Day 26 - Maccabi Tel Aviv vs Olympiacos

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kojito

Moderator
Reactions: 1521
Δημοσιεύσεις: 6535
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 20, 2007 8:25 pm
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 25, 2020 5:48 pm

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, 21:05 (Novasports 2HD)

Το πρώτο από μια σειρά 5 πολύ δύσκολων ματς για τους Πειραιώτες, στην τελική ευθεία της κούρσας της κανονικής περιόδου. Αν και κατέβηκε με μόλις 9 παίκτες ουσιαστικά (εκ των οποίων οι 2 έφηβοι), ο Ολυμπιακός επικράτησε σχετικά άνετα στο ΣΕΦ της Βιλερμπάν την προηγούμενη εβδομάδα, με MVP τους Βεζένκοφ - Ellis και παίκτη αποκάλυψη τον νεαρό Νικολαϊδη. Έτσι ανέβηκε στην 9η θέση και αναπτέρωσε τις όποιες ελπίδες μπορεί να έχει για να μπει στην οκτάδα.
Εκτός αγώνα πέρα από τους Σπανούλη και Χαραλαμπόπουλο θα μείνει και ο Milutinov, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει Παναθηναϊκό και Εφές. Με την άρση του ban πάντως ο Μπαρτζώκας πλέον έχει στην διάθεση του τους McKissic και Buycks, ενώ επιστρέφουν και οι Rochestie-Paul, και μάλλον και ο Rubit που επίσης δεν είχαν αγωνιστεί με την Βιλερμπάν.

Αντίπαλος η Μακάμπι. Η ομάδα του Γ. Σφαιρόπουλου αν και έχει αντιμετωπίσει κι αυτή ουκ ολίγους τραυματισμούς φέτος, έχει επιδείξει σταθερότητα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 5η θέση, κυνηγώντας και το πλεονέκτημα έδρας για τα play-offs. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλή και σκληρή άμυνα, όπως αποτυπώνεται και από το γεγονός ότι διαθέτει την καλύτερη άμυνα απέναντι σε δίποντα και την 4η καλύτερη απέναντι σε τρίποντα στη διοργάνωση. Ο σταρ της ομάδας φυσικά και είναι ο S. Wilbekin ο οποίος κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρα του. Πέρα από αυτόν βέβαια, καθοριστική είναι και η συνεισφορά του O. Hunter στην μέχρι τώρα πορεία της. Απόντες θα είναι οι μακροχρόνια τραυματίες Casspi, DiBartolomeo, Wolters και Black, αλλά και ο Zoosman. Επιστρέφει λογικά ο Acy που δεν έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο ματς του πρώτου γύρου, οι Ισραηλινοί είχαν ένα εύκολο βράδυ στο ΣΕΦ, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα με 65-90 και MVP τον Tyler Dorsey. Μοιρασμένη η προϊστορία των δύο ομάδων (10-10), ενδιαφέρον ίσως βέβαια ότι 8 φορές ο φιλοξενούμενος ήταν αυτός που κέρδισε. Στη ρετρό αναδρομή, το ματς για την φάση των 16 της σεζόν 2012-2013, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 77-78, πάλι με τον Γ. Μπαρτζώκα στον πάγκο του.



1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Moderator
Reactions: 1973
Δημοσιεύσεις: 5334
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 12, 2014 10:43 am
Τοποθεσία: Κρήτη
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς, Chris Weber
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 27, 2020 10:24 am

Δύσκολα τα πράγματα πάντως. Μέχρι τώρα έχουμε κερδίσει μόνο την ΤΣΣΚΑ από τις ομάδες που είναι στις 6 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και από τις 11 νίκες οι 8 είναι εντός έδρας και μόνο οι 3 εκτός την στιγμή που από την έδρα της Μακάμπι έχει περάσει μόνο η Ρεάλ μέχρι τώρα.
Γενικά δεν νομίζω να μας ταιριάζει η Μακάμπι, ούτε την ρακέτα της θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε εύκολα, ούτε τον Γούιλμπεκιν βλέπω πως θα περιορίσουμε.
Απ' την άλλη αν κερδίσουμε σήμερα θεωρώ ότι μπαίνουμε για τα καλά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της πρόκρισης παρά το δύσκολο πρόγραμμα δεδομένου ότι παίζουμε με τους περισσότερους πιθανότερους διεκδικητές (Παναθηναίκό, Φενέρ, Κίμκι, Αρμάνι).

