2019-2020-Παναθηναικός - Αγωνιστικά θέματα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 11, 2020 9:41 pm

j-kidd13 έγραψε:
Σάβ Ιαν 11, 2020 8:12 pm
E,αμα το εγραψε ο Καρυδας,τοτε τι συζηταμε! :lol:

Παντως ο Καρυδας σιγουρα εχει γραψει οτι ο Πεδουλακης χρησιμοποιησε λιγους παικτες με Αλμπα ,ως κατα καποιο τροπο μηνυμα οτι αυτους εμπιστευεται μονο,δεν διαβασα για ανωθεν εντολη να μην παιξουν καποιοι.
Ξεκάθαρα το έγραψε ο άνθρωπος. Όσοι αντέδρασαν στη δήλωση μετάνοιας έφαγαν μπαν. Σα να λέμε αφοριστηκαν. Έτσι επιτεύχθηκαν δύο πραγματάκια: και ο αφεντικος έδειξε ποιος κάνει κουμάντο και ήρθε και ο προπονητής που σήμερα θάβεται ξεδιάντροπα από τα φίλα προσκειμενα όργανα λόγω των προχθεσινων του δηλώσεων. Απ την οργή του Θεού δε γλιτώνει κανείς.

Ναι, τον Καρύδα τον θεωρώ πολύ αξιόπιστο. Αλλά έτσι κι αλλιώς το τι έγινε στην προπόνηση της επίσκεψης έχει διαρρεύσει από παρόντες σε διάφορα μέσα, φαντάζομαι και από παρόντες παίκτες. Είναι αυτό που παθαίνεις όταν βάζεις τους ίδιους σου τους παίκτες στα μέσα σου. Αρρωστημένη κατάσταση.

Στο ίδιο δημοσίευμα σήμερα μαθαίνουμε πως τον Φριντετ τον πρότεινε ο Πιτινο. Μααααααααλιστα.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιαν 12, 2020 12:07 pm

Εδώ και χρόνια ζούμε με την παρορμητικότητα του ΔΓ. Δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό και από τι καταλαβαίνω δεν μπορεί ποτέ μια ομάδα να πάει μπροστά με παρορμητικές κινήσεις και χωρίς πρόγραμμα. Μόνο με τις αλλαγές προπονητών που έχουμε κανει τα τελευταία χρόνια μας δείχνει την έλλειψη σοβαρότητας και οργάνωσης του ιδιοκτήτη. Δυστυχώς να αλλάξει μυαλά δεν γίνετε. Από την αλλη είναι ο μοναδικός που βάζει τόσα λεφτά στο μπάσκετ. Άρα τελικό συμπέρασμα και πολύ απαισιόδοξη εκτίμηση μου είναι ότι ο Παναθηναικός άν λέω άν κάνει ποτε καλή χρονιά στην ευρώπη θα είναι απλά μια τυχαία συγκυρία και τπτ παραπάνω.

:sorry:

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος villiskabas την Κυρ Ιαν 12, 2020 1:06 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
kerkyraios22

Reactions: 5
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Γκαλης,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Κυρ Ιαν 12, 2020 12:47 pm

Στον φιλο μου απο πανω θα συνδραμω και εγω με τις σκεψεις μου....
Πιστευω οτι και ο Παυλος και ειδικα ο Θανασης ηταν παρορμητικοι....
Απλα αυτοι ηταν γυρω στα 65 .....ενω ο δικος μας γυρω στα 45 που ειναι τωρα....
Που θελω να καταληξω...
Υπομονη ,που θα παει θα ωριμασει και θα γινει ποιο σωφρον για τα δικα του μετρα και σταθμα σε 20 χρονια περιπου.....
Ειτε δυστυχως ειτε ευτυχως ,με αυτο το παλληκαρι ως προεδρο μας ετυχε να πορευτουμε....
Καλη χρονια να εχουμε και καλη δυναμη φιλε μου....

1
1 Εικόνα
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιαν 12, 2020 1:07 pm

Ναι αδερφέ μου έτσι είναι. Καλά να είμαστε να βλέπουμε μπασκετάκι!

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Κυρ Ιαν 12, 2020 5:46 pm

Ξέρουμε αν ο Παππας εχει κάποιο πρόβλημα η ενοχλήσεις στα γόνατα αυτο το διάστημα;

Τον βλεπω με το Λαύριο δεν ειναι κακος, αλλα αρκετά βαρυς και αργός μου φαίνεται.

