EL Quarterfinals - Anadolu Efes vs Real Madrid
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4195
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ορθοτατη η παρατήρηση για την απουσία του Λαθοβιτολα. Βαριεμαι να το κανω αλλά θα ειχε ενα ενδιαφερον να δούμε το σκορ όσο είναι κι όσο λείπει από το παρκέ στη σειρά. Βασικά όλη τη χρονιά είχε ενδιαφέρον, γύρω στα τέλη του πρώτου γύρου πήραν ο παίκτης με το χειρότερο συντελεστή, μπροστά κι από το Νεντοβιτς.
Είμαι περίεργος να δω πού θα καταλήξει το παλικάρι αυτό το καλοκαίρι, που δεν είναι και τζοβενο πια.
Είμαι περίεργος να δω πού θα καταλήξει το παλικάρι αυτό το καλοκαίρι, που δεν είναι και τζοβενο πια.
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
Η αλήθεια είναι ότι οι Gm της Ρεάλ παίρνουν το χρυσό βατόμουρο τα τελευταία 2 χρόνια.
Με αποκορύφωμα την επιβολή Λάπρο 2 συνεχόμενα καλοκαίρια. Δεν έχει μαλλιά να τραβήξει ο κακόμοιμορος ο Βιτοριανός προπονητής.
Η καλύτερη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων, ο Ταβάρες ήταν κατόπιν πρότασης του Λάσο.
Τους μικρούς δεν τους βρίσκουν οι GM αλλά το δίκτυο ανίχνευσης ταλέντων που έχουν δημιουργήσει (για το οποίο έχει μιλήσει κι ο Yorgos πέρσι ή πρόπερσι). Βέβαια οι μικροί από μόνοι τους δεν θα ήταν τίποτε αν ο Λάσο δεν είχε το θάρρος των επιλογών του και δεν προχωρούσε σε ρηξικέλευθες κινήσεις. Όπως όταν έφυγε ο Τσάτσο που έβαλε σχεδόν βασικό τον 17χρόνο Ντόνσιτς. Ντόνσιτς θα μου πει κανείς (αλλά εκ των υστέρων, θα του ανταπαντήσω εγώ. Τότε ο κόσμος έλεγε "μα καλά που πάει με 17χρόνο";
* Πολύ σωστή η σύγκριση που κάνεις με τον Ομπράντοβιτς. Να τα λέμε όλα.!!
-
- Reactions: 1876
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν μιλήσουμε για μπασκετ που παρουσιάζουν οντως ειναι συγκρισημοι οι Λασο και Ζοτς, ιδίως αφου είχαν τα κλειδιά μιας ομαδας για πολλά χρόνια πανω στην οποία μπορούσαν να επενδύσουν και να εμφανίσουν κάτι όμορφο στο μάτι. Η μεγάλη τους διαφορα ωστοσο ειναι στο κομμάτι των αποτελεσμάτων και αυτό το 9-2 χτυπάει πολυ νομιζω.
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3304
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Μεγάλο παιχνίδι και πιάνω τον εαυτό μου ως ουδέτερος να υποστηρίζω τους αντιπαθητικούς, μάλλον επειδή είναι το αουτσάιντερ.
Ο Λάσο το παλεύει με τις ζώνες αλλά έχει πρόβλημα στο ζωγραφιστό χωρίς Ταβάρες μέσα με αποτέλεσμα να τρυπάνε την ζώνη οι Τούρκοι.
Ο Λάρκιν κακός απόψε. Ίσως αποδειχτεί μοιραία η αφλογιστία του.
Πάντως είναι ματσάρα.
Υ.Γ. Με το που έγραψα για τον Λάρκιν και την αφλογιστία του, έβαλε τρίποντο κι έκανε το 78-75. Έτσι είναι οι μεγάλοι παίχτες.
Ο Λάσο το παλεύει με τις ζώνες αλλά έχει πρόβλημα στο ζωγραφιστό χωρίς Ταβάρες μέσα με αποτέλεσμα να τρυπάνε την ζώνη οι Τούρκοι.
Ο Λάρκιν κακός απόψε. Ίσως αποδειχτεί μοιραία η αφλογιστία του.
Πάντως είναι ματσάρα.
Υ.Γ. Με το που έγραψα για τον Λάρκιν και την αφλογιστία του, έβαλε τρίποντο κι έκανε το 78-75. Έτσι είναι οι μεγάλοι παίχτες.