2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
4
0
- Hipster
- Reactions: 1188
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ετσι θα ειναι , περνανε τα χρονια.
0
-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1
για Μήτογλου που λέτε, όσο δε βγαίνει απόφαση για την τιμωρία του δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί οποιαδήποτε ομάδα. στην εκπομπή του σδνα είπαν ότι μάλλον πάει για Σεπτέμβρη το πράγμα. βάλε εφέσεις, ενδεχόμενα θέματα με τη WADA αν η τιμωρία είναι μικρή κτλ και καταλαβαίνετε ότι προγραμματισμός με το Μήτογλου μέσα δε μπορεί να γίνει.
-
- Reactions: 1852
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αν όχι αύξηση του αριθμού των ξένων, τουλάχιστον να δοθεί η δυνατότητα για απεριόριστες αλλαγές ανα αγωνιστική. Αν π.χ. τραυματιστεί κάποιος ξένος πριν από ένα παιχνίδι, να έχεις τη δυνατότητα να τον αλλάξεις, ώστε να μην κατέβεις με 5 ξένους στη σύνθεση σου.qspock έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:41 pmΟ Παπαπετρου ας φυγει. Ας αποκτηθουν και 8 ξενοι, ουτως η αλλως μεχρι τους τελικους της Α1 πολλα μπορει να εχουν αλλαξει (προπονητης, παιχτες)...
Χωρις πλακα τωρα, αυτο το κολλημα με τους 6 ξενους πρεπει να ξεπεραστει. Μακαρι ο Λιολιος να το αλλαξει, μεχρι τωρα η προηγουμενη διοικηση της ΕΟΚ ειχε αλλες αντιληψεις.
ΠΑΟ και Ολυμπιακος πρεπει να αιτηθουν αυξηση των ξενων ή και περισσοτερες αλλαγες μεχρι τελους. Δηλαδη οι αλλοι πιο εξυπνοι ειναι που παν και παιρνουν Ευρωλιγκες? Οπως η Εφες που δεν εχει Τουρκο παιχτη της προκοπης?
0
οταν λες ειρωνικα το αντιθετο ακραιο σεναριο δεν τεκμηριωνεις την αποψη σου ετσι.Hipster έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:05 pmΑμα ειναι να τις κανουν πολυεθνικες τις ομαδες να φυγουν και απο το ελληνικο πρωταθλημα να ησυχασουμε. Να γινει και ενα ελληνικο πρωταθλημα και οχι 50-50% οπως ειναι τωρα. Ετσι και αλλιως συνδεση πρωταθληματος με την επαγγελματικη ευρωπαικη λιγκα δεν υπαρχει.irving έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:50 pmπαντως δε γινεται καθε χρονο να ψαχνουμε απεγνωσμενα ελληνες, να φευγουν μητο, να μη μπορουμε να πληρωσουμε καλαθη, να χρυσοπληρωνουμε παππα, να φορτωνομαστε μποχωριδηδες μονο και μονο επειδη υπαρχει ο κανονισμος των 6 ελληνων.
ουτε ο οσφπ να παρακαλαει ντορσευ και να χρυσοπληρωνει παπανικολαου και μαντζαρη.
καιρος ειναι να κανουν κατι οι μεγαλες ομαδες. εστω και εκβιαστικα. να γινουν 7 ξενοι? να υπαρχουν απεριοριστες αλλαγες? κατι τελος παντων.
δε μιλησε κανεις για υπερβολικα πραγματα. μια ευελιξια ειπα ωστε να προσαρμοστουμε στη εποχη.
