Ταλεντο υπήρχε όμως. Η σκληραδα και το ομαδικο πνευμα έλειπαν. Τα εκατομμύρια δεν σου εγγυώνται ότι θα βρεις καταλληλους παικτες που θα ταιριάξουν στην ομαδα. Είναι θέμα recruiting κυρίως. Τότε επίσης έλειπαν οι Έλληνες παίκτες επιπέδου πλην Καλαθη.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 9:52 amε αυτο γραφω οτι αν ειχε δωσει ακομα 1-2 εκατ θα μπορουσαμε να ειχαμε παρει κατι καλυτερο παιχτικα για το λιγο παραπανω που χρειαζοτανchainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 9:42 am
Νομίζω ότι ήταν/ειναι θέμα παικτών φίλε μου. Ο ΠΑΟ ευτυχησε φέτος να έχει εκτός από ταλαντούχους και κοντρολαρισμενους παικτες. Μυημένους στις ομαδικές επιτυχίες και στην νοοτροπία ότι παίζουμε για την ομαδα. Από κει και πέρα ο Ναν δινει το απρόβλεπτο και την απαιτούμενη τρελά.
Τότε τι ειχες; Ο Σινγκλετον και ο Ριβερς έπαιζαν στο χαλαρό και ο Καλαθης δεν μπορούσε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, όταν ο Τζέιμς πελαγωνε. Καμία σχέση το παθος που βγάζουν οι τωρινοι παίκτες σε σχέση με το τότε.
και εκεινη η ομαδα παντως δεν ηταν ασχημη δεν ειχαμε κακους παιχτες μπορουσε και ετσι οπως ηταν να ειχε παει φ4
Euroleague Round 32: Virtus Bologna - Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
0
Ειναι πολυ απλο το θεμα
Τι και αν ειμαι μπασκετικος
Τι και αν εχω Euroleague TV
Περσυ θυμαμαι μονο 3 ομαδες του F4 δηλαδη ΟΣΠΦ , Μονακο και Ρεαλ που επαιξε ως αντιπαλος. Την 4η δεν την θυμαμαι που επαιξε με την Ρεαλ... και μιλαμε για ΠΕΡΣΙ οχι πριν 5 η 10 χρονια...
Τι θελω να πω? Οτι λιγοι θυμουνται ποιος πηγε F4 κλπ...θυμομαστε μονο τις εκπληξεις π.χ. οταν πηγε ο Σαρας με Ζαλγκορις.
Τι και αν ειμαι μπασκετικος
Τι και αν εχω Euroleague TV
Περσυ θυμαμαι μονο 3 ομαδες του F4 δηλαδη ΟΣΠΦ , Μονακο και Ρεαλ που επαιξε ως αντιπαλος. Την 4η δεν την θυμαμαι που επαιξε με την Ρεαλ... και μιλαμε για ΠΕΡΣΙ οχι πριν 5 η 10 χρονια...
Τι θελω να πω? Οτι λιγοι θυμουνται ποιος πηγε F4 κλπ...θυμομαστε μονο τις εκπληξεις π.χ. οταν πηγε ο Σαρας με Ζαλγκορις.
Συμφωνώ με τα περισσότερα και την φιλοσοφία των λεγόμενων. Όλα κρίνονται όμως βάση των τωρινών δεδομένων. Η Μπαρτσελονα και η ρεαλ ειναι φυσικό να θεωρούν το φ4 δεδομένο και να μη μένουν εκεί. Θέλουν την κούπα. Ο Παναθηναϊκός που έχει να πάει 12 χρονια, πως θα το πει αυτο; Φυσικά θέλει την κούπα, αλλά δε θα ξεχαρβαλωσει την ομαδα αν δεν τα καταφέρει. Άσχετα τι λένε κάποιοι πορωμενοι. Επιτυχημενη θα ειναι η ευρωπαϊκή σεζόν του.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 9:49 amδεν ειναι καθολου αλλαζονικη αποψη ειναι η πραγματικοτηταchainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 9:31 am
Kαταλαβα ότι αυτή είναι η αποψη σου, όπως και πολλών Παναθηναικων. Αλλαζονικη άποψη κατ'εμέ που προέρχεται από τις αδιανόητες επιτυχίες της ομαδας του Ομπραντοβιτς. Μια ματια να ριξεις στην ιστορια του θεσμου, θα δεις οτι η αποτυχία στο φ4 ειναι ο κανονας, οχι η εξαιρεση. Μιλάμε για ομάδες επιπέδου Ρεαλ και Φενερ του Ζελικο. Ελπίζω πάντως να κρατήσετε αυτή την άποψη και να μην αρχίσετε τις κωλοτουμπες, αν δεν έρθει η κούπα.
