Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 866
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 03, 2024 8:01 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 7:47 pm
Christofis έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 7:31 pm
O Vildoza για να είναι αποκάλυψη πρέπει να πάρει χρόνο, κανείς δεν κάνει φανταστική σεζόν παίζοντας λιγότερο από 20 λεπτά, αν τον βάζει ο Μπαρτζώκας να παίζει ως συμπληρωματικος, τότε έχει ήδη καεί ο παίχτης. Τα λεπτά στον ασο συμφωνούμε πως θα τα μοιράζονται ο Walkup και ο Goss. Στο "2" θα παίρνει μίνιμουμ 5-10 λεπτά λεπτά ο Fournier, ας πουμε ότι θα παιρνει και άλλα 20' ο Vildoza που θα είναι η αποκάλυψη. Μετά μένουν 10-15 λεπτά ΤΟ ΠΟΛΥ για τον Dorsey που είναι ο πιο ακριβός σας περιφερειακός παίχτης μετά τον Fournier και μάλιστα έφυγε από την Φενερ γιατί δεν του άρεσε ο ρόλος του εκεί.

Κι όλη αυτή η σπαζοκεφαλιά πριν καν μπει στην εξίσωση ο Evans. Μετά ποιον αφήνεις εκτός για να τον χωρσεις? Την αποκάλυψη Vildoza, το σημαντικό εργαλείο Goss ή τον μπασκετικά αλήτη Dorsey? Επίσης καταλαβαίνω ότι τον McKissic δεν τον υπολογίζεις καθόλου, εγώ επιμένω πως η άμυνα του, η αθλητικοτητα του και τα passing skills του δεν είναι μικρής σημασία για το σύστημα του Μπαρτζώκα.

Υποτιμάτε πολύ τον Παπανικολάου και το ποσό κομβικός είναι για την ομάδα σας, ανέλυσα παραπάνω τους λόγους. Οκ θα έχει συντήρηση σε αρκετά παιχνίδια αλλά σε όλα τα κρίσιμα τα 25 του λεπτά θα τα παίρνει και σίγουρα θα κλεινει και τα ματς. Δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι του Σάσα η ύπαρξη του Παπ στην 5αδα.
Η απαντηση μου παντα ειναι ξεκαθαρη οποιος του ταιριαζει καλυτερα το παιχνιδι. Υπαρχουν δυο παικτες σε καθε θεση αρα και 15-25 λεπτα για τον καθενα αναλογα με την κατασταση του: Γουοκαπ- Γκος, Ντορσει - Βιλντοζα, Φουρνιε-Παπανικολαου, Βεζενκοφ-Πιτερς, Μιλουτινοφ-Φαλ. Ο μακκισικ φιλε μου για μενα ειναι xfactor. Ειναι παικτης για ειδικες καταστασεις. Δεν ειναι για παραπανω πλεον. Αν εχει εναν στο φορουμ που που πιστευει στον παικτη ειμαι εγω και μπορεις να ανατρεξεις στα σχολια. Απλα με τουα υπαρχοντες ναι ειναι για 5-10 λεπτα και για να αλλαξει την ροη ενος παιχνιδιου που δεν εχει βγει τιποτα αλλο. Ο ραιτ εχει τεραστιο ποτενσιαλ αλλα εχει πολλα ψωμια να φαει. Αλλα επειδη οι αλλοι δυο ειναι βαρια κορμια και οι τραυμαρισμοι αλλα και η κοπωση θα τους βγει θα βρει χρονο να μαθει τι εστι ευρωλιγκα απο θεμα τακτικης. Ταλεντατα ειναι αλλα απο θεμα τακτικης, πως να παιξει αμυνα, που να σταθει το ριμπαουντ υστερει ακομη για να ανησυχουμε αμαν και πως να βρει χρονο ο Ραιτ που θα βρει εν ρελει απλετο για μενα. Ο εβανς θα επιστρεψει Χριστουγεννα. Σας το λεω ιατρικως εφοσον εξελιχθουν ολα καλα Νοεμβριο μπαινει ομαδικες και Γεναρη ειναι ετοιμος σωματικα να παιξει σε αγωνα. Το ποτε θα ειναι ετοιμος σε φορμα με ρυθμο και να γινει ο παλιος εβανς αυτο κανεις δεν το ξερει. Αρα αδικα προβληματιζομαστε.

