Κρατικά Γήπεδα και ΚΑΕ. Γνώμες, συζητήσεις και γεγονότα.

Συντονιστής: Captains

Συμφωνείτε με την παραχώρηση κρατικών γηπέδων στις ΚΑΕ;

ΝΑΙ
9
35%
ΟΧΙ
17
65%

Σύνολο ψήφων: 26
N.I.2022

a1greece
Reactions: 304
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 26, 2024 8:33 am

Tsilarxos έγραψε:
Παρ Ιούλ 26, 2024 7:39 am
Όλη η ιστορία στο ΟΑΚΑ ήταν οι γύρω χώροι προς εμπορική εκμετάλλευση. Αν του λέγαν πάρε μόνο το γήπεδο δεν θα το δεχόταν. Εδώ έκανε φασαρία για το πάρκινγκ και θα χαλούσε την συμφωνία αν δεν του το δίναν.

Και το Σεφ όχι απλά είναι αχουρι σαν γήπεδο αλλά όσοι έχουν πάει και οι χώροι τριγύρω είναι επικίνδυνοι. Χρειάζεται ολική ανάπλαση η περιοχή.Δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς εμπορικά κάτι εκεί έτσι όπως είναι.
Καλά κοροιδευομαστε, σαν εμπορική αξια γης και χώροι για εμπορική εκμετάλλευσης δεν υπάρχει σύγκριση!! Η αξία γης στο ΣΕΦ πρέπει να είναι x3 της αξίας του ΟΑΚΑ.
Μπορεί το ΟΑΚΑ σαν γήπεδο να είναι μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο άλλα η εκμετάλλευση χωρών και η προσβασιμότητα του είναι περιορισμένη.
Στο ΣΕΦ ο χώρος είναι πολλαπλάσιος διπλά στην θάλασσα σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Ελλάδας στην αξία γης (Μικρολίμανο).
Εγώ πιστεύω ότι όλη η μανούρα δεν είναι καμία ανακατασκευή του ΣΕΦ αλλά για να επιτραπούν να γίνουν πολεοδομικές διευκολύνσεις για εκμετάλλευση των περιβαλλόταν χωρών.
Αυτό βασικά ήτανε και ο λόγγος / όραμα του Μαρινάκη που ήθελε να μπει και στον μπασκετικο Ολυμπιακό.

1
1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 841
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 26, 2024 8:37 am

N.I.2022 έγραψε:
Παρ Ιούλ 26, 2024 8:33 am
Tsilarxos έγραψε:
Παρ Ιούλ 26, 2024 7:39 am
Όλη η ιστορία στο ΟΑΚΑ ήταν οι γύρω χώροι προς εμπορική εκμετάλλευση. Αν του λέγαν πάρε μόνο το γήπεδο δεν θα το δεχόταν. Εδώ έκανε φασαρία για το πάρκινγκ και θα χαλούσε την συμφωνία αν δεν του το δίναν.

Και το Σεφ όχι απλά είναι αχουρι σαν γήπεδο αλλά όσοι έχουν πάει και οι χώροι τριγύρω είναι επικίνδυνοι. Χρειάζεται ολική ανάπλαση η περιοχή.Δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς εμπορικά κάτι εκεί έτσι όπως είναι.
Καλά κοροιδευομαστε, σαν εμπορική αξια γης και χώροι για εμπορική εκμετάλλευσης δεν υπάρχει σύγκριση!! Η αξία γης στο ΣΕΦ πρέπει να είναι x3 της αξίας του ΟΑΚΑ.
Μπορεί το ΟΑΚΑ σαν γήπεδο να είναι μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο άλλα η εκμετάλλευση χωρών και η προσβασιμότητα του είναι περιορισμένη.
Στο ΣΕΦ ο χώρος είναι πολλαπλάσιος διπλά στην θάλασσα σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Ελλάδας στην αξία γης (Μικρολίμανο).
Εγώ πιστεύω ότι όλη η μανούρα δεν είναι καμία ανακατασκευή του ΣΕΦ αλλά για να επιτραπούν να γίνουν πολεοδομικές διευκολύνσεις για εκμετάλλευση των περιβαλλόταν χωρών.
Αυτό βασικά ήτανε και ο λόγγος / όραμα του Μαρινάκη που ήθελε να μπει και στον μπασκετικο Ολυμπιακό.
Και τι να την κάνω την αξία γης? Αφού δεν είναι δικιά μου και δεν μπορώ να την πουλήσω.
Στην περιοχή του Σεφ μόλις πέσει ο ήλιος φοβάσαι να κυκλοφορήσεις. Η περιοχή είναι τέρμα υποβαθμισμένη. Όπως λες επειδή είναι μπροστά στη θάλασσα για να φτάσει σε σημείο να προσελκύσει κόσμο και να γίνουν μαγαζιά κτλ κτλ πρέπει να γίνει ολική ανάπλαση της περιοχής που κοστίζει εκατομμύρια.Ετσι όπως είναι τώρα ούτε γυραδικο δεν μπορείς να ανοίξεις.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 1968
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 26, 2024 9:23 am

