Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

senior
Reactions: 358
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 19, 2024 6:47 am

Εμείς παίζουμε με trapani shark (ούτε που την ξέρω) και ο ΠΑΟ θα δώσει κατά σειρά δυνατά παιχνίδια με Παρτιζαν - Γάλατα - Εφές πριν το σούπερ καπ. Δεν είναι λιγο περιεργο αυτό; Μάλλον ο coach θέλει να δουλέψει περισσότερο στις προπονήσεις τα συστήματα, αλλά πολλοί παίκτες μας δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Ακούω απόψεις!

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Moderator
Reactions: 2853
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Σεπ 19, 2024 7:07 am

Dimmitz έγραψε:
Εμείς παίζουμε με trapani shark (ούτε που την ξέρω) και ο ΠΑΟ θα δώσει κατά σειρά δυνατά παιχνίδια με Παρτιζαν - Γάλατα - Εφές πριν το σούπερ καπ. Δεν είναι λιγο περιεργο αυτό; Μάλλον ο coach θέλει να δουλέψει περισσότερο στις προπονήσεις τα συστήματα, αλλά πολλοί παίκτες μας δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Ακούω απόψεις!
Έχουμε παίξει ήδη με 4 Ευρωλιγκάτες ομάδες, μάλλον είναι ευκαιρία για αποφόρτιση και να δοκιμάσει πράγματα στο πιο χαλαρό. Μπορεί να είναι και ένδειξη ότι δίνουμε πιο πολύ σημασία στον θεσμό και θέλουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα ενώ ο Αταμάν είχε δηλώσει και πέρυσι ότι δεν τον ενδιαφέρει οπότε δεν προσάρμοσε ιδιαίτερα το πρόγραμμα των φιλικών με βάση την διοργάνωση.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 810
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Σεπ 19, 2024 7:48 am

Dimmitz έγραψε:
μια χαρα ειναι φιλε μου , αρκετους τραυματισμους εχουμε εχουμε παιξει ηδη 4 παιχνιδια με ομαδες επιπεδου ευρωλιγκας (εστω και φιλικα) που μονο χαλαρα δεν τα ελεγες .τα παιχνιδια αυτα ειναι ο,τι πρεπει για nα κρατηθει ρυθμος απο τους παικτες ,χωρις να καταπονηθουν ιδιαιτερα πριν το σουπερ καπ. θα ειναι η πρωτη φορα που θα δουμε Ολυ-παο φετος και φυσικα και οι δυο πλευρες θελουν τι νικη κυριως για λογους γοητρου και ψυχολογιας ,οχι οτι το σουπερ καπ λεει κατι σαν τιτλος αλλα οπως και αν γινει αν το παρει ο παο σιγα τα ωα για εκεινους αφου πηραν το εβδομο και το πρωταθλημα ,αλλα για εμας θα αρχισει γκρινια αν το χασουμε.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 4823
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Σεπ 19, 2024 10:45 am

Μόνο ένα φιλικό έχουμε δηλαδή ; Περίεργο δεν είναι αυτό ;Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι το προπονητικό διπλό το δικό μας θα ναι πιο δύσκολο από το να παίζαμε ακόμα και με ομάδες 8δας :lol:

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Moderator

Πέμ Σεπ 19, 2024 10:49 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Σεπ 19, 2024 10:45 am
Μόνο ένα φιλικό έχουμε δηλαδή ; Περίεργο δεν είναι αυτό ;Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι το προπονητικό διπλό το δικό μας θα ναι πιο δύσκολο από το να παίζαμε ακόμα και με ομάδες 8δας :lol:
Τενοντίτιδες, ενοχλήσεις σε ώμους, γόνατα, διαστρέματα, ματιάσματα, βρε αφήστε τα παιδιά ήσυχα να ξεκουραστούν γιατί στο τέλος θα φωνάξουν να παίξουμε ....από το φόρουμ.
Το μεγαλύτερο όνομα μας είσαι ...εσύ αν το πήρες από τον Νιλ και ο Στιβ, εμένα λόγο ονόματος μόνο...σωματοφύλακα.

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 4823
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Σεπ 19, 2024 11:44 am

Θυμάται κανένας αν έχει ξαναγίνει να παίξουμε μόνο 4 φιλικά ;αισιόδοξο τον βλέπω τον μπαρτζωκα ότι θα την μοντάρει την ομάδα στα επίσημα..έχουμε
Φανεί τελείως ασύνδετοι αλλά ίσως προτιμάει τις προπονήσεις από τα παιχνίδια..

Μην κάνουν κάνα αστείο και δεν το δείξουν το φιλικό .. έχουμε αρρωστήσει

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 783

Πέμ Σεπ 19, 2024 11:53 am

Τα προηγουμενα δυο υπαρχουν στο γιουτουμπ με ελληνικη περιγραφη .

