Μουσική
Συντονιστής: Captains
- nikolas12
- Reactions: 755
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η ιστορία με τους Deaf Radio είναι αρκετά περίεργη. Το Μάιο άκουσα ένα τραγούδι από τον πρώτο τους δίσκο σε ένα μπαρ και το έκανα Shazam, γιατί μου άρεσε πολύ. Άκουσα όλο το δίσκο λίγες μέρες μετά. Δεν ήξερα καν ότι είναι Έλληνες. Το έμαθα όταν είδα ότι θα παίξουν στη Νέα Κίο που θα πήγαινα να δω Villagers of Ioannina City και Nightstalker. Στο live ήταν φοβεροί και εντύπωση μου είχε κάνει το πρώτο single από το δεύτερο δίσκο τους, το Astypalea.
Έτσι περίμενα να βγει το Modern Panic να δούμε που θα το πάνε αυτοί οι τύποι. Και μαγεύτηκα. Είναι από τα πιο ωραία ακούσματα που είχα το 2019. Είναι ο ορισμός του δίσκου με μηδενικά filler, με κομματάρες που σου κολλάνε, απίστευτες εισαγωγές και ένα τρελό εύρος μεταξύ ηλεκτρισμένων και ήρεμων στιγμών. Μαγεία πραγματικά, ένας δίσκος που δύσκολα ξεκολλάει από την playlist μου.
1
1

Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Τσεκ

- nikolas12
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolas12 την Πέμ Ιαν 16, 2020 12:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τσεκ
Τσεκ

- Coach Periklis
- Reactions: 641
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
για τι είδος μουσικής ;;;
Για μεταλ έχω ακούσει πολλά το 2019. Τώρα λιώνω τα φρέσκα κουλούρια , τον 2ο δίσκο των Sons of Apollo . Αν ειστε του προγκ μεταλ να τον ακούσετε είναι εξαιρετικός
δίσκοι της χρονιάς για το 2019 είναι το Atlantean Kodex , το Leprous και το Rival Sons . Βέβαια βγήκαν απίστευτα πράγματα , τι να πρωτοπείς
Εδιτ : Εγώ που λάτρεψα PoZ για τους στονερ δισκους τους ( Eleven the hard way & Macho Libre βαριά Vigilante ) δεν μπόρεσα να ακούσω αυτό το που κυκλοφόρησαν . Με τίποτα δυστυχώς
γούστα βέβαια δεν το συζητώ
Για μεταλ έχω ακούσει πολλά το 2019. Τώρα λιώνω τα φρέσκα κουλούρια , τον 2ο δίσκο των Sons of Apollo . Αν ειστε του προγκ μεταλ να τον ακούσετε είναι εξαιρετικός
δίσκοι της χρονιάς για το 2019 είναι το Atlantean Kodex , το Leprous και το Rival Sons . Βέβαια βγήκαν απίστευτα πράγματα , τι να πρωτοπείς
Εδιτ : Εγώ που λάτρεψα PoZ για τους στονερ δισκους τους ( Eleven the hard way & Macho Libre βαριά Vigilante ) δεν μπόρεσα να ακούσω αυτό το που κυκλοφόρησαν . Με τίποτα δυστυχώς
γούστα βέβαια δεν το συζητώ
1
1

“The best teams play for each other, not with each other”
- Quincy
- Reactions: 850
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τα πάντα όλα. Εμένα με έχει πιάσει μια νοσταλγία τελευταία και ακούω πάλι gorillaz και κάτι άλλα popακια των '00
Των Planet of Zues το άκουσα κι εγώ και μου άρεσε. Η progressive ποτέ δεν με τρέλανε πέρα από Dream Theater, Queensryche και κάτι διάσπαρτα από Fates Warning και Mastodon. θα ακούσω τις προτάσεις πάντως :smile:

Των Planet of Zues το άκουσα κι εγώ και μου άρεσε. Η progressive ποτέ δεν με τρέλανε πέρα από Dream Theater, Queensryche και κάτι διάσπαρτα από Fates Warning και Mastodon. θα ακούσω τις προτάσεις πάντως :smile:
0
- nikolas12
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Quincy έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2020 12:59 amΓια τα πάντα όλα. Εμένα με έχει πιάσει μια νοσταλγία τελευταία και ακούω πάλι gorillaz και κάτι άλλα popακια των '00![]()
Δυνατό progressive στο στυλ Theater αν και είναι προγενέστεροι τους και υπήρξαν επιρροή τους. Περικλή ωραίες επιλογές, είναι δίσκοι που από παντού ακούω εξαιρετικά λόγια και δεν έχω προλάβει ακόμα να ακούσω.
2
2

