Ω, ρε, κόψιμο για το τι συμφέρει τον Ολυμπιακό!!!Giannis14 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 10:22 pmΟ Πίτερς ανοίγει λέει εστιατόριο στο Μικρολίμανο! Με διακεκριμένο σεφ! Ρίχνει άγκυρα ο Αλέκος ! Κακά μαντάτα για τον Φιλίππα! Και οι δύο έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2026 ενώ ο Σασα έχει συμβόλαιο επαπειρον, πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Φιλιππας δύσκολα θα ξαναπαίξει στον ολυμπιακό. Κρίμα γιατί διανύει σπουδαία χρονιά ο Σέρβος !
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- montechristo
- Reactions: 1537
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
1
1

- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
1. Εγώ αν ήμουνα προπονητής κι έβαζα μέσα ένα παίκτη λέγοντάς του "θέλω να κάνεις αυτό κι αυτό", αν έβλεπα ότι ο παίκτης το κάνει, θα τον άφηνα μέσα έστω κι αν δεν του βγαίνουν οι προσπάθειες. Αν, όμως, έβλεπα ότι ο παίκτης δεν κάνει το "αυτό κι αυτό", τότε θα τον πέταγα έξω και θα γυάλιζε τον πάγκο μέχρι νεωτέρας.kite26 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 11:24 pmΑν ήμουν εγώ κοουτς του Ολυμπιακού θα είχα παρκάρει στον πάγκο το Φουρνιέ, ώστε να ξυπνήσει μέσα του το θεριό και θα έβαζα μέσα 30 λεπτά Ντόρσεϊ και θα είχα στο ροτεισον τον Μήτρου Λονγκ. Παράλληλα, θα ενθάρρυνα το Λι να σουτάρει περισσότερο, θα είχα βαλει δεύτερη επιλογή Φαλ και πρώτη τον Μωυσή με ορίζοντα το καλοκαίρι οι δύο δεινόσαυροι να χαιρετήσουν. Έτσι θα άνοιγε χώρος για την επιστροφή του Σέρβου παικταρά. Επίσης, θα μείωνα το χρόνο του Σάσα και θα αύξανα το χρόνο του Πίτερς. Θα έδινα ειδική εντολή για έξτρα εξάσκηση σε βολές και τρίποντα σε ολους. Στο πέντε θέλει δύο παικταραδες τύπου Μωυσή και έναν 7 footer τύπου Μιλουτίνοφ. Μηδενική ασυλία σε κανέναν.
2. Το δυνατό σημείο του Λι δεν είναι το σουτ, αλλά το κάθετο παιχνίδι.
3. Ο Ράιτ δεν μπορεί να είναι η πρώτη επιλογή, όταν ακόμα δεν μπορεί να παίξει 10 λεπτά συνεχόμενα με ένταση.
4. Σέρβος παικταράς δεν υφίσταται ως προοπτική για τον Ολυμπιακό, εκτός αν αλλάξει τα θέλω του. Δεν θέλει να παίζει στο 5, ούτε και μπορεί άλλωστε, πόσες φορές θα το πούμε;
5. Εσύ λες ότι δεν κάνουν εξάσκηση σε βολές και τρίποντο; Τρέλανέ μας, τώρα.
6. Στο 5 θέλει οπωσδήποτε έναν αθλητικό ημίψηλο που να παίζει καλή άμυνα. Ο άλλος ας είναι ο Φαλ που έχει και συμβόλαιο ή, αν το σπάσουμε, ο Μιλουτίνοφ που είναι ποιότητα, αλλά να καταλάβει ότι είναι αθλητής. Ο Ράιτ για τριτοδεύτερος (που είναι πολυτέλεια).
0
-
- Reactions: 2258
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δεν ξεκίνησα καμία αντιπαράθεση, απλά ήθελα να αποδείξω με ότι δεν ισχύει αυτό που έχει γραφτεί και εδώ ότι ο Μπαρτζώκας δίνει χρόνο στους νεαρούς παίκτες ενώ ο Αταμάν όχι. Αν διαφωνείς, απάντησε μου με επιχειρήματα. Και έπειτα, από πότε είναι "πρόκληση" να εκφράζει κάποιος μια διαφορετική άποψη από τη δική σου; Όχι λοιπόν να μου λες ότι προκαλώ ενώ δε δέχεσαι οποιαδήποτε κριτική και αντίθετη άποψη, αυτό πάει πολύ.AO DAFNIS έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 11:16 pmΤα γραφόμενα σου σχολιάζω και υπάρχει μεγάλο δείγμα για να έχω αυτή την άποψη. Δεν έκανα κάποιο σχόλιο για τον χαρακτήρα σου.
Δεν γίνεται σε κάθε συζήτηση να προκαλείς. Ανέφερε κάποιος τον Άταμαν; Πως γινεται ενώ μιλάμε για τον αγώνα με τον Πανιώνιο να ξεκινάς μια «υπεράσπιση» του Αταμάν έναντι του Μπαρτζώκα χωρίς λόγο και πως γίνεται να προσπαθείς πολύ συχνά να προςπαθείς να κατευθύνεις την συζήτηση και να αναγάγεις τα πάντα σε μια αντιπαράθεση μεταξύ παο-οσφπ; Τι καταφέρνεις;
Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις αλλά το ότι επιμένεις με συνεχόμενα ποστ να προσπαθείς να πείσεις για την (απόλυτη) ορθότητα των γραφόμενων σου μου θυμίζει τον Αγραβάνη όταν έλεγε μπράβο στον εαυτό του.
Δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά σε ποστ σου και να κουράσω και τους υπόλοιπους που θέλουν να συζητήσουν σχετικά με το θέμα που αναφέρει το τόπικ.
1
1

