Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3061
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Σεπ 16, 2024 6:24 pm

nikosvip έγραψε:
Δευ Σεπ 16, 2024 5:45 pm
Λεσορ πολυ κακος σημερα, δε καταλαβαίνω γιατί δε βαζει τον Γιουρτσεβεν.
ο καλυτερος σεντερ της λιγκας δεν μπορει να ασχολειται με φιλικα
μονο σε φ4 αξιζει να αγωνιζεται :welcome:

0
villiskabas

nba
Reactions: 413
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 16, 2024 6:30 pm

φιλικο μεν σημερα αλλα πολυ κακη μερα για ολους. Νομιζω και τα σφυριγματα ηταν τραβηγμενα απο τα μαλλια για φιλικο ,οι παικτες μας δεν ειχαν πολυ ορεξη σε αντιθεση με την μακαμπι που μπηκε να παρει κατι σαν εκδικηση για τον αποκλεισμο :lol: :lol:

ο Οσμαν εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει οσο τον εχω δει...αλλα πολυ μικρο το δειγμα ...θα δουμε

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Σεπ 16, 2024 6:44 pm

villiskabas έγραψε:

ο Οσμαν εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει οσο τον εχω δει...αλλα πολυ μικρο το δειγμα ...θα δουμε
απτις 3 μεταγραφες νομιζω οτι αυτος θα ειναι το ερωτηματικο αν και τι μπορει να προσφερει

1
1 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Σεπ 16, 2024 6:49 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Σεπ 16, 2024 6:44 pm
villiskabas έγραψε:

απτις 3 μεταγραφες νομιζω οτι αυτος θα ειναι το ερωτηματικο αν και τι μπορει να προσφερει
Ο Οσμάν φαίνεται έξω από τα νερά του . Εδώ του φεύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια. Είναι παίκτης που για να προσφέρει δεν είναι απαραίτητο να σκοράρει οπότε δε θεωρώ ότι θα έχει θέμα .

Το σημαντικότερο για τον Αταμάν είναι να μπορέσει να δώσει ρόλους στην ομάδα .

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει συνηθίσει να παίζει με εξελακι οπότε αναγκαστικά κάποιοι τοπ παίκτες θα παίζουν λίγο . Θέλει ιδιαίτερη διαχείριση το ρόστερ.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Σεπ 16, 2024 6:52 pm

HackerBaby έγραψε:
Δευ Σεπ 16, 2024 6:49 pm

Ο Οσμάν φαίνεται έξω από τα νερά του . Εδώ του φεύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια. Είναι παίκτης που για να προσφέρει δεν είναι απαραίτητο να σκοράρει οπότε δε θεωρώ ότι θα έχει θέμα .

Το σημαντικότερο για τον Αταμάν είναι να μπορέσει να δώσει ρόλους στην ομάδα .

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει συνηθίσει να παίζει με εξελακι οπότε αναγκαστικά κάποιοι τοπ παίκτες θα παίζουν λίγο . Θέλει ιδιαίτερη διαχείριση το ρόστερ.
ο μπραουν φαινεται οτι βρισκει τον ρολο του

ο ομερ δειχνει καλα στοιχεια και αν συνεχισει και στα επισημα παιχνιδια ετσι βλεπω τον λεσορ σαν τον λαμπιρικο στην ταινια για ποιον χτυπαει η κουδουνα

Εικόνα

1
1 Εικόνα
giorgos45

a1greece
Reactions: 237
Προειδοποιήσεις: 2

Για ενα φιλικο πως κανουμε ετσι να κραξουμε κατευθειαν δεν κανει ο ενας δε κανει ο αλλος!ο οσμαν ηρθε προχτες κ θα τον βγαλουμε αχρηστο θα τα δουμε εχουμε καιρο ακομα!δηλ ο φουρνιε που τον πηραν για πιστολι κ δεν εβαλε ποντο θα τον πουμε αχρηστο?

