Τι να πει και το Περιστέριxomitsious έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 7:42 pmΜήπως να ρωτούσε κανείς και το Περιστέρι?HackerBaby έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 7:38 pmΑν ήμουν Γιαννακόπουλος θα πήγαινα τώρα να προτείνω να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει αλλαγή τον Ράιτ.
Έτσι ηρεμείς το κλίμα . Τουλάχιστον για λίγο...
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
4
1
1
- xomitsious
- Reactions: 569
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2
-
- Reactions: 196
- Προειδοποιήσεις:
3
Εγώ πάλι άκουσα από φίλο που του είπε ένας που είναι στο περιβάλλον του προέδρου lol ότι
Για Χεζονια πατσισαμε την προσφορά από Μπαρτσελονα, τα καθαρά 2,8 εκατέροθεν.Ο κροατης θέλει γύρω στα 3,5.Θα αρνηθούμε και στο τέλος θα βάλει νερό στο κρασί του.Προσωπικα θα χτυπούσα μαχητή μισητο εχθρό Κολσον
Για Πουαριε δίνουμε 1,5 και η Εφες 2.Σιγα μην του δώσουμε παραπάνω από Λεσσορτ.
Για Μισιτς θέλει μικτά γύρω στα 7 και αρνήθηκαμε
Για Μοτλει δεύτερη επιλογή μετά τον Πουαριε.
Βλέπω να έρχεται Χεζονια ,Μοτλει και να προσπαθήσουμε στον ασσο η Λ.Μπράουν η άλλον από Αμερικη.Προσωπικα θα τα σκάγα για Λορεντζο
Σε αξία και προσφορά η φετεινη εικόνα κατ εμέ με τις μελλοντικές προσθηκες
Ναν,Σλουκας,Λεσσορτ ,(καινούργιος ασσος)
Μιτογλου,Γκραντ (καινούργιο 5αρι,βασικό 3αρι)
Γκριγκονις,Παπαπετρου,Χουαντσο
Καλαιτζακης,Αντετο
Βιλντοζα-Μπαλτσε φευγουν
Μωραιτης.
Για Μοτλει δεν τρελαίνομαι.Ειχε και τραυματισμους.
Σίγουρα μόνο για Μισιτς θα δίναμε χρήματα παραπάνω από Ναν.Ειναι καλο να υπαρχει και μια ιεραρχία στα οικονομικά.Τα λεφτά του Ισπανού όμως είναι πολύ πάνω από τα "δεδουλευμενα".Στον Μιτογλου θα τα διπλασιαζα.
Μπιτατζε πόσο κοστίζει;;;;;.Ειναι σκληρός και παιρνει ριμπαουντ;;;;;;;η αλλού πάτα και αλλού βρισκεται;
Χουαντσο μάλλον θα μείνει.
Μάλλον πάμε για 3 παίχτες.
Θα έπαιρνα και Τολιοπουλο για να μην παίζει Α1 ο Σλουκας.
Για Χεζονια πατσισαμε την προσφορά από Μπαρτσελονα, τα καθαρά 2,8 εκατέροθεν.Ο κροατης θέλει γύρω στα 3,5.Θα αρνηθούμε και στο τέλος θα βάλει νερό στο κρασί του.Προσωπικα θα χτυπούσα μαχητή μισητο εχθρό Κολσον
Βλέπω να έρχεται Χεζονια ,Μοτλει και να προσπαθήσουμε στον ασσο η Λ.Μπράουν η άλλον από Αμερικη.Προσωπικα θα τα σκάγα για Λορεντζο
Καλαιτζακης,Αντετο
Βιλντοζα-Μπαλτσε φευγουν
Μωραιτης.
Σίγουρα μόνο για Μισιτς θα δίναμε χρήματα παραπάνω από Ναν.Ειναι καλο να υπαρχει και μια ιεραρχία στα οικονομικά.Τα λεφτά του Ισπανού όμως είναι πολύ πάνω από τα "δεδουλευμενα".Στον Μιτογλου θα τα διπλασιαζα.
Μπιτατζε πόσο κοστίζει;;;;;.Ειναι σκληρός και παιρνει ριμπαουντ;;;;;;;η αλλού πάτα και αλλού βρισκεται;
0
Τι εννοείς; Δεν τον ένοιαξε το κλίμα ποτέ. Αν το εκανε ποτέ, θα ήταν ως επιδειξη δύναμης.HackerBaby έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 7:38 pmΑν ήμουν Γιαννακόπουλος θα πήγαινα τώρα να προτείνω να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει αλλαγή τον Ράιτ.