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 1876
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 03, 2024 8:11 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 7:56 pm
Γουόκαπ-Βιλντόζα-Φουρνιέ-Βέζενκοφ-Μιλουτίνοφ αν έχουν το χέρι τους οι 3 δεν χτυπιέται από κανέναν.
Αυτό το σχήμα αμυντικά πάσχει, ο Παπανικολάου είναι απαραίτητος σε όλα τα κρίσιμα ματς. Γνώμη μου.

Επιθετικά βέβαια προκαλεί δέος, για να τα λέμε και όλα.

0
tokalytero3d

a1greece
Reactions: 1028
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Σεπ 03, 2024 8:13 pm

Ο φουρνιε θα παίζει στο 3 αλλά θα παίρνει χρόνο και στο 2. Ο Βιλντοζα θα παίζει στο 2 αλλά θα παίρνει χρόνο και στο 1. Ο Γουοκαπ χρειάζεται ξεκούραση στην αρχή της χρονιάς όπως και ο παπ.
Βεζενκοφ Πίτερς δεν θα κουνηθούν από το 4 όπως και τα 3 5αρια, δεν νομίζω όταν επιστέψει ο φαλ να δώσει χρόνο στον ραιτ στο 4 ο Μπαρτζώκας(κακός για μένα).
Ο Μακισικ αν μείνει, ο Μπαρτζώκας θα τον βάζει τον εμπιστεύεται. Ο πιο ριγμένος νομίζω θα είναι ο Ντόρσεϊ ο οποίος πρέπει να κάνει πολύ καλό ξεκίνημα για να κερδίσει αρκετό χρόνο και δεν το θεωρώ πολύ πιθανό.
Πάντως ο Ολυμπιακός έχει παίκτες πλέον να βάλουν μεγάλα σουτ, φουρνιε, βεζενκοφ, Βιλντοζα, Ντόρσεϊ. Έχει έναν απ τους καλύτερους σουτέρ της διοργάνωσης τον Πίτερς, έχει τον γκος που βάζει γενικά. Πολυεργαλεια σαν τον Γουοκαπ και τον Παπανικολάου, ψηλούς για όλα τα γούστα. Ρολιστες πολυτελείας όπως ο Μακισικ και ο Λαρεντζάκης. Γενικά πολύ γεμάτο ρόστερ.
Δεν ξέρω τι θα γίνει αν επιστρέψει από εκεί που ξεκίνησε ο Έβανς. Για μένα είναι το καλύτερο γκαρντ της ομάδας μετά τον φουρνιε.
Δηλαδή μια 5αδα με
Έβανς
Βιλντοζα
Φουρνιε
Βεζενκοφ
Μιλουτινοφ
Αν είναι σε καλή κατάσταση όλοι τους, είναι ονειρική!

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1715
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Σεπ 03, 2024 8:43 pm

Τα τελευταία νέα λένε ότι φεύγει ο Μακκισικ δυστυχώς. Αναμενόμενο βέβαια με τέτοιο συνωστισμό δε λέω.

Για μένα φέτος είναι η χρονιά που φέρνεις Παπ από τον πάγκο και σιγά σιγά μαθαίνει η ομάδα πως να μην χάνει την μπάλα χωρίς αυτόν. Δίκιο έχει ο Τζόνι ότι είναι κομβικότατος και αν δεν βρεθεί η άκρη στο τέλος της χρονιάς θα παίζει όντως 25' θες δε θες.

