Η ομάδα βέβαια χρειάζεται ενίσχυση σε γκαρντ και ψηλό.
https://www.basketblog.gr/%CF%80%CE%B1% ... CF%82.html
Συντονιστής: Captains
Στην ουσία αυτό το small ball σήμερα σας έδωσε φοβερό momentum γτ οι περισσοτεροι ψηλοί μας ναι είναι γ γέλια. Ήταν ωραίο ματς αλλα άλλη μια χαμένη ευκαιρία για την φετινή Λάρισα. Ειναι κρίμα γτ έχει φοβερούς ξένους όπως εχω ξαναπεί επανειλημμένα, αλλά οι λεπτομέρειες δεν είναι με το πλευρό της Λάρισαςnestoras kommatos έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 19, 2020 5:19 pmΧάσαμε την ευκαιρία για ένα απροσδόκητο και τεράστιο διπλό, νομίζω στο τέλος αδικήσαμε τους εαυτούς μας, ενώ παίξαμε καλύτερα σε όλο το παιχνίδι συνολικά από το Περιστέρι.
Η εμφάνιση σήμερα ήταν χορταστική, αν σκεφτεί κανείς ειδικά ότι κατεβήκαμε χωρίς σέντερ, αλλά τι να το κάνεις, αφού χάσαμε πάλι;
Μπράβο στον Παπαδάκη που τον είχα αμφισβητήσει στην αρχή, σήμερα έδωσε ρεσιτάλο οργάνωσης και εκτέλεσης, μπράβο και στον Σπυρόπουλο που έκανε την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του, γενικά μπράβο σε όλους, αλλά η πικρία της ήττας παραμένει...
Το ματς με τον Χαρίλαο Τρικούπη όλη η χρονιά το σ/κ που έρχεται! Αν το χάσουμε, αντίο.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 19, 2020 5:31 pmΣτην ουσία αυτό το small ball σήμερα σας έδωσε φοβερό momentum γτ οι περισσοτεροι ψηλοί μας ναι είναι γ γέλια. Ήταν ωραίο ματς αλλα άλλη μια χαμένη ευκαιρία για την φετινή Λάρισα. Ειναι κρίμα γτ έχει φοβερούς ξένους όπως εχω ξαναπεί επανειλημμένα, αλλά οι λεπτομέρειες δεν είναι με το πλευρό της Λάρισαςnestoras kommatos έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 19, 2020 5:19 pmΧάσαμε την ευκαιρία για ένα απροσδόκητο και τεράστιο διπλό, νομίζω στο τέλος αδικήσαμε τους εαυτούς μας, ενώ παίξαμε καλύτερα σε όλο το παιχνίδι συνολικά από το Περιστέρι.
Η εμφάνιση σήμερα ήταν χορταστική, αν σκεφτεί κανείς ειδικά ότι κατεβήκαμε χωρίς σέντερ, αλλά τι να το κάνεις, αφού χάσαμε πάλι;
Μπράβο στον Παπαδάκη που τον είχα αμφισβητήσει στην αρχή, σήμερα έδωσε ρεσιτάλο οργάνωσης και εκτέλεσης, μπράβο και στον Σπυρόπουλο που έκανε την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του, γενικά μπράβο σε όλους, αλλά η πικρία της ήττας παραμένει...
Κρίσιμο ματς όντως. Για ψηλό έχει ακουστεί κανείς?nestoras kommatos έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 19, 2020 5:39 pmΤο ματς με τον Χαρίλαο Τρικούπη όλη η χρονιά το σ/κ που έρχεται! Αν το χάσουμε, αντίο.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 19, 2020 5:31 pm
Στην ουσία αυτό το small ball σήμερα σας έδωσε φοβερό momentum γτ οι περισσοτεροι ψηλοί μας ναι είναι γ γέλια. Ήταν ωραίο ματς αλλα άλλη μια χαμένη ευκαιρία για την φετινή Λάρισα. Ειναι κρίμα γτ έχει φοβερούς ξένους όπως εχω ξαναπεί επανειλημμένα, αλλά οι λεπτομέρειες δεν είναι με το πλευρό της Λάρισας
Δεν έχω ακούσει κάτι. Για Παπανικολόπουλο τι λες, μιας και τον είχατε κόουτς;PeristeriBCfan έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 19, 2020 5:44 pmΚρίσιμο ματς όντως. Για ψηλό έχει ακουστεί κανείς?nestoras kommatos έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 19, 2020 5:39 pm
Το ματς με τον Χαρίλαο Τρικούπη όλη η χρονιά το σ/κ που έρχεται! Αν το χάσουμε, αντίο.
Μ'αρεσαν οι επιλογές στους ξένους που εκανε , απλά θεωρώ χρειάζεται χρόνο στο κοουτσαρισμα αυτό καθαυτό. Σε πολλά ματς έκανε μεγάλες κοιλιες κι έχανε επαφή με το σκορ. Νομίζω όμως πως η παρουσία Τζήμα θα τον βοηθήσει, καθώς πρόκειται για ιδιαίτερα έμπειρο κοουτς.nestoras kommatos έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 19, 2020 6:33 pmΔεν έχω ακούσει κάτι. Για Παπανικολόπουλο τι λες, μιας και τον είχατε κόουτς;
Στα μισά σχεδόν ματς της Α1, υπάρχει άλλη ομάδα/εταιρεία που κάνει το στατιστικό του τηλεοπτικού (αυτό φαντάζομαι εννοείς ως live) και άλλη (ο Γαλάνης) που κάνει το στατιστικό που φαίνεται στον ΕΣΑΚΕ. Σε ορισμένα μικροπράγματα θα υπάρχουν διαφορές, είτε ανθρώπινα λάθη από κάποιο team από τα δύο, είτε άλλη θεώρηση/γνώμη για το αν κάποιες πάσες είναι ασίστ, ή για το πού χρεώνεται κάποιο κλέψιμο κλπ
Αυτό ακριβώς εννοώ. Εντάξει δεν έγινε και κάτι, συμβαίνουν αυτά όπως σωστά γράφεις .benchwarmer έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 19, 2020 7:33 pmΣτα μισά σχεδόν ματς της Α1, υπάρχει άλλη ομάδα/εταιρεία που κάνει το στατιστικό του τηλεοπτικού (αυτό φαντάζομαι εννοείς ως live) και άλλη (ο Γαλάνης) που κάνει το στατιστικό που φαίνεται στον ΕΣΑΚΕ. Σε ορισμένα μικροπράγματα θα υπάρχουν διαφορές, είτε ανθρώπινα λάθη από κάποιο team από τα δύο, είτε άλλη θεώρηση/γνώμη για το αν κάποιες πάσες είναι ασίστ, ή για το πού χρεώνεται κάποιο κλέψιμο κλπ
Από εντελώς πρώτο χέρι στα λέω αυτά