Πρωταθλητής Ευρώπης
Συντονιστής: Captains
- berry
- Reactions: 1422
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ψήφισα Μονακό αν και είναι αουτσαιντερ
Φοβάμαι ότι θα φάμε καλά .
Αν και άπειρη, αν μας περάσει, με τα γκαρντ που έχει και τους αθλητικούς ψηλούς της να έρχονται με φόρα , πιστεύω ότι μπορεί να κάνουν την εκπληξη.
Αυτά με την τεχνικοπροπονητικά ,εμπεριστατωμένη άποψη μου.
Ας ακούσουμε και καναν πιο σοβαρό τώρα.
Αν και άπειρη, αν μας περάσει, με τα γκαρντ που έχει και τους αθλητικούς ψηλούς της να έρχονται με φόρα , πιστεύω ότι μπορεί να κάνουν την εκπληξη.
1
1
- brandon_roy
- Reactions: 435
- Προειδοποιήσεις:
2
- nikolas_asteri
- Reactions: 2068
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 493
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
0
- Quincy
- Reactions: 993
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ πιστεύω πως ο νικητής αυτου του ημιτελικού θα το πάρειberry έγραψε: ↑Παρ Μάιος 12, 2023 9:33 amψήφισα Μονακό αν και είναι αουτσαιντερ
0
-
- Reactions: 196
- Προειδοποιήσεις:
3
Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει την Μονακό και θα βρεθεί στον τελικό. Καλή ομάδα έχουν οι Γάλλοι αλλά σε καμία περίπτωση δεν τρομάζουν τον Ολυμπιακό. Εντάξει ο Τζειμς είναι επικίνδυνος και στην μέρα του μπορεί να κάνει ζημιές, Λόιντ, Οκόμπο, Ντιαλό αποτελούν ένα γκρουπ παικτών που δεν υποτιμάς όμως η εμπειρία του Ολυμπιακου είναι ικανή να ξεπεράσει το εμπόδιο.
Στο άλλο ζευγάρι θεωρώ ότι η Ρεάλ μετά και από την σειρά με την Παρτιζαν έχει πια άλλο αέρα εκτός της κλάσης των έμπειρων αν και γηρασμένων παικτών της και θα περάσει την Μπάρτσα που θα πνίγει στο άγχος με τον τρόπο που παίζει.
Έτσι λοιπόν εικάζω πως το ζευγάρι του τελικού θα είναι Ολυμπιακός Ρεάλ, ένα ζευγάρι που δύσκολα χωράει προβλέψεις. Από την μία η καλύτερη ομάδα της σεζόν και από την άλλη η πολύεπιτυχημένη Ρεάλ σε mood last dance. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, στην ημέρα, στις προσωπικότητες.
Αναμένεται σπουδαίο F4 κρίμα που το ματς του Ολυμπιακου την Παρασκευή δεν είναι σε εμπορική ώρα.
Στο άλλο ζευγάρι θεωρώ ότι η Ρεάλ μετά και από την σειρά με την Παρτιζαν έχει πια άλλο αέρα εκτός της κλάσης των έμπειρων αν και γηρασμένων παικτών της και θα περάσει την Μπάρτσα που θα πνίγει στο άγχος με τον τρόπο που παίζει.
Έτσι λοιπόν εικάζω πως το ζευγάρι του τελικού θα είναι Ολυμπιακός Ρεάλ, ένα ζευγάρι που δύσκολα χωράει προβλέψεις. Από την μία η καλύτερη ομάδα της σεζόν και από την άλλη η πολύεπιτυχημένη Ρεάλ σε mood last dance. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, στην ημέρα, στις προσωπικότητες.
Αναμένεται σπουδαίο F4 κρίμα που το ματς του Ολυμπιακου την Παρασκευή δεν είναι σε εμπορική ώρα.
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 666
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγώ νομίζω ότι ο φετινός μεγάλος Τελικός θα είναι ο περσινός μικρός και το χω γράψει πριν ξεκινήσουν τα playoffs. Και εκεί θα πρέπει να σπάσει άλλη μια παράδοση, η να το πάρει ο 1ος της regular η ο νικητής του el classico.
Πάντως το ματς με την Μονακό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και νομίζω θα χρειαστούμε μεσα στο παιχνίδι και το περίφημο refuse to lose για να περάσουμε.
Πάντως το ματς με την Μονακό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και νομίζω θα χρειαστούμε μεσα στο παιχνίδι και το περίφημο refuse to lose για να περάσουμε.
0
- lefpan
- Reactions: 1925
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Wishful thinking!EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 12, 2023 2:55 pmΨηφίζω Μονακό.Δεν θα μιλήσω εγώ,αλλά ο Τζέιμς για μένα lol outsider is coming for the thophy
1
1
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
4
- yorgos
- Reactions: 4195
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv