Δεν τους έχω τους Γερμανούς για τόσο χαζούς, ειδικά μετά από τόσες προειδοποιήσεις ότι θα έχουν 3 μεγάλες μερίδες οπαδών και μετά τα απαράδεκτα στο ξενοδοχείο να μην εχουν κινητοποιήσει μεγαλύτερο αριθμό αστυνομικών.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 4:25 pmΩπ, προβοκάτσια λες; Inside job;SteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 4:24 pmΔεν θα μου κάνει εντύπωση να ειπωθεί από επίσημα χείλη ότι και καλά η πιο ασφαλής ( και φυσικά με καλύτερα χρήματα) τοποθεσία για το final 4 είναι το Ντουμπάι
Euroleague Final Four 2024
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3304
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
- karamelitsa
- Reactions: 851
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάλι καλά που ξέρει ότι παίζουμε και μπάσκετ στην Ευρώπη....οι Αμερικανοί μας βλέπουν με σνομπισμό, τσίμπησε ο Πίπεν το μαρουλάκι, ήρθε 4ημερο με όλα πληρωμένα, θα περάσει καλά και το βράδυ!! Και όλα καλά!!GK_23 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 4:11 pmΔιοργάνωση παρωδία...
Αδιανόητο να ξεκινήσει ο αγώνας με το γήπεδο να είναι 70% άδειο.
Προφανώς δεν είναι της παρούσης η συγκεκριμένη κουβέντα αλλά το μπάσκετ εκτός ΗΠΑ στερείται ικανών παραγόντων.
Πριν λίγο είδα ότι η Euroleague έχει καλεσμένο για σχολιασμό τον Scottie Pippen, ο οποίος αφού πρώτα έκανε ...πέσιμο στην Τουρκάλα ρεπόρτερ, στη συνέχεια δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι δεν γνωρίζει καμία από τις ομάδες του F4
0
- GK_23
- Reactions: 2325
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι αυτό το point μου όμως. Ισχύει αυτό που λες αλλά και στην Ευρώπη έχουμε πολλή μεγάλη ιδέα για την Ευρωλίγκα. Στον υπόλοιπο μπασκετικό κόσμο, εκτός ΗΠΑ, ελάχιστοι ενδιαφέρονται για τη διοργάνωση.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 4:23 pmΚαλά αυτό είναι γενικευμένο πρόβλημα με τους Αμερικανούς και δεν τους τιμάει και καθόλου.
Ο πλανήτης νομίζουν ότι είναι μόνο αυτοί άντε και κάτι Ρώσοι και Κινέζοι
Αν θες κάποιον για να προωθήσει εμπορικά την διοργάνωση, φέρε κάποιον που έχει παίξει μπάσκετ και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, όχι τον Pippen που όταν έπαιζε μπάσκετ η Euroleague δεν υπήρχε καν.
Μπασκετικά είναι 1000 χρόνια μπροστά, δεν τον αδικώ τον Pippen. Όσα συνέβησαν σήμερα είναι τρανή απόδειξη.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 4:29 pmΠάλι καλά που ξέρει ότι παίζουμε και μπάσκετ στην Ευρώπη....οι Αμερικανοί μας βλέπουν με σνομπισμό, τσίμπησε ο Πίπεν το μαρουλάκι, ήρθε 4ημερο με όλα πληρωμένα, θα περάσει καλά και το βράδυ!! Και όλα καλά!!
2
2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GK_23 την Παρ Μάιος 24, 2024 4:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μ αυτά που παρουσιάζει το Βερολίνο ας το πάρει για 13 χρόνια το Ντουμπάιshaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 4:26 pmτωρα ελεγε ο καρυδας οτι το τουμπαι θελει να το κανει για τα επομενα 3 χρονιαSteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 4:24 pmΔεν θα μου κάνει εντύπωση να ειπωθεί από επίσημα χείλη ότι και καλά η πιο ασφαλής ( και φυσικά με καλύτερα χρήματα) τοποθεσία για το final 4 είναι το Ντουμπάι
0
- karamelitsa
- Reactions: 851
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν νομίζω ότι έχουμε μεγάλη ιδέα για την Ευρωλίγκα...το μπάσκετ στην Ευρώπη πέρα από μερικές χώρες δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα. Ακόμα και εμείς, άκουγα συζήτηση σήμερα στο γραφείο φίλων του Παναθηναϊκού και να λένε για τον Μπερνάρ που έφυγε, τον νέο προπονητή που θα έρθει κλπ....και τους λέω βρε έχουμε μπάσκετ σήμερα, και η απάντηση ήταν '''σήμερα είναι?? Α το είχα ξεχάσει αν προλάβω θα το δώ!!!'' Απο εκει καταλαβαίνεις το συμβαίνει...είμαστε λίγοι και καλοί στην Ευρώπη που ασχολούμαστε σοβαρά με την Ευρωλίγκα!!GK_23 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 4:30 pmΔεν είναι αυτό το point μου όμως. Ισχύει αυτό που λες αλλά και στην Ευρώπη έχουμε πολλή μεγάλη ιδέα για την Ευρωλίγκα. Στον υπόλοιπο μπασκετικό κόσμο, εκτός ΗΠΑ, ελάχιστοι ενδιαφέρονται για τη διοργάνωση.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 4:23 pm
Καλά αυτό είναι γενικευμένο πρόβλημα με τους Αμερικανούς και δεν τους τιμάει και καθόλου.
