Γαλλία vs Γερμανία - SF - Paris 2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
0
Στον αγώνα του ομίλου οι Γάλλοι είχαν ισοπεδωθεί σε τέτοιο βαθμό από τους Γερμανούς σαν να βρισκόμασταν στον Γαλλοπρωσικό πόλεμο του 1870. Αν νικήσει όμως ο Κολέ στον ημιτελικό με τους Γερμανούς τελικά αντί για τον Ναπολέων τον τρίτο που ξεκίνησε εκείνο τον πόλεμο του 1870 και απέτυχε παταγωδώς. Θα αποδειχθεί στρατηγική ιδιοφυΐα σαν τον Ναπολέων Βοναπάρτη.
0
-
- Reactions: 323
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δύσκολα να κάνει ξανά κακό παιχνίδι ο Wemby, δύσκολα επίσης να τα βάζει από παντού ο Ησαϊας.
Ο Collet έπαιξε σχεδόν όλο το ματς με τον Καναδά με post up, ωραία ιδέα για εκείνο το ματς, αλλά τώρα με ψηλά κορμιά μέσα δε θα είναι εύκολο να κάνει το ίδιο. Κράτησε και τον Gobert φρέσκο για σήμερα, που ταιριάζει καλύτερα στο match up.
Έχω περιέργεια να δω πως θα αντιμετωπιστεί ο Dennis, γιατί μπούκες με το σκιάχτρο μέσα δε θα μπορεί να κάνει εύκολα. Νομίζω θα ψάξουν περισσότερο σουτ από τον Obst (και γενικά τα φτερά) για να βρουν σκορ.
Αναμένεται τρομερά ενδιαφέρον ματσάκι αυτό.
Ο Collet έπαιξε σχεδόν όλο το ματς με τον Καναδά με post up, ωραία ιδέα για εκείνο το ματς, αλλά τώρα με ψηλά κορμιά μέσα δε θα είναι εύκολο να κάνει το ίδιο. Κράτησε και τον Gobert φρέσκο για σήμερα, που ταιριάζει καλύτερα στο match up.
Έχω περιέργεια να δω πως θα αντιμετωπιστεί ο Dennis, γιατί μπούκες με το σκιάχτρο μέσα δε θα μπορεί να κάνει εύκολα. Νομίζω θα ψάξουν περισσότερο σουτ από τον Obst (και γενικά τα φτερά) για να βρουν σκορ.
Αναμένεται τρομερά ενδιαφέρον ματσάκι αυτό.
2
2
-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως σχετικά με τις θεωρίες συνομωσίας ότι σπρώχνεται αρκετά ο τελικός Γαλλία εναντίον των ΗΠΑ, με κάποιες ενδείξεις για αυτό να το έχουμε δει ήδη στα παιχνίδια των Γάλλων. Για τους Αμερικάνους θα είχε αρκετό ενδιαφέρον και το να πάρουν εκδίκηση από τους Γερμανούς για την περσινή ήττα τους στον ημιτελικό του Παγκοσμίου.
0
-
- Reactions: 1259
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
- Reaper
- Reactions: 1632
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Reaper την Πέμ Αύγ 08, 2024 4:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.