Euroleague Round 8, Panathinaikos Athens vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2248
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Εξαιρετικό ματς και από τον Walkup απόψε, παρ'οτι δεν έχει αναφερθεί. Για 3ο σερί ματς ήταν πολύ καλός, τελείωσε με 11 ασίστ για μόλις 2 λάθη ενώ και στην άμυνα έκανε καλή δουλειά πάνω στα γκαρντ του ΠΑΟ. Αυτό νομίζω πρέπει να παίρνει ο Ολυμπιακός από τον Θωμά : σκυλίσιες άμυνες και στην επίθεση να μην εκβιάζει σουτ και να εκμεταλλεύεται τα cuts των Βεζένκοφ, Peters και Fournier ώστε να τους βγάζει πάσες πάρε-βάλε.
9
9
ο οσφπ εκανε 7-8 φορες το ιδιο πλαι με τα κοψιματα και εβαλε και τις 7 καλαθι
ο μιλουτινοφ εκανε παρτυ κατω απτα καλαθια
ο φουρνιε εβαλε τα κρισιμα
και τεζα ο καμπουρης
οι ομαδες ειναι σε τετοιο επιπεδο που ακομα και το εναν απτα 3 παραπανω να γινοταν θα κερδιζαν
πρεπει να τα σταματησεις και τα 3 για να παρεις το παιχνιδι
0
-
- Reactions: 337
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ολυμπιακός είναι γενικά σε πολύ καλό φεγγάρι. Γύρισε διακόπτη μετά το ματς στο Σεφ, και έχει τρείς μεγάλες νίκες παίζοντας επιβλητικό μπάσκετ. Ο Παναθηναικός παίζει καλύτερα μεν σε σχέση με πριν ένα μήνα, αλλά έχει κενά διαστήματα και ξεσπάσματα. Παίρνουμε αρκετή βελτίωση, και ελπίζω μετά το Γενάρη Φλεβάρη να αραχίσουμε να βλέπουμε το potential της ομάδας.
0
- montechristo
- Reactions: 1090
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 819
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο φούρνιε ζεί για τα μεγάλα ματς. Το δηλωσε ξεκάθαρα. Θέλω ομάδα να πάρω τίτλους και να παίζω μεγάλα ματς τίτλων. Από την στιγμή που ήρθε με διάθεση στην πορεία θα είναι τρελό τσιτ για Ευρώπη γιατί ακόμα είναι στο 50-60%. Μιλάμε για παίχτη με τεράστιο μπασκετικό iq και ηγετική φυσιογνωμία. Επί σειρά ετών ήταν ο ηγέτης στη Γαλλία παρά το γεγονός ότι είχε ένα σωρό παιχταραδες.
Θέλω να έχω ξανά κίνητρο είχε δηλώσει.
Θέλω να έχω ξανά κίνητρο είχε δηλώσει.
5
5
-
- Reactions: 171
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Φουρνιε δεν έχουμε να τον δούμε πουθενά , έχει δείξει περισσότερα από όσα έχουν δείξει και οι άλλοι 20 που έπαιξαν σήμερα μαζί, δεν ξεκίνησε φετος το μπάσκετ. Τα ζητούμενα για αυτόν ηταν ο ρυθμός η σωματική κατασταση και η θέληση , από ότι φαίνεται κάτι γίνεται και με τα τρία . Αλλά να αποδείξει ο Φουρνιε ότι μπορεί στα κρίσιμα , σε ποιον ; Μη λέμε και ότι θελουμε .HackerBaby έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 08, 2024 9:09 pmΑς τον δούμε και στα" πρέπει" παιχνίδια φίλε μου και εδώ θα είμαστε να τον παραδεχτούμε όπως σήμερα .
10
10
- gkostas37
- Reactions: 339
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι 2K η φάση. Έπαιξε 27 λεπτά, σε παιχνίδι με τρομερές ταχύτητες και μάλιστα σχεδόν όλο το 2ο ημίχρονο σερί. Είναι λογικό στο τέλος να μην αντέχει. Γι' αυτό θεωρητικά έχουμε 2 επιπλέον σέντερ συν τον Ντίνο, για να μπαίνουν 3-4 λεπτά μπας και πάρει καμιά ανάσα.
0
επαιξε 27 λεπτα και ειχε να παιξει αγωνα για 7 ΜΕΡΕΣ!!!gkostas37 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 08, 2024 9:20 pm
Δεν είναι 2K η φάση. Έπαιξε 27 λεπτά, σε παιχνίδι με τρομερές ταχύτητες και μάλιστα σχεδόν όλο το 2ο ημίχρονο σερί. Είναι λογικό στο τέλος να μην αντέχει. Γι' αυτό θεωρητικά έχουμε 2 επιπλέον σέντερ συν τον Ντίνο, για να μπαίνουν 3-4 λεπτά μπας και πάρει καμιά ανάσα.