Αυτή είναι μια άλλη συζητήσω βέβαια. Εγώ απλώς είπα ότι δε γίνεται να πάρεις το τρόπαιο αν δεν πας στο φ4. Είστε κοντα λοιπόν στο πρώτο βήμα.
οι τοπ ομαδες παιζουν παντα για να παρουν την κουπα
η συμμετοχη σε φ4 ειναι κατι το αυτονοητο για να μην θεωρηθει αποτυχημενη η χρονια
αν πας δηλαδη σε φ4 απλα κανεις αυτο που πρεπει και οχι το παραπανω
φαντασου οτι στην μπαρτσελονα που πηγε 3 σερι φ4 και πηρε 2/3 πρωταθληματα και 2/3 κυπελλα ο σαρας εφυγε σαν απολυτως αποτυχημενος
και η μπαρτσελονα ειναι ομαδα που παει σχεδον καθε χρονο σε φ4
δηλαδη εγω δεν μπορω να καταλαβω πως παναθηναικοι η ολυμπιακοι μπορουν να πουνε οτι μια χρονια ειναι εποτυχημενη στην ευρωπη αν δεν πανε τουλαχιστον φ4
συγκεκριμενα για τις 2 ελληνικες ομαδες επιτυχημενη ειναι μια χρονια αν στην ευρωπη ειναι στο φ4 και στην ελλαδα παρουν πρωταθλημα το κυπελλο ειναι μπαλαντερ αν το παρει αυτος που θα παρει και το πρωταθλημα θα ειναι ολοκληρωτικη επιτυχια αν το παρει αυτος που θα χασει το πρωταθλημα ειναι μιση αποτυχια που γλυκαινει λιγο την μη αποκτηση του πρωταθληματος
οτιδηποτε αλλα ειναι αποτυχια
φυσικα το τι αντιλαμβανεται καποιος σαν επιτυχια μπορει να διαφερει αλλος μπορει να σου πει εγω θεωρω επιτυχια οτι ο πεδουλακης νικησε την μπαρτσελονα στα πλευ οφ εκτος εδρας αν και δεν κερδισε την σειρα αλλος μπορει να σου πει εγω θεωρω επιτυχια οτι εφυγε σλουκας βεζενικοφ και η ομαδα πηγε πλει οφ
ο καθενας εχει την αποψη του
Όσοι Παναθηναϊκοι μιλανε μονο για κουπες καταβαθως πιστεύουν ότι ο σύλλογος τους ειναι κατι το ανώτερο και οτι μόνο με τη φανέλα και τους φιλαθλους θα καταφερουν τα πάντα. Εξου και η αλλαζονια.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Σάβ Μαρ 30, 2024 10:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 167
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ομαδικό πνεύμα και ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ έλειπαν
Δεν γίνεται να πας φ4(αναφέρομαι στις χρονιές που παίξαμε με φενερ και Ρεάλ μετεπειτα πρωταθλήτριες)και να έχεις εσυ το βάρος και το άγχος ενώ οι αντίπαλοι είναι καλύτερες και με περισσότερο βάθος ομάδες
Εκεί πρέπει να πας με το μαχαίρι στα δοντια και μεταφέρεις στον αντίπαλο το άγχος και το πρέπει,και έτσι αποκτάς περισσότερες πιθανότητες να πας φ4
0
-
- Reactions: 167
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακριβώςchainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 10:09 amΣυμφωνώ με τα περισσότερα και την φιλοσοφία των λεγόμενων. Όλα κρίνονται όμως βάση των τωρινών δεδομένων. Η Μπαρτσελονα και η ρεαλ ειναι φυσικό να θεωρούν το φ4 δεδομένο και να μη μένουν εκεί. Θέλουν την κούπα. Ο Παναθηναϊκός που έχει να πάει 12 χρονια, πως θα το πει αυτο; Φυσικά θέλει την κούπα, αλλά δε θα ξεχαρβαλωσει την ομαδα αν δεν τα καταφέρει. Άσχετα τι λένε κάποιοι πορωμενοι. Επιτυχημενη θα ειναι η ευρωπαϊκή σεζόν του. Το φυσιολογικό θα είναι να μην παρει το τρόπαιο.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 9:49 am
δεν ειναι καθολου αλλαζονικη αποψη ειναι η πραγματικοτητα