- reignman
- Reactions: 2832
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Προειδοποιήσεις:
0
Καθως εχω δει πολλα, σχεδον ολα, τα παιχνιδια του ερυθρου φετος λογο Πετρουσεφ...
Το μονο που δεν γουσταρει ειναι να μην παιζει.
Βγαλαμε εμεις εδω ενα βολικο αφηγημα οτι δεν του αρεσει να παιζει στο 5 αλλα στον ερυθρο το μισο του χρονο τον περναει στο 5. Ουτε γκρινια βλεπω, ουτε δραμα, ουτε κλαψα οπως γινοταν εδω.
Βγαλαμε εμεις εδω ενα βολικο αφηγημα οτι δεν του αρεσει να παιζει στο 5 αλλα στον ερυθρο το μισο του χρονο τον περναει στο 5. Ουτε γκρινια βλεπω, ουτε δραμα, ουτε κλαψα οπως γινοταν εδω.
3
3

-
- Reactions: 42
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
Κανένα κόψιμο. Απλά χαραμίσατε έναν παίχτη που μου αρέσει πολύ. Τον κάψατε με δική σας υπαιτιότητα φρονώ. Ενώ είχε κάνει σπουδαίους τελικούς τα δώσατε όλα για Σασα, και καλά κάνατε, κρατήσατε Πίτερς (λάθος), και είχατε και τρία Σέντερ ώστε με το ζόρι να βρίσκει 5’. Έπρεπε να μπορεί να βρίσκει χώρο και στο 4 και στο 5 ο συγκεκριμένος. Έπρεπε να τον κάνετε να νιώσει σημαντικός όπως κάνατε με τον Σασα. Ουσιαστικά κριτική κάνω για τους λάθος χειρισμούς στην υπόθεση τουmontechristo έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 12:09 amΩ, ρε, κόψιμο για το τι συμφέρει τον Ολυμπιακό!!!Giannis14 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 10:22 pmΟ Πίτερς ανοίγει λέει εστιατόριο στο Μικρολίμανο! Με διακεκριμένο σεφ! Ρίχνει άγκυρα ο Αλέκος ! Κακά μαντάτα για τον Φιλίππα! Και οι δύο έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2026 ενώ ο Σασα έχει συμβόλαιο επαπειρον, πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Φιλιππας δύσκολα θα ξαναπαίξει στον ολυμπιακό. Κρίμα γιατί διανύει σπουδαία χρονιά ο Σέρβος !
1
1