τωρα σοβαρα ακομα και φετος παλι για την κουραση του θα μιλαμε
3
3
Το παιχνίδι χάθηκε σήμερα από τα επιθετικά ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός είχε 4 σε όλο το ματς και το πρώτο το πήρε κάπου στο τρίτο δεκάλεπτο αν θυμάμαι καλά, και ο Μιλουτινοφ είχε μόνος του 6....
Ο Γιουρτσεβεν ίσως να μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό αν έπαιρνε λίγο χρόνο παραπάνω. Δεν στάθηκε άσχημα όσο έπαιξε νομίζω.
Οι δύο ομάδες έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο ότι είναι καλύτερες στην Ευρώπη και στην μέρα τους δεν νομίζω ότι μπορούν να χάσουν από κάποιον άλλο.
Στα θετικά η αντίδραση που βγάλαμε για άλλη μια φορα, η συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του Χουαντσο και η βελτιωμένη εικόνα του Οσμάν.
Στα αρνητικά τα κενά διαστήματα που κάνουμε και αναγκαζόμαστε να κυνηγάμε το σκορ.
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την μεγάλη νίκη και μπράβο και στις δύο ομάδες για το θέαμα που μας προσέφεραν στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Γιουρτσεβεν ίσως να μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό αν έπαιρνε λίγο χρόνο παραπάνω. Δεν στάθηκε άσχημα όσο έπαιξε νομίζω.
Οι δύο ομάδες έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο ότι είναι καλύτερες στην Ευρώπη και στην μέρα τους δεν νομίζω ότι μπορούν να χάσουν από κάποιον άλλο.
Στα θετικά η αντίδραση που βγάλαμε για άλλη μια φορα, η συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του Χουαντσο και η βελτιωμένη εικόνα του Οσμάν.
Στα αρνητικά τα κενά διαστήματα που κάνουμε και αναγκαζόμαστε να κυνηγάμε το σκορ.
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την μεγάλη νίκη και μπράβο και στις δύο ομάδες για το θέαμα που μας προσέφεραν στο δεύτερο ημίχρονο.
3
3
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 825
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Απόψε είδαμε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία σαν Euroleague Classic. Απίστευτο μπασκετικό θέαμα που ομοιάζει σε εκείνον τον ημιτελικό του Βερολίνου το 2009, με τη διαφορά ότι η ομάδα που παίζει με αυτοματισμούς και συνεργασίες τώρα είναι ο Ολυμπιακός (είδαμε ένα μικρό ρεσιτάλ μόσιον και off-ball κίνησης σήμερα).
Τον προηγούμενο μήνα γράφτηκαν ένα σωρό ανοησίες για τον Φουρνιέ. Σήμερα, νομίζω, δόθηκαν μερικές επεξηγήσεις από τον ίδιο τον αθλητή για το τι μπορεί και είναι διατεθειμένος να μας δείξει κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Δυστυχώς το ίδιο ή μάλλον χειρότερο έγινε και για τον Μπαρτζώκα, κυρίως από κάτι άθλια τρολ (που έχουν εξαφανιστεί τελευταία) και τα οποία επιχείρησαν να μεταφέρουν το επίπεδο της χυδαιότητας και σε προσωπικό επίπεδο απέναντί του.
Κατά τα λοιπά, σημαντική νίκη ψυχολογίας για τους ερυθρόλευκους, ισοφαρίζει και την εκτός προγράμματος ήττα στο Μόναχο.
Ήττα χωρίς ιδιαίτερο κόστος για τον Παναθηναϊκό. Έχει την ικανότητα να πάρει τη ρεβάνς στο ματς του δεύτερου γύρου στο ΣΕΦ.
Τον προηγούμενο μήνα γράφτηκαν ένα σωρό ανοησίες για τον Φουρνιέ. Σήμερα, νομίζω, δόθηκαν μερικές επεξηγήσεις από τον ίδιο τον αθλητή για το τι μπορεί και είναι διατεθειμένος να μας δείξει κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Δυστυχώς το ίδιο ή μάλλον χειρότερο έγινε και για τον Μπαρτζώκα, κυρίως από κάτι άθλια τρολ (που έχουν εξαφανιστεί τελευταία) και τα οποία επιχείρησαν να μεταφέρουν το επίπεδο της χυδαιότητας και σε προσωπικό επίπεδο απέναντί του.
Κατά τα λοιπά, σημαντική νίκη ψυχολογίας για τους ερυθρόλευκους, ισοφαρίζει και την εκτός προγράμματος ήττα στο Μόναχο.
Ήττα χωρίς ιδιαίτερο κόστος για τον Παναθηναϊκό. Έχει την ικανότητα να πάρει τη ρεβάνς στο ματς του δεύτερου γύρου στο ΣΕΦ.
15
11
3
1