ΗΠΑ vs Σερβία - SF - Paris 2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1261
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
- Gino_Bill
- Reactions: 205
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω σχολιάσει ποτέ γραφόμενα δημοσιογράφων αλλά ο μόνος που δεν το 'δε σήμερα είναι γνωστός μπασκετικός που εργάζεται σε σαιτ με ιταλικό όνομα που έγραψε το επικ "οι Αμερικάνοι χάνουν γιατί ο Κάρι έκανε το ματς τσίρκο στην αρχή με τα τρίποντά του". Εύστοχος.ssoulliss έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 08, 2024 9:02 pmΣυμφωνώ απόλυτα! Πιστεύω ότι οι Σέρβοι απόψε θα μείνουν άϋπνοι από την στεναχωρια τους και είναι πιθανόν να καταλήξουν τέταρτοι. Προσωπικά κόντρα στο ρεύμα του φόρουμ χάρηκα ιδιαίτερα για τον Curry σήμερα και την απόδοση του, διότι όπως λες αν δεν ήταν αυτός ίσως το ματσάκι να είχε βαρέσει λήξη από νωρίς (αλά Αργεντινή το 2004).Gino_Bill έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 08, 2024 8:50 pm10 πόντοι έλειπαν απ τους Σέρβους, οι Αμερικάνοι πάλι 95 έβαλαν
Κρίμα γιατί το άξιζαν αλλά τα φτυσαν στο τέλος, έκαναν και μια δυο μεγάλες φάσεις οι διαγαλαξιακοί των ου εσ α και τελείωσε. Θα χει ενδιαφέρον ο μικρός τελικός, απογοητευμένοι κόντρα σε κλαταρισμένους να δούμε ποιος θα το πάρει.
Α και μια λαμπάδα στον Κάρι, πάλι καλά είναι απ τους κοντούς δεν θα ξοδευτούν.
Πάντως και οι Γάλλοι θα τους βάλουν δύσκολα.
Το πιστεύεις θα τους δυσκολέψουν οι Γάλλοι? Εγώ τους έχω για ψιλοπέριπατο, με περισσότερο ενδιαφέρον θα δω μικρό τελικό που νομίζω θα σκυλιάσουν και οι δύο για το χάλκινο.
1
1
-
- Reactions: 1876
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τα πάτε όλα παίδες! Για τις ΗΠΑ το πήραν τα 3 γερόντια και ο νατουραλιζέ τους. Ο Edwards, o Booker, o Tatum, κλπ έχουν πολλά ψωμιά να φάνε ακόμα μέχρι να φτάσουν στο επίπεδο των μεγάλων (κι αν φτάσουν). Δύσκολα τα επόμενα χρόνια για τους Αμερικάνους νιώθω... Τι 9/14 τρίποντα ρε Curry? Θα μας τρελάνεις? Triple double στο μεταξυ ο 40χρονος LeBron. Πολύ κρίμα για τους Σέρβους, βλέπαμε το ματς με την κοπέλα μου (δεν βλέπει μπάσκετ ποτέ) και υποστηρίζαμε τη Σερβία λες και παίζει η Ελλάδα! Ντροπή στα γαλλακια που στο 2ο ημίχρονο το γύρισαν και υποστήριζαν τους Αμερικάνους. Ίσως ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει τα πολλά τελευταία χρόνια, εκπληκτικό!
Καμία απτις δύο ομάδες του τελικού δεν ειναι εκεί με την αξία της. Και οι δύο έφτασαν ως εκεί με σπρώξιμο, διαιτησία τουλάχιστον 60-40, ο πραγματικός τελικός είναι το Σερβία/Γερμανία. Τέλος πάντων, στην ελληνική ομοσπονδία να πάρουν μπλοκάκι μπας και πάρουν χαμπάρι γιατί οι Σέρβοι φτάνουν μέχρι εκεί που φτάνουν, γιατί ξέρουν όλοι να σουταρουν κι ας μην έχουν την ελληνική ψυχή και τη σπαρτιατική άμυνα...
Κρίμα που ο Dobric έχασε το ελεύθερο, ο Micic πήρε πολύ τραβηγμένα σουτ και ο Πεσιτς ξέχασε τελείως τον Avramovic στη 4η περίοδο, αν τον είχε μέσα μπορεί να είχε πάρει το ματς. Να πω και για μια τελευταία φορά πόσο καψούρα είναι ο Bogdanovic! O αγαπημένος μου FIBA παίχτης. Απτον Jokic περίμενα περισσότερα σε τετοιο ματς, καλός ήταν αλλά όχι εξαιρετικός. Αλλά οκ, δεν άντεξαν οι Σέρβοι μέχρι το τέλος.
