Milwaukee Bucks (3) vs Chicago Bulls (6)
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1471
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπάρκλει φταίει που δεν πέτυχα το σκορ στο bracket μουggr έγραψε: ↑Πέμ Απρ 21, 2022 12:35 pmΕίδες που τελικά προέβλεψα σωστά τη νίκη του Σικάγο;Ήμουν πιο σίγουρος όταν άκουσα το Μπάρκλεϊ να λέει ότι θα φάτε σκούπα, αφού ως γνωστόν πέφτει μέσα στις προβλέψεις του. Σοβαρά τώρα, είστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί απ' ό,τι περίμενα. Αν γίνει και κανα πασχαλινό θαύμα και προκριθείτε, ακόμη καλύτερα.

0
- reignman
- Reactions: 2786
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα πρώτα 2 ματς που παίξαμε RS με Bucks ήταν αιμα και άμμος. Winnable και τα 2.mixalisgate7 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 21, 2022 5:36 pmΟ Μπάρκλει φταίει που δεν πέτυχα το σκορ στο bracket μουggr έγραψε: ↑Πέμ Απρ 21, 2022 12:35 pmΕίδες που τελικά προέβλεψα σωστά τη νίκη του Σικάγο;Ήμουν πιο σίγουρος όταν άκουσα το Μπάρκλεϊ να λέει ότι θα φάτε σκούπα, αφού ως γνωστόν πέφτει μέσα στις προβλέψεις του. Σοβαρά τώρα, είστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί απ' ό,τι περίμενα. Αν γίνει και κανα πασχαλινό θαύμα και προκριθείτε, ακόμη καλύτερα.
. Έχω δει το πρώτο ημίχρονο του πρώτου ματς. Και εγώ δεν το περίμενα, ειδικά από τη στιγμή που οι τρεις από τις τέσσερις ήττες ήρθανν με μεγάλη διαφορά. Για να τους αποκλείσουμε χρειαζόμαστε Χριστουγεννιάτικο και Πασχαλινό θαύμα
![]()
Τα τελευταία 2 έπεσα στον μήνα οπου η ομάδα είχε πάρει την κατηφόρα και ήταν συντριβές.
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- yorgos
- Reactions: 4244
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- ssoulliss
- Reactions: 530
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι Bulls είναι η περυσινή Νέα Υόρκη, overachievers στην κανονική διάρκεια-κατάρρευση στα Play-offs. Να τους δούμε βέβαια και του χρόνου, διότι υλικό υπάρχει απλά χρειάζονται κάποιες προσθήκες/αφαιρέσεις.
2
2

