shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 3:51 pm
ασε καλα ειναι η ρεαλ οπως ειναι δεν χρειαζεται να τους δυναμωσουμε
Πλεον ειναι και τα δυο ροστερ υπερ γεματα και γαματα
ειδικα τωρα που μας εφτασε και ο παο σε βαθος δεν δινεις κανενα παικτη,θα γινει κανα αστειο με τον φαλ και θα τρεχουμε..αφου δεν υπαρχει οικονομικο θεμα στην χειροτερη δινεις τον πετρουσεφ στο 2ρο μισο. Δινοντας τον σερβο θεωρω οτι πεφτουμε και σε δυναμικη..εγω οπως εγραψα και πανω θεωρω οτι αν μεινει θα την φαει την θεση του πιτερς.
Ρε συ φίλε Σακ, εγώ θα πω ότι πάνε όλα στραβά με τον Φαλ (φτου φτου) και δεν επανέρχεται σχεδόν καθόλου όλη τη σεζόν!! Ακραίο, απίθανο σενάριο, αλλά ας κάνουμε αυτή την υπόθεση εργασίας. Επίσης, ας υποθέσουμε ότι ο Έβανς δεν επανέρχεται ποτέ! Ακραίο, κάπως απίθανο σενάριο, αλλά ας κάνουμε ΚΑΙ αυτή την υπόθεση εργασίας. Θα γράψω το υπάρχον ρόστερ ΧΩΡΙΣ Φαλ και Έβανς:
1. Walkup - Goss - Mitrou
2. Dorsey - Vildoza
2-3 Fournier - Λαρεντζάκης
3. Παπανικολάου - McKissik
4. Vezenkov - Peters - Petrusev
5. Milutinov - Wright
14 (!!!) παίκτες, βγάλε τον Mitrou πάμε στους 13, στείλε στην εξέδρα και τον Λαρεντζάκη, πάμε στους 12. Λοιπόν, σε αυτό το σενάριο, που ο Φαλ δεν ξαναπαίζει μπάσκετ (φτου φτου) και ο Evans δεν επανέρχεται ποτέ (ξανά φτου φτου), οι θέσεις 4-5 υπερκαλύπτονται ως εξής:
4. Vezenkov 25' - Petrusev 15'
5. Milutinov 20' - Wright 10' - Petrusev 10'
Τον Peters τι τον θέλεις;; Και οι χρόνοι που έβαλα είναι εντελώς συντηρητικοί. Εννοώ ότι χαλαρά σε μία τέτοια συνθήκη ανεβαίνει ο χρόνος του Βεζενκοφ στα 30+ λεπτά αν χρειαστεί. Και μη μου πείτε τι θα γίνει αν τραυματιστεί κι ο Milutinov ταυτόχρονα. Σα να λένε στον ΠΑΟ "τι θα γίνει αν τραυματιστούν ταυτόχρονα Σλούκας - Ναν;; Αα δε φτάνουν, ας πάρουμε ακόμα κάνα δυο".
Να το τραβήξω ακόμα από τα μαλλιά;; Τραυματίζεται και ο Goss ταυτόχρονα (ξανά μανα φτου φτου). Ορίστε οι χρόνοι:
1. Walkup 25' - Vildoza 10'-15' - Mitrou 0'-5'
2. Dorsey 25' - Vildoza 5' - Fournier 10'
3. Παπ 20' - Fournier 15' - McKissik 5'
ΚΑΙ ΠΑΛΙ οι χρόνοι που παραθέτω είναι τελείως συντηρητικοί, κανένας πάνω από 25' συνολικά. Και όλα αυτά με τραυματίες Fall - Evans - Goss ταυτόχρονα!! Και ο Λαρεντζάκης στην εξέδρα γιατί ΚΑΙ ΠΑΛΙ δε χωράει!! Και έχω στείλει τον Peters στη Ρεάλ!! Θέλετε να τραβήξω κι άλλο;; Τραυματίας ΚΑΙ ο Vildoza (άντε πάλι φτου φτου). Νοσοκομειο η ομάδα. Παραθέτω χρόνους:
1. Walkup 30' - Mitrou 10'
2. Dorsey 25' - Fournier 15'
3. Παπ 20' - Fournier 10' - McKissik 10'
4. Vezenkov 25' - Petrusev 15'
5. Milutinov 20' - Wright 10' - Petrusev 10'
ΚΑΙ ο Λαρεντζάκης πάλι εξέδρα!! Και τραυματίες ταυτόχρονα οι Fall - Goss - Vildoza - Evans!! Και ο Peters στη Ρεάλ!! Και το μόνο θέμα στον άσσο, κατά τα άλλα οι χρόνοι βγαίνουν άνετα! Δηλαδή τι άλλο θέλετε για να καταλάβατε ότι ο Peters ή ο Petrusev δε χωράει (κυρίως ο Peters)!! Έχετε φοβηθεί τόσο πολύ από την περσινή χρονιά, που θα κατεβάζατε ομάδα με 20 παίκτες μην τυχόν και αρχίσουν να πέφτουν κάτω σα τα κοτόπουλα
.
ΥΓ.1 Αν τραυματιστούν ταυτόχρονα Milutinov - Fall δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Αλλά ΚΑΜΙΑ ομάδα δε θα έπρεπε να κάνει τον σχεδιασμό της με τέτοια σενάρια στο μυαλό. Αν φοβούνται τόσο πολύ αυτούς τους δύο, τότε να μην είχαν ΑΥΤΟΥΣ τους δύο στη θέση 5!!
ΥΓ.2 Αν δε φύγει κανένας και μετά τον Ιανουάριο είναι όλοι υγιείς, το πράγμα θα είναι γελοίο με τους χρόνους. Θα δούμε καταστάσεις, όπου θα είναι ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ οι Λαρεντζάκης - Mitrou - Wright - McKissik και ο 12ος παίκτης μας θα είναι ο Petrusev με 11ο τον Vildoza, ίσως και οι δύο DNP
.
ΥΓ.3 Σόρρυ για τη σεντονάρα πάλι και ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι δεν πήγαινε όλο αυτό στον λατρεμένο μου Σακ
, απλά πιάστηκα από το σχόλιο του.