περίμενα κάτι πιο "επικοινωνιακό", τύπου "του ήρθε πρόταση που δε μπορούσε να αρνηθεί" ή και να μη σχολιαστεί καθόλου γιατί μπορεί και να μη φύγει τελικά ο παίκτης.
με την κίνηση του αυτή (προφανώς με την ανοχή της ΚΑΕ) τον ρίχνουν στα λιοντάρια.
Συντονιστής: Captains
Ο κοτζιας πριν λίγο είπε ότι ο Παπαπετρου είναι με το ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκου. Λένε ότι ο Παπαπετρου ζήτησε να φύγει και ο Παναθηναϊκός το αποδέχθηκε αλλά προς το παρών δεν εχει έρθει πρόταση.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:38 pmΑποτι ελεγε ο τριγκας πριν στο σπορτ 24 εχει ρητρα που ληγει αυριο,πως ειναι η ρητρα του βεζενκοφ με το ΝΒΑ δηλαδη..
Εκτος και εννοεις οτι θα τον δωσει η ομαδα και απο μονη της χωρις την ρητρα,εκει μπορει να ζητησει οσα θελει παντως.
Στην φενερ παντως χωραει ανετα ετσι οπως ειδα το ροστερ της.
Αντετοκούνμπο μόνο ως 3ος σέντερ, για 2ο θέλουμε κάτι καλύτερο (δηλαδή εναν πιο έμπειρο παίκτη, προφανώς ξένο). Ξέχασες και τον Καλαϊτζάκη, αλλά ακόμα και έτσι θα έχουμε πρόβλημα με τις θέσεις των ξένων. Αν έρθει βέβαια ένας ποιοτικός ξένος στη θέση του Παπαπέτρου, αλλάζουν τα δεδομένα. Και η Εφές για παράδειγμα, δεν έχει ποιοτικούς γηγενείς, αλλά το καλύπτει με την ποιότητα των ξένων της (αναφέρομαι στις εγχώριες διοργανώσεις).
Νομίζω λένε ότι αυτός ο όρος ισχύει ως αύριο.
Δεν νομίζω ότι είπαν κάτι τραγικό, νομίζω είπαν κάτι λογικό, ότι ο Παπαπετρου θέλει να παίξει σε ομάδα που χτυπάει Φ4 και ότι κακώς ω ΚΑΕ δέχθηκε να μπει στο συμβόλαιο El out.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:40 pmέβαλα να ακούσω την εκπομή του sdna και πραγματικά σιχάθηκα τη ζωή μου. είπαν ξεκάθαρα ότι ο Παπαπέτρου έχει εκφράσει τη θέληση του να φύγει από τον Παναθηναϊκό.
περίμενα κάτι πιο "επικοινωνιακό", τύπου "του ήρθε πρόταση που δε μπορούσε να αρνηθεί" ή και να μη σχολιαστεί καθόλου γιατί μπορεί και να μη φύγει τελικά ο παίκτης.
με την κίνηση του αυτή (προφανώς με την ανοχή της ΚΑΕ) τον ρίχνουν στα λιοντάρια.
εμένα τραγικό μου φαίνεται να λες για παίκτη που ανήκει στην ομάδα σου ότι θέλει να φύγει, του εξασφαλίζεις οπαδικό μένος εναντίον του. ειδικά όταν μιλάμε για τον αρχηγό της ομάδας. μπορείς να το διαχειριστείς μια χαρά αν θες, μου φαίνεται "εκδικητικό" όλο αυτό το πράγμα.shtarkws έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:44 pmΔεν νομίζω ότι είπαν κάτι τραγικό, νομίζω είπαν κάτι λογικό, ότι ο Παπαπετρου θέλει να παίξει σε ομάδα που χτυπάει Φ4 και ότι κακώς ω ΚΑΕ δέχθηκε να μπει στο συμβόλαιο El out.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:40 pmέβαλα να ακούσω την εκπομή του sdna και πραγματικά σιχάθηκα τη ζωή μου. είπαν ξεκάθαρα ότι ο Παπαπέτρου έχει εκφράσει τη θέληση του να φύγει από τον Παναθηναϊκό.
Imo από την στιγμή που βγήκε το θέμα την στιγμή που ανακοινώθηκε ο Γκριγκονις για μένα είναι τελειωμένο το θέμα
Οι δημοσιογράφοι οφείλουν να λένε την αλήθεια, αν ο Παπαπετρου ζήτησε να φύγει καλά κάνουν και τον λένε.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:50 pmεμένα τραγικό μου φαίνεται να λες για παίκτη που ανήκει στην ομάδα σου ότι θέλει να φύγει, του εξασφαλίζεις οπαδικό μένος εναντίον του. ειδικά όταν μιλάμε για τον αρχηγό της ομάδας. μπορείς να το διαχειριστείς μια χαρά αν θες, μου φαίνεται "εκδικητικό" όλο αυτό το πράγμα.shtarkws έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:44 pm
Δεν νομίζω ότι είπαν κάτι τραγικό, νομίζω είπαν κάτι λογικό, ότι ο Παπαπετρου θέλει να παίξει σε ομάδα που χτυπάει Φ4 και ότι κακώς ω ΚΑΕ δέχθηκε να μπει στο συμβόλαιο El out.
Imo από την στιγμή που βγήκε το θέμα την στιγμή που ανακοινώθηκε ο Γκριγκονις για μένα είναι τελειωμένο το θέμα
την ώρα που που γράφω το ποστ ο Βετάκης λέει ότι δεν είναι σίγουρος ότι είναι αγωνιστικοί οι λόγοι που θέλει να φύγει.
κι αν τελικά μείνει τι γίνεται;
Αμα ειναι να τις κανουν πολυεθνικες τις ομαδες να φυγουν και απο το ελληνικο πρωταθλημα να ησυχασουμε. Να γινει και ενα ελληνικο πρωταθλημα και οχι 50-50% οπως ειναι τωρα. Ετσι και αλλιως συνδεση πρωταθληματος με την επαγγελματικη ευρωπαικη λιγκα δεν υπαρχει.irving έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 7:50 pmπαντως δε γινεται καθε χρονο να ψαχνουμε απεγνωσμενα ελληνες, να φευγουν μητο, να μη μπορουμε να πληρωσουμε καλαθη, να χρυσοπληρωνουμε παππα, να φορτωνομαστε μποχωριδηδες μονο και μονο επειδη υπαρχει ο κανονισμος των 6 ελληνων.
ουτε ο οσφπ να παρακαλαει ντορσευ και να χρυσοπληρωνει παπανικολαου και μαντζαρη.
καιρος ειναι να κανουν κατι οι μεγαλες ομαδες. εστω και εκβιαστικα. να γινουν 7 ξενοι? να υπαρχουν απεριοριστες αλλαγες? κατι τελος παντων.
Ο Χένρι είναι ελεύθερος από όσο ξέρω...EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 14, 2022 8:08 pmΩπα ωπα Ώπα!!!!!Πανκός για Παρτιζάν και Μιλάνο να μένει στο ψάξε!!!!!Δίνεις Παπαπέτρου σε Φενέρ,σου δίνει Χένρυ,πασάρεις τον Χένρυ στην Αρμάνι να έχει πόιντ γκαρντ και παίρνεις Μιτογλου !!!!!