Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

HackerBaby

euroleague
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Μάιος 28, 2024 7:46 pm

xomitsious έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 7:42 pm
HackerBaby έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 7:38 pm
Αν ήμουν Γιαννακόπουλος θα πήγαινα τώρα να προτείνω να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει αλλαγή τον Ράιτ.

Έτσι ηρεμείς το κλίμα . Τουλάχιστον για λίγο...
Μήπως να ρωτούσε κανείς και το Περιστέρι?
Τι να πει και το Περιστέρι

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

Moderator
Reactions: 569
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 28, 2024 7:48 pm

HackerBaby έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 7:46 pm
xomitsious έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 7:42 pm

Μήπως να ρωτούσε κανείς και το Περιστέρι?
Τι να πει και το Περιστέρι
"Γρρρρου γρρρρου"

2
2 Εικόνα
DEJAN21

junior
Reactions: 89
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA

Τρί Μάιος 28, 2024 8:33 pm

Κάπου διάβασα-άκουσα ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να κλείσει Γκογκα Μπιτατζε για αναπληρωματικό Σέντερ. Μένει ελεύθερος από ΝΒΑ και έχει ατζέντη Ραζνατοβιτς.

0
EXASFAIROS13

a1greece
Reactions: 196
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μάιος 28, 2024 9:18 pm

Εγώ πάλι άκουσα από φίλο που του είπε ένας που είναι στο περιβάλλον του προέδρου lol ότι

Για Χεζονια πατσισαμε την προσφορά από Μπαρτσελονα, τα καθαρά 2,8 εκατέροθεν.Ο κροατης θέλει γύρω στα 3,5.Θα αρνηθούμε και στο τέλος θα βάλει νερό στο κρασί του.Προσωπικα θα χτυπούσα μαχητή μισητο εχθρό Κολσον

Για Πουαριε δίνουμε 1,5 και η Εφες 2.Σιγα μην του δώσουμε παραπάνω από Λεσσορτ.

Για Μισιτς θέλει μικτά γύρω στα 7 και αρνήθηκαμε

Για Μοτλει δεύτερη επιλογή μετά τον Πουαριε.

Βλέπω να έρχεται Χεζονια ,Μοτλει και να προσπαθήσουμε στον ασσο η Λ.Μπράουν η άλλον από Αμερικη.Προσωπικα θα τα σκάγα για Λορεντζο

Σε αξία και προσφορά η φετεινη εικόνα κατ εμέ με τις μελλοντικές προσθηκες

Ναν,Σλουκας,Λεσσορτ ,(καινούργιος ασσος)
Μιτογλου,Γκραντ (καινούργιο 5αρι,βασικό 3αρι)
Γκριγκονις,Παπαπετρου,Χουαντσο
Καλαιτζακης,Αντετο
Βιλντοζα-Μπαλτσε φευγουν
Μωραιτης.

Για Μοτλει δεν τρελαίνομαι.Ειχε και τραυματισμους.

Σίγουρα μόνο για Μισιτς θα δίναμε χρήματα παραπάνω από Ναν.Ειναι καλο να υπαρχει και μια ιεραρχία στα οικονομικά.Τα λεφτά του Ισπανού όμως είναι πολύ πάνω από τα "δεδουλευμενα".Στον Μιτογλου θα τα διπλασιαζα.

Μπιτατζε πόσο κοστίζει;;;;;.Ειναι σκληρός και παιρνει ριμπαουντ;;;;;;;η αλλού πάτα και αλλού βρισκεται;

Χουαντσο μάλλον θα μείνει.

Μάλλον πάμε για 3 παίχτες.

Θα έπαιρνα και Τολιοπουλο για να μην παίζει Α1 ο Σλουκας.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 667

Τετ Μάιος 29, 2024 2:52 am

HackerBaby έγραψε:
Αν ήμουν Γιαννακόπουλος θα πήγαινα τώρα να προτείνω να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει αλλαγή τον Ράιτ.