- Sokos
- Reactions: 495
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εμένα μ' αρέσει πολύ ο Petrusev, αλλά νομίζω τα παραλές λιγάκι. Δεν είναι κι ο λευκός Hakeem. Ακόμα κι ο Μπαρτζώκας με τα σκαλώματα που μπορεί να τρώει με κάποιους παίκτες δεν θα άφηνε τον Petrusev να παίζει σκάρτα 5' αν έβλεπε ότι ειναι ξεκάθαρα καλύτερος από τους υπόλοιπους. Ειδικά όταν οι 2 δεινόσαυροι είναι συνήθως ή τραυματίες ή εκτός ρυθμού.Giannis14 έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 8:34 amΚανένα κόψιμο. Απλά χαραμίσατε έναν παίχτη που μου αρέσει πολύ. Τον κάψατε με δική σας υπαιτιότητα φρονώ. Ενώ είχε κάνει σπουδαίους τελικούς τα δώσατε όλα για Σασα, και καλά κάνατε, κρατήσατε Πίτερς (λάθος), και είχατε και τρία Σέντερ ώστε με το ζόρι να βρίσκει 5’. Έπρεπε να μπορεί να βρίσκει χώρο και στο 4 και στο 5 ο συγκεκριμένος. Έπρεπε να τον κάνετε να νιώσει σημαντικός όπως κάνατε με τον Σασα. Ουσιαστικά κριτική κάνω για τους λάθος χειρισμούς στην υπόθεση του
Το ότι ο Petrusev μπορεί να θέλει να παίζει 20+ λεπτά βρέξει χιονίσει είναι άλλη υπόθεση. Δεν μιλάμε για τον Σπάρταλη (no pun intended) που μπορεί να χρειάζεται να πάρει παιχνίδια και χρόνο για να βελτιωθεί και να αναδειχθεί. Έτοιμος παίκτης είναι, ας καθόταν να δείξει ότι αξίζει να παίρνει παραπάνω από 5'. Δεν μπορείς να θεωρείς ότι αξίζεις χρόνο σε ομάδα contender (αν όντως το πιστεύει) αλλά να μην θες να κοντραριστείς με Fall, Milutinov, Peters ή ακόμα και Vezenkov στην τελική.
0
- montechristo
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το αφήγημα δεν είναι καθόλου αφήγημα. Όλοι είδαμε πόσο ξενερωμένα "έπαιζε" όταν δεν του άρεσε κάτι.reignman έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 2:40 amΚαθως εχω δει πολλα, σχεδον ολα, τα παιχνιδια του ερυθρου φετος λογο Πετρουσεφ...
Επίσης, δεν είναι 5αρι. Απλώς, μπορεί να παίξει και στο 5 σε κάποια σχήματα. Στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να είναι ούτε πρώτο ούτε δεύτερο 5άρι.
Επομένως, για να τελειώνουμε: Αν δέχεται να παίζει στο 4 πίσω από Σάσα (δηλ. να μοιράζεται ό,τι περισσεύει με τον Πίτερς) και στο 5 πίσω από τους δύο βασικούς σέντερ (όποιοι κι αν είναι αυτοί), τότε ας έλθει.
0
-
- Reactions: 535
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Πετρούσεφ είναι ο σταρ του Ερυθρού Αστέρα. Σε εμάς θα είναι ένας από τους πολλούς..δεν νομίζω ότι μπορεί να το διαχειριστεί αυτό ψυχολογικά.reignman έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 2:40 amΚαθως εχω δει πολλα, σχεδον ολα, τα παιχνιδια του ερυθρου φετος λογο Πετρουσεφ...
Επίσης, όσοι γράφετε για Πετρούσεφ δεν έχετε καταλάβει ότι είναι τελείως διαφορετικό για έναν παίκτη να ξέρει ότι θα παίξει 25+ λεπτά και είναι τελείως άλλη υπόθεση να μην έχει λεπτά εξασφαλισμένα και να πρέπει να αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλό βράδυ για να μείνει παραπάνω στο παρκέ.
Αυτό ισχύει για όλους, όχι μόνο για τον Πετρούσεφ. Ο Ντόρσει στον Ερυθρό μπορεί να έκανε όργια πχ. Εδώ το είδαμε με τον Γκός σε εμάς. Ήταν άλλος παίχτης όσο μοιραζόταν τον άσο με τον Ουόκαπ και είναι άλλος τώρα όσο παίζει την θέση μόνος του. Φαντάζεστε τον Λεσόρ πχ., να έπαιζε 15 λεπτά; Θα είχε το ίδιο impact;
Ας είμαστε λίγο πιο επιεικείς σε παίκτες που δεν έχουν εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής όπως ο Ντόρσει ή ο Πίτερς (όταν έπαιζε λίγο). Να ασκούμε κριτική, αλλά να ξέρουμε και τι λέμε. Αν ο Φουρνιέ λεγόταν Βιλτόζα, με τις εμφανίσεις που είχε τελευταία θα έπρεπε να παίζει max 5 λεπτά ανά αγώνα.
Όταν είσαι παίκτης-πρωταγωνιστής όπως είναι ο Πετρούσεφ στον Ερυρθρο και ξέρεις ότι χαίρεις της εμπιστοσύνης του προπονητή και θα μείνεις στο παρκέ βρέξει χιονίσει, δεν έχεις το άγχος να αποδείξεις πράγματα και να κερδίσεις τον χρόνο σου, οπότε δεν καταλήγεις να παίρνεις βεβιασμένες προσπάθειες για να σκοράρεις, αλλά έχεις καλύτερο shot selection και αποδίδεις καλύτερα.
2
2

- coach blue
- Reactions: 998
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 111
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26
- Reactions: 923
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Κυρ Απρ 13, 2025 5:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kite26
- Reactions: 923
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πολύ σωστός. Νομίζω ότι τελικά η λύση του θέματος είναι στο συνδυσμό του "πρέπει να παίξει" με την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας στο 5. Με άλλα λόγια, αν βρεθεί μια φόρμουλα στο ρόστερ και δοθεί μια νέα πνοή στα σέντερ, τότε ναι, να μείνει.coach blue έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 12:29 pmΘέλετε Πέτρουσεφ στο πέντε; Ωραία, βάλτε του δίπλα έναν σκύλο όπως έχει και στον ερυθρό και βλέπουμε αν μπορεί και τι μπορεί να κάνει.
Αν έχει δίπλα του έναν περάστε κόσμε προφανώς και δεν θα τσούλησει το πράγμα.
Με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει τρόπος να παίξει ο Πέτρουσεφ στον ολυμπιακό.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Κυρ Απρ 13, 2025 5:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 111
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0