταράς είναι ).. λέτε να πει ο μπαρτζω α όχι θα του δίνω μόνο 10λ ;; η ο ντορσει ξέρω γώ ..Χωρίς να έχουμε δει έστω 5 ματς δεν μπορούμε να λέμε για χρόνους και τέτοια
Καλά εννοείται, μπορεί μέσα στην χρόνια να λέμε ότι δεν βγαίνει ο Βιλντοζα ούτε για Φουρνιε που λέει ο λόγος και για σχεδόν οποιονδήποτε από το ροστερ μπορεί να συμβεί αυτό, εκτός 95% για Ναζ.

Λέμε αρχικά ποιο θα είναι το πλάνο σαν σκέψη και ανάλογα πορεύεσαι κάθε εβδομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
Boston1

junior
Reactions: 126
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Τετ Σεπ 04, 2024 12:39 pm

shaq7 έγραψε:
Αρκετοί εδώ μέσα δεν τον ξέρετε τον φουρνιε η τουλάχιστον τον έχετε ακούσει να μιλάει σε συνεντεύξεις …Εγώ είμαι σίγουρος ότι έρχεται για mvp και Ευρωλίγκα .. Έχει τρομερό work ethic και επίσης δεν αντέχει να χάνει ..Γιαυτο και στους πιστονς δεν είχε κίνητρο

Για να δούμε ποιος θα πέσει μέσα , εγώ πρώτη φορά ανοίγομαι τόσο για παίκτη .. αν αφήσει εποχή θα σας το κοπανάω συνέχεια :D
+1

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

a1greece
Reactions: 1028

Τετ Σεπ 04, 2024 2:03 pm

Ο φουρνιε αν και έχει ψιλοφλωρικη φάτσα έχει τσαγανο, είναι αλητάκος. Όντως δεν του αρέσει να χάνει. Έχει τα στοιχεία που πρέπει να έχει ενας ηγέτης. Στο τέλος της ημέρας θα πάρει όλα τα σουτ δεν μασάει και ας μην τα βάλει όλα.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2504
Αγαπημένος παίκτης: delete me

Τετ Σεπ 04, 2024 2:33 pm

ειναι και λιγο ειρωνικο να μην σου αρεσει να χανεις και να εχεις win percentage ~40% σε 10+ χρονια

0
tokalytero3d

a1greece

Τετ Σεπ 04, 2024 2:38 pm

reignman έγραψε:
ειναι και λιγο ειρωνικο να μην σου αρεσει να χανεις και να εχεις win percentage ~40% σε 10+ χρονια
Καλά δεν παίζει τένις

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2504
Αγαπημένος παίκτης: delete me

Τετ Σεπ 04, 2024 2:41 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τετ Σεπ 04, 2024 2:38 pm

Καλά δεν παίζει τένις
Εικόνα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Σεπ 04, 2024 3:36 pm

reignman έγραψε:
με την γαλλια ποσο εχει? :) Μαλιστα δεν πρεπει να χει αρνηθει ποτε να παει ..

https://www.eurohoops.net/en/eurobasket ... cker-room/

παρολο που ο φουρνιε δεν ειναι τοσο των φωνων αλλα προσπαθει να κανει lead by example με την δουλεια του..σε μας πιστευω θα παρει και ρολο σπανουλη.Εχουμε βεβαια και παπ με σασα,αλλα θεωρω οτι ο γαλλος θα εχει αλλο σεβασμο απο τους ξενους..

0
tokalytero3d

a1greece

Τετ Σεπ 04, 2024 4:12 pm

Με Πετρουσεφ τι γίνεται; Λογικά συζητάνε την επέκταση για να μην έχει δωθεί ακόμη δανεικός;
Υπάρχει περίπτωση να μην επανέλθει γρήγορα ο φαλ και να το σκέφτονται;
Κάποιοι λένε για αποχώρηση άλλου παίκτη, μήπως κάτι γίνεται με ραιτ;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Σεπ 04, 2024 4:25 pm

Giannis Sfairopoulos on Filip Petrusev @sportklub: "Petrusev is still an Olympiacos player. They decide, we don't know anything. Ιt's all up to Olympiacos, not us because he has a contract with Olympiacos

βγαλανε και φωτο ομαδικη στον ερυθρο..Μηπως περιμενουμε να γυρισει ο φαλ για να τον δωσουμε?θα χε μια λογικη να τον κρατησουμε για το σουπερ καπ.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 865

Τετ Σεπ 04, 2024 5:05 pm

shaq7 έγραψε:

Εγω θεωρω οτι ο φουρνιε θα ειναι ο επομενος MVP της ευρωλιγκας. Δεν ειναι παικτης που κλεβει λ στην αμυνα και θεωρω οτι παντα βρισκει κινητρο και για αυτο ερχοταν στην εθνικη γαλλιας ακομη και στα πολυ πανω του και σε ευρωμπασκετ οχι μονο ολυμπιακους και παγκοσμια.