Τι εννοείς; Δεν τον ένοιαξε το κλίμα ποτέ. Αν το εκανε ποτέ, θα ήταν ως επιδειξη δύναμης.

0
Δυναστης

Reactions: 33
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 29, 2024 5:26 am

HackerBaby έγραψε:

Να προτεινει να παιξει κι ως ελληνας ο μιλουτινοφ για να βαλει κι αλλον ξενο. Ηδη απο περσι το καλοκαιρι θα επρεπε ο Γιαννακοπουλος μαζι με τις υπολοιπες ομαδες να εχουν ξεσηκωθει για το σκανδαλο της ελληνοποιησης του τεξανου. Ηδη παιζουν με παραπανω ξενους απο το επιτρεπομενο οριο. Καμια συμπραξη και καμια χαρη στο συγκεκριμενο σωματειο. Κι επειδη πλεον δεν ειναι ο ζοτς να βαλει τον σακοτα, αλλα ο αταμαν, αν δοθει η ευκαιρια για να τους διασυρεις μεσα στο γηπεδο πρεπει να το κανεις

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 825
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 29, 2024 5:53 am

EXASFAIROS13 έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 9:18 pm
Εγώ πάλι άκουσα από φίλο που του είπε ένας που είναι στο περιβάλλον του προέδρου lol ότι

Για Χεζονια πατσισαμε την προσφορά από Μπαρτσελονα, τα καθαρά 2,8 εκατέροθεν.Ο κροατης θέλει γύρω στα 3,5.Θα αρνηθούμε και στο τέλος θα βάλει νερό στο κρασί του.Προσωπικα θα χτυπούσα μαχητή μισητο εχθρό Κολσον

Για Πουαριε δίνουμε 1,5 και η Εφες 2.Σιγα μην του δώσουμε παραπάνω από Λεσσορτ.

Για Μισιτς θέλει μικτά γύρω στα 7 και αρνήθηκαμε

Για Μοτλει δεύτερη επιλογή μετά τον Πουαριε.

Βλέπω να έρχεται Χεζονια ,Μοτλει και να προσπαθήσουμε στον ασσο η Λ.Μπράουν η άλλον από Αμερικη.Προσωπικα θα τα σκάγα για Λορεντζο

Σε αξία και προσφορά η φετεινη εικόνα κατ εμέ με τις μελλοντικές προσθηκες

Ναν,Σλουκας,Λεσσορτ ,(καινούργιος ασσος)
Μιτογλου,Γκραντ (καινούργιο 5αρι,βασικό 3αρι)
Γκριγκονις,Παπαπετρου,Χουαντσο
Καλαιτζακης,Αντετο
Βιλντοζα-Μπαλτσε φευγουν
Μωραιτης.

Για Μοτλει δεν τρελαίνομαι.Ειχε και τραυματισμους.

Σίγουρα μόνο για Μισιτς θα δίναμε χρήματα παραπάνω από Ναν.Ειναι καλο να υπαρχει και μια ιεραρχία στα οικονομικά.Τα λεφτά του Ισπανού όμως είναι πολύ πάνω από τα "δεδουλευμενα".Στον Μιτογλου θα τα διπλασιαζα.

Μπιτατζε πόσο κοστίζει;;;;;.Ειναι σκληρός και παιρνει ριμπαουντ;;;;;;;η αλλού πάτα και αλλού βρισκεται;

Χουαντσο μάλλον θα μείνει.

Μάλλον πάμε για 3 παίχτες.

