Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3266
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμβαίνουν κάποιες αδικίες στον Ηρακλή αλλά και εσείς πρέπει να προστατέψετε την ομάδα σας κάποια στιγμή. Διοικητικώς από την μία και ο κόσμος από την άλλη.iraklisiraklis έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 7:05 pmΠαρεξήγησε ο Λουλουδιάδης. Ο φίλαθλος εκστασιασμένος από την εξαιρετική του διαιτησία τον έφτυσε να μην τον ματιάσει. Δεν υπήρχε κανένας λόγος για διακοπή.
Φτιάξτε την κερκιδάρα σου με τον λαό σου και άσε τα διαιτητικά να τα λύσει η διοίκηση.
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : "Φέρτε πίσω τα ....."
- kojito
- Reactions: 2233
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
ΑΣ Παπάγου - Πρωτέας Βούλας 2 Οριακό διπλό. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ντέρμπι όταν παίζει ο Πρωτέας φέτος και έτσι θα γίνει και εδώ πιστεύω. Επιστροφή Κόη στο Σαλούν, από την απόδοση του θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό αν ο Πρωτέας θα καταφέρει να αποδράσει.
Έσπερος Λαμίας - Νήαρ Ηστ 1 Πολύ "κομάντο" ομάδα η Νήαρ μέχρι τώρα, ικανή να κερδίσει στην Ελευθερούπολη και να χάσει στην Καισαριανή από την ΧΑΝΘ. Θα είναι υποψιασμένος πάντως ο Έσπερος, δεν πιστεύω ότι θα την πατήσει και αυτός εδώ.
Ερμής Σχηματαρίου - ΑΕ Ψυχικού 2 Καλή εικόνα με τον Έσπερο η ΑΕΨ. Ο Ερμής παρ'οτι ξεκίνησε καλά έκανε 2 σερί ήττες που θα μπορούσε να είχε αποφύγει. Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις, θα πάω με τους φιλοξενούμενους.
Ίκαροι Τρικάλων - Πανερυθραϊκός 1 Προκειμένου να κεφαλαιοποιήσει την νίκη στην Ήλιδα και να αποσπαστεί λίγο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Κόροιβος Αμαλιάδας - Βίκος Ιωαννίνων 2 Βελτιωμένος κόντρα στην Μύκονο ο Βίκος. Δύσκολη η αποστολή βέβαια εδώ πέρα κόντρα σε μια ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της. Είχε χρόνο να μάθει και να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα τώρα ο Κουρής και θα του ρίξω ψήφο εμπιστοσύνης για άλλο ένα διπλό.
ΝΕ Μεγαρίδος - Δόξα Λευκάδας 1 Ωραία ομαδούλα η Λευκάδα, όπως γράφηκε και πιο πάνω βέβαια φαίνεται να της λείπουν 1-2 παίκτες για να κάνει το κάτι παραπάνω. Θα το παλέψει βέβαια στα Μέγαρα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να κοντράρει μέχρι το τέλος την ΝΕΜ.
ΓΣ Ελευθερούπολης - ΑΟ Μυκόνου 1 Ψάχνεται πολύ ακόμα ο ΓΣΕ, ενώ μέχρι και στο γήπεδο του ζορίζεται περισσότερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Αναμένουμε καλό παιχνίδι με υψηλό σκορ (80+ πόντους), η Μύκονος πείθει αρκετά παραπάνω μέχρι τώρα αλλά θα πάω με τον άσσο οριακά.
ΧΑΝΘ - Ηρακλής 2 Έσπασε το ρόδι η ΧΑΝΘ, το ίδιο και ο Ηρακλής με 2 σερί νίκες. Η έλευση Μαρκόπουλου και η αλλαγή ξένου λογικά γύρισε τον διακόπτη, ευκαιρία να ανέβει στο 3-3 και να αρχίσει να ανακτά το χαμένο έδαφος.