η συμμετοχη σε φ4 ειναι κατι το αυτονοητο για να μην θεωρηθει αποτυχημενη η χρονια
φαντασου οτι στην μπαρτσελονα που πηγε 3 σερι φ4 και πηρε 2/3 πρωταθληματα και 2/3 κυπελλα ο σαρας εφυγε σαν απολυτως αποτυχημενος
δηλαδη εγω δεν μπορω να καταλαβω πως παναθηναικοι η ολυμπιακοι μπορουν να πουνε οτι μια χρονια ειναι εποτυχημενη στην ευρωπη αν δεν πανε τουλαχιστον φ4
συγκεκριμενα για τις 2 ελληνικες ομαδες επιτυχημενη ειναι μια χρονια αν στην ευρωπη ειναι στο φ4 και στην ελλαδα παρουν πρωταθλημα το κυπελλο ειναι μπαλαντερ αν το παρει αυτος που θα παρει και το πρωταθλημα θα ειναι ολοκληρωτικη επιτυχια αν το παρει αυτος που θα χασει το πρωταθλημα ειναι μιση αποτυχια που γλυκαινει λιγο την μη αποκτηση του πρωταθληματος
φυσικα το τι αντιλαμβανεται καποιος σαν επιτυχια μπορει να διαφερει αλλος μπορει να σου πει εγω θεωρω επιτυχια οτι ο πεδουλακης νικησε την μπαρτσελονα στα πλευ οφ εκτος εδρας αν και δεν κερδισε την σειρα αλλος μπορει να σου πει εγω θεωρω επιτυχια οτι εφυγε σλουκας βεζενικοφ και η ομαδα πηγε πλει οφ
Στην ίδια μοίρα ηταν και ο Ολυμπιακος του 2021-2022. Ο περσινός έπρεπε να πάρει την κούπα. Και βάση απόδοσης και βάση προσδοκιών. Δεν έφτασε το ταβάνι του σε επίπεδο αποτελέσματος.
Η μπαρτσελονα έτσι όπως ήταν ειδικά με την πανάκριβη μεταγραφή του μιροτιτς,έπρεπε να κατακτήσει την κούπα και αυτό ήταν που της έκοβαν τα ποδια(είδαμε πως λειτούργησε πχ ο μιροτιτς στους ξέροντας ότι θα φυγει)
Εμείς φέτος αν πάμε φ4 θα είμαστε απόλυτα επιτυχημένοι γιατί ξεκινήσαμε από το 0 και είναι πολύ δύσκολο να χτίσεις και να πάρεις Ευρωλίγκα μέσα σε μια χρόνια
Του χρόνου πχ με δυο τρεις κινήσεις καλές πάμε με αλλά δεδομενα
0
-
- Reactions: 95
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχεις άδικο σε αυτό, δεν ξέρω αν είναι αλαζονεία ή απλά οπαδικό πείσμα γιατί έχουμε από το 2018, νομίζω, να είμαστε play off και απ;o το 2012 σε final four. Πάντως και η Ρεαλ, όταν βολόδερνε, είχε τους περισσότερους τίτλους, fact is fact. Πιστεύω πως πρέπει να πέσουν οι τόνοι, ένθεν και ένθεν και να συγκεντρωθούμε στη πρόκρισή των ομάδων μας στο final four. Γενικά με ενοχλεί η ''ποδοσφαιροποίηση'' στο μπάσκετ και σε αυτό ευθύνες έχουν όλοι και οι Παναθηναϊκοί και οι Ολυμπιακοί.chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 10:09 amΣυμφωνώ με τα περισσότερα και την φιλοσοφία των λεγόμενων. Όλα κρίνονται όμως βάση των τωρινών δεδομένων. Η Μπαρτσελονα και η ρεαλ ειναι φυσικό να θεωρούν το φ4 δεδομένο και να μη μένουν εκεί. Θέλουν την κούπα. Ο Παναθηναϊκός που έχει να πάει 12 χρονια, πως θα το πει αυτο; Φυσικά θέλει την κούπα, αλλά δε θα ξεχαρβαλωσει την ομαδα αν δεν τα καταφέρει. Άσχετα τι λένε κάποιοι πορωμενοι. Επιτυχημενη θα ειναι η ευρωπαϊκή σεζόν του.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 9:49 am
δεν ειναι καθολου αλλαζονικη αποψη ειναι η πραγματικοτητα
Όσοι Παναθηναϊκοι μιλανε μονο για κουπες καταβαθως πιστεύουν ότι ο σύλλογος τους ειναι κατι το ανώτερο και οτι μόνο με τη φανέλα και τους φιλαθλους θα καταφερουν τα πάντα. Εξου και η αλλαζονια.