Επισης θεωρω οτι ειναι ο καταλληλος παικτης στην καταλληλη ομαδα με τον καταλληλο προπονητη. Ειναι παικτης που εχει σχεδον τα παντα στο ρεπερτοριο του εκτοα απο το μπασιμο με λει απ ή καρφωμα( εχει το 1vs1 αλλα θα το τελειωσει με floater) εχει στατικο, μετα απο ντριπλα και μετα απο εξοδο απο σκριν αουτ, μπορει να δημιουργησει για τον εαυτο του αλλα και τους συμπαικτες του και εζει χειρισμο μπαλας που προσομοιαζει περισσοτερο σε γκαρντ και δη ποιντ γκαρντ και οχι σε φοργουορντ. Δεν χρειαζεται να κρατησει την μπαλα πολλη ωρα οπως ο ναν ή ο τζειμς για παραδειγμα για να βαλει 20 ποντους. Ειναι το ιδανικο φιτ για το μπασκετ μπαρτζωκα δηλαδη. Επισης ειναι αρκετα ομαδικος παικτης που θα παιξει πρωτα για την ομαδα και μετα για τον εαυτο του και πολυ σημαντικο ειναι 31 στα 32 δηλαδη εχει μια γεματη 5-6 ετια μπροστα του για καλο μπασκετ και δεν θα παιξει για τα στατιστικα του για να παει πισω στο ΝΒΑ καθως δεν ειναι αμερικανος ουτε αναγκη εχει για λεφτα απλα να χτισει την υστεροφημια του σε ομαδα που γουσταρε απο πριν και οχι απλα επειδη του εδωσε τα πιο πολλα λεφτα. Επισης εχει τους ιδανικους συμπαικτες δηλαδη πολυ καλος αμυντικους διπλα του να του καλυψουν τυχον αδυναμια του( αν και δεν ειναι τοσο κακος αμυντικος παικτης που θεωρείτω ελιτ παικτης που καλυπτε θεση στο 3ατο ΝΒΑ) οπως ο γουοκαπ, ο γκος ο βιλντοζα, ο παπανικολαου καινο φαλ που ειναι αμυντικα εξαιρετικοι χωρις η πλειοψηφια των αλλων να υστερουν σε αυτο το κομματι. Εχει ακομη διπλα του ακομη εναν πολο επιθετικο με ανταξιο επιθετικο (οχι ιδιο μην τρελαθουμε) ταλεντο οπως ο βεζενκοφ με τον οποιο μπορει να συνυπαρχει καθως δεν παιζουν στην ιδια θεση και να τον αποφορτιζει απο το βαρος μιας κακης μερας.

Ο φουρνιε και ο βιλντοζα φετοα θα κανουν μεγαλη σεζον. Εδω θα ειμαστε να το συζηταμε

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 865

Τετ Σεπ 04, 2024 5:11 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τετ Σεπ 04, 2024 4:12 pm
Με Πετρουσεφ τι γίνεται; Λογικά συζητάνε την επέκταση για να μην έχει δωθεί ακόμη δανεικός;
Υπάρχει περίπτωση να μην επανέλθει γρήγορα ο φαλ και να το σκέφτονται;
Κάποιοι λένε για αποχώρηση άλλου παίκτη, μήπως κάτι γίνεται με ραιτ;
Βρε λες να ευθυγραμμιστηκαν τα αστρα και ακουνε στην ΚΑΕ τις προσευχες μου!!! Και απο το πολυ σπασιμο των @@ αποφασισαν να μου κανουν το χαρηρι :wave:

1
1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τετ Σεπ 04, 2024 5:20 pm

Να τονίσουμε οτι την παρουσίαση στη γιορτή Πρίντεζη ΔΕΝ θα την κάνει ο Φερεντίνος….

Δαδακαρίδης ,έτερος εγώ ,σίριαλ κιλερ,Φουρνιε….το πιάσατε πιστεύω….

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”