Είναι βέβαιο ότι είχε από πριν και παραμένει στο μυαλό του το σχήμα με Σάσα/Αλέκο στο 3/4 (αναγκαστικά, δεν βγαίνουν οι χρόνοι αλλιώς) και άρα ένα 5' έστω (στο 25' Σάσα, 20' Πίτερς σύνολο σενάριο, όσο παραπάνω πάει στο 3) θα το παίξει στο 3. Αν πούμε ότι θέλεις να πέσει ο Παπ στα 20 έτσι και αλλιώς, μένουν 15 για Φουρνιε. Άρα θέλει τουλάχιστον άλλα 10 στο 2. Στο οποίο θέλει τουλάχιστον 20 ο Ντόρσεϊ και μένουν 10. Τα παίρνει ο Βιλντοζα ο οποίος δύσκολα θα παίξει στον άσο εκτός και όντως ξεκινήσει την χρονιά πάρα πολύ δυνατά.

Τον άσο Γουόκαπ/Γκος χωρίς πια να παίζουν μαζί εκτός από σπάνιες περιπτώσεις ίσως.
Το 5 οι δεινόσαυροι και όσο μείνει σε κάθε ματς ο Ράιτ.

Μια χαρά βγαίνουν οι χρόνοι μέχρι να μπει ο Έβανς δεδομένου ότι όλο και κάποιος θα χτυπήσει στους κοντούς (Γκος/Βιλντοζα φαβορί) και στο 5 είναι ήδη έξω ο Φαλ. Βέβαια το 5 είναι η μόνη θέση που δεν συνδέεται με τις άλλες, κανένας πέραν των 3ων δεν παίζει και το 5.
Επίσης, ο Φουρνιε θα θέλει έναν χρόνο προσαρμογής για διάφορους λόγους. Είναι τέτοιο ταλέντο που όπως και ο Ναν αντίστοιχα θα σκοράρει από την αρχή, αλλά καλό καλό μπάσκετ θα παίξει μετά τα Χριστούγεννα λογικά.

Σε κάθε περίπτωση βλέπω να ξεκινάει με:

Γουόκαπ/Ντόρσεϊ/Φουρνιε/Σάσα/Μιλου
επειδή Γουόκαπ ή Παπ πρέπει να ξεκινήσουν, το ίδιο Φουρνιε και Σάσα ενώ Ντόρσεϊ θα θέλει να του δείξει εμπιστοσύνη από νωρίς.

Θα βάζει πρώτες αλλαγές Γκος--Γουόκαπ, Ράιτ--Μιλου και Πίτερς-Ντόρσεϊ παίζοντας με:
Γκος/Φουρνιε/Πίτερς/Σάσα/Ράιτ

και μετά θα βάζει Παπ--Σάσα και Βιλντοζα--Φουρνιε για να γίνει:
Γκος/Βιλντοζα/Παπ/Πίτερς/Ράιτ

Εάν ο Φουρνιε έχει έρθει με όρεξη να παίξει και ευρωλιγκας γράφοντας όνομα και τα δώσει όλα είμαι βέβαιος ότι μπορεί να παίξει ικανοποιητική άμυνα, καλύτερη από όσο πιστεύει ο περισσότερος κόσμος. Είναι μακρύς, έχει τσίτα, είναι έμπειρος γάτος πονηρός και η αθλητικότητα στην Ευρωλίγκα δεν θα είναι πρόβλημα, just average.
Εάν λοιπόν ισχύσει αυτή η συνθήκη, το αρχικό σχήμα δεν θα έχει πρόβλημα στην άμυνα ενώ μπροστά θα κεντάει. Το ενδιάμεσο θα έχει θέματα πίσω αλλά μπροστά θα καρακεντάει.
Το 3ο θα είναι καλύτερο αμυντικά αλλά και πιο περιορισμένο επιθετικά.

Βάζοντας και Γουόκαπ αντί για Γκος ή/και Σάσα αντί για Πίτερς γίνεται πιο ισορροπημένο.