ΥΓ. Στον Petrusev που έπαιξε 25 λεπτά απέναντι στη Team USA πως θα του πει ο Μπαρτζώκας ότι του χρόνου θα παίζει 10-15 λεπτά πίσω απτον Vezenkov?
Καμία απτις δύο ομάδες του τελικού δεν ειναι εκεί με την αξία της. Και οι δύο έφτασαν ως εκεί με σπρώξιμο, διαιτησία τουλάχιστον 60-40, ο πραγματικός τελικός είναι το Σερβία/Γερμανία. Τέλος πάντων, στην ελληνική ομοσπονδία να πάρουν μπλοκάκι μπας και πάρουν χαμπάρι γιατί οι Σέρβοι φτάνουν μέχρι εκεί που φτάνουν, γιατί ξέρουν όλοι να σουταρουν κι ας μην έχουν την ελληνική ψυχή και τη σπαρτιατική άμυνα...
Κρίμα που ο Dobric έχασε το ελεύθερο, ο Micic πήρε πολύ τραβηγμένα σουτ και ο Πεσιτς ξέχασε τελείως τον Avramovic στη 4η περίοδο, αν τον είχε μέσα μπορεί να είχε πάρει το ματς. Να πω και για μια τελευταία φορά πόσο καψούρα είναι ο Bogdanovic! O αγαπημένος μου FIBA παίχτης. Απτον Jokic περίμενα περισσότερα σε τετοιο ματς, καλός ήταν αλλά όχι εξαιρετικός. Αλλά οκ, δεν άντεξαν οι Σέρβοι μέχρι το τέλος.
ΥΓ. Στον Petrusev που έπαιξε 25 λεπτά απέναντι στη Team USA πως θα του πει ο Μπαρτζώκας ότι του χρόνου θα παίζει 10-15 λεπτά πίσω απτον Vezenkov?
3
3
- ssoulliss
- Reactions: 3801
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά οι Ουσαίοι θα μπουν ψιλιασμένοι και αποφασισμένοι αλλά δεν έχουν προπονητή τον coach K ο οποίος μετά από τέτοια καρδιοχτύπια του άρχιζε στα και τον άκουγαν ευλαβικά. Από την άλλη οι Γάλλοι έχουν άμυνα, μέγεθος, έδρα και είναι απόλυτα πετυχημένοι θα παίξουν χωρίς άγχος και ότι βγει.Gino_Bill έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 08, 2024 9:23 pmΔεν έχω σχολιάσει ποτέ γραφόμενα δημοσιογράφων αλλά ο μόνος που δεν το 'δε σήμερα είναι γνωστός μπασκετικός που εργάζεται σε σαιτ με ιταλικό όνομα που έγραψε το επικ "οι Αμερικάνοι χάνουν γιατί ο Κάρι έκανε το ματς τσίρκο στην αρχή με τα τρίποντά του". Εύστοχος.ssoulliss έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 08, 2024 9:02 pm
Συμφωνώ απόλυτα! Πιστεύω ότι οι Σέρβοι απόψε θα μείνουν άϋπνοι από την στεναχωρια τους και είναι πιθανόν να καταλήξουν τέταρτοι. Προσωπικά κόντρα στο ρεύμα του φόρουμ χάρηκα ιδιαίτερα για τον Curry σήμερα και την απόδοση του, διότι όπως λες αν δεν ήταν αυτός ίσως το ματσάκι να είχε βαρέσει λήξη από νωρίς (αλά Αργεντινή το 2004).
Πάντως και οι Γάλλοι θα τους βάλουν δύσκολα.
Το πιστεύεις θα τους δυσκολέψουν οι Γάλλοι? Εγώ τους έχω για ψιλοπέριπατο, με περισσότερο ενδιαφέρον θα δω μικρό τελικό που νομίζω θα σκυλιάσουν και οι δύο για το χάλκινο.
0
-
- Reactions: 59
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Κάρυ έκανε το μοναδικό του καλό παιχνίδι στο τουρνουά όταν πράγματι χρειαζότανε.