μακαρι να υπηρχαν πολλοι καλοι ελληνες οπως πιο παλια και να μη χρειαζοντουσαν τοσοι ξενοι. ε δεν υπαρχουν τι να κανουμε τωρα? να πληρωνουμε υπεραξιες και να χαλαμε το σχεδιασμο των ομαδων? ειναι αυτο καλο για το ελληνικο μπασκετ? προφανως οχι.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωχ πραγματικα βαριεμαι τωρα να τα ξαναγραφω. Εχω γραψει βιβλιο γι αυτο το θεμα σε αλλα ποστ, οχι ομαδων.irving έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 9:04 pmοταν λες ειρωνικα το αντιθετο ακραιο σεναριο δεν τεκμηριωνεις την αποψη σου ετσι.Hipster έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:05 pm
Αμα ειναι να τις κανουν πολυεθνικες τις ομαδες να φυγουν και απο το ελληνικο πρωταθλημα να ησυχασουμε. Να γινει και ενα ελληνικο πρωταθλημα και οχι 50-50% οπως ειναι τωρα. Ετσι και αλλιως συνδεση πρωταθληματος με την επαγγελματικη ευρωπαικη λιγκα δεν υπαρχει.
δε μιλησε κανεις για υπερβολικα πραγματα. μια ευελιξια ειπα ωστε να προσαρμοστουμε στη εποχη.
μακαρι να υπηρχαν πολλοι καλοι ελληνες οπως πιο παλια και να μη χρειαζοντουσαν τοσοι ξενοι. ε δεν υπαρχουν τι να κανουμε τωρα? να πληρωνουμε υπεραξιες και να χαλαμε το σχεδιασμο των ομαδων? ειναι αυτο καλο για το ελληνικο μπασκετ? προφανως οχι.
Δεν το λεω ξεκαρφωτα παντως, ψαχτο αν δεν βαριεσαι. Νομιζω πιο προσφατα στο περι Α1.
Ελληνικο μπασκετ με δυο λογια ειναι οι ελληνες παιχτες και οχι οι ελληνικες ομαδες. Αν οι παιχτες ειναι κακοι το ελληνικο μπασκετ ειναι κακο. Τελεια, παυλα, παραγραφος.. Η γνωμη μου.
Η προταση μου ηταν και ειναι ημιεπαγγλματικο πρωταθλημα με 3 ξενους το πολυ και οποιος θελει επαγγελματικο στις ευρωπαικες επαγγελματικες λιγκες. Θα εχεις προσεξει τα χαΪρια της ελληνικης λιγκας και φετος υποθετω.
Δλδ δεν το λεω ειρωνικα, το εννοω.
2
1
1
-
- Reactions: 29
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ συμφωνώ ελληνικό μπάσκετ χωρίς έλληνες παίκτες δεν υπάρχει και τι σόι ελληνικό είναι άμα παίζουν με 1-2 έλληνες παίκτες και δεν το λέω εθνικιστικά. Ακόμη και στο ποδόσφαιρο το μειωμένο ενδιαφέρον είναι από τη μη ύπαρξη ελλήνων παικτών. Κατά τη γνώμη οι ευρωλίγκατες πρέπει να σταματήσουν να πάιζυν στα τοπικά πρωταθλήματα τουλάχιστον στη κανονική περίοδο και να μειωθούν οι ξένοι παίκτες στα εθνικά πρωταθλήματα.Hipster έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 9:13 pmΩχ πραγματικα βαριεμαι τωρα να τα ξαναγραφω. Εχω γραψει βιβλιο γι αυτο το θεμα σε αλλα ποστ, οχι ομαδων.irving έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 9:04 pm
οταν λες ειρωνικα το αντιθετο ακραιο σεναριο δεν τεκμηριωνεις την αποψη σου ετσι.
Δεν το λεω ξεκαρφωτα παντως, ψαχτο αν δεν βαριεσαι. Νομιζω πιο προσφατα στο περι Α1.
Ελληνικο μπασκετ με δυο λογια ειναι οι ελληνες παιχτες και οχι οι ελληνικες ομαδες. Αν οι παιχτες ειναι κακοι το ελληνικο μπασκετ ειναι κακο. Τελεια, παυλα, παραγραφος.. Η γνωμη μου.
Η προταση μου ηταν και ειναι ημιεπαγγλματικο πρωταθλημα με 3 ξενους το πολυ και οποιος θελει επαγγελματικο στις ευρωπαικες επαγγελματικες λιγκες. Θα εχεις προσεξει τα χαΪρια της ελληνικης λιγκας και φετος υποθετω.
