Οι νοήμονες οπαδοί μια χαρά το δέχονται αυτό.AO DAFNIS έγραψε: ↑Τρί Απρ 12, 2022 2:16 pmΑς μην ξεχνάτε φίλοι Παναθηναικοί και το εξής . Τα τελευταία χρόνια με όλη αυτή την κατάσταση και την αβεβαιότητα στα διοικητικά νομίζω η ομάδα σας δεν αποτελεί ελκυστικό προορισμό για ξένους εγνωσμένης αξίας εκτός και αν πληρωθούν υπεραξία. Νομίζω πως αυτό μειώνει και το pool παιχτών που μπορεί να χτυπήσει ο κάθε Πρίφτης.
Κάτι τέτοιο συνέβαινε και στον Ολυμπιακό τις χρονιές που είχαν τα προβλήματα οι Αφοί. Όταν επανήλθε σιγά σιγά η οικονομική σταθερότητα και ήρθε και ο Σλούκας αυτό άρχιζε να αλλάζει. Όταν ξέρεις ότι μια ομάδα μπορεί να προσελκύσει έναν από τους καλύτερους PG της euroleague , με 3 τίτλους που ήταν και επιλογή Ομπράντοβιτς στην προηγούμενη ομάδα του αυτό σημαίνει πολλά και για managers και για παίχτες.
Πχ δυσκολεύομαι να βρω λόγο να προτιμήσει ο Μπαλντγουιν , ο Μπράουν και ο αντίστοιχος χ,ψ παίχτης αυτού του στατους τον ΠΑΟ αν έχει ίδια οικονομική πρόταση από Μπαγερν ή Μπασκόνια για παράδειγμα. Νομίζω αυτό φαίνεται και από τις μεταγραφές των τελευταίων ετών (εκτός Χεζόνια που αυτός ήταν ειδική περίπτωση). Πήρε παίχτες που προσπαθούσαν να κάνουν το restart μετά από καμπή στην καριέρα τους πχ Νεντο , ή στοιχήματα πχ Πέρι.
Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟ είναι να ξεκαθαρίσουν οι διοικούντες την κατάσταση , να πουν πάμε σε ριμπίλντινγκ τα επόμενα χρόνια και να ζητήσουν πίστωση χρόνου από τον κόσμο , αρκεί να υπάρχει τέτοιο πλάνο και να μην έχει κανείς ψευδαισθήσεις ότι με τέτοιο ροστερ θα διεκδικήσει 8άδες και πρόκριση (γιατί κάποιοι έγραφαν και κάτι τέτοια το καλοκαίρι)
Άλλωστε έχει και πολύ ενδιαφέροντα πρότζεκτ να δουλέψει (Μαντζούκας , Σαμοντούροφ). Αναγνωρίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο ο μέσος Έλληνας οπαδός να δεχτεί κάτι τέτοιο αλλά αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στα διοικητικά δεν βλέπω τι διαφορετικό μπορεί να γίνει.
Αντίθετα, αυτο που δεν μπορούν με τίποτα να δεχτούν, είναι να σπαταλάς μια χρονιά δίχως να δημιουργείς την οποιαδήποτε προοπτική για την επόμενη.
Όλοι θα ήμασταν ευχαριστημένοι εάν η φετινή αποτυχημένη χρόνια άφηνε παρακαταθήκη για του χρονου. Είναι όμως έτσι; Αφήνει κάτι; Ή τελικά βρισκόμαστε έναν χρόνο αργότερα στο ίδιο ή και χειρότερο σημείο από το καλοκαίρι του 2021, όταν και γινόταν η στελέχωση του ρόστερ;...