Παναθηναικός - Offtopic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3061
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Αύγ 02, 2024 2:45 pm

ο φρι ζει αυτος μας οδηγει :wave:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 396
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 02, 2024 4:14 pm

Εικόνα

Συνημμένα
dpg fri.jpg
dpg fri.jpg (8.37 KiB) Προβλήθηκε 953 φορές
1
1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Παρ Αύγ 02, 2024 5:29 pm

Θέλω να γνωρίσω τους δυο τύπους απο….ΛΑΜΙΑ !που κατέβηκαν να βοηθήσουν σύμφωνα με ντιπιτζι…

Πρέπει να έζησε σουρεαλιστικές σκηνές η περιοχή….

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Moderator
Reactions: 2853
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Αύγ 09, 2024 9:34 am

Ανακοινώθηκαν βλέπω και οι τιμές για το τουρνουά στο Καλλιμάρμαρο. Είχα την αίσθηση ότι θα ήταν χαμηλές οι τιμές δεδομένου ότι είναι Τουρνουά-Γιορτή αλλά βλέπω 15 ευρώ για τις απομακρυσμένες θέσεις που θα κοιτάνε οθόνες και 60 ευρώ οι θέσεις που βλέπουν απευθείας στο γήπεδο.
Τι προβλέψεις κάνετε; Θα είναι γεμάτο ή άδειο το Καλλιμάρμαρο;

0
Άβαταρ μέλους
Geks13

Reactions: 5

Παρ Αύγ 09, 2024 11:10 am

Conan1982 έγραψε:
Ανακοινώθηκαν βλέπω και οι τιμές για το τουρνουά στο Καλλιμάρμαρο. Είχα την αίσθηση ότι θα ήταν χαμηλές οι τιμές δεδομένου ότι είναι Τουρνουά-Γιορτή αλλά βλέπω 15 ευρώ για τις απομακρυσμένες θέσεις που θα κοιτάνε οθόνες και 60 ευρώ οι θέσεις που βλέπουν απευθείας στο γήπεδο.
Η δεξιά μεριά είναι ήδη sold out στα 60αρια. Το πρωί που άνοιξε το queue η αναμονή ήταν γύρω στο μισάωρο, εγώ έκλεισα μια τριάδα αλλά ξέρω και τρία άτομα που δεν ψήθηκαν να δώσουν τα 60€. Η υπόθεσή μου είναι ότι θα είναι φουλ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 4822
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 09, 2024 1:48 pm

Conan1982 έγραψε:
γιορτη το λενε αλλα εμενα μου μοιαζει για αρμεγμα των οπαδων..πανε να βγαλουν το γκλας φλορ απο ενα φιλικο..Ειναι δυνατον 60ε εισιτηριο για φιλικο σε τεραστιο γηπεδο κιολας?Εκμεταλλεονται την αγαπη του κοσμου.. Προσωπικα δεν θα τα εδινα,δεν θα μου προσφερε κατι να ειμαι μερος στο φιλικο που θα γινει στο παναθηναικο σταδιο..Γιατι το μαρκετινγκ τους αυτο ειναι.

Ελπιζω να μην πανε να αρμεξουν και εμας με το φιλικο του πριντεζη,δεν εχω κοιταξει τιμες.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 1876
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Αύγ 09, 2024 2:46 pm

Conan1982 έγραψε:
Αυτή τη στιγμή έχουν πωληθεί τα 16.000 εισιτήρια από τα 36.000 που είναι διαθέσιμα. Μπορεί να μην γίνει sold out μέχρι τις πίσω πίσω θέσεις αλλά θα έχει σίγουρα ρεκόρ συμμετοχής. Συμφωνώ κατά τα άλλα σε όλα όσα λες, είναι άρμεγμα αλλά και ο κόσμος δεν μπορεί να τους τιμωρησει και να μην παει, γουστάρει να δει την ομάδα και καλά κάνει.

0
JohnnyPao

champion

Παρ Αύγ 09, 2024 2:57 pm

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 4822
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Αύγ 09, 2024 3:23 pm

εντωμεταξυ λεει αυτοι με τα 15ε θα βλεπουν το ματς απο οθονη μονο :shock: Διψαει ο κοσμος αποτι φαινεται.

0
JohnnyPao

champion

Παρ Αύγ 09, 2024 9:01 pm

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Δευ Αύγ 26, 2024 10:22 am

Στο hoopfellas έχει ανοίξει μια retro συζήτηση για τις all time 5αδες των ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΡΗΣ, ΑΕΚ ΠΑΟΚ. Με αφορμή αυτό είπα να γράψω κάποια πράγματα εδώ, όποιος θέλει εμπλουτίζει.

