Αν ήμουν Ολυμπιακός θα με ανησυχούσε η εικόνα του Βιλντόζα, τώρα που πραγματικά χρειαστήκατε την συμβολή του. Επειδή όμως είμαι παναθηναϊκός και τον βίωσα πέρσι, ε ξέρω πως έτσι είναι η κατάστασης. Είναι πολύ καλός παίχτης, άλλα του λείπει η σταθερότητα. Παίζει πχ με τον Προμηθέα πέρσι (αν θυμάμαι καλά) και τον έχουν κάνει γιο-γιο , ενώ μετά από λίγες μέρες πάει στο φάιναλ φορ και κάνει πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό όταν τον χρειάστηκε η ομάδα. Παρόλα αυτά δεν τον κρατήσαμε, όχι μόνο δεν τον κρατήσαμε, αλλά πληρώσαμε το μισό συμβόλαιο (ή ένα ευκαταφρόνητο μέρος του, δεν θυμάμαι ποσά) και τον αφήσαμε να έρθει σε εσάς. Μπορεί να κάνει ματσάρες μπορεί να σέρνεται, δεν μπορείς να στηριχθείς πάνω του. Κάντε το σταυρό σας να είναι κάλα οι άλλοι δύο.
Το δεύτερο που θα με ανησυχούσε, είναι πως δεύτερη φορά φέτος παίζετε με ομάδα χωρίς σέντερ (η πρώτη ήταν με εμάς όταν είχαμε τον Γκαμπριελ εξω με 5 φάουλ και έπαιζε σέντερ ο Χουαντσο) και καταφέρατε να χάσετε και τα δύο ματς. Δεν πέρασε ποτέ η μπάλα στα 5ρια σας που με βάση τη λογική θα έπρεπε να κάνουν πάρτι. Δεν θα πω ότι φταίει ο κόουτς γιατί αυτή προσέγγιση σας έχει φέρει άνετα πρώτους και με εντυπωσιακό κάποιες φορές μπάσκετ. Ωστόσο αυτό σε βάζει σε δεύτερες σκέψεις, αν δηλαδή η ομάδα δεν τροφοδοτεί του ψηλούς γιατί δεν το έχει δουλέψει καθόλου ή γιατί δεν υπάρχει παίχτης στην θέση 4 με αθλητικά προσόντα να υποστηρίξει την άμυνα όταν παίζουν σμολ-μπολ (αναγκαστικά εφόσον δεν έχουν πεντάρι) οι αντίπαλοι ; Για αυτό και στις δύο περιπτώσεις ο Κόουτς διάλεξε να ακολουθήσει την αντίπαλη ομάδα και να προσαρμοστεί σε σχήμα χαμηλό;
Αν ήμουν ολυμπιακός αυτή μόνο θα ήταν η απορία μου, η πρώτη θέση δεν χάνεται και στο Φ4 είσαστε με το εναμιση ποδι !