Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2504
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 17, 2024 3:24 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 3:09 pm
Στηβ Κερ έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 12:47 pm
Εχω σταματήσει να παίρνω φανέλες παικτών μέχρι ν αποσυρθούν γιατι οποία έπαιρνα πήγαινε σκατα και μ έπιανε άγχος..

ΥΓ .Για όσους θυμούνται εχω φανέλα….Παργκο….!,,,,,,
Και εγω σταματησα μετα απο μια του Λοτζεσκι που πηρα και μετα πηγε στον Παο. Αλλα τωρα την πηρα λογω των 100 χρονων και της ιδιαιτεροτητας οτι δεν ερχεται παικτης με το βιογραφικο του φουρνε καθε χρονο στην ομαδα
μεχρι ποτε εχουμε συμφωνια με την ρημαδοGSA εχεις ιδεα?

edit
το 2023 ανανεωσαμε για αλλα 3 χρονια.
δεν με κοβω να παιρνω φανελα founier. ισως προλαβω Sasha (εκτος και αν ξανα ανανεωσουν)

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τρί Σεπ 17, 2024 3:35 pm

reignman έγραψε:
Christofis έγραψε:

Και εγω σταματησα μετα απο μια του Λοτζεσκι που πηρα και μετα πηγε στον Παο. Αλλα τωρα την πηρα λογω των 100 χρονων και της ιδιαιτεροτητας οτι δεν ερχεται παικτης με το βιογραφικο του φουρνε καθε χρονο στην ομαδα

edit
δεν με κοβω να παιρνω φανελα founier. ισως προλαβω Sasha (εκτος και αν ξανα ανανεωσουν)
Εγώ …μάτωσα και πήρα φανέλα Γιάννη εθνικής (τη…Γαλαζούλα )και δεν το μετάνιωσα τρομερή ποιότητα πέρα της ομορφιάς…

Για τον γιο μου αλλα μου….κανει….

Εχω Παπ την μαύρη που την πήρα οταν γύρισε απο Αμερική …
ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ για πολλούς λόγους…

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 4823
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 17, 2024 3:39 pm

reignman έγραψε:
Christofis έγραψε:

edit
Και εγώ το ιδιο σκέφτομαι .. την είδα την φανελα στο βίντεο του φουρνιε και είναι η ίδια κακή ποιότητα όπως οι προηγούμενες ..απλά τώρα τις βάλανε και 10ε πάνω ..κοροϊδία .με 90ε παίρνεις του jokic την high miles city και δεν φοβάσαι μην σε τσουριασουν και στον δρόμο.Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι ούτε με την gsa ούτε να αλλάζουμε εταιρία

Χίλιες φορές να πάρω φουρνιε από Ορλάντο Μάτζικ .. παίζει να μου βγει και πιο φτηνά

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 866

Τρί Σεπ 17, 2024 3:46 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 3:39 pm
reignman έγραψε:

edit
Και εγώ το ιδιο σκέφτομαι .. την είδα την φανελα στο βίντεο του φουρνιε και είναι η ίδια κακή ποιότητα όπως οι προηγούμενες ..απλά τώρα τις βάλανε και 10ε πάνω ..κοροϊδία .με 90ε παίρνεις του jokic την high miles city και δεν φοβάσαι μην σε τσουριασουν και στον δρόμο.Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι ούτε με την gsa ούτε να αλλάζουμε εταιρία

Χίλιες φορές να πάρω φουρνιε από Ορλάντο Μάτζικ .. παίζει να μου βγει και πιο φτηνά
Δεν νομιζω να την φορεσω ποτε την συγκεκριμενη (των 100 χρονων) οπως δεν εχω φορεσει και ποτε του σπανουλη τη χρονια 2011-2012 που την πηρα την επομενη μερα που αποκλεισαμε τη σιενα και ενω κατεβηκα απο θεσσαλονικη αθηνα για το παιχνιδι. Αυτες τις εχω για να θυμαμαι καποιες μεγαλες στιγμες.

Στο θεμα τιμης και της ποιοτητας συμφωνω καθως ετση στερεις απο μεγαλη μεριδα του κοσμου να ψωνισει ενα συλλεκτικο κομματι απο την ιστορια του συλλογου

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Σεπ 17, 2024 4:51 pm

11
7 Εικόνα 4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Σεπ 17, 2024 5:25 pm

θυμαμαι που ελεγα για τον φουρνιε το μονο αρνητικο ειναι αν δεν εχει κινητρο..αλλα απαξ και τον φερει ο μπαρτζωκας θα χει σιγουρευτει πρωτα..και βγαινει τωρα και λεει οτι το πρωτο πραγμα που του ειπε..μωρε εγω σε θελω αλλα εσυ εχεις κινητρο να παιξεις? :) Σημαντικο επισης οτι ηδη εχει γινει κουβεντα με τους παικτες για τους χρονους..