Ο πλανήτης νομίζουν ότι είναι μόνο αυτοί άντε και κάτι Ρώσοι και Κινέζοι
Αν θες κάποιον για να προωθήσει εμπορικά την διοργάνωση, φέρε κάποιον που έχει παίξει μπάσκετ και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, όχι τον Pippen που όταν έπαιζε μπάσκετ η Euroleague δεν υπήρχε καν.
0
- ssoulliss
- Reactions: 3801
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πίστευα πως μπορούσαμε να βλέπαμε πιο καλούς ημιτελικούς, με πιο καλό μπάσκετ αλλά δυστυχώς με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο της Ρεάλ τα παιχνίδια βασίστηκαν πολύ στις επαφές και λιγότερο στο ταλέντο. Μακάρι ο τελικός να είναι και πιο ανταγωνιστικός και πιο ποιοτικός.
Σαν διοργάνωση τα είπαν οι πιο πάνω φίλοι, πολύ αρπακολατζίδικα πράγματα που μας θύμησαν ανοργανοσιά Final-4 αλά Γάνδης σε εποχές που δεν υπήρχαν και τα μέσα για να πραγματοποιηθεί κάτι καλύτερο.
Σαν διοργάνωση τα είπαν οι πιο πάνω φίλοι, πολύ αρπακολατζίδικα πράγματα που μας θύμησαν ανοργανοσιά Final-4 αλά Γάνδης σε εποχές που δεν υπήρχαν και τα μέσα για να πραγματοποιηθεί κάτι καλύτερο.
1
1
- GK_23
- Προειδοποιήσεις:
0
Η "μεγάλη ιδέα" δεν έχει να κάνει με το πόσοι ασχολούνται σοβαρά με την Ευρωλίγκα και τη δημοφιλία του μπάσκετ αλλά με το γεγονός πως η Ευρωλίγκα θεωρείται από τους περισσότερους Ευρωπαίους κάτι σαν το "κέντρο του κόσμου" όσον αφορά το μπάσκετ.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 4:35 pmΔεν νομίζω ότι έχουμε μεγάλη ιδέα για την Ευρωλίγκα...το μπάσκετ στην Ευρώπη πέρα από μερικές χώρες δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα. Ακόμα και εμείς, άκουγα συζήτηση σήμερα στο γραφείο φίλων του Παναθηναϊκού και να λένε για τον Μπερνάρ που έφυγε, τον νέο προπονητή που θα έρθει κλπ....και τους λέω βρε έχουμε μπάσκετ σήμερα, και η απάντηση ήταν '''σήμερα είναι?? Α το είχα ξεχάσει αν προλάβω θα το δώ!!!'' Απο εκει καταλαβαίνεις το συμβαίνει...είμαστε λίγοι και καλοί στην Ευρώπη που ασχολούμαστε σοβαρά με την Ευρωλίγκα!!GK_23 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 4:30 pm
Δεν είναι αυτό το point μου όμως. Ισχύει αυτό που λες αλλά και στην Ευρώπη έχουμε πολλή μεγάλη ιδέα για την Ευρωλίγκα. Στον υπόλοιπο μπασκετικό κόσμο, εκτός ΗΠΑ, ελάχιστοι ενδιαφέρονται για τη διοργάνωση.