Εκτος αν του επεσε βαριά η γαλοπούλα... :D

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Δευ Ιαν 13, 2020 7:54 am

kerkyraios22 έγραψε:
Ναι αλλά από την παρορμητικοτητα μέχρι την εγκληματική συμπεριφορά υπάρχει απόσταση που ο ΔΓ την έχει υπερκαλυψει. Προσωπικά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος ότι θα αλλάξει. Μιλάμε για άνθρωπο που πανηγυρίζει ότι έριξε τον Ολυμπιακό στην Α2 και το πιστεύει κιόλας ότι είναι κατόρθωμα.

0

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2600
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιαν 13, 2020 9:57 am

nikosvip έγραψε:
Κυρ Ιαν 12, 2020 5:46 pm
Ξέρουμε αν ο Παππας εχει κάποιο πρόβλημα η ενοχλήσεις στα γόνατα αυτο το διάστημα;

Τον βλεπω με το Λαύριο δεν ειναι κακος, αλλα αρκετά βαρυς και αργός μου φαίνεται.

Εκτος αν του επεσε βαριά η γαλοπούλα... :D
Δεν εχει ακουστει κατι για ενοχλησεις
Αυτο που εχει ειναι πως εχει παθει χιαστο και στα 2 γονατα και οντας παικτης που δεν τον ελεγες και ιδιαιτερα γυμνασμενο και επιπλεον επαιζε πολυ λογω του πρωτου βηματος του αυτο φαινεται
Ισως καποτε επιστρεψει αθλητικα στο προ τραυματισμου επιπεδο ισως κι οχι

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1731
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Ιαν 13, 2020 10:49 am

yorgos έγραψε:
Δευ Ιαν 13, 2020 7:54 am
kerkyraios22 έγραψε:
Ναι αλλά από την παρορμητικοτητα μέχρι την εγκληματική συμπεριφορά υπάρχει απόσταση που ο ΔΓ την έχει υπερκαλυψει. Προσωπικά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος ότι θα αλλάξει. Μιλάμε για άνθρωπο που πανηγυρίζει ότι έριξε τον Ολυμπιακό στην Α2 και το πιστεύει κιόλας ότι είναι κατόρθωμα.
Ποια ειναι τα εγκληματα του, αφου μιλαμε για εγκληματικη συμπεριφορα?

0
Άβαταρ μέλους
Baader

junior
Reactions: 29
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Kareem Abdul-Jabbar

Δευ Ιαν 13, 2020 12:11 pm

Είναι και άχαρη και off-topic (καθώς υπάρχει ειδικό θρεντ για τα off-topic) κουβέντα και μπορεί να παρεκτραπεί εύκολα, αλλά αφού το φτάσαμε ώς εδώ, θα συμφωνήσω με τον yorgos. Δεν με νοιάζει πραγματικά να απαριθμήσω ποινικά αδικήματα -δεν είμαι εισαγγελέας- αλλά με νοιάζει που ένας τύπος, πέραν των ΧΙΛΙΑΔΩΝ διοικητικών λαθών που έχει κάνει, κυκλοφορεί με μπράβους και τραμπουκίζει ανοιχτά αντιπάλους, διαιτητές, παίχτες, ακόμα και προπονητές της ομάδας του. Βρίζει, εξευτελίζει (μέσω της άθλιας σελίδας του στο γνωστό social medium) και πληρώνει ένα τάγμα μισθοφόρων σε ΜΜΕ για να γράφουν ότι η προεδράρα τα κάνει όλα τέλεια. Και, για μένα το σημαντικότερο, πετάει φόρα-παρτίδα με κάθε ευκαιρία ένα σωρό ρατσιστικά και ναζιστικά σχόλια.
Εμένα προσωπικά, όλα αυτά μου έχουν κόψει το γήπεδο από την ημέρα που ανέλαβε (που ήξερα στο περίπου περί τίνος πρόκειται, αλλά δεν μπορούσα ούτε κατά διάνοια να φανταστώ την έκταση του φαινομένου που ακολούθησε) μέχρι και σήμερα και δεν πρόκειται να επανέλθω αν δεν φύγει, όπως απειλεί κάθε τόσο ότι θα κάνει. Με πονάει πολύ που αυτός με έδιωξε από την μεγάλη μου αγάπη αλλά, κακά τα ψέματα, ο Παναθηναϊκός είναι πια το μαγαζί του και εγώ σε τέτοια μαγαζιά δεν πάω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1731
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Ιαν 13, 2020 12:18 pm