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 866

Δευ Σεπ 16, 2024 7:08 pm

Ο οσμαν δινει το βαθος στις θεσεις 3-4 αλλα και 5 με μετατοπιση του Μητογλου στο 5. Δεν ειναι πρωτο βιολι παικτης παρα μονο σε ειδικες καταστασεις. Δεν ειναι επιπεδου ναν ο παικτης αλλα ειναι μεσα στα 3-4 καλυτερα τριαρια στην λιγκα αυτη τη στιγμη. Επειδη ειναι παικτης που παιζει πολυ καλα στο ανοικτο γηπεδο κατι που δεν εκανε πολυ καλα ο Παο περυσι θα χρειαστει περισσοτερος χρονος για να δειξει την αξια του

1
1 Εικόνα
villiskabas

nba
Reactions: 413
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Σεπ 16, 2024 7:25 pm

giorgos45 έγραψε:
Για ενα φιλικο πως κανουμε ετσι να κραξουμε κατευθειαν δεν κανει ο ενας δε κανει ο αλλος!ο οσμαν ηρθε προχτες κ θα τον βγαλουμε αχρηστο θα τα δουμε εχουμε καιρο ακομα!δηλ ο φουρνιε που τον πηραν για πιστολι κ δεν εβαλε ποντο θα τον πουμε αχρηστο?
δεν νομιζω να κραζει κανενας ισα ισα αυτο λεμε ενα φιλικο ειναι και οτι ο οσμαν φαινεται καπως βαρυς και εξω απο τα νερα του μαλλον λογικο ..και οτι θα φανει με την παροδο του χρονου

0
Delpo1987

junior
Reactions: 172
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Σεπ 16, 2024 7:32 pm

Christofis έγραψε:
Ο οσμαν δινει το βαθος στις θεσεις 3-4 αλλα και 5 με μετατοπιση του Μητογλου στο 5. Δεν ειναι πρωτο βιολι παικτης παρα μονο σε ειδικες καταστασεις. Δεν ειναι επιπεδου ναν ο παικτης αλλα ειναι μεσα στα 3-4 καλυτερα τριαρια στην λιγκα αυτη τη στιγμη. Επειδη ειναι παικτης που παιζει πολυ καλα στο ανοικτο γηπεδο κατι που δεν εκανε πολυ καλα ο Παο περυσι θα χρειαστει περισσοτερος χρονος για να δειξει την αξια του
Το πρόβλημα με τον Οσμαν δεν νομίζω ότι είναι η αξία του , είναι σίγουρα μέσα στα 5 καλύτερα 3-4 της λίγκας , αλλά ο ρόλος που θα έχει . Αρέσει πολύ στον Αταμαν το σχήμα με 3 γκαρντ όποτε θα κοπούν λεπτά λόγω αυτού , όταν θα χρειάζεστε σουτ ο Γκρογκονις είναι μονόδρομος , υπάρχει κ ο Παπαπέτρου όποτε ένας παίχτης 10-15 λεπτών χωρίς χαρακτηριστικά instant scorer δε μπορεί να είναι και πολύ επιδραστικος στο παιχνίδι όπως και να το κάνουμε . Είναι και το δικό σας ρόστερ σπαζοκεφαλιά πάντως .