0
Να προτεινει να παιξει κι ως ελληνας ο μιλουτινοφ για να βαλει κι αλλον ξενο. Ηδη απο περσι το καλοκαιρι θα επρεπε ο Γιαννακοπουλος μαζι με τις υπολοιπες ομαδες να εχουν ξεσηκωθει για το σκανδαλο της ελληνοποιησης του τεξανου. Ηδη παιζουν με παραπανω ξενους απο το επιτρεπομενο οριο. Καμια συμπραξη και καμια χαρη στο συγκεκριμενο σωματειο. Κι επειδη πλεον δεν ειναι ο ζοτς να βαλει τον σακοτα, αλλα ο αταμαν, αν δοθει η ευκαιρια για να τους διασυρεις μεσα στο γηπεδο πρεπει να το κανειςHackerBaby έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 7:38 pmΑν ήμουν Γιαννακόπουλος θα πήγαινα τώρα να προτείνω να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει αλλαγή τον Ράιτ.
2
1
1
-
- Reactions: 825
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Χεζονια δεν ταιριάζει αυτή τη στιγμή στην ομάδα όπως είναι το ρόστερ μας. Θελουμε να του κανουμε μια τεράστια πρόταση μόνο και μόνο επειδή του αρέσει η κερκίδα μας. Ελπίζω να μην παρασυρθούμε απο οπαδούς-παίχτες. Η ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και με ρόλους σωστά δομημένη. Αλλαγή τον Μπαλτσεροφσκι χρειαζόμαστε. Και τον Βιλντοζα. Τίποτα άλλο. Ο Παπαπετρου ήταν τραυματίας όλη την χρόνια, αλλά στην σειρά με τον Μακάμπι έκανε ένα τεράστιο βήμα, καθώς μπήκε και σταμάτησε τον κολσον. Επίσης με την Φενερ σταμάτησε τον Γκουντουριτς.με την Ρεάλ τον Χεζονια. Στα δύσκολα ήταν παρών. Αυτόν τον παίχτη τον θέλω για πρώτο και απο πίσω τον Γκριγκο.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 28, 2024 9:18 pmΕγώ πάλι άκουσα από φίλο που του είπε ένας που είναι στο περιβάλλον του προέδρου lol ότι
Καλαιτζακης,Αντετο
Βιλντοζα-Μπαλτσε φευγουν
Μωραιτης.
Ο Βιλντοζα αν μπορούσε να αποδεχτεί τον ρόλο του να βροσκεται πίσω απο Σλουκα-Ναν και να απέδιδε με βάση την αξία του, θα τοκ ήθελα. Κλωτσάει όμως στην αποδοχή τέτοιου ρόλου. Επομένως πρέπει να βρούμε άλλον έναν Γκραντ
0
-
- Προειδοποιήσεις:
4
Θα προτιμούσα τον Κολσον για το 3 σαν μια πιο vfm λύση και θα άφηνα τον Hezonia .
Στο 5 θα έρθει ένας παίκτης για 10-15 λεπτά , οΙμπακα θα ήταν ιδανικός ,αλλά δεν ξέρω αν θέλει να έρθει με τέτοιο ρόλο. Ο Μπιτατζε που ακούστηκε είναι σίγουρα ενδιαφέρον .
Προσωπικά θα τα εσκαγα να φέρω έναν πολύ καλό κομπο στη θέση του Βιλντοζα ο οποίος δεν κάνει για αυτό το επίπεδο και ο Σλούκας θα είναι 35 του χρόνου.
Στο 5 θα έρθει ένας παίκτης για 10-15 λεπτά , οΙμπακα θα ήταν ιδανικός ,αλλά δεν ξέρω αν θέλει να έρθει με τέτοιο ρόλο. Ο Μπιτατζε που ακούστηκε είναι σίγουρα ενδιαφέρον .
Προσωπικά θα τα εσκαγα να φέρω έναν πολύ καλό κομπο στη θέση του Βιλντοζα ο οποίος δεν κάνει για αυτό το επίπεδο και ο Σλούκας θα είναι 35 του χρόνου.
0
- xomitsious
- Reactions: 569
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ δεν είμαι καθόλου αντίθετος για Χεζονια.
Δεν θα χαλάστω αν δεν έρθει, και θα προτιμούσα το συμβόλαιο του να μην υπερβαίνει αυτό του Σλούκα και του Ναν, αλλά δεν θεωρώ ότι θα διαταραχθούν οι ισορροπίες όσο κάποιοι φοβούνται.