όλα αυτά είναι ωραία στη θεωρία , γιατί πράγματι το ΣΕΦ είναι χτισμένο μέσα σε πάρκο που καταλήγει σε θάλασσα, αλλά εδώ δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε σαν κράτος

Είναι ξεκάθαρο ότι τον Μαρινάκη θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο καθώς Καραϊσκάκη και ΣΕΦ είναι αντικριστά

Επίσης να σχολιάσουμε ,στο πνεύμα του αποπάνω φίλου, ότι η υπόγεια διάβαση που ενώνει τα δυο στάδια είναι τρομακτική , βρώμικη και επικίνδυνη

Τέλος πάντων και μόνο το ΣΕΦ και τον περιβάλλοντα χώρο να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς είναι κέρδος . Για τα υπόλοιπα ας ασχοληθεί ο Δήμος

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Tsilarxos

a1greece

Παρ Ιούλ 26, 2024 8:55 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιούλ 26, 2024 6:44 pm
Απαντάω σε εσάς γιατί είστε οι μόνοι που επιχειρηματολογείτε τους λόγους που διαφωνείτε μαζί μου. Οι υπόλοιποι έχουν δυσκολία με τη συζήτηση μάλλον και αρκούνται σε dislikes και γελάκια. Εκ των προτέρων να πω ότι φαίνεται σαν να παίρνω το μέρος του ΔΠΓ, αλλά ξεκαθαρίζω πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όταν μιλάω με συνοπαδους μου τον κράζω κι αυτόν, τώρα κριτικάρω τους Αφους ως απάντηση σε αυτά που λέτε και τους βγάζετε και το καπέλο.
balkanwarrior έγραψε:
Παρ Ιούλ 26, 2024 5:24 am

Οι αφοί απάντησαν σε ερωτήσεις που τους έγιναν, δεν βγήκαν να μονολογήσουν για σλούκα και δπγ. Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά ο πρόεδρος σου ( αυτός που εύχεται αρρώστιες σε οικογένειες ) βγαίνει σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση ( στις καλές του μέρες μπορεί και καθημένη ) και βρίζει και ειρωνεύεται τον ολυμπιακό και κατ' επέκταση όλους τους φίλους του ολυμπιακού. Τι ακριβώς θες να γίνεται δηλαδή, να λεει οτι θέλει και να μην παίρνει την παραμικρή απάντηση;; Εσύ μπορεί να μη το θεωρείς σημαντικό, αλλά οι ολυμπιακοί το θεωρούν και πιστεύω οτι στην πραγματικότητα θα θέλαν πιο αυστηρές απαντήσεις, απο αυτές που δίνουν οι αφοί .

Όλα αυτά μόνο για τον δπγ. Εσύ, λογικά, θεωρείς οτι δεν πρέπει να υπάρξει απάντηση ούτε στις δηλώσεις σλούκα, ούτε στους μπούκουρα, κουβόπουλο, παπαθεοδώρου. Λογικό...
Αρα ήταν σωστή η κίνηση των αφων κατά τη γνώμη σου, αντί να πουν πως αυτή η παρουσίαση είναι αφιερωμένη στον Σάσα και αν θέλετε να κάνουμε άλλη συνέντευξη τύπου εφολης της ύλης, να κάτσουν να απαντάνε στα στορυ του ΔΠΓ και σε κάτι άρθρα του Κουβόπουλου. Οκ, προφανώς βλέπουμε τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Στο μεταξύ σε ανθρώπους σαν τους Αφους και τον ΔΠΓ οι ερωτήσεις είναι πάντα στημένες, οπότε δεν είναι ότι τους ξάφνιασε κάνας δημοσιογράφος και δεν ήξεραν τι να πουν...
tsoureki έγραψε:
Παρ Ιούλ 26, 2024 5:47 am