Έσπερος Λαμίας - Νήαρ Ηστ 1 Πολύ "κομάντο" ομάδα η Νήαρ μέχρι τώρα, ικανή να κερδίσει στην Ελευθερούπολη και να χάσει στην Καισαριανή από την ΧΑΝΘ. Θα είναι υποψιασμένος πάντως ο Έσπερος, δεν πιστεύω ότι θα την πατήσει και αυτός εδώ.
Ερμής Σχηματαρίου - ΑΕ Ψυχικού 2 Καλή εικόνα με τον Έσπερο η ΑΕΨ. Ο Ερμής παρ'οτι ξεκίνησε καλά έκανε 2 σερί ήττες που θα μπορούσε να είχε αποφύγει. Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις, θα πάω με τους φιλοξενούμενους.
Ίκαροι Τρικάλων - Πανερυθραϊκός 1 Προκειμένου να κεφαλαιοποιήσει την νίκη στην Ήλιδα και να αποσπαστεί λίγο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Κόροιβος Αμαλιάδας - Βίκος Ιωαννίνων 2 Βελτιωμένος κόντρα στην Μύκονο ο Βίκος. Δύσκολη η αποστολή βέβαια εδώ πέρα κόντρα σε μια ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της. Είχε χρόνο να μάθει και να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα τώρα ο Κουρής και θα του ρίξω ψήφο εμπιστοσύνης για άλλο ένα διπλό.
ΝΕ Μεγαρίδος - Δόξα Λευκάδας 1 Ωραία ομαδούλα η Λευκάδα, όπως γράφηκε και πιο πάνω βέβαια φαίνεται να της λείπουν 1-2 παίκτες για να κάνει το κάτι παραπάνω. Θα το παλέψει βέβαια στα Μέγαρα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να κοντράρει μέχρι το τέλος την ΝΕΜ.
ΓΣ Ελευθερούπολης - ΑΟ Μυκόνου 1 Ψάχνεται πολύ ακόμα ο ΓΣΕ, ενώ μέχρι και στο γήπεδο του ζορίζεται περισσότερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Αναμένουμε καλό παιχνίδι με υψηλό σκορ (80+ πόντους), η Μύκονος πείθει αρκετά παραπάνω μέχρι τώρα αλλά θα πάω με τον άσσο οριακά.
ΧΑΝΘ - Ηρακλής 2 Έσπασε το ρόδι η ΧΑΝΘ, το ίδιο και ο Ηρακλής με 2 σερί νίκες. Η έλευση Μαρκόπουλου και η αλλαγή ξένου λογικά γύρισε τον διακόπτη, ευκαιρία να ανέβει στο 3-3 και να αρχίσει να ανακτά το χαμένο έδαφος.
0
-
- Reactions: 206
- Προειδοποιήσεις:
1
Παπάγου - Πρωτέας 1 Κόης και Ματσάγγος επιστρέφουν (νομίζω Ματσάγγος απουσίασε στο τελευταίο ματς, αν δεν κάνω λάθος), ωστόσο πάω οριακά με την έδρα.
Έσπερος Λαμίας- Νήαρ Ηστ 1 Έχει πετύχει πολλά παραπάνω μέχρι τώρα η Νήαρ αλλά νομίζω εδώ θα χάσει.
Ερμής - Ψυχικό 2 Θεωρώ τον φετινό Ερμή (για την ώρα, γιατί μας έχει συνηθίσει σε κινήσεις-εκπλήξεις) τον χειρότερο Ερμή της τελευταίας τριετίας. Αν το Ψυχικό είναι υγιές έχει προβάδισμα.
Τρίκαλα - Πανερυθραϊκός 2 Δεν ξέρω γιατί, μόνο από διαίσθηση. Η Ερυθραία δεν άρχισε καλά στα φιλικά, αλλά στο πρωτάθλημα δείχνει συνέπεια.
Κόροιβος - Βίκος 1 Βελτιωμένος ο Βίκος, αλλά νομίζω ο Κουρής θα περιμένει λίγο ακόμα για την πρώτη του νίκη. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι Μίλωνας, δεν έχουν τέτοιο υλικό που απλά να θέλει να τους βάλει ο νέος προπονητής στον ίσιο δρόμο, θέλουν περισσότερη δουλειά και βελτιωτικές κινήσεις.