Είμαστε πλέον οι πρωταθλητές Ευρώπης. Όποιος και να έρθει θα είναι τιμή για αυτόν να αγωνιστεί με εμάς, και θα αντιμετωπίσει τόσο τον Αταμάν, όσο και τους συμπαίκτες του με σεβασμό.
Ο Χεζονια ήταν παρών. Μας είδε να νικάμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης εμφατικά και ολοκληρωτικά. Αν έρθει θα το κάνει ξέροντας ότι τον θέλουμε, όχι ότι τον έχουμε ανάγκη.
Ο Χεζονια, σε αντίθεση με το 5αρι και τον άσσο, δεν θα καλύψει τις αδυναμίες της 2ης πεντάδας. Θα εκτοξεύσει την πρώτη.
Με Σλούκα, Ναν, Χεζονια, Χουάντσο (ή Ντίνο) και Λεσσορ, η πρώτη μας πεντάδα, στη θεωρία, φτάνει σε άλλο ταβάνι.
Εν ολίγοις εγώ είμαι υπέρ στο να έρθει. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και το ξέρει πολύ καλά. Θα κάνει ότι του πει ο Αταμαν χωρίς μανουρες. Και θα μας ανεβάσει επίπεδο γιατί είναι το καλύτερο 3αρι της λίγκας.
Δεν θα χαλάστω αν δεν έρθει, και θα προτιμούσα το συμβόλαιο του να μην υπερβαίνει αυτό του Σλούκα και του Ναν, αλλά δεν θεωρώ ότι θα διαταραχθούν οι ισορροπίες όσο κάποιοι φοβούνται.
Είμαστε πλέον οι πρωταθλητές Ευρώπης. Όποιος και να έρθει θα είναι τιμή για αυτόν να αγωνιστεί με εμάς, και θα αντιμετωπίσει τόσο τον Αταμάν, όσο και τους συμπαίκτες του με σεβασμό.
Ο Χεζονια ήταν παρών. Μας είδε να νικάμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης εμφατικά και ολοκληρωτικά. Αν έρθει θα το κάνει ξέροντας ότι τον θέλουμε, όχι ότι τον έχουμε ανάγκη.
Ο Χεζονια, σε αντίθεση με το 5αρι και τον άσσο, δεν θα καλύψει τις αδυναμίες της 2ης πεντάδας. Θα εκτοξεύσει την πρώτη.
Με Σλούκα, Ναν, Χεζονια, Χουάντσο (ή Ντίνο) και Λεσσορ, η πρώτη μας πεντάδα, στη θεωρία, φτάνει σε άλλο ταβάνι.
Εν ολίγοις εγώ είμαι υπέρ στο να έρθει. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και το ξέρει πολύ καλά. Θα κάνει ότι του πει ο Αταμαν χωρίς μανουρες. Και θα μας ανεβάσει επίπεδο γιατί είναι το καλύτερο 3αρι της λίγκας.
3
3
-
- Προειδοποιήσεις:
4
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HackerBaby την Τετ Μάιος 29, 2024 7:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ απόλυτα και να προσθέσω πως ο Χεζονια απέκτησε το know how, παίζοντας σε μια εξαιρετικά ταλαντουχα Ρεαλ τα τελευταία 2 χρονια, στο πως να συνυπάρχει αρμονικά σε πολυ γεμάτες ομάδες με πολύ ποιοτικούς συμπαίκτες στα forwards (Μουσα, Γιαμπουσελε,Ντεκ) μοιραζομενος το χρονο χωρίς μανουρες κτλπ. Πέρσι πχ. έπαιζε 20 λεπτά κατά μέσο όρο στην Ευρωλιγκα και φέτος 23. Αν μπορείς να τον αποκτήσεις το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη.xomitsious έγραψε: ↑Τετ Μάιος 29, 2024 7:12 amΕγώ δεν είμαι καθόλου αντίθετος για Χεζονια.
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 872
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Προειδοποιήσεις:
4
O Hezonia είναι 3 - 4 τί σχέση έχει ο Χουαντσο. Ανεξάρτητα ειναιGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Τετ Μάιος 29, 2024 7:41 amΑν έρθει ο Χεζόνια, τοτε αυτο σημαίνει οτι φευγει ο Χουάντσο;
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 872
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
και ο χουάντσο 3-4 δεν είναι;HackerBaby έγραψε: ↑Τετ Μάιος 29, 2024 7:43 amO Hezonia είναι 3 - 4 τί σχέση έχει ο Χουαντσο. Ανεξάρτητα ειναιGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Τετ Μάιος 29, 2024 7:41 amΑν έρθει ο Χεζόνια, τοτε αυτο σημαίνει οτι φευγει ο Χουάντσο;
0