Αν συγκρίνεις την ποιότητα του μπάσκετ που είδαμε σήμερα, με το μπάσκετ που παίχτηκε πχ στο Παγκόσμιο της Μανίλα ή στο Ευρωμπάσκετ του 2022, μιλάμε για νύχτα με μέρα. Στο ματς ΠΑΟ - Φενέρ και οι δύο ομάδες είχαν περισσότερα λάθη παρά τελικές πάσες. Στο ματς του ΟΣΦΠ με τη Ρεάλ, το πρώτο ημίχρονο του ΟΣΦΠ ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις ομάδας σε F4 ever.
Στα όσα κωμικοτραγικά εξελίχθηκαν σήμερα στο Βερολίνο, να προσθέσω τις περιπολίες των αστυνομικών με τα ειδικά σκυλιά στα court seats και δίπλα στους πάγκους των ομάδων, πριν ακόμα καν λήξει ο δεύτερος ημιτελικός.
1
1
- kojito
- Reactions: 2272
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Το θέμα είναι, πόσο φιλικό προς το κοινό θα είναι το Final-4 αν πάει στο Ντουμπάι. Το θεωρώ δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει εκεί, αλλά θα θυμίζει μάλλον Λονδίνο 2013 με το μισοάδειο γήπεδο και το μηδαμινό ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία. Ειδικά αν δεν περάσουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ, η Φενέρ και η Εφές που μπορούν να κουβαλήσουν κόσμο. Που ακόμα και για αυτές δεν νομίζω ό,τι είναι έυκολο να στείλουν 5000 άτομα στο Ντουμπάι.
0
- GK_23
- Προειδοποιήσεις:
0
Ίσως είναι καιρός να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο όπως ημιτελικούς και τελικούς σε best of 7 series. To F4 δείχνει πλέον ξεφτισμένος θεσμός.kojito έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 10:00 pmΤο θέμα είναι, πόσο φιλικό προς το κοινό θα είναι το Final-4 αν πάει στο Ντουμπάι. Το θεωρώ δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει εκεί, αλλά θα θυμίζει μάλλον Λονδίνο 2013 με το μισοάδειο γήπεδο και το μηδαμινό ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία. Ειδικά αν δεν περάσουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ, η Φενέρ και η Εφές που μπορούν να κουβαλήσουν κόσμο. Που ακόμα και για αυτές δεν νομίζω ό,τι είναι έυκολο να στείλουν 5000 άτομα στο Ντουμπάι.
1
1
- ssoulliss
- Reactions: 3801
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καταρχήν νομίζω ότι το F4 θα συνεχίσει να έχει αυτήν την εικόνα όσο διεξάγεται σε μεγαλοπόλεις. Ίσως θα πρέπει να δοκιμαστεί η λύση μεσαίων πόλεων, μπασκετικών π.χ. Μπολώνια ή ακόμη και σε μικρότερες πόλεις που θα το δουν σα γιορτή π.χ. το Τρεβίζο. Αντιλαμβάνομαι ότι δε θα έχουμε 10000+ γήπεδο, ούτε πιθανότατα κάποιες χορηγίες όμως πιστεύω ότι κάπως έτσι θα βρει η τελική φάση τα πατήματα της.GK_23 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 10:03 pmΊσως είναι καιρός να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο όπως ημιτελικούς και τελικούς σε best of 7 series. To F4 δείχνει πλέον ξεφτισμένος θεσμός.kojito έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 10:00 pmΤο θέμα είναι, πόσο φιλικό προς το κοινό θα είναι το Final-4 αν πάει στο Ντουμπάι. Το θεωρώ δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει εκεί, αλλά θα θυμίζει μάλλον Λονδίνο 2013 με το μισοάδειο γήπεδο και το μηδαμινό ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία. Ειδικά αν δεν περάσουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ, η Φενέρ και η Εφές που μπορούν να κουβαλήσουν κόσμο. Που ακόμα και για αυτές δεν νομίζω ό,τι είναι έυκολο να στείλουν 5000 άτομα στο Ντουμπάι.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2068
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν συμφωνώ πως είναι ξεφτισμένος, εμένα μου αρέσει.* Κατανοώ βέβαια τα αρνητικά του.GK_23 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 10:03 pmΊσως είναι καιρός να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο όπως ημιτελικούς και τελικούς σε best of 7 series. To F4 δείχνει πλέον ξεφτισμένος θεσμός.kojito έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 10:00 pmΤο θέμα είναι, πόσο φιλικό προς το κοινό θα είναι το Final-4 αν πάει στο Ντουμπάι. Το θεωρώ δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει εκεί, αλλά θα θυμίζει μάλλον Λονδίνο 2013 με το μισοάδειο γήπεδο και το μηδαμινό ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία. Ειδικά αν δεν περάσουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ, η Φενέρ και η Εφές που μπορούν να κουβαλήσουν κόσμο. Που ακόμα και για αυτές δεν νομίζω ό,τι είναι έυκολο να στείλουν 5000 άτομα στο Ντουμπάι.