Αυτάρκεια με το γήπεδο που στο σουλούπωσε το κράτος και στο έδωσε με κορδελιτσα λίγο δυσκολο να είσαι. Βέβαια και οι Αγγελόπουλοι γι αυτό γκρινιάζουν γιατί δεν είναι ακόμη "αυταρκης" σαν τον DPG.
Εγω δεν θυμάμαι να έγινε ούτε σουλούπωμα, ούτε ανακαίνιση του ΟΑΚΑ πριν δοθεί στον Παο. Βασικά αυτό που ξέρω είναι ότι οι Αφοί αρνούνται να πάρουν το ΣΕΦ γιατί έχει λιγότερες καφετέριες απτο ΟΑΚΑ. Με κρατικό χρήμα να τους το ανακαινίσουμε κι ολας μην και χαλάσουν κανα φράγκο οι τύποι που δεν ξέρουν τι έχουν από λεφτά... Πάντως ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να βάζει εμπόδιο στο να πάρετε το Σεφ, οπότε δεν ξέρω γιατί είναι αθέμιτος ο ανταγωνισμός. Απλά πάρτε το και φτιάξτε το. Αθέμιτος ανταγωνισμός είναι αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο, είναι η ελληνοποίηση του Γουοκαπ, κλπ.
Tsilarxos έγραψε:
Παρ Ιούλ 26, 2024 7:31 am

Επειδή γράφονται ανακρίβειες.
Το Καραϊσκάκης δεν χαρίστηκε στον Ολυμπιακό. Στο κράτος ανήκει. Και το Καραϊσκάκης χτίστηκε με ιδιωτικά κεφάλαια και όχι με κρατικό χρήμα γι'αυτό και υπάρχει χρέος σε τράπεζες από τα δάνεια που πήραν οι εταιρίες των ιδιωτών που το έχτισαν.

Λεφτά από το 12 που είναι ο dpg μόνο 2 χρονιές έβαλε και έκανε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έχοντας μεγαλύτερα έξοδα από έσοδα. Οι Αφοί κάνουν κάθε χρόνο.

Πέρσι ο παο παρκαρισμένος με έσοδα έξοδα είχε 6.000.000 μπάτζετ. Φέτος με τα επιπλέον έσοδα λόγω ΟΑΚΑ που είναι πάνω από 10.000.0000 είχε 16-17.000.000 οπότε με έσοδα έξοδα είναι πάλι. Το οακα έφερε τα έσοδα αλλιώς θα ήταν με μπάτζετ περσινό.Δεν αθέμιτος ανταγωνισμός αυτός?

Οι Αφοί ζητάνε το προφανές. Να τους παραδωθεί το Σεφ στην κατάσταση που παραδόθηκε το Οακα στον παο. Από εκεί και πέρα αισθητικές παρεμβάσεις όπως καρέκλακια και κάνα glassfloor τα πληρώνουν αυτοί.

Αλλά στέγες που στάζουν, στίβος που πρέπει να εξαφανιστεί και πολλά άλλα οφείλει να τα φτιάξει το κράτος. Αν το Οακα ήταν αχουρι και χρειαζόταν 30.000.000 να φτιαχτεί δεν θα το έπαιρνε ποτέ ο dpg αν ήταν να ρίξει 30.000.000 από την τσέπη του.
Οι Αφοί από τη μια είναι περήφανοι που τόσο καιρό τα πήγαιναν καλά βάζοντας λιγότερα χρήματα από τον ΔΠΓ, τώρα που ο ΔΠΓ βάζει λιγότερα είναι άδικο. Τον κατηγορούν στο μεταξυ για ασέβεια στον πρωθυπουργό, ενώ στο μεταξυ λένε πως το οακα δόθηκε παράνομα.

