Euroleague awards 2024

Συντονιστής: Captains

assistant

nba
Reactions: 1588
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μάιος 11, 2024 2:44 pm

και ηρθε η ωρα να ανακηρυξουμε τον G.O.A.T. της euroleague( οπου G=GANTEMIS) με μεγαλη διαφορα ο Γκαμπριελ Ντεκ που χανει 2ο back-to-back φαιναλ-4 με τραυματισμο λιγες μερες πριν γινει αυτο......κριμα το παλικαρι,θα τον βλεπει ο Κουλης και θ αλλαζει πεζοδρομιο........

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4195
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 11, 2024 3:00 pm

Αν το πάμε συνολικά. θα ψήφιζα για κόουτς το Μπάνκι. Ήταν αυτός που έκανε τη μεγαλύτερη υπέρβαση, μια ομάδα που οι περισσότεροι την παίζαμε τελευταία τριάδα, με παίκτες μια αλφα μη σου πω και βήτα ηλικίας, με σαφώς μειωμένο μπάτζετ, που δεν την έφτιαξε καν ο ίδιος και την έκανε ομάδα play-in. Ναι, ξεφούσκωσε, αλλά ήταν η ομάδα που στην τελική κατάταξη κατέληξε πιο απροσδόκητα υψηλά από οποιαδήποτε άλλη και μάλιστα με μπάσκετ-σφραγίδα προπονητή.

Ωστόσο καταλαβαίνω ότι ομάδα που δε διεκδίκησε το Φ4 καν δεν μπορεί να βγάλει κόουτς της χρονιάς. Σάρας θα ψήφιζα, είναι πολύ δύσκολο αυτό που έκανε, εξηγήθηκε πιο πάνω, έχω και μια αδυναμία στις επιτυχημένες αλλαγές παικτών εν μέσω της χρονιάς, είναι μεγάλο προσόν. Και μετά Μπαρτζώκα, που όντως είχε δύσκολη αποστολή, αν κι εγώ τον πίστευα εξρχής. Τέλος, έυφημος μνεία στον Τρινκέρι που έκανε ρεκόρ πρωταθλητισμού από την ώρα που ανέλαβε, χωρίς καμία αλλαγή στο ρόστερ.

Στους παίκτες δεν ξέρω πώς μπορεί να μην είναι MVP ο Ναν. Έκανε εξωπραγματικά πράγματα, πήρε μια ομάδα που χαροπάλευε για πλει οφ και single-handedly την πήγε στο Φ4, οι δείκτες τα λένε όλα (μακράν ο πειδραστικότερος, παρεμπιπτόντως ο Καλάθης ήτν 6ος... αυτό για κάποιον που έγραψε ότι αμφέβαλλε αν έχει...θετική επίδραση στο παιχνίδι :roofl: ).

Λεσόρτ δε θα ψήφιζα. Έκανε πολύ καλή σαιζόν, με τις γνωστές αδυναμίες, που απλά φάνηκε περισσότερο επειδή η ομάδα απέτυχε να βρει ένα καλύτερο δεύτερο σέντερ έπαιζε πολύ περισσότερα λεπτά. Ήταν ο γνωστός καλός Λεσόρτ της Παρτιζάν, αλλά Ναν δεν ήταν και σε καμία περίπτωση δεν είχε μεγαλύτερη συνεισφορά από το Ναν στην επίθεση, ούτε είχε καμία τρομερή επίδοση στην άμυνα. Ναι, ρισπέκτ για τη σταθερότητα και αντοχή, ναι μου είναι εξαιρετικά συμπαθής (τι άνθρωπος μπορεί να αντιπαθήσει το Λεσόρτ; ) αλλά MVP με την καμία, για μένα είναι πχ κάτω και από το Χάουαρντ στη λίστα.

Στις ομάδες που είναι πολύ... ομάδες, όπως η Ρεάλ, ο Ολυμπιακός ακόμη και η Μακάμπι, είναι πιο δύσκολο να αναδειχθεί MVP, ακόμη κι ο χρόνος συμμετοχής είναι τόσο μοιρασμένος που δεν μπορείς να βγάλεις MVP εύκολα παίκτη με 18 και 23 λεπτά συμμετοχής.

Για αμυντικό της χρονιάς θα πρέπει να δω advanced που δεν έχω. Γκραντ φέτος πιο πάνω από Ουόκαπ θα έλεγα.