Μεγαρίδα - Δόξα Λευκάδας 1 Μας έχει απογοητεύσει η ομάδα του Μάνταλου μέχρι τώρα, αλλά εδώ νομίζω θα πάρει το ροζ.
Ελευθερούπολη - Μύκονος 2 Διπλό και όβερ
ΧΑΝΘ - Ηρακλής 2 Σιγά σιγά ο Γηραίος βρίσκει το δρόμο του.
Έσπερος Λαμίας- Νήαρ Ηστ 1 Έχει πετύχει πολλά παραπάνω μέχρι τώρα η Νήαρ αλλά νομίζω εδώ θα χάσει.
Ερμής - Ψυχικό 2 Θεωρώ τον φετινό Ερμή (για την ώρα, γιατί μας έχει συνηθίσει σε κινήσεις-εκπλήξεις) τον χειρότερο Ερμή της τελευταίας τριετίας. Αν το Ψυχικό είναι υγιές έχει προβάδισμα.
Τρίκαλα - Πανερυθραϊκός 2 Δεν ξέρω γιατί, μόνο από διαίσθηση. Η Ερυθραία δεν άρχισε καλά στα φιλικά, αλλά στο πρωτάθλημα δείχνει συνέπεια.
Κόροιβος - Βίκος 1 Βελτιωμένος ο Βίκος, αλλά νομίζω ο Κουρής θα περιμένει λίγο ακόμα για την πρώτη του νίκη. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι Μίλωνας, δεν έχουν τέτοιο υλικό που απλά να θέλει να τους βάλει ο νέος προπονητής στον ίσιο δρόμο, θέλουν περισσότερη δουλειά και βελτιωτικές κινήσεις.
Μεγαρίδα - Δόξα Λευκάδας 1 Μας έχει απογοητεύσει η ομάδα του Μάνταλου μέχρι τώρα, αλλά εδώ νομίζω θα πάρει το ροζ.
Ελευθερούπολη - Μύκονος 2 Διπλό και όβερ
ΧΑΝΘ - Ηρακλής 2 Σιγά σιγά ο Γηραίος βρίσκει το δρόμο του.
0
-
- Reactions: 206
- Προειδοποιήσεις:
1
3
2
1
Ας μας πει ο φιλτατος καβαλιερατοε και πόσο στοιχίζει ο Πρωτέας στο μπαμπά του ελληνοποιημενουabovetherim έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 02, 2024 3:32 pmΔεκαπέντε φορές σας έχει πει ο Καβαλιεράτος ότι λέγεται Έιβαρ και όχι Αβάρε και είναι ελληνοποιημένος με γκόλντεν βίζα. Ελπίζω να το έχετε εμπεδώσει, ο επόμενος που θα τον πει Αβάρε και θα ρωτήσει πως ο Πρωτέας παίζει με 3 ξένους, έχει πέντε προειδοποιήσεις μαζί και μπαν για ένα μήνα. Το νου σας.
0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ το 1/6 του πρωταθληματος και έχουμε σχηματίσει την άποψη μας σχετικα με το επίπεδο κάθε ομάδας.
Απο τους Ελληνες παιχτες όμως που αγωνίζονται ενας μου έχει κάνει ..... κλικ.
Δεν τους έχω δει ολους βέβαια αλλά δεν πιστεύω οτι υπάρχει καλύτερος.Είναι ο Τσούκας της Μεγαρίδας.Γρήγορος και αξιόπιστος αμυντικά και επιθετικά.Πρόταση του έκανε και ο Ηρακλής το περασμένο καλοκαίρι στις 22000 ευρώ αλλά η ΝΕΜ τον πήρε με 280000.
Και μια και μιλάμε για λεφτά η πρωτη πεντάδα της ΝΕΜ είναι τσουχτερή αρκετά .Περιπου 40000 ο Δ. Γερομιχαλος,αλλά τοσα και παραπανω ο Π.Γερομιχαλος ,βάλε τον Αμερικανό τον Γκρεγκ κάνα 35αρι σίγουρα , και πάμε στον αρχηγό τον Γκατζια.Πιστεύω το φτάσαμε το 180000.Αυτά μονο για τους βασικούς πέντε παιχτες .Μιλάμε για σούπερ μπάτζετ!!!!!