Εεε σορρυ που δεν υπάρχει σύγχρονο γήπεδο με 35.000 θέσεις ρε παιδια και όσες καφετέριες θέλουν οι αφοί να σας το δώσουμε. Αλλά δεν υπάρχει... ας κλάψουμε για τους δισεκατομμυριουχους προέδρους των ομάδων μας που πρέπει να βάλουν κάτι ψιλά ακόμα για να το φτιάξουν.
Ότι δεν υπάρχει μπορεί να φτιαχτεί.
Να φτιάξει το κράτος το Σεφ μπασκετικό γήπεδο 15-16.000 θέσεων και να το παραχωρήσει μετέπειτα στον Ολυμπιακό.
Αν δεν μπορεί ας χτίσει ένα ολοκαίνουριο γήπεδο μπάσκετ για τον Ολυμπιακό όπως πχ θα χτίσει το γήπεδο στο βοτανικό.

Πιο φτηνά θα τους βγεί πάντως να δώσουν 20-30.000.000 να ανακαινιστεί το Σεφ.

Όταν κάτι είναι πολύ παλιό και δεν το έχεις ανακαινίσει ποτέ οφείλεις να το ανακαινίσεις πρίν το παραχωρήσεις.

Αν έδιναν μια αποθήκη στον παο που στάζουν τα ταβάνια δεν θα την έπαιρνε. Οπότε οφείλει το κράτος να φτιάξει το Σεφ και να παραδώσει ένα αξιοπρεπές μπασκετικό γήπεδο και στον Ολυμπιακό. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Το αν έχουν λεφτά η όχι δεν έχει καμία σχέση. Και ο dpg έχει λεφτά αλλά αν το Οακα χρειαζόταν 30.000.000 να φτιαχτεί δεν θα το παίρνε. Εδώ είχε κάνει το Athens alive και ζητούσε από τον κόσμο να σου μαζέψει 21.000.000 ευρώ. Οπότε μην είσαι τόσο λαρτζ με τα λεφτά των άλλων γιατί ο πρόεδρος σου είναι ο πιο καβουριας από όλους. Με ξένο χρήμα παίζει μπάλα μόνο.

Επίσης όταν ένα σπίτι δεν είναι δικό μου δεν είμαι ο ιδιοκτήτης προφανώς και δεν θα πληρώσω να το ανακαινισω πλήρως. Δεν μου ανήκει για να το φτιάξω καινούριο.

Αν πει το κράτος μεταβιβάζεται το Σεφ στην καε Ολυμπιακός και αποτελεί πλέον περιουσιακό του στοιχείο τότε ναι ο νέος ιδιοκτήτης του ακινήτου ο Ολυμπιακός θα πληρώσει για την ανακαίνιση.

Τα κορόιδα δεν υπάρχουν. Ότι έδωσες στη μία ομάδα θα δώσεις και στην άλλη.

Όχι στον έναν πολυτελή γκαρσονιέρα στο Μαρούσι και στον άλλο γκαρσονιέρα στα Καμίνια με μωσαϊκό μέσα του 1970. Θα το κάνεις πρώτα πολυτελή γκαρσονιέρα και ύστερα θα το δώσεις.

5
3 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 4822
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 26, 2024 9:22 pm

οφτοπικ ειμαστε εδω βεβαια αλλα αν δει καποιος τι δωσαν στον δπγ (τα ειδα πριν τα δειχναν στο σδνα) ειναι να τρελαθει.. Ολοκληρο τετραγωνο με μαγαζια παρκινγκ και τα σχετικα,τα οποια θα τα εκμεταλλευεται ο δπγ.. Φαση στο παρκινγκ μπορει να στηνει συναυλια με 50χιλ κοσμο ξερω γω..Καφετεριες,γηπεδα μπασκετ,λουνα παρκ,μπουτικ..Δηλαδη για τα μαγαζια και τις καφετεριες δεν θα πληρωνει νοικι?!Εντωμεταξυ εμενα μου φανηκε οπως το ειδα οτι το γηπεδο ειναι το λιγοτερο,τα εσοδα απολα τα αλλα μπας και φτανουν να εχει 30εκ μπατζετ και αλλα 20 στην τσεπη... Γιαυτο και επιασε ξαφνικα καψα και τον μαρινακη για το μπασκετ.. Στην ουσια απλα χρησιμοποιουν τις ομαδες για να βγαζουν λεφτα οι ιδιοι εγω αυτο βλεπω .Το οτι θα ριξει 15εκ που θα τα βγαλει σε ενα χρονο πισω ειναι αστειο επιχειρημα.