*για φουρνιε ειμαι ολο και πιο σιγουρος οτι θα αφησει εποχη εδω..και το λεω τωρα που σε πολλους δεν αρεσει στα φιλικα,ενω εχει μπει με διαθεση να μαθει τους συμπαικτες του αλλα και να μην το παιξει ντιβα και να καταχραστει επιθεσεις..Εγω παλι τα βλεπω αυτα και χαμογελαω :wink:

3
3 Εικόνα
Dimmitz

senior
Reactions: 358

Τρί Σεπ 17, 2024 5:45 pm

Και εγώ το ίδιο σίγουρος είμαι, αν και είχα πολλές ενστάσεις όταν πρωτοακούστηκε. Πλέον έχω πειστεί ήδη. Το μόνο που με ανησυχεί είναι το πως θα μοιραστούν οι χρόνοι όταν είναι όλοι υγιείς και μήπως το μεγάλο ρόστερ δεν επιτρέψει σε κάποιους παίκτες που είναι πίσω στο ροτεισον τύπου Βιλτόζα, Πετρουσεφ, Πίτερς να βρουν ρυθμό και να έχουν impact στο παιχνίδι της ομάδας. Καλή η θεωρία και οι αντρικιες εξηγήσεις, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα όταν επιστρέψουν όλοι. Θα ήθελα να είμαστε ιδανικά πλην ένας παίκτης. Αν τελικά εξελιχθεί η σεζόν και είναι πάντα κάποιος- κάποιοι τραυματίες τότε όλα καλά. Δεν μπορείς όμως να εύχεσαι να λείπει κάποιος για να μην έχεις πρόβλημα.

0
redcard

junior
Reactions: 227
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τρί Σεπ 17, 2024 5:48 pm

shaq7 έγραψε:
Ακόμα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Μπαρτζώκα που ως συνήθως δίνει τροφή για σκέψη για θέματα και πέραν του μπάσκετ. Για να τα λεμε όλα βέβαια, βοήθησαν και οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου που ξεφυγαν κατα πολύ από τα γνωστά κλισέ.

Θα είχε ενδιαφέρον όταν ο Μπαρτζώκας αποσυρθεί να γράψει ένα βιβλίο (όχι το κλασικό βιογραφικό με ανέκδοτες ιστορίες που κάνουν οι περισσότεροι αλλά) σχετικά με τη φιλοσοφία του γύρω από τον αθλητισμό και τη διαχείριση συνόλων. Πιστεύω θα είχε πολλά να πει.

5
5 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 866

Τρί Σεπ 17, 2024 6:01 pm

Dimmitz έγραψε:
Και εγώ το ίδιο σίγουρος είμαι, αν και είχα πολλές ενστάσεις όταν πρωτοακούστηκε. Πλέον έχω πειστεί ήδη. Το μόνο που με ανησυχεί είναι το πως θα μοιραστούν οι χρόνοι όταν είναι όλοι υγιείς και μήπως το μεγάλο ρόστερ δεν επιτρέψει σε κάποιους παίκτες που είναι πίσω στο ροτεισον τύπου Βιλτόζα, Πετρουσεφ, Πίτερς να βρουν ρυθμό και να έχουν impact στο παιχνίδι της ομάδας. Καλή η θεωρία και οι αντρικιες εξηγήσεις, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα όταν επιστρέψουν όλοι. Θα ήθελα να είμαστε ιδανικά πλην ένας παίκτης. Αν τελικά εξελιχθεί η σεζόν και είναι πάντα κάποιος- κάποιοι τραυματίες τότε όλα καλά. Δεν μπορείς όμως να εύχεσαι να λείπει κάποιος για να μην έχεις πρόβλημα.
μακαρι να γυρισουν ολοι υγιεις γιατι προς το παρον εχουμε γινει νοσοκομειο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Σεπ 17, 2024 6:08 pm

Dimmitz έγραψε:
Καλή η θεωρία και οι αντρικιες εξηγήσεις, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα όταν επιστρέψουν όλοι. Θα ήθελα να είμαστε ιδανικά πλην ένας παίκτης.
το ειπε και ο μπαρτζωκας οτι θα ναι δυσκολο ψυχολογικα για καποιους παικτες και θα υπαρχουν πολλα σκαμπανευασματα..ειναι απιθανο να ειναι ολοι ευχαριστημενοι στο τελος της ημερας..Αν παιζει πολυ ο ενας δεν θα παιζει πολυ ο αλλος και παει λεγοντας..Θεωρω ομως οτι ειναι πολυ σημαντικο οτι ηδη τους προετοιμαζει οτι κοιταχτε να δειτε στοχος ειναι η κουπα,θα χρειαστει να βαλουμε ολοι νερο στο κρασι μας για να το πετυχουμε..Και στο τελος θα βγουμε ολοι κερδισμενοι..Δεν ειναι οτι τους εχει αρχισει στα παραμυθια πχ οτι θα παιζουν ολοι 30λ και ολοι θα ναι ηγετες και τετοια. Επισης θεωρω οτι εχουμε σοβαρα παιδια..ο μονος που μπορει να δημιουργησει θεμα αν δεν παιζει ειναι ο ντορσει θεωρω..που και αυτος πλεον εχει κανει παιδι,λενε οτι ειναι πολυ πιο σοβαρος κτλ..Εχει υπογραψει 3ετες επισης..λογικα ουτε και αυτος θα κανει κατι τρομερο.