Βατόμουρο της χρονιάς όλη η Μιλάνο μαζί, που δεν έχει και τις δικαιολογίες της Εφές. Οπότε επειδή ο αρχηγός τα λούζεται, θα το έδινα στο Μεσίνα. Σου φέρανε και το Μίροτιτς, τι άλλο θες ρε Ετόρε; Πήρε και το Νίμπο φέτος, θα τον θάψει κι αυτόν. Κρίμα γιατί το κοινό στο Μιλάνο επέστρεψε, ακόμη και στην ιταλική λίγκα (όπου η τρίτη ομάδα σε εισιτήρια...υποβιβάστηκε). Καμία δικαιολογία για το Μιλάνο. Αυτοί για να στρώσουν θέλουν Ιβάνοβιτς, ένα ρόστερ από Γκραντ μέχρι Ιμπάκα να είναι αμυντικογενές, τεχνικό διευθυντή τον Πεδουλάκη και πρόεδρο τον Τσακ Νόρις, η έλλειψη σκληράδας είναι πιο εμφανής κι από το μπούστο της Yani the Body σε κίτρινο φωσφοριζέ κολλητό μπλουζάκι.

Γκουγκλάρετε. Ντιβόσιο.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

nba
Reactions: 2068
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Μάιος 11, 2024 3:13 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Μάιος 11, 2024 3:00 pm
Στους παίκτες δεν ξέρω πώς μπορεί να μην είναι MVP ο Ναν. Έκανε εξωπραγματικά πράγματα, πήρε μια ομάδα που χαροπάλευε για πλει οφ και single-handedly την πήγε στο Φ4, οι δείκτες τα λένε όλα (μακράν ο πειδραστικότερος, παρεμπιπτόντως ο Καλάθης ήτν 6ος... αυτό για κάποιον που έγραψε ότι αμφέβαλλε αν έχει...θετική επίδραση στο παιχνίδι :roofl: ).
O Nunn είναι εξόφθαλμα χαρισματικός σκόρερ και παλέυει όσο μπορεί στην άμυνα (καμία φορά κοιμάται στη weak side αλλά οκ... συμβαίνει σε όλους) όμως τα στατς λένε ότι το Net Rtg του Ναν είναι +3 σχεδόν ενώ του Σλούκα είναι +10. Σλούκας έχει true shooting σχεδόν 64% που είναι απίστευτο νούμερο. Έκανε πάρα πολύ efficient χρονιά. Στο on/off ο Σλούκας είναι +8 ενώ ο Ναν είναι στο -2.

Νομίζω υποτιμούμε την συνεισφορά του Σλούκα για χάρη της "λάμψης" που έχει το σκοράρισμα του Ναν.

0
Basketforum.gr NBA Fantasy 2024:🏆
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1925
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Μάιος 12, 2024 9:14 am

Εγώ προσωπικά θα έδινα τον τίτλο MVP της χρονιάς χωρίς δεύτερη κουβέντα στον Λεσόρ. Το τι ξύλο έχει φάει αυτό το παλληκάρι δεν περιγράφεται. Δεν ασχολούμαι καθόλου με το αν ήταν τρύπα στην άμυνα. Και που περπατούσε απλώς, πολύ ήταν, με τόσο ξεζούμισμα και τόσο ξύλο.
Για προπονητή της χρονιάς με μεγάλη μου δυσαρέσκεια (γιατί μου είναι αχώνευτος) θα διάλεγα τον Σάρας, γιατί αναγέννησε τη Φενέρ και ήταν ο μόνος προπονητής που στα playoffs παρουσίασε καινούργια πράγματα από παιχνίδι σε παιχνίδι (κάτι που δεν έκανε ούτε ο Μπαρτζώκας).

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3061
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 12, 2024 10:11 am

:roofl:

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 1852
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Μάιος 12, 2024 10:14 am

τουλουμπα έγραψε:

Γελάει ο κόσμος. Και εγώ να ήμουν προπονητής στη Ρεάλ —που λέει ο λόγος—, 1η θα την είχα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Μάιος 12, 2024 10:17 am

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Γελάει ο κόσμος. Και εγώ να ήμουν προπονητής στη Ρεάλ —που λέει ο λόγος—, 1η θα την είχα.
εσκασα στα γελια οταν το ειδα
εντωμεταξυ στις αρχες μαρτιου τον ειχαν για διωξιμο με την τραγικη εικονα που παρουσιαζε η ρεαλ

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 4826
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 12, 2024 10:18 am

Για μενα οπως ειχα γραψει και πριν το δωσουν ηταν στους 3 που θα το εδινα ο ματεο..Γενικα τους αδικουμε τους μαδριλενους επειδη εχουν φτιαξει ομαδα 2-3 λεβελ πανω απολες τις υπολοιπες..αποτι φαινεται οι προπονητες που τον ψηφισαν ειχαν σαν κριτηριο το ωραιο μπασκετ..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

nba

Κυρ Μάιος 12, 2024 10:20 am

BillyPao έγραψε:
Όταν λέμε αυτό για τον Παναθηναϊκό όμως όταν κριτικάρουμε τον Αταμαν, που έχει καλό ρόστερ, η στανταρντ ατάκα σου είναι «να δούμε εσυ πως θα τα πήγαινες».