0
Christofis

euroleague

Δευ Σεπ 16, 2024 7:46 pm

Delpo1987 έγραψε:
Christofis έγραψε:
Το πρόβλημα με τον Οσμαν δεν νομίζω ότι είναι η αξία του , είναι σίγουρα μέσα στα 5 καλύτερα 3-4 της λίγκας , αλλά ο ρόλος που θα έχει . Αρέσει πολύ στον Αταμαν το σχήμα με 3 γκαρντ όποτε θα κοπούν λεπτά λόγω αυτού , όταν θα χρειάζεστε σουτ ο Γκρογκονις είναι μονόδρομος , υπάρχει κ ο Παπαπέτρου όποτε ένας παίχτης 10-15 λεπτών χωρίς χαρακτηριστικά instant scorer δε μπορεί να είναι και πολύ επιδραστικος στο παιχνίδι όπως και να το κάνουμε . Είναι και το δικό σας ρόστερ σπαζοκεφαλιά πάντως .
Εγω πιστευω πως ο Αταμαν με την αποκτηση του οσμαν προσδοκει σε μια νεα εκδοση του Σιμον (αντι 2-3 σε 3-4 φυσικα) δηλαδη του παικτη που συνδεει τις δυο γραμμες σε αμυνα και επιθεση. Μην κολλατε καλοι οι παικταραδες μισιτς, λαρκιν και σια αλλα την κατιουσα στο πως επαιζε η Εφες την ειχε οταν εφυγε ή και λιγο πιο πριν οταν σταματησε να ειναι τοσο επιδραστικος στο παιχνιδι της ο κροατης. Αυτο το εκανε με επιτυχια ο γκραντ περυσι αλλα λογικα το ψαχνει σε πραγματικο φοργουορντ και οχι γκαρντ ο αταμαν

0
Delpo1987

junior

Δευ Σεπ 16, 2024 7:55 pm

Christofis έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

Εγω πιστευω πως ο Αταμαν με την αποκτηση του οσμαν προσδοκει σε μια νεα εκδοση του Σιμον (αντι 2-3 σε 3-4 φυσικα) δηλαδη του παικτη που συνδεει τις δυο γραμμες σε αμυνα και επιθεση. Μην κολλατε καλοι οι παικταραδες μισιτς, λαρκιν και σια αλλα την κατιουσα στο πως επαιζε η Εφες την ειχε οταν εφυγε ή και λιγο πιο πριν οταν σταματησε να ειναι τοσο επιδραστικος στο παιχνιδι της ο κροατης. Αυτο το εκανε με επιτυχια ο γκραντ περυσι αλλα λογικα το ψαχνει σε πραγματικο φοργουορντ και οχι γκαρντ ο αταμαν
Σωστή η παρατήρηση για Σιμον κ Έφες αλλά δε νομίζω ότι ο Οσμαν να μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο , λόγω άμυνας και σουτ . Ο Οσμάν δεν ξέρω πως έχει προκυψει ότι είναι καλός αμυντικός , αλλά δεν είναι , ο Σιμον μάρκαρε από 1-3 με άνεση , ο Τούρκος δε μπορεί να το κάνει αυτό. Ο Σιμον του ΠΑΟ θα συνεχίσει να είναι ο Γκαρντ και είναι κ εξαιρετικός σε αυτόν το ρόλο .

0
Christofis

euroleague

Δευ Σεπ 16, 2024 8:04 pm

Delpo1987 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Σωστή η παρατήρηση για Σιμον κ Έφες αλλά δε νομίζω ότι ο Οσμαν να μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο , λόγω άμυνας και σουτ . Ο Οσμάν δεν ξέρω πως έχει προκυψει ότι είναι καλός αμυντικός , αλλά δεν είναι , ο Σιμον μάρκαρε από 1-3 με άνεση , ο Τούρκος δε μπορεί να το κάνει αυτό. Ο Σιμον του ΠΑΟ θα συνεχίσει να είναι ο Γκαρντ και είναι κ εξαιρετικός σε αυτόν το ρόλο .
Ο οσμαν κανει τα παντα καλα οχι εξαιρετικα εκτος απο το να τρεχει στο ανοικτο γηπεδο. Ειναι καλος αμυντικος λογω σωματοδομης, δεν ειναι ελιτ, ειναι καλος σκορερ αλλα δεν ειναι ελιτ. Εχει καλο σουτ αλλα δεν ειναι ελιτ. Εγω πραγματικα πιστευω οτι στην ευρωλιγκα θα μπορουσε να εχει ενα ρολο Παπανικολαου στον ολυμπιακο( αμυνα, στατικο σουτ, τρεξιμο στο ανοιξτο γηπεδο, καλα κοψιματα μακρια απο την μπαλα. Θα χρειαστει χρονο ομως και μαλιστα αρκετο καθως περυσι ειχε χρονο αλλα σε ομαδα χωρις στοχους περα απο το να εγκλιματισει στο ΝΒΑ τον γουεμπι