Προφανως θεωρω οτι πρεπει να μπει φυλακη οποιος εδωσε αδεια για αυτο το πραγμα και οχι να δωσουν τα ιδια και στους αφους. Δεν εχει καν σχεση με τα οπαδικα και τις ομαδες..Αν θελαν να βοηθησουν τις ομαδες ας διναν σκετο το γηπεδο οχι εμπορικη εκμεταλλευση σε ολοκληρα τετραγωνα..Κανονικα επρεπε να τους παρουμε στο κυνηγι ολοι και οχι να λεμε ποιος θα ειναι ο ριγμενος.

9
7 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 1876
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιούλ 26, 2024 10:42 pm

montechristo έγραψε:
Παρ Ιούλ 26, 2024 7:08 pm
Εγώ που είμαι από αυτούς που σου ρίχνουν συνήθως dislike, θα σου ρίξω άλλο ένα, γιατί όλα όσα γράφεις παραπάνω είναι άσχετα με το μπάσκετ σαν άθλημα κι επιπλέον είναι και εκτός τόπικ.
Νομίζω πως ο μόνος λόγος που έγραψες τα παραπάνω είναι τα οπαδικά σου γυαλιά, που σε εμποδίζουν να δεις ότι τα φοράς.
[/quote]

Μάλλον κανεις dislike απλά και μόνο επειδή είμαι Παναθηναϊκός, το έχεις δηλώσει πολλές φορές ότι κακώς γράφουν στο τοπικ σας φίλοι του ΠΑΟ. Αλλά μάλλον εγώ είμαι αυτός που φοράει τα οπαδικά γυαλιά, όποιος είναι παλιός πάντως στο forum ξέρει πολύ καλά αν είμαι αντικειμενικός ή όχι. Το παραπάνω σχόλιο δεν μου ρθε και το γραψα, όπως είδες απαντούσε σε συμφουρμιτες (συνοπαδους σου) που πριν λίγες ώρες (μαζί και με άλλους από εδω) αποθεωναν τους Αφους για τις τρομερές δηλώσεις τους...

Οι Αφοί λοιπόν δεν είναι τίποτα κακομοίρηδες που τους τρώει τα λεφτά ο Ολυμπιακός. Είναι οι τύποι με τα δισεκατομμύρια χρέη στη χαλυβουργικη και αλλού, αυτοί που μιλούν για αθέμιτο ανταγωνισμό και είχαν συμβόλαιο για τηλεοπτικά δικαιώματα με 500χιλ απο την ερτ ενώ παίζατε Α2. Αυτοί που γκρινιάζουν για το σεφ, ενώ οι ίδιοι δεν δέχονται να το πάρουν δωρεάν (αν δεν ανακαινιστεί με κρατικά χρήματα) επειδή δεν έχει αρκετές καφετέριες για εκμετάλλευση. Στο μεταξύ για το ότι το οακα είχε πολλά περισσότερα έξοδα συντήρησης τόσα χρόνια ούτε λόγος. Φυσικά δεν ξεχνάμε και τις εξαιρετικές σχέσεις των Αφων με τους χουλιγκαν της θύρας 7 και άλλα πολλά.

Αυτούς θεοποιειται κάποιοι φίλοι του οσφπ (και πάλι καλά είμαστε σε μπασκετικό φόρουμ και δεν λέμε για τον Μαρινακη) και τους δικαιολογειτε για κάθε έλλειψη της ομαδας σας λες και είναι συγγενείς σας. Μέχρι και οτι ειναι μεταβατική χρονια γράφτηκε και πως η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Ο ΔΠΓ την περίοδο του παρκαρίσματος έφαγε το κράξιμο της ζωής του, τώρα που μας έραψε το 7ο είμαστε ευχαριστημένοι, γενικά ξέρουμε τι λαμογιο είναι στη προσωπική του ζωή και ξέρουμε και όλα τα λάθη του τόσα χρόνια (χάλασε την ομάδα των Ριβερς, Σιγκλετον, Τζειμς και αυτή των Γκιστ/Λασμε/Μασιουλις, κλπ). Δεν καταλαβαίνω αυτό που τα δέχεστε, κάποιοι οχι όλοι, όλα τύφλα. Προχθές ήσασταν σίγουροι ότι θα ρθει 3αρι και με κραζατε που σας έλεγα πως είστε κομπλέ έτσι, πλέον λέτε οι μισοί ότι μια χαρά με Πιτερς στο "3".

