Εάν διαβάσει τα γραφόμενα σου ο Jesusemilore Talodabijesu, θα στενοχωρηθεί!shaq7 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 12:36 pmΑρκετοί εδώ μέσα δεν τον ξέρετε τον φουρνιε η τουλάχιστον τον έχετε ακούσει να μιλάει σε συνεντεύξεις …Εγώ είμαι σίγουρος ότι έρχεται για mvp και Ευρωλίγκα .. Έχει τρομερό work ethic και επίσης δεν αντέχει να χάνει ..Γιαυτο και στους πιστονς δεν είχε κίνητρο
Για να δούμε ποιος θα πέσει μέσα , εγώ πρώτη φορά ανοίγομαι τόσο για παίκτη .. αν αφήσει εποχή θα σας το κοπανάω συνέχεια
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 493
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2
- shaq7
- Reactions: 4825
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ειναι δυνατον να παει τοσος κοσμος 11 το βραδυ?Αν εχει πανω απο 2-3χιλ κοσμο πραγματικα εντυπωση θα μου κανει..εντωμεταξυ εχει και αυριο στις 5 παρουσιαση απο αφους.Ελπιζω να ειναι και ο μπαρτζωκας να μαθουμε πως το βλεπει το πραμα για του χρονου.
Εγω ρε γαμωτο ειμαι μακρια απο αθηνα (οχι οτι θα πηγαινα αλλα λεμε τωρα)..Να ταν εστω και προπονητικο διπλο θα πηγαινα ομως
0
- kite26
- Reactions: 764
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Η αλήθεια ειναι οτι έχει δημιουργηθεί τέτοιο επικοινωνιακό γκελ λόγω και του ….μη αναμενόμενου που δεν αποκλείω τίποτα.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 5:46 pmειναι δυνατον να παει τοσος κοσμος 11 το βραδυ?Αν εχει πανω απο 2-3χιλ κοσμο πραγματικα εντυπωση θα μου κανει..εντωμεταξυ εχει και αυριο στις 5 παρουσιαση απο αφους.Ελπιζω να ειναι και ο μπαρτζωκας να μαθουμε πως το βλεπει το πραμα για του χρονου.
Εγω ρε γαμωτο ειμαι μακρια απο αθηνα (οχι οτι θα πηγαινα αλλα λεμε τωρα)..Να ταν εστω και προπονητικο διπλο θα πηγαινα ομως
Εστω κ …κατα λάθος οι ΑΦΟΙ δημιούργησαν το απόλυτο επικοινωνιακό παροξυσμό μεγαλύτερο κ απο …ποδοσφαιρική μεταγραφή!
Πιθανότατα επειδή ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!
Θα έχει λυσσάξει ο ντιπιτζις που ζει για αυτά….
2
1
1
- reignman
- Reactions: 2504
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Προειδοποιήσεις:
0
ιδιο μαλλι με τον φουρνιε? αφηνες καραφλα το καλοκαιρακι αετε26?
1
1
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι τα ξύρισα γουλί λόγω ζέστης! Και μούσι σαν του Φουρνιέ. Ίδιο στυλ είχα. Τώρα είμαι ξυρισμένος, πιο μπαλανσαρισμενος. Ωραίο ήταν, θα το ξανακάνω, ο,τι μαλλιά δεν έχεις πάνω τα έχεις σε μούσι.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εχουνε ξενερωσει και οι ποδοσφαιρικοι που ο ορτα και ο ποτενσε γινανε ολιβειρα..οποτε μπορει να πανε να ξεσκασουν τα παιδια τωρα εντωμεταξυ με πηρε φιλος μου να παρουμε το αμαξι να παμεΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 5:52 pmΗ αλήθεια ειναι οτι έχει δημιουργηθεί τέτοιο επικοινωνιακό γκελ λόγω και του ….μη αναμενόμενου που δεν αποκλείω τίποτα.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 5:46 pm
ειναι δυνατον να παει τοσος κοσμος 11 το βραδυ?Αν εχει πανω απο 2-3χιλ κοσμο πραγματικα εντυπωση θα μου κανει..εντωμεταξυ εχει και αυριο στις 5 παρουσιαση απο αφους.Ελπιζω να ειναι και ο μπαρτζωκας να μαθουμε πως το βλεπει το πραμα για του χρονου.