και εγω εντωμεταξυ ελεγα οτι δεν χωραει ο πιτερς και ο μακισικ ..που και νταξει ακομα και τωρα δηλαδη με εκτος φαλ μιλου παλι βγαινουν τα λεπτα..αλλα ειδαμε οτι ειναι οι καλυτεροι παικτες αυτην την εποχη..δεν μπορουσες να τους δωσεις ευκολα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 717

Τρί Σεπ 17, 2024 6:22 pm

Άριστος συνομιλητής ο coach, όπου σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ερωτήσεις του δημοσιογράφου έδωσαν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα στην συνέντευξη.

Σκεφτείτε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν η πλειοψηφία των αθλητικών δημοσιογράφων είχαν ως προτεραιότητα το ίδιο το άθλημα και όχι την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων με τα γνωστά αποτελέσματα.

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

euroleague
Reactions: 1436
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τρί Σεπ 17, 2024 7:17 pm

Είναι τρομερός άνθρωπος ο κοουτς, είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Απολαμβάνω τις συνεντεύξεις του. Είναι αρκετά καλλιεργημένος άνθρωπος και έχει φτάσει αρκετά βαθιά τη σκέψη του σε πολλά θέματα όχι μόνο στο μπάσκετ. Μακάρι να έχει όρεξη και κινητρο και φυσικά κουράγιο και υπομονή και να μείνει για πολλά χρόνια.

6
6 Εικόνα
SleeperMonk

junior
Reactions: 347

Τρί Σεπ 17, 2024 7:34 pm

redcard έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 5:48 pm
shaq7 έγραψε:
Ακόμα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Μπαρτζώκα που ως συνήθως δίνει τροφή για σκέψη για θέματα και πέραν του μπάσκετ. Για να τα λεμε όλα βέβαια, βοήθησαν και οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου που ξεφυγαν κατα πολύ από τα γνωστά κλισέ.

Θα είχε ενδιαφέρον όταν ο Μπαρτζώκας αποσυρθεί να γράψει ένα βιβλίο (όχι το κλασικό βιογραφικό με ανέκδοτες ιστορίες που κάνουν οι περισσότεροι αλλά) σχετικά με τη φιλοσοφία του γύρω από τον αθλητισμό και τη διαχείριση συνόλων. Πιστεύω θα είχε πολλά να πει.
Το πώς διαχειρίζεται τους παίχτες, τι περιμένει από αυτούς, πώς το επικοινωνεί κτλ είναι πάντα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια των συνεντεύξεων του. Ένα τέτοιο βιβλίο σίγουρα θα το αγόραζα, όντας ήδη επηρεασμένος από αυτά που λέει ο coach και ήδη μεταφράζοντας αυτά που λέει στο δικό μου εργασιακό πεδίο

2
2 Εικόνα
SleeperMonk

junior
Reactions: 347

Τρί Σεπ 17, 2024 7:38 pm

georbap έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 6:22 pm
Άριστος συνομιλητής ο coach, όπου σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ερωτήσεις του δημοσιογράφου έδωσαν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα στην συνέντευξη.

Σκεφτείτε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν η πλειοψηφία των αθλητικών δημοσιογράφων είχαν ως προτεραιότητα το ίδιο το άθλημα και όχι την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων με τα γνωστά αποτελέσματα.
Είναι πραγματικά θλιβερό να έχεις την ευκαιρία να ρωτήσεις 5 πράγματα, ανθρώπους που βρίσκονται στο top tier σε αυτό που κάνουν και εσύ να τους ρωτάς για σουβλάκια κτλ. Ευτυχώς ο δημοσιογράφος και καλές ερωτήσεις έκανε και τις διατυπωσε με τον παραδοσιακό τρόπο, υποκείμενο, ρήμα, αντικείμενο

4
4 Εικόνα
tokalytero3d

a1greece
Reactions: 1028
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Σεπ 18, 2024 11:06 pm

Εχει ακουστει τιποτα αν θα δειξει το φιλικο με Trapani Shark πουθενα?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”