Έχει πολλές επιλογές το ροστερ με άπειρα σχήματα και χαρακτηριστικά παιχτών. Αν και εμφανώς με μικρότερες δυνατότητες αμυντικά στο σύνολο, είναι τέτοια η αναβάθμιση και η προσθήκη όπλων στο σκοράρισμα που δεν παίζεται η κατάσταση. Δεν μπορώ καν να φανταστώ να έχεις Βεζε/Πίτερς στην ίδια 5αδα με Ντόρσεϊ ή Φουρνιε ή στην χειρότερη Βιλντοζα. Δεν ξέρω τι αποστάσεις θα πρέπει να κρατάνε, μιλάμε για τρέλα. Ο Γκος στο μεταξύ με ένα τέτοιο ροστερ θα κάνει πάρτυ. Τέλος πάντων.

Υγεία να χει η ομάδα και θα χορτάσουμε μπάσκετ και φέτος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 4825
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Σεπ 03, 2024 8:57 pm

AlexD έγραψε:
Τα τελευταία νέα λένε ότι φεύγει ο Μακκισικ δυστυχώς. Αναμενόμενο βέβαια με τέτοιο συνωστισμό δε λέω.

δεν εχω δει πουθενα κατι,ισα ισα οι ρεπορτερ λενε δεν ξερουν αν θα φυγει ο μακισικ,ο ζερβας ειπε οτι μπορει να ειναι και αλλος..

Τον σακ αν δεν τον θελει αλλη ομαδα ευρωλιγκας γιατι να θελει να φυγει?εχει την οικογενεια του εδω,θα ειναι και μερος σε ομαδα φαβορι για ευρωλιγκα που τοσο το θελει..βετερανος ειναι κιολας.
Ο μπαρτζωκας λογικα τον θελει εστω για τα αποδυτηρια ενω και οι αφοι δεν νομιζω να νοιαζονται να γλιτωσουν 100-200χιλ..γιατι θα ζητησει αποζημιωση ο ανθρωπος..

Εγω πιστευω η μονη περιπτωση να φυγει ο σακ ειναι να τον ζητησει η μονακο η εστω μια ομαδα ευρωλιγκας που να θελει να παει..αλλιως δεν εχει νοημα,θα παει να παιζει πχ στην τουρκια σε ομαδα γιουροκαπ ?δεν το βλεπω..

0
AlexD

nba

Τρί Σεπ 03, 2024 9:05 pm

shaq7 έγραψε:
AlexD έγραψε:

δεν εχω δει πουθενα κατι,ισα ισα οι ρεπορτερ λενε δεν ξερουν αν θα φυγει ο μακισικ,ο ζερβας ειπε οτι μπορει να ειναι και αλλος..

Τον σακ αν δεν τον θελει αλλη ομαδα ευρωλιγκας γιατι να θελει να φυγει?εχει την οικογενεια του εδω,θα ειναι και μερος σε ομαδα φαβορι για ευρωλιγκα που τοσο το θελει..βετερανος ειναι κιολας.
Ο μπαρτζωκας λογικα τον θελει εστω για τα αποδυτηρια ενω και οι αφοι δεν νομιζω να νοιαζονται να γλιτωσουν 100-200χιλ..γιατι θα ζητησει αποζημιωση ο ανθρωπος..

Εγω πιστευω η μονη περιπτωση να φυγει ο σακ ειναι να τον ζητησει η μονακο η εστω μια ομαδα ευρωλιγκας που να θελει να παει..αλλιως δεν εχει νοημα,θα παει να παιζει πχ στην τουρκια σε ομαδα γιουροκαπ ?δεν το βλεπω..
Ε ακούγεται ότι υπάρχει ακόμα/νέο ενδιαφέρον από ομάδες Ευρωλίγκας και για Μακκισικ (όπως και Πίτερς), τώρα τι θα γίνει όντως στο τέλος δεν το ξέρω. Δεν είναι η πρώτη φορά που ήταν στην πόρτα και δεν έφυγε αυτό το καλοκαίρι, απλώς αυτήν την στιγμή υπάρχει ενδιαφέρον και η ομάδα παρόλο που δεν τον διώχνει, αν ο ίδιος ζητήσει να πάει κάπου που θα έχει χρόνο δεν θα μπει εμπόδιο σε καμία περίπτωση. Με Φουρνιερ πια το ξέρει και αυτός ότι ακόμα πιο δύσκολα θα βρει χρόνο, ας δούμε τι θα αποφασίσει ο ίδιος.