Απτις ομάδες που ανέφερα θα εστιασω στον Παναθηναϊκό που είναι η ομάδα μου και που από το 1992 και μετά (που γίναμε επαγγελματική ομάδα και φύγαμε από τον ερασιτέχνη) ξέρω κάθε ρόστερ, κάθε χρονιάς, απέξω και ανακατωτά, οπότε μπορώ να εκφέρω άποψη. Πριν φτάσω εκεί να πω ότι πραγματικά εύχομαι να βρεθεί ένας τρόπος μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια να κατακτήσει ο Άρης το Eurocup και να βρίσκεται στην ευρωλίγκα με ένα τίμιο μπατζετ των 5,5-6,5 εκατ αποτελώντας τον 3ο ελληνικό μπασκετικό πόλο, η Θεσσαλονίκη και συνολικά η χώρα το έχει τεράστια ανάγκη αυτό, φυσικά θα χαρώ να δω ψηλά και στα παλιά της μεγαλεία οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα, αλλά σε καλύτερη τροχιά βλέπω τον Άρη αυτό το καιρό. Πάμε τώρα στην Πανάθα, all time 5αδα και τέτοιες χαζομάρες δεν μπορούν να βγουν προφανώς όταν έχουν περάσει τόσοι και τέτοιοι παιχταράδες. Αλλά ως γνήσιος ροστεράκιας μπορώ να βγάλω ένα all time roster :

Diamantidis - Sloukas - Calathes
Bodiroga - Scott
Wilkins - Siskauskas
Fotsis - Alvertis
Batiste - Radja - Vrankovic

Υπάρχει κανείς στην Ευρώπη που θα μπορούσε να τα βάλει με αυτή την ομάδα?

Λόγοι που επέλεξα τους συγκεκριμένους :

Wilkins & Vrankovic —> θρύλοι των 90ς στην Ευρώπη, ο καθενας στο ειδος του, μας χάρισαν πρώτο ευρωπαϊκό.
Scott & Radja —> εκατσαν για λιγο στην ομάδα, ισως ομως ηταν οι πιο ποιοτικοί παίχτες που περασαν απτον ΠΑΟ στη θεση τους, μας χαρισαν κι ενα πρωτάθλημα ο καθενας τους (ο 1ος πήρε πρωτάθλημα μετα απο 15 χρόνια και ο 2ος το πιο μάγκικο απο ολα), οπότε δεν γινεται να λείπουν.
Siskauskas —> άρρωστος παίχτης, ηγέτης στο Triple Crown του 2007 (το 1ο αφού εφυγε ο Dejan).
Fotsis —> στα μάτια μου το καλύτερο 4αρι της χώρας, άνιωθος, παιχτούρα, μεγάλη προσφορά, απτο πως έπαιζε στα 18 του έως το πως κουβαλούσε το 2014.
Batiste —> η λέξη "κολώνα" ειναι μικρή για να τον χαρακτηρίσει, πολυετής προσφορά στην ομάδα, ταύτιση με τον σύλλογο, τρόπαια, τα πάντα. Βασικό συστατικό των χρυσών εποχών του 2004-2012.
Calathes —> ο πιο υποτιμημένος, ο βασικός μας άσος ως πιτσιρικάς στο ευρωπαϊκό του 2011 και μετέπειτα κουβαλητής για μια 5ετια (3 σερί πρωταθλήματα και με την ομαδα με πλεονέκτημα έδρας 2 χρονιές playoff της euroleague).
Sloukas —> μόλις 1 χρόνο στην ομάδα, αλλά ως MVP τελικών Α1 και Final Four της euroleague (μετά από 13 χρόνια) δεν γίνεται να απουσιάζει.
Bodiroga —> ο μεγαλύτερος από όλους, Γιούγκο με τα όλα του, 2 ευρωλίγκες με την ομάδα, η αρχή της αυτοκρατορίας, τα λόγια είναι περιττά.
Diamantidis & Alvertis —> Παναθηναϊκός.

Honorable Mentions :

Στα center –>
~ Pekovic (θηρίο ανήμερο, συνέβαλε για το Triple Crown του 2009).
~ Rebraca(2 πρωταθλήματα, MVP του Final Four το 2000).
~ Lessort (ο αφανής MVP του 7ου).

Στα forward —>
~ Tsartsaris (κολώνα της ομαδας επί μια 10ετια και πάνω, άλλαξε 3 γενεές παιχτών, τα θεμέλια της αυτοκρατορίας).
~ Oikonomou (έδωσε άσχημο τέλος στη καριερα του και για αυτο λίγοι τον θυμούνται, όσο βρισκόταν στον ΠΑΟ πάντως, για αρκετά χρόνια δηλαδή, ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του και με συμβολή στο 1ο ευρωπαϊκό)
~ Gist (ο 2ος μακροβιότερος ξένος μετά τον Batiste στην ομάδα κι αυτό λέει πολλά, ο βασικός μας ψηλός στα πέτρινα χρόνια, ήταν πάντα εκεί, ένας από εμάς).