Υγ.Οι αναφορές σε χρήματα είναι σύμφωνα με το basketplus.gr
Δεν τους έχω δει ολους βέβαια αλλά δεν πιστεύω οτι υπάρχει καλύτερος.Είναι ο Τσούκας της Μεγαρίδας.Γρήγορος και αξιόπιστος αμυντικά και επιθετικά.Πρόταση του έκανε και ο Ηρακλής το περασμένο καλοκαίρι στις 22000 ευρώ αλλά η ΝΕΜ τον πήρε με 280000.
Και μια και μιλάμε για λεφτά η πρωτη πεντάδα της ΝΕΜ είναι τσουχτερή αρκετά .Περιπου 40000 ο Δ. Γερομιχαλος,αλλά τοσα και παραπανω ο Π.Γερομιχαλος ,βάλε τον Αμερικανό τον Γκρεγκ κάνα 35αρι σίγουρα , και πάμε στον αρχηγό τον Γκατζια.Πιστεύω το φτάσαμε το 180000.Αυτά μονο για τους βασικούς πέντε παιχτες .Μιλάμε για σούπερ μπάτζετ!!!!!
Υγ.Οι αναφορές σε χρήματα είναι σύμφωνα με το basketplus.gr
0
ΜΕ αφορμή δημοσιεύματα με τον τίτλο " οι αριθμοί δεν ισχύουν" από το σάιτ της ΕΟΚ και άλλα παρόμοια από το basketa .gr που αφορούν την μέχρις τώρα εικόνα της φετινής Α2 διαφοροποιούμε για την αιτία του φαινομένου.Πιστευω οφείλεται στα κάτωθι:
1.Κακοστημενα ρόστερ ομάδων
2.Ροστερ χωρίς ποιοτικό βάθος παιχτών από τον πάγκο.
3.Ομαδες με απουσίες βασικών παιχτών λόγω τραυματισμού και άλλων αιτιών.
4.Ομαδες με απουσία παίχτη πραγματικού ηγέτη σκόρερ Έλληνα ή ξένου.
1.Κακοστημενα ρόστερ ομάδων
2.Ροστερ χωρίς ποιοτικό βάθος παιχτών από τον πάγκο.
3.Ομαδες με απουσίες βασικών παιχτών λόγω τραυματισμού και άλλων αιτιών.
4.Ομαδες με απουσία παίχτη πραγματικού ηγέτη σκόρερ Έλληνα ή ξένου.
0
- gspara
- Reactions: 1365
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολυ καλος ο Τσουκας.Θυμαμαι ειχε δειξει τα πρωτα του διαπιστευτηρια στην Α2 οταν επαιζε Καρδιτσα και ειχε πεσει κατευθειαν στα βαθια,λογω του σοβαρου τραυματισμου του Μαριου Ματαλον!!Οταν παιζει με Αλεξιαδη στην 5αδα,η αντιπαλη ομαδα χρειαζεται 5 πλειμεικερ για να περασει το κεντρο.Γιαννης έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 04, 2024 5:00 amΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ το 1/6 του πρωταθληματος και έχουμε σχηματίσει την άποψη μας σχετικα με το επίπεδο κάθε ομάδας.
Δεν τους έχω δει ολους βέβαια αλλά δεν πιστεύω οτι υπάρχει καλύτερος.Είναι ο Τσούκας της Μεγαρίδας.Γρήγορος και αξιόπιστος αμυντικά και επιθετικά.
Εγω θα ριξω την 2πλη μου ψηφο, so far, στους Τσαφαρα και Καλιανιωτη της Νηαρ!!Επισης,ενας παιχτης που δεν γνωριζα καθολου και μου τραβηξε αμεσως το ενδιαφερον,ειναι ο Τουλουπης της ΧΑΝΘ!
0