Μακάρι να μείνει εγώ το έχω πει από την αρχή, το λέω και τώρα. Αν ο ίδιος είναι οκ με τον ρόλο είναι τρελό μπόνους.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 4825
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Σεπ 03, 2024 9:20 pm

Καλά ο Πίτερς δεν παίζει να φύγει τώρα που δώσαμε πετρουσεφ ..λογικά εξαρχής δεν το σκέφτηκε καν να φύγει

Ο σακ αν έχει πρόταση που θέλει να πάει ας πάει, δεν το βλέπω πάντως αφού έχουν συμπληρώσει οι περισσότεροι ρόστερ ..

Άσχετο .. Έχετε καταλάβει ότι φέτος είναι η μοναδική χρόνια τα τελευταία πολλά πολλά χρόνια που δεν μπορούμε να πουμε αχ και να δίναμε 2εκ παραπάνω θα το παίρναμε ;; Πολύ ενδιαφέρον έχει η κατάληξη ..

Επίσης φουρνιε μπήκε στο κλειστό κλαμπ των ξένων άνω των 2εκ..Τσίλντρες κλειζα ματσε βουισιτς(?) δεν μου έρχονται άλλοι .. είμαι σίγουρος πάντως ότι οι αφοι αν ο άλλος γουστάρει να παίξει για την ομάδα πχ σασα μιλου φουρνιε κτλ τα σκάνε πιο εύκολα .. αν δεν είχε κάνει τις δηλώσεις δεν ξέρω αν θα τον φέρναμε τώρα..

1
1 Εικόνα
AlexD

nba

Τρί Σεπ 03, 2024 10:07 pm

Θυμάμαι να γράφουμε πέρυσι στο απέναντι ότι η άμυνα είναι αρκετά θέμα διάθεσης και ότι ο Γκριγκόνις μπορεί να παίξει καλύτερη άμυνα από όσο 'φαίνεται'.

Ε το ίδιο ισχύει και για Φουρνιε φέτος αλλά και άλλους. Ο Πίτερς θα έχει τρελό κίνητρο να πάρει χρόνο από Σάσα/Φουρνιε/Παπ και να παραμείνει σκοράρης από τους λίγους εκεί που πέρυσι δεν υπήρχε αλλαγή του, ο Ντόρσεϊ επίσης. Για Βιλντοζα τα είπατε, ενώ και του Γκος το συμβόλαιο τελειώνει φέτος. Κάθε άμυνα θα είναι ζωής ή θανάτου για το αν θα συνεχίσουν στο παρκέ, εξίσου με το αν έκαναν την σωστή επιλογή μπροστά και τελευταίο αν μπήκε το σουτ που πήραν.

Αρκεί να δέσουν καλά χωρίς παρεξηγήσεις με τους χρόνους (είναι η 1η βασική πρόκληση) και θα βρει ισορροπία με την άμυνα σε σχήματα που μπροστά είναι φωτιά.