0
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1444
Δημοσιεύσεις: 8164
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 23, 2007 5:50 pm
Αγαπημένη θέση: Bench
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 27, 2020 7:53 pm

Οι 3 ασίστ και τα 12 λάθη στο ημίχρονο τα λένε όλα για το πόσο νέα/ασύνδετη κλπ κλπ είναι η ομάδα αυτή τη στιγμή, ειδικά η περιφερειακή γραμμή της.
Τουλάχιστον δείχνει να υπάρχει κάποια διάθεση στην άμυνα, αλλά δεν πιστεύω πως έχουμε να περιμένουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι.
Στόχος το ματς με τον Παναθηναϊκό, πρωτίστως για το γόητρο, γιατί για την πρόκριση (παρά το πώς είναι η βαθμολογία αυτή τη στιγμή) θεωρώ πως είναι μακρινό να μιλάμε ακόμα.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

 nba
Reactions: 858
Δημοσιεύσεις: 2906
Εγγραφή: Τρί Μάιος 27, 2014 12:03 am
Τοποθεσία: Νέα Φιλαδέλφεια
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 27, 2020 9:03 pm

Μπράβο παιδιά καλά τα καταφέρατε στο τέλος

0
“The best teams play for each other, not with each other”
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Captain
Reactions: 2419
Δημοσιεύσεις: 7061
Εγγραφή: Δευ Σεπ 20, 2010 11:36 pm
Τοποθεσία: Arizona
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 27, 2020 9:05 pm

Ε όχι και έτσι! :/ Πολλά λάθη μαζεμένα! :banghead:

0
🏀Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)🏀SSOL- Seven Second or Less Len
Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

 champion
Reactions: 1253
Δημοσιεύσεις: 5462
Εγγραφή: Δευ Δεκ 03, 2012 11:08 pm
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 27, 2020 9:10 pm

Κρίμα, χάσαμε από δικά μας κυρίως λάθη μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Αρκετά θετικό το ντεμπούτο του Shaquielle McKissic, νομίζω πως είναι ο slasher που μας έλειπε μετά την εποχή του Λο. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Μπάικς κινήθηκε σε ρηχά νερά, μιας και θέλει ένα εύλογο χρονικό διάστημα να μάθει τους συμπαίκτες του.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

 champion
Reactions: 3951
Δημοσιεύσεις: 11036
Εγγραφή: Δευ Οκτ 19, 2009 10:55 pm
Τοποθεσία: Αβάνα
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 27, 2020 9:18 pm

Κρίμα, ορισμένες άθλιες κατοχές στο τέλος κι ένα φάολ με 3 βολές που για μένα δεν ήταν.

Μετά από ΠΟΛΥ καιρό είδα τον Ολυμπιακό να απολαμβάνει το παιχνίδι. Εξαιρετική γλώσσα του σωματος απ' όλους.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Ilias7

 euroleague
Reactions: 131
Δημοσιεύσεις: 1569
Εγγραφή: Παρ Μαρ 23, 2007 4:26 pm
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 27, 2020 9:24 pm

Κρίμα γιατί σήμερα χάθηκε η ευκαιρία για μια καλή νίκη.Σε μια έδρα από τις καλύτερες της διοργάνωσης.