0
AlexD

nba
Reactions: 1715
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Σεπ 19, 2024 1:21 pm

Όπως τα λέει ο Σάκ είναι. Πλέον οι προπονήσεις είναι πιο δυνατές από φιλικά, έτσι παίζουν και όλοι.

Γουόκαπ, Γκος, Ναζ, Βιλντοζα, Ντόρσεϊ, Μακκισικ, Λαρε, Φουρνιε, Παπ, Πίτερς, Βεζε, Πετρούσεφ, Ράιτ και ο μικρός 14 παίχτες έχει.

Αμφιβάλλω ότι ξεκουράζονται, αλλά στο διπλό ελέγχεις καλύτερα την κούραση σε παίχτες οπότε αν κάποιοι κλαταρουν και θέλουν λιγότερη καταπόνηση προσαρμόζεις.

0
tokalytero3d

a1greece
Reactions: 1028

Πέμ Σεπ 19, 2024 1:38 pm

Κακα τα ψέματα οι ομάδες βρίσκουν Ρυθμό μέσα από αγώνες, είτε φιλικούς είτε επίσημους.
Εντωμεταξυ 2 αγώνες θα έδινε με την ιταλική ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά αυτός της Δευτέρας ακυρώθηκε.

0
AlexD

nba
Reactions: 1715
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Σεπ 19, 2024 1:42 pm

Ε αυτό βλέπω και λέω ότι κάτι θα ξέρουν. Δεν μπορεί να είναι θέμα κούρασης με τόσους παίχτες, τι διάολο.

0
Dimmitz

senior

Πέμ Σεπ 19, 2024 1:52 pm

shaq7 έγραψε:
Θυμάται κανένας αν έχει ξαναγίνει να παίξουμε μόνο 4 φιλικά ;αισιόδοξο τον βλέπω τον μπαρτζωκα ότι θα την μοντάρει την ομάδα στα επίσημα..έχουμε

Την ίδια απορία είχα και εγώ. Για τόσο νέα ομάδα και λόγω του γεγονότος ότι ακόμα φαίνεται ασύνδετη, θα μου φαινόταν πιο λογικό να παίζαμε παραπάνω φιλικά. Ο ΠΑΟ που υποτίθεται είναι έτοιμη ομάδα θα παίξει με Μακάμπι (φιλικό προπόνησης), Παρτιζάν, Γαλατά και Εφές σε διάστημα λιγότερο των 7 ημερών και το επόμενο ΣΚ ξεκινάνε τα επίσημα με σούπερ καπ. Ούτε, βέβαια, αυτό μου φαίνεται λογικό.

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 717

Πέμ Σεπ 19, 2024 2:44 pm

Άλλη μια ωραία συνέντευξη από το ίδιο κανάλι

https://www.eurohoops.net/el/trademarks ... ine-video/

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Moderator

Πέμ Σεπ 19, 2024 2:54 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Σεπ 19, 2024 1:52 pm
shaq7 έγραψε:

Την ίδια απορία είχα και εγώ. Για τόσο νέα ομάδα και λόγω του γεγονότος ότι ακόμα φαίνεται ασύνδετη, θα μου φαινόταν πιο λογικό να παίζαμε παραπάνω φιλικά. Ο ΠΑΟ που υποτίθεται είναι έτοιμη ομάδα θα παίξει με Μακάμπι (φιλικό προπόνησης), Παρτιζάν, Γαλατά και Εφές σε διάστημα λιγότερο των 7 ημερών και το επόμενο ΣΚ ξεκινάνε τα επίσημα με σούπερ καπ. Ούτε, βέβαια, αυτό μου φαίνεται λογικό.
Εγώ το βλέπω λογικό χωρίς να ξέρω όμως από προπονητική. Θέλω να πω ο Παναθηναϊκός είναι από πέρυσι σχεδόν ίδιος, έτοιμος, θέλει παιχνίδια να φορμαριστει. Ο Ολυμπιακός πρέπει να δουλέψει περισσότερο στις προπονήσεις να μάθουν οι νέοι παίκτες αυτά που θα εφαρμόσουν στους αγώνες.
Μπορεί να παρατάξει βέβαια ανά πάσα στιγμή πεντάδες με πέρυσινους παίξτε παίκτες.
Γκος, Γουοκαπ, Μήτρου
Μακ, Κόμπρα,
Παπ
Πίτερς, Πετρουσεφ
Ράιτ
Αν βάλουμε και τον Σάσα που είναι σαν μην έλειψε μέρα ανεβάζουμε τον αριθμό στους 10

0
Christofis

euroleague
Reactions: 866

Πέμ Σεπ 19, 2024 3:53 pm

Ισως οντως η ομαδα να χρειαζεται περισσοτερες προπονησεις μαζι παρα παιχνιδια. Απλα it’s too boring for us

0
Dimmitz

senior

Πέμ Σεπ 19, 2024 4:45 pm

Αυτό το διάστημα από την γιορτή του Πρίντεζη μέχρι την έναρξη της σεζόν δεν περνάει με τίποτα είναι η αλήθεια…

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”