προφανως κανω πλακα γιαυτο εχω βαλει γελακια στο τελος για την εμφανιση της Μακαμπι.σχολιαζω την διαιτησια γτ αναγκασε τον προπονητη μας να αποβληθει...αν το κρινεις εσυ αναξιο σχολιασμου δικο σου θεμα. τωρα τις υπολοιπες ειρωνιες κρατα τες για παρτυ σουGerasimos Moraitis έγραψε: ↑Δευ Σεπ 16, 2024 8:14 pmΚάνεις λόγο για τη διαιτησία ενός φιλικού και σχολιάζεις την εμφάνιση της Maccabi ως εκδικητική... μπασκετικό σχόλιο υψηλού επιπέδου!villiskabas έγραψε: ↑Δευ Σεπ 16, 2024 6:30 pmφιλικο μεν σημερα αλλα πολυ κακη μερα για ολους. Νομιζω και τα σφυριγματα ηταν τραβηγμενα απο τα μαλλια για φιλικο ,οι παικτες μας δεν ειχαν πολυ ορεξη σε αντιθεση με την μακαμπι που μπηκε να παρει κατι σαν εκδικηση για τον αποκλεισμο
ο Οσμαν εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει οσο τον εχω δει...αλλα πολυ μικρο το δειγμα ...θα δουμε
Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 413
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1
- forest79
- Reactions: 237
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φιλικό ήταν η ομάδα ήταν πολύ άστοχη σήμερα (πράγμα που σαφώς δεν συνηθίζει) είχαν 3/18 τρίποντα (16,67%) έναντι 12/25 που είχε η Μακάμπι (48%) +27 πόντοι από το τρίποντο! -εκεί κρίθηκε και ο αγώνας.
Εγώ κρατάω στα θετικά πως σήμερα απο τους καλύτερους παίκτες μας ήταν δυο νέες μεταγραφές , ο Λορεντζο ΜΠΡΑΟΥΝ με 14π -4ας -2λ σε 22,5´ και για δεύτερο συνεχή παιχνίδι ο ΓΙΟΥΡΤΣΕΒΕΝ έδειξε πολύ καλά στοιχεία με 12π-5ρ σε 20,3´ με 6/10δ
Ο Οσμαν βελτιωμένος από το πρώτο αγώνα αλλά θέλει χρόνο ακόμα ,είναι ο μοναδικός παίκτης μας που μπορεί από το 3-4 να παίξει κάθετο παιχνίδι ,σήμερα το δοκίμασε κάποιες φορές και κέρδισε φάουλ (6/9 βολες ) έπαιξε 18,3´ με 8π -4ρ-1κλε από μακριά άστοχος και αυτός όπως όλη η ομάδα σήμερα με 0/3τ
Η τριάδα των φετινών μεταγραφών μας σίγουρα θα προσφέρουν πολύ περισσότερα από τους παίκτες που αντικατέστησαν ! και η ομάδα των 7-8 παικτών θα γίνει των 11 δίνοντας μεγαλύτερο βάθος και περισσότερες λύσεις στον προπονητή.
ΓΚΡΙΓΚΟΝΙΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ επίσης στους διακριθέντες με 8 και 9 πόντους αντίστοιχα με 7/10 σουτ
ΛΕΣΟΡΤ σβηστός σημερα αλλά σημείωσε και σε κακή βραδιά 11 πόντους με 80% ευστοχία! (Δείγμα ποσό έχει ανεβάσει τον πήχη στις προσδοκίες των φιλάθλων της ομάδας μας) κακός γιατί είχε μόνο 1 ριμπάουντ με 5 λάθη σε 19,3´ !
Εγώ κρατάω στα θετικά πως σήμερα απο τους καλύτερους παίκτες μας ήταν δυο νέες μεταγραφές , ο Λορεντζο ΜΠΡΑΟΥΝ με 14π -4ας -2λ σε 22,5´ και για δεύτερο συνεχή παιχνίδι ο ΓΙΟΥΡΤΣΕΒΕΝ έδειξε πολύ καλά στοιχεία με 12π-5ρ σε 20,3´ με 6/10δ
Ο Οσμαν βελτιωμένος από το πρώτο αγώνα αλλά θέλει χρόνο ακόμα ,είναι ο μοναδικός παίκτης μας που μπορεί από το 3-4 να παίξει κάθετο παιχνίδι ,σήμερα το δοκίμασε κάποιες φορές και κέρδισε φάουλ (6/9 βολες ) έπαιξε 18,3´ με 8π -4ρ-1κλε από μακριά άστοχος και αυτός όπως όλη η ομάδα σήμερα με 0/3τ
Η τριάδα των φετινών μεταγραφών μας σίγουρα θα προσφέρουν πολύ περισσότερα από τους παίκτες που αντικατέστησαν ! και η ομάδα των 7-8 παικτών θα γίνει των 11 δίνοντας μεγαλύτερο βάθος και περισσότερες λύσεις στον προπονητή.
ΓΚΡΙΓΚΟΝΙΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ επίσης στους διακριθέντες με 8 και 9 πόντους αντίστοιχα με 7/10 σουτ
ΛΕΣΟΡΤ σβηστός σημερα αλλά σημείωσε και σε κακή βραδιά 11 πόντους με 80% ευστοχία! (Δείγμα ποσό έχει ανεβάσει τον πήχη στις προσδοκίες των φιλάθλων της ομάδας μας) κακός γιατί είχε μόνο 1 ριμπάουντ με 5 λάθη σε 19,3´ !
0
Κάθε παιχνιδι ειναι φωτογραφία της στιγμής κ της χρονικής περιόδου συγκεκριμένα ποσο μάλλον ενα φιλικό.Απο τη μια δεν καθορίζει το μέλλον απο την άλλη δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τι βλέπουμε αν θελουμε να κάνουμε κουβέντα.Το σίγουρο ειναι οτι ο Γιουρτσεβεν ειναι κανονικός Σέντερ με τα καλα κ τα…κακά του ,ο Μπραουν ειναι η γνωστή προσωπικότητα που ξέρουμε καμία έκπληξη κ ο Οσμαν ένας αθλητικός παίκτης …λίγο απο όλα που η συνεισφορά του στον ΠΑΟ μ όσα έχουμε δει μπορει άνετα να κυμανθεί απο …άχρωμος έως κομβικός ΑΝ προσαρμοστεί σε συγκεκριμένο ρόλο κ στα θέλω του Αταμαν.
Κ επειδή το ευρωπαϊκό μπασκετ δεν ειναι μόνο οι…ομαδάρες μας ο Κατας φαίνεται να συνεχίζει την πολύ καλή δουλειά του στη Μακάμπι παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες .Ο Ροκας θα προσπαθήσει ν αναστήσει την καριέρα του κ θα έχει ενδιαφέρον κ αυτο το….καιναρι ο Γκαμπριέλ θα πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεαματικές φάσεις .
Θα χρειαστούν τα τριάρια αλλα εχω την εντύπωση οτι θα φορεθεί πάλι το γνωστό σχήμα με τρία Γκαρντ πολύ φέτος .Κ οχι μόνο απο τον ΠΑΟ.
Κ επειδή το ευρωπαϊκό μπασκετ δεν ειναι μόνο οι…ομαδάρες μας ο Κατας φαίνεται να συνεχίζει την πολύ καλή δουλειά του στη Μακάμπι παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες .Ο Ροκας θα προσπαθήσει ν αναστήσει την καριέρα του κ θα έχει ενδιαφέρον κ αυτο το….καιναρι ο Γκαμπριέλ θα πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεαματικές φάσεις .
Θα χρειαστούν τα τριάρια αλλα εχω την εντύπωση οτι θα φορεθεί πάλι το γνωστό σχήμα με τρία Γκαρντ πολύ φέτος .Κ οχι μόνο απο τον ΠΑΟ.
1
1
-
- Reactions: 1261
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
- nikolas_asteri
- Reactions: 2068
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπάρχει κακή ήττα σε φιλικό. Προετοιμασία είναι. Όποιος θέλει να πηγαίνει τρένο από φιλικά μέχρι πλειοφφς στο τέλος θα βλέπει άλλους να σηκώνουν κούπες.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 17, 2024 8:40 amΑν έπαιζε ο Ναν θα ήταν πολύ κακή ήττα για τον ΠΑΟ ακόμα και σε φιλικό.
4
4
Basketforum.gr NBA Fantasy 2024:
-
- Reactions: 1261
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Είναι κυρίως θέμα δυναμικότητας. Σχεδόν είναι τόση η διαφορά δυναμικότητας που δεν επιτρέπεται να χάσεις. Αν ήταν ο Ναν και παίζατε σοβαρά δεν θα χάνατε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Σεπ 17, 2024 8:42 amΔεν υπάρχει κακή ήττα σε φιλικό. Προετοιμασία είναι. Όποιος θέλει να πηγαίνει τρένο από φιλικά μέχρι πλειοφφς στο τέλος θα βλέπει άλλους να σηκώνουν κούπες.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 17, 2024 8:40 amΑν έπαιζε ο Ναν θα ήταν πολύ κακή ήττα για τον ΠΑΟ ακόμα και σε φιλικό.
0
- xomitsious
- Reactions: 569
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φιλικό με τη Μακάμπι στο κλειστό της Γλυφάδας, αύριο Παρασκευή 20/9.
Το συγκεκριμένο γήπεδο μου φέρνει πολλές αναμνήσεις, αφού ως μαθητής λυκείου, πήγαινα λίγο μετά το ξεκίνημα του αγώνα, για να με ρωτήσει ο τύπος στην είσοδο "τι ομάδα είσαι?"
Του έλεγα: Παναθηναϊκός, και έμπαινα τζάμπα, να φωνάξω "Νίκο Γκάλη *καν'τους έρωτα* πάλι".
Το συγκεκριμένο γήπεδο μου φέρνει πολλές αναμνήσεις, αφού ως μαθητής λυκείου, πήγαινα λίγο μετά το ξεκίνημα του αγώνα, για να με ρωτήσει ο τύπος στην είσοδο "τι ομάδα είσαι?"
Του έλεγα: Παναθηναϊκός, και έμπαινα τζάμπα, να φωνάξω "Νίκο Γκάλη *καν'τους έρωτα* πάλι".
0
- xomitsious
- Reactions: 569
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0