Ιταλική μουσική
Συντονιστής: Captains
- No Center-No Party
- Reactions: 185
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Πολύ καλό το συμφωνικό, δεν τον ήξερα!!
Ωραίοι κι οι Σοβιέτ-Σοβιέτ και τα άλλα γκρουπ, αλλά παίδες νομίζω (με το συμπάθειο, κιόλας

allora, 1 brano proprio bellissimo

Από τους Εμιλιάνους CCCP (που στην πορεία έγιναν CSI) του ιδιοφυούς Μπρούνο Φερρέττι, αν και το συγκεκριμένο κομμάτι το έχει γράψει άλλο μέλος του γκρουπ, ο Ρίνγκο ντε Πάλμα, που λίγες μέρες μετά πέθανε κιόλας...

-
- Reactions: 544
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
basket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2020 5:24 pmΑκούω εγώ σχεδόν σε καθημερινή βάση τα τελευταία 25χρόνια.shtarkws έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2020 4:06 pmΙταλική μουσική ακούει κανείς; Περναω φάση που την εχω συνέχεια να παίζει, ειδικά Lucio Battisti και Vasco Rossi για κάποιο λόγο
Μερικοί απο τους αγαπημένους μου
1)Aftehours
2) Celentano
3)Ligabue
4)Alex Baroni
5)Ramazzotti
6)Tiziano Ferro
7)Biaggio Antonacci
Οι ιταλοί έχουν σαν χαρακτηριστικό την ελαφριά μουσική, musica leggera, τώρα που έπιασαν οι ζεστές την βρίσκω ιδανική ενα δροσερό βραδάκι παρέα με ένα άπερολ![]()
Αγαπημένοι afterhours, είχα μια ωραία ιστορία, με την κοπέλα του τραγουδιστή του.
Male di miele Τραγουδάρα!! Οι Ιταλοί Νιρβάνα, τότε.!!!
Εκείνη την εποχή ήταν πολύ γνωστά αυτά τα 2:
Σημαντικά γκρουπ ήταν και οι Subsonica, Litfiba, Almamegretta.
Λίγο παλιότεροι ήταν κι οι μυθικοί Nomadi με το εκπληκτικό τους Io Vagabondo. Αν σου αρέσει ο Μπατίστι (κι εμένα μου αρέσει πολύ) θα σου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο τραγούδι.
Te ne sto mandando 2 canzoni di De Andre'.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
φιλε μου χτες εφτιαξα μια περγκολα στον κηπο , ακουγοντας negramaro , σηκωσα το γιασεμι να την καλυψει ακουγοντας Εννιο Μορικονε κι το βραδακι αραξαμε απο κατω απο το γιασεμακι με τη συζυγο , πιναμε νεγκρονι κι ακουγαμε Παολο Κοντε ... σε εφτιαξα η να βγαλω καμια βρωμα οτι υπεγραψε ο γκιλλ ?shtarkws έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 13, 2020 4:06 pmΙταλική μουσική ακούει κανείς; Περναω φάση που την εχω συνέχεια να παίζει, ειδικά Lucio Battisti και Vasco Rossi για κάποιο λόγο
Μερικοί απο τους αγαπημένους μου
1)Aftehours
2) Celentano
3)Ligabue
4)Alex Baroni
5)Ramazzotti
6)Tiziano Ferro
7)Biaggio Antonacci
Οι ιταλοί έχουν σαν χαρακτηριστικό την ελαφριά μουσική, musica leggera, τώρα που έπιασαν οι ζεστές την βρίσκω ιδανική ενα δροσερό βραδάκι παρέα με ένα άπερολ![]()

1
1

Και κάποια παραδοσιακά σε σύγχρονες εκτελέσεις:
Από Λιγουρία (Γένοβα, Λα Σπέτσια...)
οι Liguriani:
Από Καμπανία (Νάπολι, Σαλέρνο
...αχ. αχ ομορφιές...) οι Terraemares διασκευάζουν το μυθικό παραδοσιακό τραγούδι (κόντρα στους Γάλλους κατακτητές) Canto dei Sanfedisti:
Kι ένα παραδοσιακό της Αιμίλια Ρομάνα (διπλό αχ...
) από τους La Piva dal Carner:
Και μια επιβλητική Σιτσιαλιάνικη Ταραντέλα (ετοιμάσετε τις μακαρονάδες
κι όταν μπορείτε να πάτε όλοι σας στην πιο όμορφη περιοχή της Ευρώπης, κατ΄εμέ)
οι Liguriani:
Από Καμπανία (Νάπολι, Σαλέρνο

Kι ένα παραδοσιακό της Αιμίλια Ρομάνα (διπλό αχ...

Και μια επιβλητική Σιτσιαλιάνικη Ταραντέλα (ετοιμάσετε τις μακαρονάδες

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
μια που ειπες για Σικελια εχει και τους στιχους αλλα αν δεν εχεις σιτσιλιανα γυναικα να στα εξηγει (οπως εγω ,χεχε) ειναι ψιλοδυσκολοbasket72 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 15, 2020 9:39 amΚαι κάποια παραδοσιακά σε σύγχρονες εκτελέσεις:
οι Liguriani:
Από Καμπανία (Νάπολι, Σαλέρνο...αχ. αχ ομορφιές...) οι Terraemares διασκευάζουν το μυθικό παραδοσιακό τραγούδι (κόντρα στους Γάλλους κατακτητές) Canto dei Sanfedisti:
Kι ένα παραδοσιακό της Αιμίλια Ρομάνα (διπλό αχ...) από τους La Piva dal Carner:
Και μια επιβλητική Σιτσιαλιάνικη Ταραντέλα (ετοιμάσετε τις μακαρονάδεςκι όταν μπορείτε να πάτε όλοι σας στην πιο όμορφη περιοχή της Ευρώπης, κατ΄εμέ)
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Μιας και πιάσαμε τους Talco και την ευρύτερη
sinistra να πασάρω και τους Ναπολιτάνους Gruppo Operaio Έ Zezi που αργότερα μετανομάστηκαν σε Spaccanapoli. Μια σπουδαία καλλιτεχνική κολλεκτίβα ηψηλού επιπέδου με κοινωνικόπολιτικό προσανατολισμό και αδιάκοπη (κάργα ζόρικη) δουλειά απέναντι στην Καμόρα.
Εδώ μιλάνε για ένα (ακόμα) εργατικό ατύχημα: Ά Flobert (Santa Anastasia).

Εδώ μιλάνε για ένα (ακόμα) εργατικό ατύχημα: Ά Flobert (Santa Anastasia).