2
2
- Coach Periklis
- Reactions: 1968
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπήκα απλά να γράψω ότι το μπαζερ του Ναν είναι κίνηση / απόφαση μεγάλου παικτου ( sic ) καθώς επιλέγει το ντραιβ με αποτέλεσμα η άμυνα να είναι νωθρή φοβούμενη το φάουλ και να δικαιώνεται πανηγυρικά
Τώρα για τη συζήτηση περί ποδοσφαιροποίησης του μπάσκετ, αλλαζονειας κλπ , σαν κυρίως οπαδός του Ολυμπιακού και δευτερευοντως του μπάσκετ δεν θα τα καταλάβω εύκολα
Εννοείται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν δικαίωμα και μια σχετικά λογική βάση να θεωρούν την ομάδα τους τόσο ιστορική και "βαριά φανέλα" που οφείλει να τα διεκδικήσει όλα . Τίποτα από αυτά δεν παίζουν μπάσκετ και φάνηκε τα τελευταία 10+ χρόνια, αλλά ο τρόπος που γαλουχήθηκαν εδώ και 20+ χρόνια με κάνει να καταλαβαίνω την νοοτροπία κι ας είμαι οπαδικα στους απέναντι
Δεν είναι δα και Leeds ο ΠΑΟ να είναι στην αφάνεια 25 χρόνια, 10-12 χρόνια είναι νορμάλ , αφού γράφτηκε περί ποδοσφαιροποίησης κάτι σαν την Μίλαν στο ποδόσφαιρο θα χαρακτήριζα τον μπασκετικό ΠΑΟ . Θα λέγαμε μικρή ομάδα τη Μίλαν πχ ; επειδή δεν έχει ευρωπαϊκό από το 2007 ή 08
Τώρα για τη συζήτηση περί ποδοσφαιροποίησης του μπάσκετ, αλλαζονειας κλπ , σαν κυρίως οπαδός του Ολυμπιακού και δευτερευοντως του μπάσκετ δεν θα τα καταλάβω εύκολα
Εννοείται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν δικαίωμα και μια σχετικά λογική βάση να θεωρούν την ομάδα τους τόσο ιστορική και "βαριά φανέλα" που οφείλει να τα διεκδικήσει όλα . Τίποτα από αυτά δεν παίζουν μπάσκετ και φάνηκε τα τελευταία 10+ χρόνια, αλλά ο τρόπος που γαλουχήθηκαν εδώ και 20+ χρόνια με κάνει να καταλαβαίνω την νοοτροπία κι ας είμαι οπαδικα στους απέναντι
Δεν είναι δα και Leeds ο ΠΑΟ να είναι στην αφάνεια 25 χρόνια, 10-12 χρόνια είναι νορμάλ , αφού γράφτηκε περί ποδοσφαιροποίησης κάτι σαν την Μίλαν στο ποδόσφαιρο θα χαρακτήριζα τον μπασκετικό ΠΑΟ . Θα λέγαμε μικρή ομάδα τη Μίλαν πχ ; επειδή δεν έχει ευρωπαϊκό από το 2007 ή 08
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
ε και τι σημασια εχει επειδη 12 χρονια δεν εχει παει φ4?chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 10:09 am
Συμφωνώ με τα περισσότερα και την φιλοσοφία των λεγόμενων. Όλα κρίνονται όμως βάση των τωρινών δεδομένων. Η Μπαρτσελονα και η ρεαλ ειναι φυσικό να θεωρούν το φ4 δεδομένο και να μη μένουν εκεί. Θέλουν την κούπα. Ο Παναθηναϊκός που έχει να πάει 12 χρονια, πως θα το πει αυτο; Φυσικά θέλει την κούπα, αλλά δε θα ξεχαρβαλωσει την ομαδα αν δεν τα καταφέρει. Άσχετα τι λένε κάποιοι πορωμενοι. Επιτυχημενη θα ειναι η ευρωπαϊκή σεζόν του.