Θα έπαιρνα και Τολιοπουλο για να μην παίζει Α1 ο Σλουκας.
Ο Χεζονια δεν ταιριάζει αυτή τη στιγμή στην ομάδα όπως είναι το ρόστερ μας. Θελουμε να του κανουμε μια τεράστια πρόταση μόνο και μόνο επειδή του αρέσει η κερκίδα μας. Ελπίζω να μην παρασυρθούμε απο οπαδούς-παίχτες. Η ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και με ρόλους σωστά δομημένη. Αλλαγή τον Μπαλτσεροφσκι χρειαζόμαστε. Και τον Βιλντοζα. Τίποτα άλλο. Ο Παπαπετρου ήταν τραυματίας όλη την χρόνια, αλλά στην σειρά με τον Μακάμπι έκανε ένα τεράστιο βήμα, καθώς μπήκε και σταμάτησε τον κολσον. Επίσης με την Φενερ σταμάτησε τον Γκουντουριτς.με την Ρεάλ τον Χεζονια. Στα δύσκολα ήταν παρών. Αυτόν τον παίχτη τον θέλω για πρώτο και απο πίσω τον Γκριγκο.

Ο Βιλντοζα αν μπορούσε να αποδεχτεί τον ρόλο του να βροσκεται πίσω απο Σλουκα-Ναν και να απέδιδε με βάση την αξία του, θα τοκ ήθελα. Κλωτσάει όμως στην αποδοχή τέτοιου ρόλου. Επομένως πρέπει να βρούμε άλλον έναν Γκραντ

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 237
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 29, 2024 6:01 am

δεν γινεται να δωσουμε τοσα λεφτα σε χεζονια προτιμω ενα κολσον κατι τετοιο να παιζει κ την αμυνα του ενα πιερ ενα ντιαλο εχουμε ναν να τα μπουμπουνανε γκριγκονις το γκαρντ που θα παρουμε πρεπει να παιξουμε ακομα ποιο καλη αμυνα του χρονου!μπιτατζε εχω να τον δω χρονια αλλα ηταν παιχταρας αυτος!

0
HackerBaby

euroleague

Τετ Μάιος 29, 2024 7:07 am

Θα προτιμούσα τον Κολσον για το 3 σαν μια πιο vfm λύση και θα άφηνα τον Hezonia .
Στο 5 θα έρθει ένας παίκτης για 10-15 λεπτά , οΙμπακα θα ήταν ιδανικός ,αλλά δεν ξέρω αν θέλει να έρθει με τέτοιο ρόλο. Ο Μπιτατζε που ακούστηκε είναι σίγουρα ενδιαφέρον .

Προσωπικά θα τα εσκαγα να φέρω έναν πολύ καλό κομπο στη θέση του Βιλντοζα ο οποίος δεν κάνει για αυτό το επίπεδο και ο Σλούκας θα είναι 35 του χρόνου.

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

Moderator
Reactions: 569

Τετ Μάιος 29, 2024 7:12 am

Εγώ δεν είμαι καθόλου αντίθετος για Χεζονια.
Δεν θα χαλάστω αν δεν έρθει, και θα προτιμούσα το συμβόλαιο του να μην υπερβαίνει αυτό του Σλούκα και του Ναν, αλλά δεν θεωρώ ότι θα διαταραχθούν οι ισορροπίες όσο κάποιοι φοβούνται.

Είμαστε πλέον οι πρωταθλητές Ευρώπης. Όποιος και να έρθει θα είναι τιμή για αυτόν να αγωνιστεί με εμάς, και θα αντιμετωπίσει τόσο τον Αταμάν, όσο και τους συμπαίκτες του με σεβασμό.

Ο Χεζονια ήταν παρών. Μας είδε να νικάμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης εμφατικά και ολοκληρωτικά. Αν έρθει θα το κάνει ξέροντας ότι τον θέλουμε, όχι ότι τον έχουμε ανάγκη.

Ο Χεζονια, σε αντίθεση με το 5αρι και τον άσσο, δεν θα καλύψει τις αδυναμίες της 2ης πεντάδας. Θα εκτοξεύσει την πρώτη.
Με Σλούκα, Ναν, Χεζονια, Χουάντσο (ή Ντίνο) και Λεσσορ, η πρώτη μας πεντάδα, στη θεωρία, φτάνει σε άλλο ταβάνι.

