Εχουν αρχισει ηδη οι φημολογιες . Με τα μεχρι στιγμη γραφομενα :
1) Φευγει ο κανααν : Δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος για το παικτη γιατι ειναι απο τους αγαπημενους μου . Δεν θα αναφερθω σε στατιστικα , τρου σουτινγκ , +- που ειχε η ομαδα με τον αζαια στην πενταδα μονο και μονο απο το γεγονος οτι ανοιγε χωρους για τους υπολοιπους ( ο βεζενκοφ περυσι με τον κανααν μεσα ανεβαζε θεαματικα τα νουμερα του )
, για το οτι ηταν παντα παρων στην αμυνα και το οτι εχασε ελαχιστα παιχνιδια αφου ειναι σκυλος . Με βαση τον ρολο που ειχε στην επιθεση μια χαρα ηταν τα νουμερα του . Συντομα θα φανει τι χανουμε .
2) Κρις τζοουνς : Λογικη κινηση . Το συζηταγα χθες με φιλους . Παιζει μονο αναμεσα στις 45αρες οπως ο εβανς . Εχει σουτ μετα απο ντριπλα , εχει και καθετο παιχνιδι . Φαινεται οτι ο μπαρτζωκας θελει να αδειασει τις γωνιες για πιτερς , παπ , καποιο τριαρι που θα ερθει .
Εδω κολλαγε μια χαρα ο κανααν αλλα χανουμε σε μεγεθος .
3) Ντορσει : Δεν μου αρεσει καθολου . Κακος αμυντικος , κακος συμπαικτης , κακη νοοτροπια . Δεν θα χαρουν καποιοι απο τους παλιους παικτες με πιθανη επιστροφη του στα αποδυτηρια .
Για πορτερ που αναφερουν καποιοι , φιλος που συνεργαζεται με τον προμηθεα μου ειχε πει την επομενη μερα του παιχνιδιου παοκ - παναθηναικος οτι υπηρχε η πληροφορια οτι ο ολυμπιακος εκανε κρουση στον παικτη . Τωρα δεν ξερω σε τι επιπεδο υπηρξε επαφη ουτε τα παιρνω της μετρητοις . Παντα τετοια εποχη ακουγωνται διαφορα και ελαχιστα απο αυτα καταληγουν σε επισημες ανακοινωσεις .