ηταν 12 αποτυχημενα χρονια στην ευρωπη
επειδη δηλαδη ηταν 12 αποτυχημενα χρονια θα πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι με το να μπουμε 8αδα?οχι αποτυχια ειναι και αυτο
αυτο δεν σημαινει οτι θα φυγει ο αταμαν η ο μπαρτζωκας αν δεν πανε φ4 αλλα η χρονια θα ειναι αποτυχημενη στην ευρωπη για αυτους
0
Ειπα εγω οτι ειναι επιτυχια η 8αδα; Για φ4 λεω. To θεμα ειναι φιλε οτι το ποιος θα επικρατησει στο φ4 ειναι και θεμα ημερας, ετοιμοτητας. Ολες οι μεγαλες ομαδες που πανε καθε χρονο στο φ4 εχουν μολις 2-3 κατακτησεις σε μια 10ετια. Επομενως δεν ειναι και το πιο ευκολο, αναμενομενο να παρεις το τροπαιο. Αυτο. Μην επαναλαμβανομαστετουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 11:40 amε και τι σημασια εχει επειδη 12 χρονια δεν εχει παει φ4?chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 10:09 am
Συμφωνώ με τα περισσότερα και την φιλοσοφία των λεγόμενων. Όλα κρίνονται όμως βάση των τωρινών δεδομένων. Η Μπαρτσελονα και η ρεαλ ειναι φυσικό να θεωρούν το φ4 δεδομένο και να μη μένουν εκεί. Θέλουν την κούπα. Ο Παναθηναϊκός που έχει να πάει 12 χρονια, πως θα το πει αυτο; Φυσικά θέλει την κούπα, αλλά δε θα ξεχαρβαλωσει την ομαδα αν δεν τα καταφέρει. Άσχετα τι λένε κάποιοι πορωμενοι. Επιτυχημενη θα ειναι η ευρωπαϊκή σεζόν του.
ηταν 12 αποτυχημενα χρονια στην ευρωπη
επειδη δηλαδη ηταν 12 αποτυχημενα χρονια θα πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι με το να μπουμε 8αδα?οχι αποτυχια ειναι και αυτο
αυτο δεν σημαινει οτι θα φυγει ο αταμαν η ο μπαρτζωκας αν δεν πανε φ4 αλλα η χρονια θα ειναι αποτυχημενη στην ευρωπη για αυτους
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το έθεσες με πολύ μεγάλη ακρίβεια, είσαι πρώτα οπαδός και μετά φίλαθλος, αυτή είναι η καρδιά του προβλήματος !Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 11:20 amΜπήκα απλά να γράψω ότι το μπαζερ του Ναν είναι κίνηση / απόφαση μεγάλου παικτου ( sic ) καθώς επιλέγει το ντραιβ με αποτέλεσμα η άμυνα να είναι νωθρή φοβούμενη το φάουλ και να δικαιώνεται πανηγυρικά
0
- Coach Periklis
- Reactions: 1968
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αναλόγως του πόσο δαιμονοποιούμε την λέξη οπαδός . Δεν έχω δείξει πιστεύω ότι είμαι ακραίος ή τοξικός πχ . Δεν είναι και καταστροφικό να είσαι οπαδός για να το λες "πρόβλημα "
Σημασία για μένα έχει να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου πρώτα απ' όλα και διαχωρίζουμε το κομμάτι μπάσκετ με το κομμάτι οπαδός
Να κάτσω δλδ να πω ότι είναι μικρή ομάδα ο ΠΑΟ επειδή 12 χρόνια δεν έχει πάει Φ4. Φυσικά και όχι
Να κάτσω να πω ότι θέλω να πάει ; Φυσικά όχι
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είσαι ηπιότερος από άλλους, καλό κάνει να πάνε και οι δυο πάντως !Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 12:11 pmΑναλόγως του πόσο δαιμονοποιούμε την λέξη οπαδός . Δεν έχω δείξει πιστεύω ότι είμαι ακραίος ή τοξικός πχ . Δεν είναι και καταστροφικό να είσαι οπαδός για να το λες "πρόβλημα "
Σημασία για μένα έχει να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου πρώτα απ' όλα και διαχωρίζουμε το κομμάτι μπάσκετ με το κομμάτι οπαδός
Να κάτσω δλδ να πω ότι είναι μικρή ομάδα ο ΠΑΟ επειδή 12 χρόνια δεν έχει πάει Φ4. Φυσικά και όχι
Να κάτσω να πω ότι θέλω να πάει ; Φυσικά όχι
0
- xomitsious
- Reactions: 569
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα πω κάτι που θέλω να σου πω από το καλοκαίρι, απλά αυτό που μόλις είπες μου δίνει τη δυνατότητα.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 11:20 amΕννοείται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν δικαίωμα και μια σχετικά λογική βάση να θεωρούν την ομάδα τους τόσο ιστορική και "βαριά φανέλα" που οφείλει να τα διεκδικήσει όλα . Τίποτα από αυτά δεν παίζουν μπάσκετ και φάνηκε τα τελευταία 10+ χρόνια, αλλά ο τρόπος που γαλουχήθηκαν εδώ και 20+ χρόνια με κάνει να καταλαβαίνω την νοοτροπία κι ας είμαι οπαδικα στους απέναντι
Πράγματι καταλαβαίνεις τη νοοτροπία που δημιουργήθηκε από τις εποχές Ομπράντοβιτς.