Δλδ δεν το λεω ειρωνικα, το εννοω.
2
1
1
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- panathinaikos1234
- Reactions: 4
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλήσπερα σε όλα τα μέλη.Στην πρώτη μου ανάρτηση θα ήθελα να εκφράσω την απόψη μου για τη νέα ομάδα που δημιουργείται.Είμαι αισιόδοξος καταρχήν πήραμε έναν κόουτς ποιοτικότερο των προκατόχων του με εμπειρίες στην ευρωλίγκα και δεν έχουμε κοουτς που άπειρο στη διοργάνωση. Όσον αφορά τους παίχτες θετικό για μένα που έφυγε νεντοβιτς και ήρθε γκριγκόνις, θετικό που δεν πήραμε καλάθη και σπάει το μπάτζετ. Καλός παίχτης για τη δεδομενη στιγμή ο ουόλτερς και βέβαια είδαμε πέρσι τι έκανε ο Λι.Τη συνέχεια θα τη δούμε πολύ θα γούσταρα επιστροφή Χεζόνια.....
4
3
1
- SteveNashidis
- Reactions: 3304
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!panathinaikos1234 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 9:34 pmΚαλήσπερα σε όλα τα μέλη.Στην πρώτη μου ανάρτηση θα ήθελα να εκφράσω την απόψη μου για τη νέα ομάδα που δημιουργείται.Είμαι αισιόδοξος καταρχήν πήραμε έναν κόουτς ποιοτικότερο των προκατόχων του με εμπειρίες στην ευρωλίγκα και δεν έχουμε κοουτς που άπειρο στη διοργάνωση. Όσον αφορά τους παίχτες θετικό για μένα που έφυγε νεντοβιτς και ήρθε γκριγκόνις, θετικό που δεν πήραμε καλάθη και σπάει το μπάτζετ. Καλός παίχτης για τη δεδομενη στιγμή ο ουόλτερς και βέβαια είδαμε πέρσι τι έκανε ο Λι.Τη συνέχεια θα τη δούμε πολύ θα γούσταρα επιστροφή Χεζόνια.....
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Welcome, welcomepanathinaikos1234 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 9:34 pmΚαλήσπερα σε όλα τα μέλη.Στην πρώτη μου ανάρτηση θα ήθελα να εκφράσω την απόψη μου για τη νέα ομάδα που δημιουργείται.Είμαι αισιόδοξος καταρχήν πήραμε έναν κόουτς ποιοτικότερο των προκατόχων του με εμπειρίες στην ευρωλίγκα και δεν έχουμε κοουτς που άπειρο στη διοργάνωση. Όσον αφορά τους παίχτες θετικό για μένα που έφυγε νεντοβιτς και ήρθε γκριγκόνις, θετικό που δεν πήραμε καλάθη και σπάει το μπάτζετ. Καλός παίχτης για τη δεδομενη στιγμή ο ουόλτερς και βέβαια είδαμε πέρσι τι έκανε ο Λι.Τη συνέχεια θα τη δούμε πολύ θα γούσταρα επιστροφή Χεζόνια.....
0
-
- Reactions: 1852
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!panathinaikos1234 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 9:34 pmΚαλήσπερα σε όλα τα μέλη.Στην πρώτη μου ανάρτηση θα ήθελα να εκφράσω την απόψη μου για τη νέα ομάδα που δημιουργείται.Είμαι αισιόδοξος καταρχήν πήραμε έναν κόουτς ποιοτικότερο των προκατόχων του με εμπειρίες στην ευρωλίγκα και δεν έχουμε κοουτς που άπειρο στη διοργάνωση. Όσον αφορά τους παίχτες θετικό για μένα που έφυγε νεντοβιτς και ήρθε γκριγκόνις, θετικό που δεν πήραμε καλάθη και σπάει το μπάτζετ. Καλός παίχτης για τη δεδομενη στιγμή ο ουόλτερς και βέβαια είδαμε πέρσι τι έκανε ο Λι.Τη συνέχεια θα τη δούμε πολύ θα γούσταρα επιστροφή Χεζόνια.....
0