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 493
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Δευ Σεπ 16, 2024 8:14 pm

villiskabas έγραψε:
φιλικο μεν σημερα αλλα πολυ κακη μερα για ολους. Νομιζω και τα σφυριγματα ηταν τραβηγμενα απο τα μαλλια για φιλικο ,οι παικτες μας δεν ειχαν πολυ ορεξη σε αντιθεση με την μακαμπι που μπηκε να παρει κατι σαν εκδικηση για τον αποκλεισμο :lol: :lol:

Κάνεις λόγο για τη διαιτησία ενός φιλικού και σχολιάζεις την εμφάνιση της Maccabi ως εκδικητική... μπασκετικό σχόλιο υψηλού επιπέδου!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2266
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Σεπ 16, 2024 8:15 pm

Το δύσκολο φέτος θα είναι να βρεθούν οι ρόλοι και να αποφασίσει ο Αταμάν τι θα δουλέψει καλύτερα.

Το να πάει με εξελάκι στην κανονική διάρκεια δεν του ταιριάζει αλλά ίσως είναι το καλύτερο με τόσο μεγάλο ρόστερ.

Ο Οσμάν θα μπορούσε να έχει τον ρόλο του Παπανικολάου αλλά μάλλον θέλει μπάλες στα χέρια και προσπάθειες, δεν είναι παίκτης που στην επίθεση θα πάρει μόνο τα ελεύθερα σουτ.

Ο Μπράουν σίγουρα θα έχει μεγαλύτερο ρόλο από τον Βιλντόζα και μένει στον Αταμάν να αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιεί και μαζί με τον Σλούκα ή αυστηρά να μοιράζονται το 1 και επίσης τον ρόλο του Γκραντ σε όλο αυτό.

Έχουμε πραγματάκια αλλά υπάρχει και χρόνος για να λυθούν, την άνοιξη κρίνονται οι τίτλοι και υπάρχει η ποιότητα για αρκετές νίκες και χωρίς μα έχει βρεθεί η άκρη πλήρως στους ρόλους και τους χρόνους.

1
1 Εικόνα
Delpo1987

junior

Δευ Σεπ 16, 2024 8:31 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Σεπ 16, 2024 8:04 pm
Delpo1987 έγραψε:

Ο οσμαν κανει τα παντα καλα οχι εξαιρετικα εκτος απο το να τρεχει στο ανοικτο γηπεδο. Ειναι καλος αμυντικος λογω σωματοδομης, δεν ειναι ελιτ, ειναι καλος σκορερ αλλα δεν ειναι ελιτ. Εχει καλο σουτ αλλα δεν ειναι ελιτ. Εγω πραγματικα πιστευω οτι στην ευρωλιγκα θα μπορουσε να εχει ενα ρολο Παπανικολαου στον ολυμπιακο( αμυνα, στατικο σουτ, τρεξιμο στο ανοιξτο γηπεδο, καλα κοψιματα μακρια απο την μπαλα. Θα χρειαστει χρονο ομως και μαλιστα αρκετο καθως περυσι ειχε χρονο αλλα σε ομαδα χωρις στοχους περα απο το να εγκλιματισει στο ΝΒΑ τον γουεμπι
Εγω επιμένω για την άμυνα του ότι δεν είναι καλή (δεν κάνει μόνο το κορμί τον αμυντικό ) , αλλά ναι είναι πιο κοντά στον Παπανικολάου από ότι στο Σιμον .

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”