Εν ολίγοις εγώ είμαι υπέρ στο να έρθει. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και το ξέρει πολύ καλά. Θα κάνει ότι του πει ο Αταμαν χωρίς μανουρες. Και θα μας ανεβάσει επίπεδο γιατί είναι το καλύτερο 3αρι της λίγκας.

3
3 Εικόνα
HackerBaby

euroleague

Τετ Μάιος 29, 2024 7:27 am

Οφ τοπικ κάτι για τις ηλικίες .
Βλέπουμε όλο και περισσότερο ο μέσος όρος ηλικίας στον οποίο η αξία του παίκτη αρχίζει να φθείρει, να μεγαλώνει. Και στο nba και στην Ευρώπη συμβαίνει αυτό και είναι και λογικό,οι τρόποι εκγύμνασης ,η τεχνολογία,η διατροφή έχουν γίνει επιστήμη πλέον.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HackerBaby την Τετ Μάιος 29, 2024 7:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
pk13

euroleague
Reactions: 131

Τετ Μάιος 29, 2024 7:28 am

xomitsious έγραψε:
Τετ Μάιος 29, 2024 7:12 am
Εγώ δεν είμαι καθόλου αντίθετος για Χεζονια.
Δεν θα χαλάστω αν δεν έρθει, και θα προτιμούσα το συμβόλαιο του να μην υπερβαίνει αυτό του Σλούκα και του Ναν, αλλά δεν θεωρώ ότι θα διαταραχθούν οι ισορροπίες όσο κάποιοι φοβούνται.

Είμαστε πλέον οι πρωταθλητές Ευρώπης. Όποιος και να έρθει θα είναι τιμή για αυτόν να αγωνιστεί με εμάς, και θα αντιμετωπίσει τόσο τον Αταμάν, όσο και τους συμπαίκτες του με σεβασμό.

Ο Χεζονια ήταν παρών. Μας είδε να νικάμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης εμφατικά και ολοκληρωτικά. Αν έρθει θα το κάνει ξέροντας ότι τον θέλουμε, όχι ότι τον έχουμε ανάγκη.

Ο Χεζονια, σε αντίθεση με το 5αρι και τον άσσο, δεν θα καλύψει τις αδυναμίες της 2ης πεντάδας. Θα εκτοξεύσει την πρώτη.
Με Σλούκα, Ναν, Χεζονια, Χουάντσο (ή Ντίνο) και Λεσσορ, η πρώτη μας πεντάδα, στη θεωρία, φτάνει σε άλλο ταβάνι.

Εν ολίγοις εγώ είμαι υπέρ στο να έρθει. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και το ξέρει πολύ καλά. Θα κάνει ότι του πει ο Αταμαν χωρίς μανουρες. Και θα μας ανεβάσει επίπεδο γιατί είναι το καλύτερο 3αρι της λίγκας.
Συμφωνώ απόλυτα και να προσθέσω πως ο Χεζονια απέκτησε το know how, παίζοντας σε μια εξαιρετικά ταλαντουχα Ρεαλ τα τελευταία 2 χρονια, στο πως να συνυπάρχει αρμονικά σε πολυ γεμάτες ομάδες με πολύ ποιοτικούς συμπαίκτες στα forwards (Μουσα, Γιαμπουσελε,Ντεκ) μοιραζομενος το χρονο χωρίς μανουρες κτλπ. Πέρσι πχ. έπαιζε 20 λεπτά κατά μέσο όρο στην Ευρωλιγκα και φέτος 23. Αν μπορείς να τον αποκτήσεις το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 872
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Τετ Μάιος 29, 2024 7:41 am

Αν έρθει ο Χεζόνια, τοτε αυτο σημαίνει οτι φευγει ο Χουάντσο;

0
HackerBaby