Εστω κ …κατα λάθος οι ΑΦΟΙ δημιούργησαν το απόλυτο επικοινωνιακό παροξυσμό μεγαλύτερο κ απο …ποδοσφαιρική μεταγραφή!
αφου δεν σε ελεγε κονκλαβιο παλι καλα
1
1
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Βλέπω το επόμενο ποστ του στο τουίτερ να είναι φωτο μιλκο-τυρόπιτα με καρδούλες.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 5:52 pmΗ αλήθεια ειναι οτι έχει δημιουργηθεί τέτοιο επικοινωνιακό γκελ λόγω και του ….μη αναμενόμενου που δεν αποκλείω τίποτα.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 5:46 pm
Ξέρεις, υπονοούμενο για το φούρναρη.
0
-
- Reactions: 1715
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βάλε και το ξενέρωμα στην μπάλα, ότι το Ολυμπιακό με όλους τους ΝΒΑers και Γιάννη πήρε ένα χάιπ ενώ ο Φουρνιε το πήγε καλά και δεν πέρασε καιρός από τότε, βάλε και την κακή εντύπωση που είχε το τελείωμα με ΠΑΟ ενώ στην μπάλα υπάρχει πάντα μια αίσθηση ότι άντε να τους "ανεχτουμε" λίγα χρόνια όμως στο τέλος από το 96 και πέρα είμαστε βαρετά κυρίαρχοι. Το μπάσκετ έχει το απρόβλεπτο έτσι και αλλιώς, η ομάδα έχει χτίσει ένα σταθερό κοινό με τις επιτυχίες της και η μεταγραφή αυτή επιβεβαιώνει ότι σε έναν τομέα "είμαστε" στην κορυφή. Οι ομάδες μας και φέτος είναι φαβορί για Φ4 και 1 από τις 2 να το πάρει μοιάζει αρκετά πιθανό.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 5:52 pmΗ αλήθεια ειναι οτι έχει δημιουργηθεί τέτοιο επικοινωνιακό γκελ λόγω και του ….μη αναμενόμενου που δεν αποκλείω τίποτα.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 5:46 pm
0
- golitog7
- Reactions: 1436
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2
φακ δατ --> https://www.youtube.com/watch?v=Iwbg_ZGCRPY
-
- Reactions: 1028
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
παντως εχουν πωρωθει πολυ ατομα που δεν ασχολουνται ιδιαιτερα με το μπασκετ..Σημερα στο γυμναστηριο ηρθανε καμια 10ρια ατομα και μου λεγαν για φουρνιε και τι ομαδαρα εχουμε και ποτε θα παμε στο σεφ..Εγω πηγαινω με φανελες ολυμπιακου οποτε με χουν σταμπαρει Εντωμεταξυ τωρα με τρωει να παρω φανελα φουρνιε παροτι ειπα οτι δεν ξανα δινω λεφτα στα κουρελια της gsa..Ακομα και την συλλεκτικη του πριντεζη την προσπερασα γιατι εκνευριστηκα οταν την ειδα απο κοντα.
Πραγματικα ετσι μου ρχεται να παρω απο ορλαντο ματζικ
Πραγματικα ετσι μου ρχεται να παρω απο ορλαντο ματζικ
0
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ακριβώς, έτσι ήταν.
Αγαπητοί σύγγαυροι, νομίζω ότι παρά τις μεταγραφές πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι. Δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση θα είναι οι καινουριοι, συμπεριλαμβανομένου του Σάσα. Ο Παναθηναϊκός υπερτερεί σε αυτό το κομμάτι, αφού έχει δέσει πήρε και τον παικταρά Γιουρτ7. Παραμένει διαστημική ομαδάρα, όσο και αν μας πληγώνει. Και ακόμη στα χαρτιά είναι καλύτερη. Ο Αταμάν, έχει πάρει την ψυχολογία του κοουτς μας.
Μακάρι ο Φουρνιέ να αλλάξει τα πράγματα. Ένας Φουρνιέ και ένας Σάσα φέρνουν την άνοιξη άραγε;
2
2