Στα guard —>
~ Becirovic (κι αυτός εκεί στο Triple Crown του 2007, ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα).
~ Nunn (χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε το 7ο).
~ Mike James (2 πρωταθλήματα, ο 1ος μεγάλος σκόρερ της ομάδας στην μετά - Ζοτς εποχή)

Είναι και πολλοί άλλοι, έβαλα 3 σε κάθε θέση αλλά η λίστα δεν σταματάει και ειδικά στα γκαρντ, δεν έβαλα τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Sarunas Jasikevicius (θεωρώ πως τα prime του ήταν στην Maccabi αν και σε εμάς ήταν πολύτιμος), δεν έβαλα τους Γκάλη (το πρώτο μεγάλο όνομα που ήρθε στην ομάδα) και Γιαννάκη (το πρώτο ευρωπαϊκό) γιατί είναι αθλητές που έχουν ταυτιστεί περισσότερο με τον Άρη, δεν έχω τον Ντικούδη και τον Kutluay, οι οποίοι έμειναν για αρκετά χρόνια στην ομάδα αλλά εγώ περισσότερο τους θυμάμαι με την ΑΕΚ να πω την αλήθεια (κι αυτοί προσέφεραν στο Triple Crown του 2007 και επιπλέον σε 5 πρωταθλήματα συνολικά οι δύο τους στα early 00's), δεν έχω τον Kattash (τον αδικήσαμε ως προπονητή και το πληρώσαμε) που κι αυτός χάρισε πολλά στην ομάδα (1ο ευρωπαϊκό επί Ζοτς) αλλά είναι κυρίως ταυτισμένος με τη Maccabi φυσικά και τέλος δεν έχω τον επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΟ Σπανούλη για ευνόητους λόγους και τη πορεια του στον Ολυμπιακό. Δηλαδή όλοι αυτοί δεν είναι στη βασική 12αδα και ουτε στα honorable mentions για τελείως υποκειμενικούς λόγους, καθώς έχουν συνδεθεί στα μάτια μου περισσότερο με φανέλες άλλων ομάδων πάρα με του Παναθηναϊκού. Φυσικά και ήταν όλοι τους κομμάτι της ιστορίας μας, δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ, είμαστε ευγνώμονες για όσα μας χάρισαν, αλλά είναι ο λόγος που δεν τους βάζω στο all time roster.

ΥΓ. Να κάνουμε και μια αναφορά σε κάποιους τιμιότατους ρολίστες που έδωσαν πολλά στην ομάδα και αξίζουν λίγη αγάπη παραπάνω, έτσι για να υπάρχει :

Grant, Chatzivrettas, Kalaitzis, Middleton, Papadopoulos, Mitoglou και Papapetrou.

ΥΓ1. Καλό θα ήταν να ανοίξει ένα topic για ρετρό συζητήσεις. Για να μπορεί να γράψει ο καθένας κάτι παρόμοιο με το σχόλιο μου αυτό και να τα συζητάμε όλοι μαζί σε κοινό topic, έχουμε φίλους και άλλων ομάδων εδώ πλην των αιωνίων που μπορούν να μας διαφωτισουν για τη μπασκετική ιστορία της χώρας μας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 493
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Δευ Σεπ 16, 2024 9:50 pm

villiskabas έγραψε:
Δευ Σεπ 16, 2024 8:38 pm
Gerasimos Moraitis έγραψε:
Δευ Σεπ 16, 2024 8:14 pm

Κάνεις λόγο για τη διαιτησία ενός φιλικού και σχολιάζεις την εμφάνιση της Maccabi ως εκδικητική... μπασκετικό σχόλιο υψηλού επιπέδου!
προφανως κανω πλακα γιαυτο εχω βαλει γελακια στο τελος για την εμφανιση της Μακαμπι.σχολιαζω την διαιτησια γτ αναγκασε τον προπονητη μας να αποβληθει...αν το κρινεις εσυ αναξιο σχολιασμου δικο σου θεμα. τωρα τις υπολοιπες ειρωνιες κρατα τες για παρτυ σου
Συνήθως αποβάλλεται όταν χάνει ο Αταμάν, προφανώς το κάνει για γούρι...

Υ. Γ.
Το σχόλιο μου δεν είναι ειρωνικό, έχεις κάνει παρόμοιο σχόλιο.

Υ. Γ. 2
Εν μου αρέσκουν τα πάρτυ!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3061

Δευ Σεπ 16, 2024 10:05 pm

Συνήθως αποβάλλεται όταν χάνει ο Αταμάν
να ανησυχησεις οταν αρχισει να αποβαλλεται και οταν κερδιζει :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 493
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Δευ Σεπ 16, 2024 10:12 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Σεπ 16, 2024 10:05 pm

Συνήθως αποβάλλεται όταν χάνει ο Αταμάν
να ανησυχησεις οταν αρχισει να αποβαλλεται και οταν κερδιζει :mrgreen:
Δεν ανησυχώ, το έχει κάνει κατά το παρελθόν ο... άτιμος.

Υ. Γ.
Είναι μορφή, τι να λέμε...

1
1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 841
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Δευ Σεπ 16, 2024 10:28 pm

Ο Αταμάν επίτηδες πήρε την δεύτερη όταν το βγήκε το πανό για τα 50 χρόνια της κατεχόμενης Κύπρου. Προφανώς και έχει άλλες αντιλήψεις και δεν θεωρεί το τουρκικό στρατό κατοχικό αλλά απελευθερωτικό γι'αυτό την έκανε

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”