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman
- Reactions: 2786
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πέραν του οτι η Ανατολή είναι πολυ πιο competitive φέτος... Οι Νικς δεν έπαιξαν με τους reigning champs αλλα ξεφτιλιστικαν απο τον Trae.
Περαν του οτι η χημεια μας ποτε δεν εφτιαξε καθως διαρκως οι παιχτες μας ηταν εκτος, περαν του οτι η Ανατολη φετος εχει φαει boost.
Αυτο δεν αναιρει οτι παιζουμε ΚΑΚΟ μπασκετ χωρις πλανο και για αυτο φταιει κυριως ο Ντονοβαν. Μας λειπει 4αρι/αρια, μας λειπει point guard, μας λειπει Playoff experience και πανω απο ολα δεν μας χρειαζεται ο Toronto DeRozan.
Ειμαι εκπληκτος με την σεζον που εκανε , αλλα συνεχιζω να θεωρω πως δεν ταιριαζει το μπασκετ του DeRozan στο 2022, αλλα ουτε και στο ροστερ του Chicago, το Chicago εχει ενα roster που ειναι φτιαγμενο για fast paced basketball, ο DeRozan είναι άλλης εποχής παίχτης και στα playoff (όπως παντα) συνεχίζει να γίνεται expose γιατι ειναι ευκολο να τον σταματησεις (οκ θα κανει και ενα παιχνιδι στα δεκα σαν το 2ο).
O DeRozan είναι ο ορισμός του ball stopper, rythm killer, δώσε μου την μπάλα να φάω 18" με dribble dribble dribble μέχρι να φτάσω στο spot μου και οι αλλοι 4 επίθεση με την επίθεση που γίνεται αυτο γίνονται disengaged.
O BIlly δεν είναι προπονητής με ιδιαίτερη επιτυχία, τα in game adjustements του ειναι Nowhere to be found, τα rotations του ειναι archaic , απο εκει που ο Dosunmu για 50+ παιχνίδια έπαιρνε 35-38 λεπτά πήγε στα 5 (και είχε και τρομερή επαφή τόσο σε pnr κατστάσεις με τον Vucevic όσο και στα dribble drive kick out στις γωνιες).
Ο Coby συνεχιζει να ειναι consistently incosistent Και το μόνο που καταλαβαίνω είναι οτι υπάρχει καλή πρώτη ύλη 5 παιχτών και επίσης χρειάζεται πολύ δουλειά απο το Front Office να χτίσει πάνω σε αυτό και να κοιτάξει την επόμενη ημέρα.
Zach, Lonzo, Patrick Williams, Ayo, Caruso.
Υ.Γ 1
το γεγονος οτι στα χαρτιά είμαστε ομάδα με μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση απο οτι στην άμυνα και στα Playoffs μεχρι στιγμής σκοράρουμε 94 (ΕΝΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ) πόντους μέσο όρο (κοίταξα απο περιέργια της playoff ομάδες μας ανα τα χρόνια και χειρότερη συγκομιδή πόντων βρήκα μόνο στην ομάδα του 2006 με Nocioni .. Και αυτο όχι για πολυ, 93.6 μ.ο σε 2 γύρους). Αυτό δείχνει ξανά προβλήματα coaching. Δεν βάζει τους παίχτες μας στην καλύτερη δυνατή θέση για να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Υ.Γ 2
Χρειάζεται και ηγετική φυσιογνωμία (vocal ingame leader) αλλα και σοβαρή veteran παρουσία στον πάγκο.
Υ.Γ 3
Ο Τρισταν ήταν η χειρότερη δυνατή κίνηση που μπορούσε να κάνει το FO.
Περαν του οτι η χημεια μας ποτε δεν εφτιαξε καθως διαρκως οι παιχτες μας ηταν εκτος, περαν του οτι η Ανατολη φετος εχει φαει boost.
Αυτο δεν αναιρει οτι παιζουμε ΚΑΚΟ μπασκετ χωρις πλανο και για αυτο φταιει κυριως ο Ντονοβαν. Μας λειπει 4αρι/αρια, μας λειπει point guard, μας λειπει Playoff experience και πανω απο ολα δεν μας χρειαζεται ο Toronto DeRozan.
Ειμαι εκπληκτος με την σεζον που εκανε , αλλα συνεχιζω να θεωρω πως δεν ταιριαζει το μπασκετ του DeRozan στο 2022, αλλα ουτε και στο ροστερ του Chicago, το Chicago εχει ενα roster που ειναι φτιαγμενο για fast paced basketball, ο DeRozan είναι άλλης εποχής παίχτης και στα playoff (όπως παντα) συνεχίζει να γίνεται expose γιατι ειναι ευκολο να τον σταματησεις (οκ θα κανει και ενα παιχνιδι στα δεκα σαν το 2ο).
O DeRozan είναι ο ορισμός του ball stopper, rythm killer, δώσε μου την μπάλα να φάω 18" με dribble dribble dribble μέχρι να φτάσω στο spot μου και οι αλλοι 4 επίθεση με την επίθεση που γίνεται αυτο γίνονται disengaged.
O BIlly δεν είναι προπονητής με ιδιαίτερη επιτυχία, τα in game adjustements του ειναι Nowhere to be found, τα rotations του ειναι archaic , απο εκει που ο Dosunmu για 50+ παιχνίδια έπαιρνε 35-38 λεπτά πήγε στα 5 (και είχε και τρομερή επαφή τόσο σε pnr κατστάσεις με τον Vucevic όσο και στα dribble drive kick out στις γωνιες).
Ο Coby συνεχιζει να ειναι consistently incosistent Και το μόνο που καταλαβαίνω είναι οτι υπάρχει καλή πρώτη ύλη 5 παιχτών και επίσης χρειάζεται πολύ δουλειά απο το Front Office να χτίσει πάνω σε αυτό και να κοιτάξει την επόμενη ημέρα.
Zach, Lonzo, Patrick Williams, Ayo, Caruso.
Υ.Γ 1
το γεγονος οτι στα χαρτιά είμαστε ομάδα με μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση απο οτι στην άμυνα και στα Playoffs μεχρι στιγμής σκοράρουμε 94 (ΕΝΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ) πόντους μέσο όρο (κοίταξα απο περιέργια της playoff ομάδες μας ανα τα χρόνια και χειρότερη συγκομιδή πόντων βρήκα μόνο στην ομάδα του 2006 με Nocioni .. Και αυτο όχι για πολυ, 93.6 μ.ο σε 2 γύρους). Αυτό δείχνει ξανά προβλήματα coaching. Δεν βάζει τους παίχτες μας στην καλύτερη δυνατή θέση για να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Υ.Γ 2
Χρειάζεται και ηγετική φυσιογνωμία (vocal ingame leader) αλλα και σοβαρή veteran παρουσία στον πάγκο.
Υ.Γ 3
Ο Τρισταν ήταν η χειρότερη δυνατή κίνηση που μπορούσε να κάνει το FO.
3
3

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0