Προολυμπιακό τουρνουά Λιθουανίας (LTU, KOR, VEN, POL, SLO, ANG)
Συντονιστής: Captains
- ssoulliss
- Reactions: 3801
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σλοβενία-Πολωνία 63-46 στο ημίχρονο με τους Σλοβένους να παίζουν σε up tempo σε όλο το εικοσάλεπτο. Η Πολωνία είναι καλή ομάδα αλλά πρώτον χωρίς τον Waczynski περιορίζουν τις πιθανότητες τους και δεύτερον η περιφέρεια της Σλοβενία με οδηγό τον Doncic "πετούν" φωτιές Να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση στο δεύτερο μέρος.
* 18/3 ασίστ/λάθη για τη Σλοβενία.
* 18/3 ασίστ/λάθη για τη Σλοβενία.
1
1
- ssoulliss
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελικά δεν ήταν τόσο κακή εχθές η Αγκόλα που έφαγε 118 σήμερα με την Πολωνία η Σλοβενία σταμάτησε στο 112 με 33/7 ασίστ/λάθη. Αν δεν γίνει κάτι συγκλονιστικό το βράδυ οι ημιτελικοί θα είναι Λιθουανία-Πολωνία και Σλοβενία-Βενεζουέλα.
Δεν ξέρω πως οι γκαρντ της Λιθουανίας θα μπορέσουν να αλλάξουν το ρυθμό των Σλοβένων. Ίσως με ξύλο και χαμηλό ρυθμό.
Δεν ξέρω πως οι γκαρντ της Λιθουανίας θα μπορέσουν να αλλάξουν το ρυθμό των Σλοβένων. Ίσως με ξύλο και χαμηλό ρυθμό.
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 872
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 323
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι, ταχύτητα των Σλοβένων ενάντι στα ποσταρίσματα των Λιθουανών.
Ωραίο ματς μέχρι στιγμής.
Μεγαλείο ο Luka. Όποτε θέλει γκολ-φάουλ για πλάκα. 18 πόντοι ήδη και αν κριθεί στις λεπτομέρειες, θα φανεί πως θα αντιμετωπίσει τις αλλαγές στα σκριν, δε νομίζω να μπορούν να τον παίξουν έτσι σε όλο το ματς.
Ωραίο ματς μέχρι στιγμής.
Μεγαλείο ο Luka. Όποτε θέλει γκολ-φάουλ για πλάκα. 18 πόντοι ήδη και αν κριθεί στις λεπτομέρειες, θα φανεί πως θα αντιμετωπίσει τις αλλαγές στα σκριν, δε νομίζω να μπορούν να τον παίξουν έτσι σε όλο το ματς.
2
2
- GK_23
- Reactions: 2325
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Τρομερό ματς
Οι Λιθουανοί ίσως πρέπει να σκεφτούν να αλλάξουν στρατηγική στο μαρκάρισμα του Doncic και να αρχίσουν να στέλνουν δεύτερο παίκτη πάνω του για να φύγει η μπάλα από τα χέρια του. Βέβαια και αυτό είναι ρίσκο διότι όλοι οι Σλοβένοι σουτάρουν εξαιρετικά από μακριά.
Από την άλλη, Valanciunas και Sabonis έχουν κάνει μεγάλη ζημιά μέσα στο καλάθι και έχουν φορτώσει τους Tobey και Dimec με 3 και 2 φάουλ αντίστοιχα.
Οι Λιθουανοί ίσως πρέπει να σκεφτούν να αλλάξουν στρατηγική στο μαρκάρισμα του Doncic και να αρχίσουν να στέλνουν δεύτερο παίκτη πάνω του για να φύγει η μπάλα από τα χέρια του. Βέβαια και αυτό είναι ρίσκο διότι όλοι οι Σλοβένοι σουτάρουν εξαιρετικά από μακριά.
Από την άλλη, Valanciunas και Sabonis έχουν κάνει μεγάλη ζημιά μέσα στο καλάθι και έχουν φορτώσει τους Tobey και Dimec με 3 και 2 φάουλ αντίστοιχα.
2
2
- ssoulliss
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Λιθουανία έχει ήδη βρει 13 πόντους από τους Bendzius-Butkevicius και αυτό κρίνει το παιχνίδι μέχρι στιγμής. Αντίθετα πλην του Blazic, που όμως έχει 3 φάουλ, οι υπόλοιποι Σλοβένοι ζορίζονται πολύ. Αν ηρεμήσουν το παιχνίδι τους λίγο οι Σλοβένοι νομίζω θα κερδίσουν.
* Ο Cancar παίζει τραυματίας και τον επηρεάζει αρκετά μέχρις στιγμής.
* Ο Cancar παίζει τραυματίας και τον επηρεάζει αρκετά μέχρις στιγμής.
2
2