Η ομάδα δείχνει πλέον να αλλάζει πρόσωπο, να αποκτά σκληδάραδα και να παίζει καλύτερη άμυνα.Σήμερα κατάφερε και κράτησε τη Μακάμπι στους 71.

Στο επιθετικό κομμάτι τα λάθη ήταν πολλά σε όλη τη διάρκεια και ήταν αυτά που στέρησαν τη νίκη στο τέλος.

Ο Μακ Κισικ δείχνει μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα κάτι το οποίο λείπει από την ομάδα.

Ο Έλλις μια χαρά τα κατάφερε απέναντι στα θηρία της Μακάμπι.

Ο Μπαλντγουιν ίσως είναι ο «Χάκετ» που ψάχνουμε.Αρκεί να αποκτήσει εμπειρία και μεγαλύτερη αντίληψη.

Το παιχνίδι με το Παναθηναικό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

0
jazz thrilos
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 28, 2020 6:34 am

Φτάσαμε τέλη Φεβρουαρίου για να δούμε επιτέλους τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται σαν κανονική ομάδα, να συμπεριφέρεται ως κανονικό επαγγελματικό σύνολο.

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση στο Ισραήλ απέναντι όχι στην καλύτερη, αλλά σίγουρα σε μια απο τις πιο διψασμένες και πιο σκληρές ομάδες της διοργάνωσης. Πολύ θετική εικόνα των δύο νέων παιχτών αν και ο Μπάικς έδειξε να του λείπει ρυθμός. Πάντως και οι δύο δείχνουν να έχουν στοιχεία που έλειπαν απο την ομάδα. Συνεχίζει ο κόουτς να διαθέτει καλό μάτι στην αγορά.

Τώρα, τα μεγάλα σχέδια για προκρίσεις κλπ είναι πολυτέλεια για εμάς φέτος. Προσωπικά δεν πιστεύω οτι θα μπούμε στην οχτάδα και δεν ξέρω αν το αξίζουμε κιόλας. Περισσότερο με ενδιαφέρει να δω οτι βαδίζουμε προς το να γίνουμε μια κανονική ομάδα για του χρόνου και φυσικά να τελειώσουμε την φετινή διοργάνωση δίχως να έχουμε τραυματίσει το πρεστίζ του συλλόγου.

Πρώτος στόχος επομένως η επιστροφή σε μια κανονικότητα, στο να είμαστε ξανά ομάδα και να παίζουμε κανονικό μπάσκετ. Σε καλό δρόμο δείχνει να βρίσκεται ο κόουτς. Δεύτερος στόχος η νίκη με Παναθηναικό για να κρατηθούν σε "ύπνωση" οι φίλοι που επισκέπτονται το ΣΕΦ μόνο όταν βλέπουν πράσινα απεναντί τους και να μην αρχίσουν τα γνωστά για προπονητές, παίχτες, διοίκηση, κράτος, κλπ κλπ.

Υ.Γ.: Τι θα κάνει ο Μπαρτζώκας με τον Μπάλντγουιν;; Ξέρω οτι μοιάζει με το μυθικό ερώτημα "Τι θα γίνει με την Λίντα Βαγγέλη;" :lol: αλλά πραγματικά ο παίχτης δείχνει με τον Μπαρτζώκα να ξεδιπλώνεται μπασκετικά. Πολύ καλός στην άμυνα, δείχνει πια πιο συγκεντρωμένος, για σειρά παιχνιδιών είναι θετικός, έχει τρέλα. Είμαι πολύ περίεργος να δω την εισήγηση του κόουτς. Πάντως δείχνει οτι τον πιστεύει και ασχολείται μαζί του στις προπονήσεις.

