Α2 - Αγωνιστική περίοδος 2023-24
Συντονιστής: Captains
- gspara
- Reactions: 1510
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι δυστυχώς.
Στο άλλο παιχνίδι ο Μίλωνας προηγείται 50-40 στο ημίχρονο της ΝΕΜ.Αναμενομενα πανέτοιμος ο Μίλωνας και Burtt σε καταπληκτική κατάσταση.
Aντιθετα ΝΕΜ απογοητεύει,για την ώρα έστω.Καμμια διάθεση για άμυνα.Ο Bradford τουλάχιστον δείχνει καλά στοιχεία,μπουκαρει εκρηκτικά και με τα 2 χέρια,χωρίς όμως να έχει την δημιουργία του Dubinski.
1
1

- gspara
- Reactions: 1510
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Κυριολεκτικα με στοιχειωσε η χθεσινη εμφανιση του Σχηματαριου!Ολο τον Οικονομου βλεπω μπροστα του και του σφιγγω θερμοτατα το χερι
Δεν ειναι μονο οτι επαιξαν ουσιαστικα+θεαματικα,εβγαλαν αυτοματισμους και ηταν φωτια στην επιθεση.Βαραγανε και στο ψαχνο στην αμυνα τα αλανια!!!!Να δουμε και τον βασικο ψηλο που θα αποκτησουν.Ειχαν συμφωνησει με Αμερικανο σεντερ τουμπανο,αλλα τελικα χαλασε.Σιγουρα παντως θα ειναι πρωτοκλασσατη επιλογη..........

Δεν ειναι μονο οτι επαιξαν ουσιαστικα+θεαματικα,εβγαλαν αυτοματισμους και ηταν φωτια στην επιθεση.Βαραγανε και στο ψαχνο στην αμυνα τα αλανια!!!!Να δουμε και τον βασικο ψηλο που θα αποκτησουν.Ειχαν συμφωνησει με Αμερικανο σεντερ τουμπανο,αλλα τελικα χαλασε.Σιγουρα παντως θα ειναι πρωτοκλασσατη επιλογη..........
0
- James K R
- Reactions: 336
- Προειδοποιήσεις:
0
- James K R
- Reactions: 336
- Προειδοποιήσεις:
0
Πράγματι φανταστικό φινάλε.!!!!
ΝΑ πω και την αμαρτία μου - άλλωστε από τότε που έπαιζε στον Απόλλων Πατρών με είχε εντυπωσιάσει - ο Ζουμπος θα κάνει φανταστικό πρωτάθλημα.Τότε είχε κάνει
καταπληκτικο δίδυμο με τον Τσιακμα.
Για εκείνον που έχω αμφιβολία είναι ο Μπαρτ. Δεν λέω ο άνθρωπος έχει περγαμηνές αλλά κάτι δεν μου πάει καλά.
ΝΑ πω και την αμαρτία μου - άλλωστε από τότε που έπαιζε στον Απόλλων Πατρών με είχε εντυπωσιάσει - ο Ζουμπος θα κάνει φανταστικό πρωτάθλημα.Τότε είχε κάνει
καταπληκτικο δίδυμο με τον Τσιακμα.
Για εκείνον που έχω αμφιβολία είναι ο Μπαρτ. Δεν λέω ο άνθρωπος έχει περγαμηνές αλλά κάτι δεν μου πάει καλά.
0
-
- Reactions: 89
- Προειδοποιήσεις:
1
o @kojito έχει υπερεκτιμήσει την ομάδα του Ηρακλή. Υπάρχουν δύο καλοί έλληνες παίκτες ο Σοκ και ο Μαστρογιαννόπουλος. Ο Σαρικόπουλος δεν μπορεί πολλά πλέον και οι υπόλοιποι είναι νεαροί χωρίς ιδιαίτερο ταλέντο με εξαίρεση τον Προίσκο που ξεχωρίζει κάπως. Αν δεις τους ξένους που έχουν φέρει όλες οι ομάδες, ο Τόμπσον και ο Μπέικερ είναι από τους χειρότερους στην κατηγορία(με βάση βιογραφικό και στατιστικά την προηγούμενη χρονιά). Εν ολίγοις, αυτή την στιγμή ο Ηρακλής δεν είχε ούτε καν μια καλή 5άδα και είναι γεμάτος ρολίστες. Αν η ομάδα μείνει ως έχει, δύσκολο να μείνει Α2.
1
1