Α2 - Αγωνιστική περίοδος 2023-24
Συντονιστής: Captains
Αυτο που λες, φαινεται να ισχύει γενικά. Οχι όμως στην δικη του περίπτωση. Το πιο "τίμιο" ήταν το καλοκαίρι να πει "οχι ευχαριστ'ω". Τα σημαδια της ανημπόριας φανηκαν απο περυσι κι απο τη στιγμή που ουτε αυτός ο ίδιος έκανε αυτοκριτική, αλλά και οι συν αυτώ, κρύφτηκαν, φτασαμε στο σημερινο αποτέλεσμα. αν εχει καποιος την ορεξη και ανατρέξει στις δηλώσεις του το προηγούμενο σαββατο, είναι φανερο οτι 2 εβδομάδες τώρα ήταν με τελεσίγραφο καρφιτσωμενο στο μετωπο.
Το μπαλάκι τωρα είναι στα χερια της διοίκησης. προσωπικά πιστεύω οτι χρειάζονται κι άλλες αλλαγές για να αποκτήσει η ομάδα κυρίαρχο ρόλο στο πρωτάθκημα. Είναι λάθος κτισμένη με πανάκριβα υλικα.
0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
- kojito
- Reactions: 2553
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ματσάρες άλλη μια αγωνιστική. Επιβεβαιώνεται ότι είναι η πιο ανταγωνιστική κατηγορία, όπου όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. Ποιος θα περίμενε το διπλό της Λευκάδας στην Μύκονο ή την 30αρα του Ερμή στον ΓΣΕ άραγε; Άμα μου λέγανε ότι μετά από 7 αγωνιστικές ο Κόροιβος θα φιγουράριζε στην κορυφή (έστω και σε ισοβαθμία) και το Ψυχικό θα έκανε την πρώτη του νίκη την 7η αγωνιστική, δεν θα τον πίστευα.
0
- gspara
- Reactions: 1496
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Για 3 10λεπτα ηταν καλυτερος οντως ο Αμυντας και το ειχε φερει στα μετρα του.Στο 4ο ομως εγινε του ...Γερομιχαλου!!!Και παλι ομως πηγαν να το κλεψουν στο τελος,αλλα η τελευταια επιθεση ηταν κακη,ειχε και 5 φαουλ ο Γκρεκας με τα σιγουρα χερια.Θα περιμενα Δοξας να ηταν 5αδα στα τελευταια λεπτα,ενω αγνωστο (??) γιατι επαιξε τοσο λιγο ο Γκατζο.
0
-
- Reactions: 60
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kojito
- Reactions: 2553
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ψυχικό - Ερμής Σχηματαρίου 1 Επιτέλους έσπασε το ρόδι η ΑΕΨ, αν και εδώ θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Ερμή που είναι σε εξαιρετική φόρμα τον τελευταίο μήνα. Αποχώρησε ο Κέλι από το Ψυχικό, αλλά πιστεύω τώρα που έκανε την πρώτη νίκη πως θα έφυγε ένα βάρος από τους παίκτες και θα κερδίσουν εδώ πέρα.
Αμύντας - Πανερυθραϊκός 1 Ωραίο ματς. Ο Αμύντας φέτος δεν είναι τόσο καλός και με 50-50 πιθανότητες παραμονής, αν και τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες κάπως βελτιώθηκε. Από την άλλη ο Πανερυθραϊκός δεν με πείθει ιδιαίτερα μακριά από την έδρα του. Θα πάω με την ομάδα του Κουρή, αν και δεν θα μου έκανε έκπληξη και άνετο διπλό αν μπει αποφασισμένος ο Πανερυθραϊκός.
Πανιώνιος - ΝΕ Μεγαρίδος 1 Πολλά χαστούκια από νωρίς για τον Πανιώνιο, από ομάδες αρκετά υποδέεστερες θεωρητικά κιόλας. Ως είθισται πάντως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η αλλαγή στον πάγκο θα φέρει και νίκη στο ντεμπούτο Λυκογιάννη.