Άβαταρ μέλους
golitog7

 euroleague
Reactions: 897
Δημοσιεύσεις: 1580
Εγγραφή: Τρί Απρ 11, 2017 9:18 am
Τοποθεσία: Munich
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Φεβ 28, 2020 8:06 am

Πολύ καλός ο Ολυμπιακός χθες, με στοιχεία κανονικής ομάδας. Καμία σχέση με το τσίρκο που βλέπαμε στην προ Μπαρτζώκα εποχή. Σε κομμάτια του παιχνιδιού η Μακάμπι δυσκολευότανε πολύ να βρει σκορ και μιλάμε για μία από τις πιο καλοδουλεμένες ομάδες φέτος.
Πάντως εκείνο που θέλω να σημειώσω είναι ότι βγάζει μάτι η έλειψη ενός ηγέτη. Του παίκτη δηλαδή που στα κρίσιμα σημεία θα σου βάλει ένα καλάθι, ένα τρίποντο μαχαιριά, θα πάρει ένα σημαντικό φάουλ και δεν θα τα κάνει πάνω του κουτουλόντας στους συμπαίκτες. Τόσα χρόνια είχαμε τέτοιον παίκτη (και μάλιστα τον καλύτερο για αυτές τις καταστάσεις) γι αυτό και πήραμε πολλά οριακά παιχνίδια. Πάρτε για παράδειγμα την Μπάρτσελόνα. Πήρε δύο εκτός έδρας παιχνίδια τώρα τελευταία (με Βαλένθια και ΤΣΣΚΑ) μόνο και μόνο επειδή έχει τον Μίροτιτς στην πεντάδα. Η σωστή λήψη αποφάσεων στα τελευταία δευτερόλεπτα ενός παιχνιδιού (εκτέλεση αλλά και κατεύθυνση της επίθεσης) είναι χαρακτηριστικό που έχουν οι μεγάλοι παίκτες. Εμείς έχουμε αρκετούς καλούς άλλα όχι μεγάλους.
Παρ όλα αυτά σκληρός χθες ο Οσφπ, κατά διαστήματα έπαιξε και ωραίο μπάασκετ. Θετικό και το γεγονός ότι δεν παράτησε το παιχνίδι.

0
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 28, 2020 8:56 am

Αν και το είχα τσεκαρισμένο το ματς να το δω σε παράλληλη μετάδοση με το ποδοσφαιρικό, τελικά δεν είδα κανένα. Σημασία έχει ότι χτίζεται ομάδα, σε αγωνιστικούς όρους. Λείπουν ακόμη οι οργανωτικοί/διοικητικοί. Για να δούμε και εκεί τι ψάρια θα πιάσουμε.
Οι παίκτες που παίρνει ο Κ. Μπι είναι συνήθως από καλοί ως πολύ καλοί με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Ο Μπάλντγουιν θα κριθεί στο τέλος, τόσο για την αγωνιστική του συνέπεια (πρέπει να συνεχίσει τουλάχιστον σε τέτοια επίπεδα προκειμένου να μετριάσει λίγο τις εντυπώσεις από το πρώτο μισό, όπου ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτος, πέρα από 2 άντε 3 παιχνίδια) και να είναι και σοβαρός στη εν γένει εικόνα του ως αθλητής του Ολυμπιακού.

Όντως λείπει ο παίκτης ηγέτης για του χρόνου (με δεδομένο ότι ο καλύτερος μας παίκτης, ο Μίλου, θα πάει σε πλουσιότερη ομάδα από εμάς) και είναι δύσκολο να πάρουμε τέτοιον παίκτη με τα χρήματα των τελευταίων ετών. Θα μπορούσαμε να πάμε όμως σε παίκτες ρόλων, σε παίκτες που συνδυάζουν διαφορετικά χαρακτηριστικά (πικ εν ρολ από 1 και 5, σλάσερ + 2 σουτέρ) και στις τελευταίες επιθέσεις να τις ακουμπάμε και σε Πρίντεζη και iso με την προϋπόθεση ότι ο χρόνος συμμετοχής του δεν θα ξεπεράσει τα 20΄μ.ο και θα τον έχουμε φρέσκο για το τελευταίο 3λεπτο.