Νομίζω δεν είναι παράλογο να δωθεί το βραβείο στον προπονητή της καλύτερης ομάδας, ασχέτως αν εμείς (με τα δικά μας κριτήρια ο καθένας) αποφάσιζε αλλιώς.

0
BillyPao

allstar

τουλουμπα έγραψε:
BillyPao έγραψε:

εντωμεταξυ στις αρχες μαρτιου τον ειχαν για διωξιμο με την τραγικη εικονα που παρουσιαζε η ρεαλ
Είναι να γελάει κανείς, αποδεικνύεται ότι τα βραβεία δίνονται για να κάνει δημόσιες σχέσεις η Ευρωλίγκα. Οτιδήποτε λιγότερο από 2 παίκτες του Παναθηναϊκού στην 1η πεντάδα ή παίκτη του Παναθηναϊκού MVP της σεζόν, θα είναι σκάνδαλο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Μάιος 12, 2024 10:22 am

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Είναι να γελάει κανείς, αποδεικνύεται ότι τα βραβεία δίνονται για να κάνει δημόσιες σχέσεις η Ευρωλίγκα. Οτιδήποτε λιγότερο από 2 παίκτες του Παναθηναϊκού στην 1η πεντάδα ή παίκτη του Παναθηναϊκού MVP της σεζόν, θα είναι σκάνδαλο.
καλα ρε μπιλυ εδω του εβαλαν προστιμο 35 χιλιαδες πριν λιγες μερες περιμενες να τον βγαλουν προπονητη της χρονιας :mrgreen:

0
BillyPao

allstar

Κυρ Μάιος 12, 2024 10:23 am

nikolas_asteri έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Όταν λέμε αυτό για τον Παναθηναϊκό όμως όταν κριτικάρουμε τον Αταμαν, που έχει καλό ρόστερ, η στανταρντ ατάκα σου είναι «να δούμε εσυ πως θα τα πήγαινες».

Νομίζω δεν είναι παράλογο να δωθεί το βραβείο στον προπονητή της καλύτερης ομάδας, ασχέτως αν εμείς (με τα δικά μας κριτήρια ο καθένας) αποφάσιζε αλλιώς.
Ο Μπαρτζώκας το πήρε χωρίς να είναι 1ος ο Ολυμπιακός πρόπερσι, άρα δεν υπάρχει αξιοκρατία. Και ο Ματέο έπαιξε "ωραίο μπάσκετ" με έτοιμη ομάδα, χαίρω πολύ.

0
80sLover
Reactions:

Αυτα τα " awards" δεν νομιζω να ενδιαφερουν και κανεναν...το εχω ακουσει μονο απο Ολυμπιακους που λενε συνεχεια για τον Μπαρτζωκα οτι ψηφιστηκε 2 φορες coach of the year...δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν εκτος απο τους ιδιους τους παικτες και προπονητες.

Απο την αλλη θα μπορουσε να ειναι ο Ματεο γιατι πηγε τρενο την Ρεαλ μεχρι Φ4

Θα μπορουσε να ειναι ο Μπαρτζωκας που με Σικμα ,Σακατακ κλπ και με μηδεν επιθετικο ταλεντο πηγε παλι την ομαδα του Φ4

Θα μππρουσε να ειναι ο Αταμαν που μαζεψε 10 νεους παικτες και τους πηγε Φ4

Θα μπορουσε να ειναι ο Σαρας που πηγε Φ4 με Νικ δε Μπρικ και Big Pappa!!!!!!
Εγω θα το εδινα στον Σαρας..μου φαινεται το μεγαλυτερο κατορθωμα :roofl:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Μάιος 12, 2024 10:26 am

nikolas_asteri έγραψε:
BillyPao έγραψε:

η ρεαλ εχει σταματησει να παιζει καλο μπασκετ απο τελη ιανουαριου
επισης δεν παιρνει το βραβειο οποιος προπονητης βγει πρωτος στην κανονικη περιοδο και παει φ4
το βραβειο το παιρνει αυτος που παρουσιαζει μεγαλυτερη εξελιξη η ομαδα του και παει φ4
που εχει επιδρασει προπονητικα σε μια ομαδα
γιαυτο τον λογο πηρε και ο μπαρτζωκας προπερσι το βραβειο γιατι απο 12ο πηγε 2ος

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

nba

Κυρ Μάιος 12, 2024 10:26 am

BillyPao έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Ο Μπαρτζώκας το πήρε χωρίς να είναι 1ος ο Ολυμπιακός πρόπερσι, άρα δεν υπάρχει αξιοκρατία. Και ο Ματέο έπαιξε "ωραίο μπάσκετ" με έτοιμη ομάδα, χαίρω πολύ.
Το δικό σου double standard πάντως ισχύει στο ακέραιο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”