basket72 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 14, 2022 9:19 pm
JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 14, 2022 8:47 pm
Πλακα εχει η ερωτηση σου, απαντάω για να ξεχαστω. Αν δεν υπήρχε περιορισμός στο μπατζετ θα επέλεγα την εξής 12αδα :
Σλουκας - Γουοκαπ
Ντορσει - Νεντοβιτς - Μακισικ
Παπαπετρου - Παπανικολάου
Βεζενκοφ - Οκαρο - Ματζουκας
Παπαγιαννης - Φαλ
Καλά ο αποπάνω πρέπει να είναι "ανώμαλος".
(σε πειράζω Ιταλιάνε μου).
Πως λέει ο Τσουκαλάς ανώμαλους όσους δηλώνουν Ολυμπιακοί στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκοί στο μπάσκετ;
Άκου εκεί συγχώνευση των 2.
Σε λίγο θα μας πεις να γίνουμε μια χώρα με την Τουρκία. Να μην υπάρχουν σύνορα. Για σε παρακαλώ.
Μισείτε αλλήλους λέμε.
@Τζόνιπαο, καλέ μου, τον Νέντοβιτς τι μου τον βάζεις εκεί δίπλα; Άσε το παιδί να πάει να παίξει στην Κίνα να βρει το απάγκιο του. (άτσα μου και το λόγιο)
Σας τα λέω τόσο καιρό, ότι Νέντοβιτς γιοκ και ακούω "μα ΄έχει συμβόλαιο" " μα είναι παικτούρα" "μα..το ένα,,,μα το άλλο". Σας έχω βγάλει ροστεράκια- μήνες τώρα- χωρίς κανένα από τα 2 sg (με αρκετά "αν" τον Μέικον και με άλλον ρόλο και σε καμιά περίπτωση βασικό).
Λοιπόν στο ΄΄ανώμαλο " αυτό ρόστερ. βάζεις κατευθείαν τον Σαντ Ρόος.
Και τον Φαλ, πάντα μπροστά από τον Παπαγιάννη. Ακόμα και σήμερα που ήταν καλός ο Παπατζόν, εκεί που χρειάστηκε (όταν η μπάλα καίει) ο Φαλ ήταν καλύτερος. Σου έχω και "προχώ" στατς στο τόπικ αυτό. Κάπου το μεσημέροαπόεγευμα τα ανέβασα. Θα δεις πόσο χαμηλά τοποθετούν τον Παπατζόν σε σχέση με άλλους σέντερ. Εννοείται και τον Φαλ.
Εμένα ο Οκάρο μου αρέσει (απλώς δεν κολλάει στο σχήμα με τον Παπατζόν- τα λέω συνέχεια).
* Και για τους φίλους τους Ολυμπιακούς. Όταν δεν μπορούσαμε να κάνουμε καν επίθεση στην άμυνα του Παναθηναϊκού, ο μόνος που μας κράτησε ήταν ο Μάρτιν. Σε κείνο το διάστημα είχε 2 κλεψίματα, 6 ριμπς και 7 πόντους και κάποια κερδισμένα φάουλ.
Αν τώρα τον αλλάξουμε (@ "εθελοντής" ακούει;) ο Ντ. Χολ θα φοροαπαλάσσεται και του χρόνου
και μας μένει ο Τζ. Μότλει. Όποιος προκάμει βέβαια. Αλλιώς κι ο Τόμπι ( αν δεν τον πάρει κανείς Μεσινό- Ιτούδης. Ενώ για Μίλου δεν ξέρω. Βλέπω τη Ζενίτ να κρατάει τον Τσάβι, την ΤΣΣΚΑ να βάζει δύσκολα στον Φόιγκτμαν, δεν αποκλείω να μην τον αφήσει καν.