0
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 434
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Τρί Σεπ 03, 2024 10:13 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 6:44 pm
...μάλλον ξεπέρασα και τα σεντόνια του Mathematician, αλλά έπρεπε να χωρεσουν όλα...
Σίγουρα τα ξεπέρασες :P . Ωραίος σχολιασμός, είτε συμφωνεί κανείς είτε διαφωνεί. Στο διά ταύτα, θα συμφωνήσω με τα περισσότερα από τα γραφόμενα σου, αλλά έχω και κάποιες διαφωνίες. Συμφωνώ με την πρώτη παράγραφο. Διαφωνώ ως προς το πόσο "απαραίτητος" είναι ο McKissik. Και κατά τα άλλα, θα συμφωνήσω με τις περισσότερες παρατηρήσεις που σου έκανε ο Christofis. Εξηγουμαι:
  • Ο McKissik υπήρξε κομβικότατος ανά διαστήματα τα προηγούμενα χρόνια, όντας ένας φανταστικός slasher (από τους καλύτερους της λίγκας). Θεωρώ όμως ότι, ακριβώς επειδή βασίζεται αποκλειστικά σχεδόν στην αθλητικοτητα του, κάθε χρόνο η απόδοση του θα έχει πολύ πτωτική πορεία. Βέβαια φέτος με τόσους σουτέρ στην ομάδα, θα έβρισκε πολλούς χώρους για το κάθετο παιχνίδι του, αλλά και πάλι δε βλέπω από ποιον θα έκοβα 5 λεπτά για να τα δώσω στον Σακ. Αν δεν είχε έρθει ο Vildoza, θα μιλούσαμε από τελείως άλλη βάση και κατά πάσα πιθανότητα θα έβρισκε άνετα 10 - 15 λεπτά. Τώρα, αν μείνει φυσικά, θα αναλώνεται μόνο σε ένα ρόλο game changer, όταν όλα τα υπόλοιπα αποτυγχάνουν.
  • Έγραψα και στο σχόλιο μου για την έλευση του Fournier, ότι δεν μπορώ να καταλάβω την απόκτηση του Vildoza. Καταλήγω τελικά σε αυτό που έχουν γράψει πολλοί συμφορουμίτες, ότι απλά αποτέλεσε μια ευκαιρία που θεώρησε η ομάδα ότι δεν έπρεπε να χάσει. Απλά στο δικό μου μυαλό, παίρνεις έναν εκ των Vildoza - Evans, όποιον πιστεύεις περισσότερο. Γιατί, όταν επιστρέψει ο Evans υγιής, και σε περίπτωση που πιάσει ένα 70% της περσινής απόδοσής του, οι χρόνοι δε μου βγαίνουν για όλους. Κάποιος θα παίζει σκάρτα 5λεπτα και 10λεπτα. Είναι, θα ρωτήσετε, αυτό κακό;; Δεν μπορώ να ξέρω, γιατί σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τη διάθεση αυτού του κάποιου να αποδεχθεί το ρόλο του και να μη δημιουργήσει αναταραχές.
  • Ναι, ο Παπ είναι κομβικότατος. Είναι ο glue guy της ομάδας, ο αρχηγός, η μεγάλη σταθερά που όταν είναι καλά ανεβάζει 5 επίπεδα την ομάδα. Αλλά είναι στα 35 του χρόνια και χρειάζεται ξεκούραση και σωστή διαχείριση. Νομίζω στη RS θα μετρήσει περίπου 18' μέσο όρο, αλλά στα σημαντικά παιχνίδια τόσο της RS, όσο και στο κλείσιμο της σεζόν ο χρόνος του θα αυξηθεί σημαντικά. Κατ' επέκταση, θα μειωθεί ο χρόνος κάποιου/-ων γκαρντ. Άλλος ένας λόγος που (η λογική λέει ότι) ένα γκαρντ θα εξαφανιστεί από το rotation στο τέλος της χρονιάς (μπορεί απλά βέβαια να μην εμφανιστεί ποτέ ο Evans).

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mathematician92 την Τρί Σεπ 03, 2024 10:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
JohnnyPao

champion

Τρί Σεπ 03, 2024 10:14 pm

Άραγε θα μπορούσε να γίνει κανα κόλπο με παραχώρηση του Peters σε καμία Ρεαλ, Εφες, Μονακο ή Παρτιζαν και παραμονή Petrusev?