Τσεκ
Τσεκ

- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas12
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αποθηκεύονται όλα για μελλοντικά ακούσματα να ξέρετε. Τι καναλάρα είναι αυτός o Stoned Meadow Of Doom, τα μισά άλμπουμ από εκεί είναι.
Με thrash είχα κολλήσει κι εγώ κάποια στιγμή, είχα πιαστεί πολύ με τη νέα γενιά του trash τύπου Hexen, Evile κτλ. Επίσης έχω τρελή διαφωνία με κολλητό, αλλά μου άρεσε ο τελευταίος δίσκος των Suicidal Angels.
Απίστευτη prog δίσκαρα (που ξαναλέω δεν είμαι του prog) είναι το Visions των Haken:
Μου το έμαθε ο ΚΨΜιτζής στο στρατό το 2017-2018 που ήμουν φαντάρος και ήταν ίσως ό,τι πιο χρήσιμο αποκόμισα από τη θητεία. Δισκάρα πραγματικά.
Με thrash είχα κολλήσει κι εγώ κάποια στιγμή, είχα πιαστεί πολύ με τη νέα γενιά του trash τύπου Hexen, Evile κτλ. Επίσης έχω τρελή διαφωνία με κολλητό, αλλά μου άρεσε ο τελευταίος δίσκος των Suicidal Angels.
Απίστευτη prog δίσκαρα (που ξαναλέω δεν είμαι του prog) είναι το Visions των Haken:
Μου το έμαθε ο ΚΨΜιτζής στο στρατό το 2017-2018 που ήμουν φαντάρος και ήταν ίσως ό,τι πιο χρήσιμο αποκόμισα από τη θητεία. Δισκάρα πραγματικά.
1
1

Τσεκ
Τσεκ

- Quincy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λοιπόν, σήμερα άκουσα τον δίσκο των Critical Defiance που πόσταρε ο Περικλής. Τι να πω, μου άρεσε πάρα πολύ. Βρωμάει 80ίλα το άλμπουμ
Τσαμπουκαλεμένος ήχος χωρίς να καταντάει μονότονος (πράγμα που κακά τα ψέματα δεν είναι κι άγνωστο φαινόμενο στο είδος). Μπήκε στη λίστα και κάποια στιγμή θα ακούσω κι άλλες δουλειές τους.

1
1

- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι φοβεροί πραγματικά . Ντεμπούτο ήταν fyi , μακάρι να βγάλουν κι άλλα τόσο καλά στο μέλλονQuincy έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 16, 2020 5:45 pmΛοιπόν, σήμερα άκουσα τον δίσκο των Critical Defiance που πόσταρε ο Περικλής. Τι να πω, μου άρεσε πάρα πολύ. Βρωμάει 80ίλα το άλμπουμΤσαμπουκαλεμένος ήχος χωρίς να καταντάει μονότονος (πράγμα που κακά τα ψέματα δεν είναι κι άγνωστο φαινόμενο στο είδος). Μπήκε στη λίστα και κάποια στιγμή θα ακούσω κι άλλες δουλειές τους.
έχω μαρκάρει κάποιες μπάντες που θεωρούνται ας πούμε κάτι σαν new wave of thrash , έχω τσεκάρει 1-2 κομμάτια το πολύ απ την κάθε μια δεν είχα χρόνο να εντρυφήσω
Δες κι εσύ μήπως σου κάνει κλικ καμία
Havok , Power Trip , Toxic Holocaust , Warbtinger , Vektor ( φωνητικά σαν μπλακ αλλά μουσικά απίστευτοι ξεχωρίζουν σαν τη μύγα )
1
1

“The best teams play for each other, not with each other”
- Quincy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ντεμπούτο;
Για να το λες.
Κάποια στιγμή τους googlara και κάπου είδα πως σχηματίστηκαν το '13. Ίσως διάβασα λάθος ή μπορεί να σχηματίστηκαν όντως τότε αλλά να μην είχαν βγάλει δίσκο μέχρι τώρα. Θα τις ακούσω και τις υπόλοιπες και θα ποστάρω γνώμες σιγά σιγά
Υ.Γ. Τσεκάρετε και το rockradio1 για ιντερνετικό all around rock&metal ραδιόφωνο. Είναι τίμιο

Κάποια στιγμή τους googlara και κάπου είδα πως σχηματίστηκαν το '13. Ίσως διάβασα λάθος ή μπορεί να σχηματίστηκαν όντως τότε αλλά να μην είχαν βγάλει δίσκο μέχρι τώρα. Θα τις ακούσω και τις υπόλοιπες και θα ποστάρω γνώμες σιγά σιγά
Υ.Γ. Τσεκάρετε και το rockradio1 για ιντερνετικό all around rock&metal ραδιόφωνο. Είναι τίμιο
1
1