Οι Σέρβοι μάλλον δεν ήταν όσο εύστοχοι θα έπρεπε για να κερδίσουν στο τέλος, Γιόκιτς είχε 0/6 τρίποντα με πολλά ελεύθερα, ο Μίσιτς και αυτός έχασε σουτ που θα μπορούσαν να μπουν στο τέλος.
Η Γαλλία μπορεί να τους κοντράρει αν κλείσει τη ρακέτα, οι Αμερικανοί είναι σχετικά άστοχοι στο τρίποντο και ο ΓουεμπαΚόμπρα παίξει πιο συγκρατημένα στην επίθεση.
Οι Σέρβοι μάλλον δεν ήταν όσο εύστοχοι θα έπρεπε για να κερδίσουν στο τέλος, Γιόκιτς είχε 0/6 τρίποντα με πολλά ελεύθερα, ο Μίσιτς και αυτός έχασε σουτ που θα μπορούσαν να μπουν στο τέλος.
Η Γαλλία μπορεί να τους κοντράρει αν κλείσει τη ρακέτα, οι Αμερικανοί είναι σχετικά άστοχοι στο τρίποντο και ο ΓουεμπαΚόμπρα παίξει πιο συγκρατημένα στην επίθεση.
1
1
-
- Reactions: 1876
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Νομίζω δίνεται και η απάντηση σε όσους το έχουν απορία για το αν σε τέτοια τουρνουά είναι πιο χρήσιμοι παιχτες αμυντικοί ογκόλιθοι όπως ο Γουοκαπ ή παιχτες με σουτ όπως ο Ντόρσεϊ. Πέθανε το πεδουλακικο μπάσκετ, δεν μπορείς να κρατήσεις κανέναν κάτω από τους 65 πόντους και να βάλεις εσύ 66 για να κερδίσεις σε αυτο το επίπεδο. Δεν είναι μομφή προς τους φίλους του οσφπ αυτό, άλλωστε και οι δύο παιχτες που αναφέρω είναι παιχτες της ομαδας τους.
3
3
- eddiedimitris
- Reactions: 534
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Χρειάζονται και οι δυο τυποι παικτών..και επειδη καλο ειναι να μιλαμε συγκεκριμενα αν στη θεση του Μωραΐτη ηταν ο Σλούκας θα ηταν πιο δυνατη επιθετικα η Εθνικη χωρις να χανει στην αμυναJohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 08, 2024 9:39 pmΝομίζω δίνεται και η απάντηση σε όσους το έχουν απορία για το αν σε τέτοια τουρνουά είναι πιο χρήσιμοι παιχτες αμυντικοί ογκόλιθοι όπως ο Γουοκαπ ή παιχτες με σουτ όπως ο Ντόρσεϊ. Πέθανε το πεδουλακικο μπάσκετ, δεν μπορείς να κρατήσεις κανέναν κάτω από τους 65 πόντους και να βάλεις εσύ 66 για να κερδίσεις σε αυτο το επίπεδο. Δεν είναι μομφή προς τους φίλους του οσφπ αυτό, άλλωστε και οι δύο παιχτες που αναφέρω είναι παιχτες της ομαδας τους.
3
3
- coach blue
- Reactions: 783
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο 90% των συστηματων της σερβιας η μπαλα περναει απο τον γιοκιτς
Ναι ετσι φτιαχνεις καλα συστηματα
Αυτο για να καταλαβουμε πως μια ομαδα χωρις iso παικτη ( που εχουμε λυσσαξει ) οπως η σερβια μπορει να γαζωνει στην επιθεση .
Ακομα και η εθνικη μας αν ο γιαννης ειχε καλυτερη δημιουργια και διαβασμα παιχνιδιου θα ηταν 2- 3 επιπεδα πανω .
Αυτο για να καταλαβουμε πως μια ομαδα χωρις iso παικτη ( που εχουμε λυσσαξει ) οπως η σερβια μπορει να γαζωνει στην επιθεση .
Ακομα και η εθνικη μας αν ο γιαννης ειχε καλυτερη δημιουργια και διαβασμα παιχνιδιου θα ηταν 2- 3 επιπεδα πανω .
5
5
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Έχει καλούς σουτέρ ενώ εμείς δεν έχουμε. Αυτοί αν τους βγάλεις ελεύθερους τα βάζουν.coach blue έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 08, 2024 9:55 pmΣτο 90% των συστηματων της σερβιας η μπαλα περναει απο τον γιοκιτς
0