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Τρί Σεπ 03, 2024 11:10 pm

Mathematician92 έγραψε:

• Ο McKissik υπήρξε κομβικότατος ανά διαστήματα τα προηγούμενα χρόνια, όντας ένας φανταστικός slasher (από τους καλύτερους της λίγκας). Θεωρώ όμως ότι, ακριβώς επειδή βασίζεται αποκλειστικά σχεδόν στην αθλητικοτητα του, κάθε χρόνο η απόδοση του θα έχει πολύ πτωτική πορεία. Βέβαια φέτος με τόσους σουτέρ στην ομάδα, θα έβρισκε πολλούς χώρους για το κάθετο παιχνίδι του, αλλά και πάλι δε βλέπω από ποιον θα έκοβα 5 λεπτά για να τα δώσω στον Σακ. Αν δεν είχε έρθει ο Vildoza, θα μιλούσαμε από τελείως άλλη βάση και κατά πάσα πιθανότητα θα έβρισκε άνετα 10 - 15 λεπτά. Τώρα, αν μείνει φυσικά, θα αναλώνεται μόνο σε ένα ρόλο game changer, όταν όλα τα υπόλοιπα αποτυγχάνουν.
Κατανοητά όλα. Θα σταθώ μόνο σε αυτό, δεν λέω ότι ο McKissic είναι ο παίχτης που θα σας κουβαλήσει, αλλά το να μείνει και ουσιαστικά εκτός ομάδας (ή εκτός rotation τέλος πάντων) μου φαίνεται υπερβολή. Να υπενθυμίσω ότι πέρσι ήταν από αυτούς που κουβαλησε την ομάδα στα playoff με την Μπαρτσα, αλλά και στον ημιτελικό με την Ρεαλ (όπως και ο Goss που ήταν επίσης πολύ κομβικος και δεν λαμβάνει την αναγνώριση που δικαιούται) και μάλιστα σε αυτά τα 6 κρίσιμα ματς ο McKissic παίζοντας 23 λεπτά ανά παιχνίδι μέτρησε κατά μέσο όρο 13 πόντους με 60% δίποντο, 40% τρίποντο (οκ είχε και το τραγικό 65% βολές σε αρκετές εκτελεσμένες) και επιπλέον 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 13,5 pir. Ίσως υποτιμάται η προσφορά του. Και αντε πες πως επιθετικά το κάθετο παιχνίδι του Shaq ενδεχομένως να το δώσει ο Vildoza. Με την άμυνα του όμως τι θα γίνει? Θα περιορίσετε τα λεπτά του Walkup, του Fall, του Παπανικολάου, δεν θα παίζει και καθόλου ο McKissic. Τι θα γίνει στα μετόπισθεν?

Εκτός αν καταφέρνετε σε κάθε ματς να ρίχνετε 90αρες, τότε πάσο.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3061
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Σεπ 04, 2024 1:54 am

JohnnyPao έγραψε:
Άραγε θα μπορούσε να γίνει κανα κόλπο με παραχώρηση του Peters σε καμία Ρεαλ, Εφες, Μονακο ή Παρτιζαν και παραμονή Petrusev?
το λογικο και το σωστο να φυγει ο πητερς,ο πετρουσεφ ειναι διπλοθεσιτης και εχει διαφορετικα χαρακτηριστηκα παιχνιδιου απτον βεζενκοφ,ο πητερς ειναι μια μικρογραφια του σασα,ενας βεζενκοφ των φτωχων

βεβαια το θεμα κολλαει στο ποσο αστειο θα φανει να ανανεωνεις παιχτη τον απριλιο και να τον διωχνεις τον σεπτεμβριο,ασε που νομιζω οτι ο πητερς δεν θελει να φυγει κιολας

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3061
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Σεπ 04, 2024 1:57 am

shaq7 έγραψε:
AlexD έγραψε:

ερχεται μια στιγμη που ενας παιχτης κλεινει τον κυκλο του σε μια ομαδα,ο μακισκικ τον εχει παρακλεισει

οι ομαδες δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα,πηρε χρημα και φημη ,προσφερε, ε ωρα να πανε και οι 2 παρακατω

0
Christofis

euroleague

Τετ Σεπ 04, 2024 2:58 am

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 03, 2024 11:10 pm
Mathematician92 έγραψε:

Κατανοητά όλα. Θα σταθώ μόνο σε αυτό, δεν λέω ότι ο McKissic είναι ο παίχτης που θα σας κουβαλήσει, αλλά το να μείνει και ουσιαστικά εκτός ομάδας (ή εκτός rotation τέλος πάντων) μου φαίνεται υπερβολή. Να υπενθυμίσω ότι πέρσι ήταν από αυτούς που κουβαλησε την ομάδα στα playoff με την Μπαρτσα, αλλά και στον ημιτελικό με την Ρεαλ (όπως και ο Goss που ήταν επίσης πολύ κομβικος και δεν λαμβάνει την αναγνώριση που δικαιούται) και μάλιστα σε αυτά τα 6 κρίσιμα ματς ο McKissic παίζοντας 23 λεπτά ανά παιχνίδι μέτρησε κατά μέσο όρο 13 πόντους με 60% δίποντο, 40% τρίποντο (οκ είχε και το τραγικό 65% βολές σε αρκετές εκτελεσμένες) και επιπλέον 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 13,5 pir. Ίσως υποτιμάται η προσφορά του. Και αντε πες πως επιθετικά το κάθετο παιχνίδι του Shaq ενδεχομένως να το δώσει ο Vildoza. Με την άμυνα του όμως τι θα γίνει? Θα περιορίσετε τα λεπτά του Walkup, του Fall, του Παπανικολάου, δεν θα παίζει και καθόλου ο McKissic. Τι θα γίνει στα μετόπισθεν?

Εκτός αν καταφέρνετε σε κάθε ματς να ρίχνετε 90αρες, τότε πάσο.
Το προβλημα μας περυσι ειναι οτι περιμεναμε το ενας με εναν παιχνιδι του μακκισικ γιατι οι αλλοι χτιζαν το γιοφυρι της Αρτας καθε φορα με αποτελεσμα να μας κλεινει η αμυνα και να μενουμε σε κατι σκορ επιπεδου Λιμοζ. Η νικη ειναι νικη, ωραιο το σασπενς αλλα οταν βλεπω την ομαδα μου προτιμω να δω την προπερσινη απο οτι την περσινη. Αρα ο μακκισικ για μενα πρεπει να μεινει αλλα οπως σου ειπα για να ειναι x factor, σε ενα παιχνιδι να ειναι με 5 λεπτα ή 0 λεπτα και σε ενα αλλο να παιξει 15 γιατι πηγαν ολα στραβα και τον plan A και το Β και το C και ο μακκισικ θα ειναι το τελευταιο χαρτι και οχι η σταθερα

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague

Τετ Σεπ 04, 2024 3:02 am

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Σεπ 04, 2024 1:54 am
JohnnyPao έγραψε:
το λογικο και το σωστο να φυγει ο πητερς,ο πετρουσεφ ειναι διπλοθεσιτης και εχει διαφορετικα χαρακτηριστηκα παιχνιδιου απτον βεζενκοφ,ο πητερς ειναι μια μικρογραφια του σασα,ενας βεζενκοφ των φτωχων

βεβαια το θεμα κολλαει στο ποσο αστειο θα φανει να ανανεωνεις παιχτη τον απριλιο και να τον διωχνεις τον σεπτεμβριο,ασε που νομιζω οτι ο πητερς δεν θελει να φυγει κιολας
Εγω θα κρατουσα πετρουσεφ αν μου βαζαν το μαχαιρι στο λαιμο και επρεπε να διαλεξω. Απλα με τα δεδομενα τα σημερινα αν πρεπει να φυγει καποιος αυτος ειναι ο Πετεουσεφ με την προυποθεση οτι οντως ανανεωνει μεχρι το 28 και φευγει μονο για τον Αστερα καιε χω αναλυσει πιο πανω το γιατι

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”