Δύσκολη νίκη τους Νικς κόντρα στους Χόρνετς που είχαν σημαντικές απουσίες. Νωθρή θα χαρακτήριζα την εμφάνιση τους. Πρέπει να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς αν θέλουν να κοντράρουν τους Σέλτικς στην Ανατολή. Ο Mikal Bridges μοιάζει να είναι άλλος παίκτης από τότε που πήγε στους Νικς. Δεν ξέρω εάν φταίει ο ρόλους του ή νέος τρόπος που σουτάρει.
New York Knicks
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1466
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- ssoulliss
- Reactions: 3787
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα προσέθετα, με πολύ κλειστό ροτέισον σε αγώνα που ο αντίπαλος ήταν νοσοκομείο. Και δεν έχει μπει ο Δεκέμβρης ακόμη.mixalisgate7 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 29, 2024 7:30 pmΔύσκολη νίκη τους Νικς κόντρα στους Χόρνετς που είχαν σημαντικές απουσίες. Νωθρή θα χαρακτήριζα την εμφάνιση τους. Πρέπει να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς αν θέλουν να κοντράρουν τους Σέλτικς στην Ανατολή. Ο Mikal Bridges μοιάζει να είναι άλλος παίκτης από τότε που πήγε στους Νικς. Δεν ξέρω εάν φταίει ο ρόλους του ή νέος τρόπος που σουτάρει.
1
1
- mixalisgate7
- Reactions: 1466
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1624
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου, C.Anthony
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι απίστευτα ασταθείς. Κερδίζουν άνετα στο Ντένβερ, χάνουν άνετα από το Ντάλλας και κερδίζουν με το ζόρι την μισή Σαρλότ. Δεν υπάρχει καλή χημεία και ο πάγκος αποδυναμώθηκε αρκετά. Δεν είναι διεκδικητές τίτλου ως τώρα και θα διακινδυνεύσω να πω ότι δεν θα γίνουν. Είναι νωρίς αλλά δεν θεωρώ ότι λύνονται τα θέματα τους.mixalisgate7 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 29, 2024 7:30 pmΔύσκολη νίκη τους Νικς κόντρα στους Χόρνετς που είχαν σημαντικές απουσίες. Νωθρή θα χαρακτήριζα την εμφάνιση τους. Πρέπει να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς αν θέλουν να κοντράρουν τους Σέλτικς στην Ανατολή. Ο Mikal Bridges μοιάζει να είναι άλλος παίκτης από τότε που πήγε στους Νικς. Δεν ξέρω εάν φταίει ο ρόλους του ή νέος τρόπος που σουτάρει.
1
1