RipCity

 champion
Reactions: 347
Δημοσιεύσεις: 5390
Εγγραφή: Πέμ Απρ 23, 2015 11:58 am
Twitter: @ioannisdiam
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 28, 2020 9:16 am

Σχετικά με τον παίκτη που θα πάρει πάνω του επιθέσεις εγώ είδα τον Mckissic να έχει 2/3 επιτυχημένες σκοράροντας πέντε πόντους, είχε βέβαια και το μοιραίο λάθος, αλλά στη σούμα καλύτερα δε νομίζω να τα περιμέναμε. Κανείς δε κάνει 3/3 εκτός αν λέγεται Σπανούλης. Το λάθος ήταν που για κάποιο λόγο αντί να πάρει παραπάνω μπάλες δώσαμε μία στον Baldwin να κάνει ποικιλία, μία στον Παπ να κάνει ποικιλία και μία στον Σάσα να ποστάρει τον 1.30 κι αυτός έβγαλε σέντρα, χωρίς να εξαντλήσει καν το χρόνο.
Πρώτο δείγμα θετικό και μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Mckissic

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

 euroleague
Reactions: 270
Δημοσιεύσεις: 1219
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 26, 2008 2:24 am
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 28, 2020 10:53 am

Είναι όντως πολύ κρίμα το χθεσινό. Προσπαθήσαμε να χάσουμε, όπως είπε κι ο Μπαρτζώκας.

Αν πάντως κάποιος μας έλεγε ότι σε ματς στο Tel Aviv που βρισκόμασταν στο -13 θα χάναμε για 1 πόντο στο τέλος από μαζεμένα δικά μας λάθη, το 99% θα γελούσαμε.

Προσπαθώ να σταθώ σε αυτό περισσότερο παρά στις μαζεμένες απόπειρες αυτοκτονίας στο τέλος. Κοντράραμε μια πολύ ποιοτικότερη ομάδα, πολύ σοβαρή και σταθερή αλλά παράλληλα και σκληρή.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα πρόκρισης. Όλα τα επόμενα παιχνίδια είναι με ποιοτικότερες ομάδες (μόνη εξαίρεση ο Αστέρας) και θα χρειαστούν υπερβάσεις για να κάνουμε πάνω από 2-3 νίκες.

Υ.Γ. Πολύ πιο εύκολα χωνεύεται η χαμένη βολή παρά η παρωδία σε τελευταία άμυνα και επίθεση.

Υ.Γ. 2 Οι 3 βολές στο τέλος νομίζω ήταν τουλάχιστον για γέλια. Ούτε ο Wilbekin πιστεύω δεν το περίμενε.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

 euroleague
Reactions: 665
Δημοσιεύσεις: 1292
Εγγραφή: Δευ Φεβ 19, 2018 12:33 am
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 28, 2020 3:48 pm

Επειδη οι περισσοτεροι αν οχι ολοι ασπαζεστε την αποψη οτι ο φετινος ολυμπιακος δεν αξιζει την 8αδα. Μπορειτε να μου πειτε ποιες ομαδες που διεκδικουν τις τελευταιες θεσεις της 8αδας αξιζουν να ειναι εκει περισσοτερο απο μας ; Και φυσικα αφου βρειτε τις ομαδες να μου πειτε και το γιατι.Εγω ξερω οτι η ομαδα εχει ανεβει κατακορυφα , οτι για την αμυνα που ειχαμε ολοι παραπονα και γκρινια , δαγκωνει τους παντες και δεν βλεπω να εχει παρει την ιδια αναγνωριση με την ιδια απαξιωση που ειχε λαβει να τα λεμε ολα.Το βασικοτερο, χθες παλεψε με νυχια και με δοντια με ανετοιμους τους Πολ-ρουμπιτ με πρωτη εμφανιση των σακ-μπαικς, χωρις το βασικο της 5αρι και με τον ηγετη της στα πιτ μεσα σε ενα κολαστηριο, εναντιων μιας ομαδας που στην εδρα της εχει χασει μονο απο την ρεαλ.Ποιος περιμενε να δει τον ολυμπιακο να κανει τετοια εμφανιση απεναντι στην μακαμπι ; Εγω παντως ειμαι συγκροτημενα αισιοδοξος και το πιστευω ακραδαντα πως αν οι καμικαζι του μπαρτζω περασουν , με οποια ομαδα και αν πεσουν θα της βγαλουν την πιστη.

