Το εχω δει λαιβ το παιχνιδι. Ο Μαντακας το 19 ο Οικονομου το 8. Η πενταδα του Ολυμπιακου (μπορεις να το τσεκαρεις στους τελικους Πανελληνιου χρονους αν και ελειπε ο Τσουμανης) ηταν Κολοβερος, Μωραιτης, Οικονομου, Ποκουσεφσκι,Τσουμανης. Απο πισω Σταματιου, Κοσμοπουλος, Μαντακας, Μοσχοπουλος Ζευγαρας κλπ κλπroukounas7 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 22, 2021 2:28 pm… ο αγώνας είναι Ολυμπιακός U18 – Πανιώνιος U18 ο Πόκου είναι εκτός 12αδας λόγο τραυματισμού και το παιχνίδι ντέρμπυ! (άπλα γιατί αυτός από το ΣΕΦ που μου είπε ότι έπαιζε πίσω από Πόκου είναι σε θέση σίγουρα να ξέρει καλύτερα…)Hipster έγραψε: ↑Παρ Οκτ 22, 2021 11:35 am
Κανονικα ετσι πρεπει να κανουν τα παιδια. Να πανε σε μια κατηγορια που μπορουν να παρουν χρονο. Δεν ειναι σιγουρο πως θα μπορουσε να το κανει αυτο στον Μιλωνα που ειναι μια ομαδα με "ανοδικες φιλοδοξιες" .
Προσωπικα δεν συμμετεχω στο υμνολογιο για τον συγκεκριμενο παιχτη. ΕΙναι ενα καλο ταλεντακι που πρεπει με σταθρεροτητα να αποδειξει πως μπορει να ανεβει τα σκαλοπατια. Μια εμφανιση εδω και μια εκει καλη πολλοι κανουν, αλλα το ζητουμενο ειναι η σταθεροτητα.
Νομιζω πως υπερβαλετε λιγακι, γλυκα το λεω.
Και στον Ολυμπιακο ηταν αλλαγη του Παναγιωτη Οικονομου(Εσπερος Καλλιθεας τωρα) και οχι του Ποκουσεφσκι.
Αλλά τελικά έχει σημασία?? Όχι !! «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»... πάντως μαγκιά του που πήγε κάπου που θα παίζει πολύ, παρά κάπου που θα ακουγόταν πιο ωραία και θα έπαιζε 5λεπτα,-7λεπτα και αν?! Αν είναι καλός και εξελίξιμος αυτοί που πρέπει και ξέρουν θα τον προσέξουν, εδώ καθόμαστε και ασχολούμαστε εμείς, που άπλα κάνουμε κουτσομπολιό …κουβέντα να γίνεται!!
Σου απαντω γιατι μου εβαλες το βιντεο, γιατι πραγματικα δεν εχει σημασια.
Δεν εχω κανενα θεμα με το παιδι ουτε με τους φαν του. Απλα ξαναλεω ο Οικονομου παιζει Εσπερο Καλλιθεας (Β εθνικη) και στο τελευταιο παιχνιδι με ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ ειχε 21 ποντους με 5 τριποντα. Και δεν ειναι ουτε συγγενης μου, ουτε φιλος μου, ουτε θελω να τον προωθησω. Αλλα ηταν μπροστα απο τον Μαντακα και μαλλον συνεχιζει να ειναι. Ψυχραιμα λοιπον.