Προβλέψεις Royal Rumble 2020 λοιπόν, έχω καιρό να το κάνω αυτό και θα πάω κουβά παρά το γεγονός ότι στα τελευταία events έβρισκα αρκετούς νικητές.
1. Andrade - Humberto Carrillo
Εύκολη πρόβλεψη ο Andrade παίρνει push, ο Carrillo δοκιμάζεται ακόμα, οπότε ο πρώτος θα κερδίσει.
2. Bayley - Lacey Evans
Δεν είναι καιρός να χάσει η Bayley, νομίζω το πάει για WM, άρα θα κάνει retain.
3. Shorty G - Sheamus
Στην προηγούμενη επιστροφή του ο Sheamus είχε χάσει, τώρα θεωρώ πως θα κερδίσει τον Chad Gable, γιατί φαίνεται ότι ο τελευταίος δυστυχώς δεν πάει πουθενά.
4. Fiend - Daniel Bryan
Ποιος θα κερδίσει: Προφανώς ο Bray Wyatt δε θα χάσει το πρωτάθλημα, αλλά θα συνεχίσει να καταστρέφει το momentum πιο ταλαντούχων σταρ και τα μάτια μας με το κόκκινο φωτάκι.
Ποιος θα ήθελα να κερδίσει: Φυσικά ένας από τους καλύτερους wrestlers στον κόσμο που παρά την αλλαγή του θα χάσει για ακόμα μία φορά και θα μας δείξει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξαναυποστηρίξουμε το Yes Movement άμα είναι να χάνει.
5. Roman Reigns - King Corbin
Βαρετό feud χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης, άντε να κερδίσει ο Reigns να τελειώνουμε.
6. Becky Lynch - Asuka
Πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το ματς, νομίζω ήρθε η ώρα η Becky να κερδίσει τη νέμεση της.
Fun fact: Το καταπληκτικό μου σερί στο RR φέτος θα σπάσει. Από το 2013 έχω βρει ΟΛΟΥΣ τους νικητές σε ανδρικό και γυναικείο Rumble όσο απρόβλεπτο κι αν φαινόταν. Ναι, όλους. Φέτος όμως είναι τόσο απρόβλεπτες επιλογές που δεν ξέρω τι να διαλέξω και θα το δώσω πιο πολύ με τη διαίσθηση βάσει των ιστοριών.
7. Women's Royal Rumble Match
Ποια θα κερδίσει: Νομίζω πως θα κάνει την έκπληξη η Shayna Baszler. Καθαρά θέμα διαίσθησης, ήμουν ανάμεσα σε αυτήν και τη Charlotte.
Αουτσάιντερ που θα μπορούσε: Sasha Banks
Ποια θα ήθελα να κερδίσει: Δε θα πω απίθανες επιλογές τύπου Io Shirai ή Rhea Ripley που θα ήθελα πάρα πολύ, αλλά πιο πιθανές να είναι στο ματς και να κερδίσουν, οπότε θέλω Shayna Baszler.
8. Men's Royal Rumble Match
Ποιος θα κερδίσει: Πάρα πολύ δύσκολο να βρεις το φετινό νικητή. Νομίζω τις πιο πολλές πιθανότητες έχει η τριάδα Reigns, Drew McIntyre, Lesnar. Επειδή μάλλον ξέρουμε ποιος θα είναι πάλι στο main event θα πω Reigns με τον McIntyre να αποκλείει τον Lesnar.
Αουτσάιντερ που θα μπορούσε: Cain Velasquez, Kevin Owens
Ποιος θα ήθελα να κερδίσει: Και εδώ θα έλεγα κάτι απίθανο τύπου Keith Lee ή Matt Riddle, αλλά θα εστιάσω σε αυτούς που έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες. Θα ήθελα πάρα πολύ Kevin Owens, αλλά αυτός που μου έχει προκαλέσει τεράστια έκπληξη και επίσης θα ήθελα πολύ να κερδίσει είναι ο Drew McIntyre.
Και κάτι τελευταίο. Ήμαρτον πια με όλα τα κανάλια στο Youtube κτλ να hypάρουν την επιστροφή του Edge, ο άνθρωπος έχει πει πόσες φορές ότι έχει έναν λαιμό διαλυμένο και δε θα ξαναπαλέψει, και εγώ θα ουρλιάξω αν ακουστούν οι Alter Bridge και βγει ο Edge, αλλά ας σταματήσουν να το παρουσιάζουν στον κόσμο ως σίγουρο, δεν είναι όλοι οι τραυματισμοί ίδιοι, μακάρι να έχει την υγεία του και να επιστρέψει στο ring, αλλά όχι και ότι θα γίνει ντε και καλά.