Δεκτά όλα και συζητήσιμα, ωστόσο τίποτα δεν αποτελεί εγκληματική πράξη για να μιλαμε για εγκληματικη συμπεριφορα.Αλλα οντως ειναι εντελώς off topic.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Δευ Ιαν 13, 2020 2:23 pm

j-kidd13 έγραψε:
Δευ Ιαν 13, 2020 12:18 pm
Δεκτά όλα και συζητήσιμα, ωστόσο τίποτα δεν αποτελεί εγκληματική πράξη για να μιλαμε για εγκληματικη συμπεριφορα.Αλλα οντως ειναι εντελώς off topic.
Εγκληματική πράξη είναι ο ξυλοδαρμός δημοσιογράφων ( σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις)από μπράβους μετά τη στοχοποίηση τους απο γνωστό λιβελογραφημα, οι απειλες εν ωρα αγωνα σε διαιτητη οτι θα πανε σπιτι του να βιασουν τη γυναικα του, το μπουκαρισμα στα αποδυτήρια των διαιτητων με "ανδρες της προσωπικής ασφαλείας " με κυνηγητό με κηροπηγια και απειλες οτι θα βιασει τις κορες τους μπροστα τους και οτι δε θα φυγουν από την Ελλάδα κλπ. Μην τα απαριθμουμε τώρα, σε νορμαλ χωρα θα ηταν φυλακή από το επεισόδιο με το Φουφη και θα είχε αποβληθεί από τους αγωνιστικούς χώρους για τον προπηλακισμο της υπεύθυνης της Ευρωλίγκας που της έλεγε να πάει να γονιμοποιηθει η εκδιδομενη.

Στην Ελλαδα απειχε για 5η φορά από τη δικη για την υπόθεση ΟΑΚΑ με πρόσχημα προβλημα υγειας και ταυτόχρονα δημοσίευε βίντεο όπου ήταν σε συναυλία στο εξωτερικό. Δε θα δικαστεί ποτε για τιποτε, εδω παραβαίνει το μισο ΚΟΚ θετοντας σε κινδυνο ζωες, τα δημοσιεύει και παιρνει και μπραβο, τρεμουν οι εισαγγελείς. Σιγά μην τον φωνάξει κάνεις για απειλές κατά της ζωής και τραμπουκισματα. Τι σχέση έχουν αυτά με τον Παύλο και το Θανάση, δεν είχαν εγκληματικές συμπεριφορές αυτοί.

5
5 Εικόνα

Άβαταρ μέλους
aiver

senior
Reactions: 44

Τρί Ιαν 14, 2020 6:29 pm

Εικόνα

Το πιάσαμε το νόημα coach. Θα τρώμε 100, θα βάζουμε 110. :D :D

0
kerkyraios22

Reactions: 5
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Γκαλης,Διαμαντιδης

Πέμ Ιαν 16, 2020 12:28 pm

Το οτι εχουμε κυριως αμυντικο προβλημα στην περιφερεια και εμεις περνουμε επιθετικο παικτη με ξεπερναει....Ειναι κριμα που διαφαινεται οτι ο Λαρετζακης εχει κλεισει στον Ολυμπιακο....πιστευω οτι σε αυτη τη φαση θα βοηθουσε πολυ....δυναμικος και με ενεργεια...μεχρι εκει βεβαια....

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shtarkws την Πέμ Ιαν 16, 2020 12:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν αποδεχόμαστε καφενειακες εκφράσεις στο φορουμ
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Δευ Ιαν 20, 2020 6:07 pm

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ ο Παπαπέτρου είναι έτοιμος να προπονηθεί

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Δευ Ιαν 27, 2020 9:12 pm

Βομβαρδισμος απο τριποντα σημερα με Παοκ.

7/8 ο Ραουτινς!

Ξεκουράστηκε αρκετα ο Καλαθης και ελπιζω προληπτικα εκτός αποστολης ο Παπαγιαννης.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”