Για να γίνουν σειρές ειδικά best of 7 πρέπει να γίνουν περαιτέρω ανακατατάξεις. Θα μου άρεσε να ανοίξει η Euroleague σε άλλες ομάδες και να έχουμε κάποιου είδους conference σύστημα (σαν του NFL περισσότερο, όχι γεωγραφικό σαν του ΝΒΑ) ώστε να μειωθούν τα παιχνίδια κατά έναν χ αριθμό στην κανονική διάρκεια, που θα επιτρέψει μακριές σειρές. Σειρές στα domestic και στην EL παραείναι πάντως.
* Η δευτερεύουσα πρόταση εδώ δεν λειτουργεί σαν απόδειξη της κύριας
1
1
Basketforum.gr NBA Fantasy 2024:
- gkostas37
- Reactions: 348
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια χαρά είναι το Φ4. Ξεφτισμένος θεσμός είναι αυτός της Ευρωλίγκα με τον τρόπο που λειτουργεί, με τα κλειστά συμβόλαιο που αποκλείουν ολες τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρώπης, με τις αρπαχτές που κάνουν σε χώρες, πόλεις, παράγωντες που δεν έχουν ιδέα από μπάσκετ ή το βλέπουν σαν μέσο να βγάλουν εύκολα λεφτά κλπ. Έχω βαρεθεί να βλέπω Φ4 στην Γερμανία όταν χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Σερβία, η Λιθουανία, η Ελλάδα, με το ζόρι το διοργανώνουν.GK_23 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 10:03 pmΊσως είναι καιρός να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο όπως ημιτελικούς και τελικούς σε best of 7 series. To F4 δείχνει πλέον ξεφτισμένος θεσμός.kojito έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 10:00 pmΤο θέμα είναι, πόσο φιλικό προς το κοινό θα είναι το Final-4 αν πάει στο Ντουμπάι. Το θεωρώ δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει εκεί, αλλά θα θυμίζει μάλλον Λονδίνο 2013 με το μισοάδειο γήπεδο και το μηδαμινό ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία. Ειδικά αν δεν περάσουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ, η Φενέρ και η Εφές που μπορούν να κουβαλήσουν κόσμο. Που ακόμα και για αυτές δεν νομίζω ό,τι είναι έυκολο να στείλουν 5000 άτομα στο Ντουμπάι.
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 873
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- GK_23
- Προειδοποιήσεις:
0
Στη Σερβία έγινε το 2018 και το 2022, στη Λιθουανία πέρυσι, στην Ισπανία έγινε τρεις φορές τη δεκαετία 2010-2020. Οι χώρες-πόλεις που φιλοξενούν το F4 ανακυκλώνονται διαρκώς. Βασικά αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της Ευρωλίγκας, τα πάντα ανακυκλώνονται: Παίκτες, ομάδες, παράγοντες, προπονητές κλπ. Έχουμε καιρό να δούμε κάποια δραστική αλλαγή και καινοτομία που θα εξελίξει τη λίγκα προς το καλύτερο.gkostas37 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 24, 2024 10:25 pmΜια χαρά είναι το Φ4. Ξεφτισμένος θεσμός είναι αυτός της Ευρωλίγκα με τον τρόπο που λειτουργεί, με τα κλειστά συμβόλαιο που αποκλείουν ολες τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρώπης, με τις αρπαχτές που κάνουν σε χώρες, πόλεις, παράγωντες που δεν έχουν ιδέα από μπάσκετ ή το βλέπουν σαν μέσο να βγάλουν εύκολα λεφτά κλπ. Έχω βαρεθεί να βλέπω Φ4 στην Γερμανία όταν χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Σερβία, η Λιθουανία, η Ελλάδα, με το ζόρι το διοργανώνουν.
Η κλειστή λίγκα καλώς υπάρχει κατά τη γνώμη μου αλλά πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων.
Να διοργανωθεί F4 σε πόλεις με μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ (πχ Bologna, Treviso) είναι πολύ δύσκολο μιας και χρειάζεται αρένα τουλάχιστον 18-20 χιλιάδων θεατών για να καλύψει τη ζήτηση και οι πόλεις αυτές δεν την διαθέτουν.
1
1