Αν γίνει 3-3 θα ξεκινήσουν εφιάλτες.
ΝΤΡΑΓΚΙΤΣ σε περιμένουμε να μας δικαιώσεις
Συντονιστής: Captains
Δεν μπορώ κι εγώ να διαφωνήσω μ' αυτό που γράφεις. Το μόνο αισιόδοξο απ' τα λεγόμενά σου είναι το γεγονός πώς έστω και με αυτό το χάλι των γερόντων έχασαν στον πόντο. Λογικά, κάποιος απ' αυτούς θα παίξει καλά σε ένα από τα 2 παιχνίδια που απομένουν, ώστε να τους δώσει την απαραίτητη ώθηση. Βέβαια, με αυτά που έχουμε δει φέτος, η επίκληση στη λογική εμπεριέχει κάποιο ρίσκο...ssoulliss έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 10, 2020 1:00 pm
Θα συμφωνούσα απόλυτα με αυτό που γράφεις, μόνο που η εικόνα των λοιπων γερόντων είναι κακή εώς αποκαρδιωτική όσο προχωράει η σειρά. Eχθές ο LeBron με τον Davis σκόραραν 70 πόντους και παρόλα αυτά έχασαν. Θα δούμε όμως, γιατί την Κυριακή το πρέπει είναι πάλι στο Miami.
nikolas12 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 10, 2020 1:38 pm
Εγώ βλέποντας το χαμένο σουτ του Green και παρακολουθώντας τον ηγέτη της ομάδας να φέρεται σαν κακομαθημένο παιδάκι μετά από κάθε ήττα. Καταλαβαίνω ρε Lebron και εγώ στο μπάσκετ όποτε τραβάω την ομάδα στη νίκη και χάνω από βλακείες άλλων, τσαντίζομαι, αλλά τώρα σε ΝΒΑ Finals να έχουμε εμείς όλη την πίεση πλέον και να χαλάς το κλίμα δεν το καταλαβαίνω. Πολλά μπράβο στους αξιόμαχους Heat, μεγάλο respect στον Butler που δείχνει πόσο το θέλει. Είναι πολύ περισσότερο ομάδα από εμάς που έχουμε δύο μεγάλους σταρ και περιμένουμε ποιος ρολίστας θα κάνει καλή εμφάνιση να τους πλαισιώσει. Όπως είπα, η πίεση είναι στους Lakers πλέον. Για να δούμε πως θα το χειριστούμε.
Tι είπε ακριβώς περικαλώ και χάλασε το κλίμα;nikolas12 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 10, 2020 1:38 pm
Εγώ βλέποντας το χαμένο σουτ του Green και παρακολουθώντας τον ηγέτη της ομάδας να φέρεται σαν κακομαθημένο παιδάκι μετά από κάθε ήττα. Καταλαβαίνω ρε Lebron και εγώ στο μπάσκετ όποτε τραβάω την ομάδα στη νίκη και χάνω από βλακείες άλλων, τσαντίζομαι, αλλά τώρα σε ΝΒΑ Finals να έχουμε εμείς όλη την πίεση πλέον και να χαλάς το κλίμα δεν το καταλαβαίνω. Πολλά μπράβο στους αξιόμαχους Heat, μεγάλο respect στον Butler που δείχνει πόσο το θέλει. Είναι πολύ περισσότερο ομάδα από εμάς που έχουμε δύο μεγάλους σταρ και περιμένουμε ποιος ρολίστας θα κάνει καλή εμφάνιση να τους πλαισιώσει. Όπως είπα, η πίεση είναι στους Lakers πλέον. Για να δούμε πως θα το χειριστούμε.
https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/ ... initro-picpapp7 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 10, 2020 7:15 pmH αλαζονεια πληρωνεται. Οι Lakers 2 μερες πριν το ματς εκαναν γνωστο οτι θα κατεβουν με μαυρη εμφανιση για να τιμησουν τον Kobe, τοσο σιγουρο οτι θα τελειωνε η σειρα. Οταν ο αντιπαλος σου ή κερδιζει και παλευει ή χανει και παει σπιτι δεν μπορεις να το εχεις τετελεσμενο. Χθες το Mαϊαμι ηταν δεδομενο οτι ειτε κερδιζε ειτε εχανε θα τα εδινε ολα.Στην τελικη φτιαξε champions Μπλουζακι με Mamba and Mambacita για να τους τιμησεις, οταν ερθει ομως η νικη μην αποσπασαι απο τον στοχο σου.
Τελικά βγήκε στο τηλέφωνο το παιδί!ggr έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 11, 2020 12:42 pmΔε νομίζω να τιμωρηθεί κατόπιν εορτής.
https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/ ... imoria-vid