Δόξα Λευκάδας - ΑΣ Παπάγου 1 Αρκετά σκληροτράχηλες ομάδες, που έδειξαν τα δόντια τους κόντρα στα δύο φαβορί της κατηγορίας! Αν η Λευκάδα δεν εμφανιστεί πάλι αποδεκατισμένη νομίζω έχει το προβάδισμα εδώ πέρα, σε ένα ματς που ίσως πάει και σε υψηλό σκορ αν βάλουν τα σουτ.
Μύκονος - Κόροιβος 1 Συνεχίζει να είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν ο Κόροιβος. Πολύ δύσκολη βέβαια η αποστολή του εδώ πέρα. Προσγείωση για την Μύκονο την προηγούμενη εβδομάδα, εδώ δεν νομίζω να την πατήσει και θα κερδίσει πάντως, ίσως και αρκετά εύκολα.
ΓΣ Ελευθερούπολης - Μίλωνας 1 Με... ΜακΚίσικ πλέον ο Μίλωνας. Όχι τον Σακίλ αλλά τον Μπράντον. Περιμένω να βγάλει αντίδραση εδώ πέρα η Ελευθερούπολη που μετά το καλό ξεκίνημα είναι αρκετά ασταθής.
Έσπερος Λαμίας - Χαρίλαος Τρικούπης 2 Για να έχουμε και ένα διπλό κάπου.
Ηρακλής - Αίας Ευόσμου 1 Ντεμπούτο και για Γαλάνη στον πάγκο του Αίαντα. Η διαφορά των δύο ομάδων πάντως δεν είναι αμελητέα, οπότε ο άσσος μάλλον είναι ακλόνητος.
Αμύντας - Πανερυθραϊκός 1 Ωραίο ματς. Ο Αμύντας φέτος δεν είναι τόσο καλός και με 50-50 πιθανότητες παραμονής, αν και τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες κάπως βελτιώθηκε. Από την άλλη ο Πανερυθραϊκός δεν με πείθει ιδιαίτερα μακριά από την έδρα του. Θα πάω με την ομάδα του Κουρή, αν και δεν θα μου έκανε έκπληξη και άνετο διπλό αν μπει αποφασισμένος ο Πανερυθραϊκός.
Πανιώνιος - ΝΕ Μεγαρίδος 1 Πολλά χαστούκια από νωρίς για τον Πανιώνιο, από ομάδες αρκετά υποδέεστερες θεωρητικά κιόλας. Ως είθισται πάντως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η αλλαγή στον πάγκο θα φέρει και νίκη στο ντεμπούτο Λυκογιάννη.
Δόξα Λευκάδας - ΑΣ Παπάγου 1 Αρκετά σκληροτράχηλες ομάδες, που έδειξαν τα δόντια τους κόντρα στα δύο φαβορί της κατηγορίας! Αν η Λευκάδα δεν εμφανιστεί πάλι αποδεκατισμένη νομίζω έχει το προβάδισμα εδώ πέρα, σε ένα ματς που ίσως πάει και σε υψηλό σκορ αν βάλουν τα σουτ.
Μύκονος - Κόροιβος 1 Συνεχίζει να είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν ο Κόροιβος. Πολύ δύσκολη βέβαια η αποστολή του εδώ πέρα. Προσγείωση για την Μύκονο την προηγούμενη εβδομάδα, εδώ δεν νομίζω να την πατήσει και θα κερδίσει πάντως, ίσως και αρκετά εύκολα.
ΓΣ Ελευθερούπολης - Μίλωνας 1 Με... ΜακΚίσικ πλέον ο Μίλωνας. Όχι τον Σακίλ αλλά τον Μπράντον. Περιμένω να βγάλει αντίδραση εδώ πέρα η Ελευθερούπολη που μετά το καλό ξεκίνημα είναι αρκετά ασταθής.
Έσπερος Λαμίας - Χαρίλαος Τρικούπης 2 Για να έχουμε και ένα διπλό κάπου.
Ηρακλής - Αίας Ευόσμου 1 Ντεμπούτο και για Γαλάνη στον πάγκο του Αίαντα. Η διαφορά των δύο ομάδων πάντως δεν είναι αμελητέα, οπότε ο άσσος μάλλον είναι ακλόνητος.
2
1
1