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 28, 2020 5:37 pm

papp7 έγραψε:
Παρ Φεβ 28, 2020 3:48 pm
Επειδη οι περισσοτεροι αν οχι ολοι ασπαζεστε την αποψη οτι ο φετινος ολυμπιακος δεν αξιζει την 8αδα. Μπορειτε να μου πειτε ποιες ομαδες που διεκδικουν τις τελευταιες θεσεις της 8αδας αξιζουν να ειναι εκει περισσοτερο απο μας ; Και φυσικα αφου βρειτε τις ομαδες να μου πειτε και το γιατι.Εγω ξερω οτι η ομαδα εχει ανεβει κατακορυφα , οτι για την αμυνα που ειχαμε ολοι παραπονα και γκρινια , δαγκωνει τους παντες και δεν βλεπω να εχει παρει την ιδια αναγνωριση με την ιδια απαξιωση που ειχε λαβει να τα λεμε ολα.Το βασικοτερο, χθες παλεψε με νυχια και με δοντια με ανετοιμους τους Πολ-ρουμπιτ με πρωτη εμφανιση των σακ-μπαικς, χωρις το βασικο της 5αρι και με τον ηγετη της στα πιτ μεσα σε ενα κολαστηριο, εναντιων μιας ομαδας που στην εδρα της εχει χασει μονο απο την ρεαλ.Ποιος περιμενε να δει τον ολυμπιακο να κανει τετοια εμφανιση απεναντι στην μακαμπι ; Εγω παντως ειμαι συγκροτημενα αισιοδοξος και το πιστευω ακραδαντα πως αν οι καμικαζι του μπαρτζω περασουν , με οποια ομαδα και αν πεσουν θα της βγαλουν την πιστη.

Τα έχουμε ξαναπεί για τη φετινή χρονιά, ωστόσο έχεις δίκιο για τη σημαντικότατη βελτίωση που δείχνει η ομάδα.
Αν δεν ήταν όλο αυτό το διοικητικό σύννεφο να πλανάται από πάνω μπορεί να έβλεπες και άλλη στάση/ενδιαφέρον, αλλά δεν γίνεται να το παρακάμψουμε κι εντελώς. Φάνηκε και με την υπόθεση του ban άλλωστε.

Στα καθαρά αγωνιστικά (στον βαθμό που μπορεί να υπάρχουν "καθαρά αγωνιστικά" μέσα σ' έναν οργανισμό που τα γεγονότα αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους....) ας τους δούμε απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πρώτο ίσως ματς της χρονιάς που καλούνται να το πάρουν απέναντι σε καλύτερο αντίπαλο. Γιατί είναι κι ένα θέμα, να παίζεις καλά απέναντι σε καλύτερες ομάδες όταν όμως όλοι σε έχουν ξεγραμμένο και κανείς δεν θα σου πει τίποτε αν χάσεις.

Εγώ πάντως αν συνεχίσει ο Μπαρτζώκας να υπογράφει τέτοιους παίκτες θα κοιτάξω να βρω τρόπο να μην χάνω παιχνίδι την επόμενη χρονιά. :smile:
Τη διείσδυση τη βρήκαμε, περιμέμουμε και τους 2 σουτέρηδες τώρα καθώς και τον βασικό μας σέντερ- φόβητρο/ μπαμπούλα..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2019-2020”