ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 10, 2023 6:22 pm
Η Γερμανία είχε επίσης 2 απουσίες τον Nick Weiler-Babb που εμφανίστηκε τραυματίας στην προετοιμασία και τον Maxi Kleber που μετά το bullying που δέχτηκε από τον Dennis Schröder αποχώρησε από την προετοιμασία. Επίσης είχαν τον παράγοντα ταξίδι (Ιαπωνία---->Φιλιππίνες), την κούραση, δυσκολότερο ταμπλό όμως τα ξεπέρεσαν όλα!
Και ένα τελευταίο, αρκετά από τα παιδιά της γερμανικής ομάδας είναι παιδιά μεταναστών ή έστω με ένα γονιό αλλοδαπό. Παρόλ'αυτά δεν τα εμπόδισε κανείς (ή τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω) να προοδεύσουν και να διακριθούν με τη χώρα τους.
Σωστότατη παρατήρηση, αλλά έχω να προσθέσω ότι η Γερμανία είναι η χώρα που άνοιξε τον μεταναστευτικό χορό στην Ευρώπη όταν οι υπόλοιποι περιοριζόντουσαν στην εσωτερική μετανάστευση.
Και στήριξε πάνω τους το γερμανικό θαύμα, που αν δεν συμβεί κάποιο θαύμα και μιράκολο μαζί. έχει μπει αναπότρεπτα σε αντίστροφη πορεία ωστόσο αυτό είναι μιαν άλλη υπόθεση που θα μου φέρει φάουλ, συστάσεις και δάκτυλα να δείχνουν προς τα κάτω.
Μπορεί κανείς λοιπόν να πει, ότι και πολύ άργησε να βάλει παιδιά μεταναστών στις εθνικές της. Κανονικά θα έπρεπε να παίζαν εγγόνια μεταναστών.