Γιατί το καλοκαίρι όταν έμπαινα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού έβλεπα την πλειοψηφία ικανοποιημένους για την καλή πορεία και πίστη στο σκακιστή κλπ.
Μόνο εσύ τονιζες πόσο κρίμα είναι να φτάνεις τόσο κοντά στον τίτλο και αντί να κάνεις το βήμα παραπάνω να περάσεις τη Ρεάλ έχανες Σλούκα και Βεζενκοφ.
Αυτή είναι η νοοτροπία που λέει ότι επιτυχία δεν είναι να πας λίγο καλύτερα από "τον αιώνιο" αλλά να κατακτήσεις το τρόπαιο.
Την τριετία 2007-2009 εγώ έλεγα πόσο καλό θα μας έκανε να αρχίζαμε να βλέπουμε ως "αιώνιο αντίπαλο" την ΤΣΣΚΑ αντί του Ολυμπιακού, καθώς τότε τα κατακτουσαμε μια εμείς μια αυτοί.
Μετά έφυγε ο Ομπράντοβιτς και αυτή η νοοτροπία ξεχάστηκε. Αλλά όχι από όλους.
1
1
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ομπράντοβιτς βρήκε γόνιμο έδαφος για να διαμορφωθεί αυτή η κουλτούρα, παρόλα αυτά το να απαιτείς να επαναληφθεί φέτος αυτό που έκανε ο Ζοτς το 1999, κάτω από άλλες συνθήκες, δηλ. βρήκε έναν κορμό που τον ενίσχυσε, θεωρώ ότι είναι, μάλλον, μια πίεση που δεν χρειάζεται να υπάρχει.xomitsious έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 1:15 pmΘα πω κάτι που θέλω να σου πω από το καλοκαίρι, απλά αυτό που μόλις είπες μου δίνει τη δυνατότητα.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 30, 2024 11:20 amΕννοείται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν δικαίωμα και μια σχετικά λογική βάση να θεωρούν την ομάδα τους τόσο ιστορική και "βαριά φανέλα" που οφείλει να τα διεκδικήσει όλα . Τίποτα από αυτά δεν παίζουν μπάσκετ και φάνηκε τα τελευταία 10+ χρόνια, αλλά ο τρόπος που γαλουχήθηκαν εδώ και 20+ χρόνια με κάνει να καταλαβαίνω την νοοτροπία κι ας είμαι οπαδικα στους απέναντι
Πράγματι καταλαβαίνεις τη νοοτροπία που δημιουργήθηκε από τις εποχές Ομπράντοβιτς.
Γιατί το καλοκαίρι όταν έμπαινα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού έβλεπα την πλειοψηφία ικανοποιημένους για την καλή πορεία και πίστη στο σκακιστή κλπ.
Μόνο εσύ τονιζες πόσο κρίμα είναι να φτάνεις τόσο κοντά στον τίτλο και αντί να κάνεις το βήμα παραπάνω να περάσεις τη Ρεάλ έχανες Σλούκα και Βεζενκοφ.
Αυτή είναι η νοοτροπία που λέει ότι επιτυχία δεν είναι να πας λίγο καλύτερα από "τον αιώνιο" αλλά να κατακτήσεις το τρόπαιο.
Την τριετία 2007-2009 εγώ έλεγα πόσο καλό θα μας έκανε να αρχίζαμε να βλέπουμε ως "αιώνιο αντίπαλο" την ΤΣΣΚΑ αντί του Ολυμπιακού, καθώς τότε τα κατακτουσαμε μια εμείς μια αυτοί.
Μετά έφυγε ο Ομπράντοβιτς και αυτή η νοοτροπία ξεχάστηκε. Αλλά όχι από όλους.
0