Μουσική
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 884
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- lefpan
- Reactions: 1407
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Παίρνω αμπάριζα από ένα άλλο τόπικ, όπου κάποιος έλεγε για τους "επαγγελματίες" διαδηλωτές που "κολλάνε κομματικά ένσημα", θέλοντας να απαξιώσει τη συμμετοχή σε μαζικές εκδηλώσεις με όποια αιτήματα (συγκεκριμένα για τις πυρκαγιές).
Κάθισα και το σκέφτηκα και κατέληξα ότι μάλλον έχει δίκιο ο παραπάνω φίλος που δεν γουστάρει τις διαδηλώσεις, κυρίως γιατί συμμετέχοντας σε τέτοιες διαδηλώσεις κινδυνεύεις σοβαρά να εγκαταλείψεις ακόμα και τα εγκόσμια, όπως δείχνει η παγκόσμια ιστορία του κινήματος.
Ως φόρο τιμής σε όλους που σκοτώθηκαν διαμαρτυρόμενοι από το σύστημα, θυμίζω το "Ohio" με τους Κρόσμπι, Στιλς, Νας και Γιανγκ (για τους 4 νεκρούς φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Κεντ το 1970).
Δυστυχώς για αυτούς, δεν είχαν διαβάσει την άποψη του φίλου παραπάνω, αλλά ευτυχώς για τον κόσμο ολόκληρο που υπάρχουν πάντα τέτοιοι.
Κάθισα και το σκέφτηκα και κατέληξα ότι μάλλον έχει δίκιο ο παραπάνω φίλος που δεν γουστάρει τις διαδηλώσεις, κυρίως γιατί συμμετέχοντας σε τέτοιες διαδηλώσεις κινδυνεύεις σοβαρά να εγκαταλείψεις ακόμα και τα εγκόσμια, όπως δείχνει η παγκόσμια ιστορία του κινήματος.
Ως φόρο τιμής σε όλους που σκοτώθηκαν διαμαρτυρόμενοι από το σύστημα, θυμίζω το "Ohio" με τους Κρόσμπι, Στιλς, Νας και Γιανγκ (για τους 4 νεκρούς φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Κεντ το 1970).
Δυστυχώς για αυτούς, δεν είχαν διαβάσει την άποψη του φίλου παραπάνω, αλλά ευτυχώς για τον κόσμο ολόκληρο που υπάρχουν πάντα τέτοιοι.
2
1
1

- lefpan
- Reactions: 1407
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Έφτασεεε...basket72 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 30, 2023 8:37 pmΠολύ καλή τραγουδίστρια αλλά εγώ το άσμα αυτό θα το έχω πάντα στα αυτιά μου στην εκτέλεση στο Σέντραλ Παρκ από το τρομερό δίδυμο Σάιμον και Γκάρφανκελ.
O δίσκος τους (σε κασέτα το θυμάμαι να το φέρνει η μάνα μου σπίτι) είναι μέσα στους 10 καλύτερους δίσκους στη ροκ μουσική.
2
1
1