Καθόλου οφ τοπικ δεν ειναι όσα λέω, θέτω τη βάση για να εξηγήσω το σκεπτικό μου, οι μεταγραφές έχουν να κάνουν με οικονομικες καταστάσεις, μπατζετ και διοικήσεις, όχι μόνο με το recruiting αυτό καθαυτό.

7
3 Εικόνα 3 Εικόνα 1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Παρ Ιούλ 26, 2024 10:46 pm

shaq7 έγραψε:
οφτοπικ ειμαστε εδω βεβαια αλλα αν δει καποιος τι δωσαν στον δπγ (τα ειδα πριν τα δειχναν στο σδνα) ειναι να τρελαθει.. Ολοκληρο τετραγωνο με μαγαζια παρκινγκ και τα σχετικα,τα οποια θα τα εκμεταλλευεται ο δπγ.. Φαση στο παρκινγκ μπορει να στηνει συναυλια με 50χιλ κοσμο ξερω γω..Καφετεριες,γηπεδα μπασκετ,λουνα παρκ,μπουτικ..Δηλαδη για τα μαγαζια και τις καφετεριες δεν θα πληρωνει νοικι?!Εντωμεταξυ εμενα μου φανηκε οπως το ειδα οτι το γηπεδο ειναι το λιγοτερο,τα εσοδα απολα τα αλλα μπας και φτανουν να εχει 30εκ μπατζετ και αλλα 20 στην τσεπη... Γιαυτο και επιασε ξαφνικα καψα και τον μαρινακη για το μπασκετ.. Στην ουσια απλα χρησιμοποιουν τις ομαδες για να βγαζουν λεφτα οι ιδιοι εγω αυτο βλεπω .Το οτι θα ριξει 15εκ που θα τα βγαλει σε ενα χρονο πισω ειναι αστειο επιχειρημα.

Προφανως θεωρω οτι πρεπει να μπει φυλακη οποιος εδωσε αδεια για αυτο το πραγμα και οχι να δωσουν τα ιδια και στους αφους. Δεν εχει καν σχεση με τα οπαδικα και τις ομαδες..Αν θελαν να βοηθησουν τις ομαδες ας διναν σκετο το γηπεδο οχι εμπορικη εκμεταλλευση σε ολοκληρα τετραγωνα..Κανονικα επρεπε να τους παρουμε στο κυνηγι ολοι και οχι να λεμε ποιος θα ειναι ο ριγμενος.
Μπράβο ρε φιλε, αυτό ακριβώς! Σιγά που θα τα ρίξει τα λεφτά αυτά στην ομάδα, τα 10 εκατ αύξηση του μπατζετ συγκριτικά με τότε που ήμασταν με έσοδα έξοδα, βγαίνουν μόνο αν υπολογίσεις εισιτήρια και έπαθλο γιουρολιγκ. Όλα τα άλλα πάνε στη τσέπη του. Κρατική περιουσία παραχωρείται έτσι για πλάκα και γκρινιάζουν και οι υπόλοιποι γιατί θέλουν κι αυτοί λίγο, σιγά που τους νοιάζουν οι ομάδες μας.

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece

Παρ Ιούλ 26, 2024 11:02 pm

shaq7 έγραψε:

Αυτό ισχύει. Το έγραψα και πριν. Ότι αν του λέγαν σου παραχωρούμε το γήπεδο και τέλος δεν θα το παίρνε. Η μεγάλη μάσα είναι από τα μαγαζιά και τους χώρους τριγύρω.

Γι'αυτό μίλησαν για παράνομη διαδικασία. Σαν ομάδα μπάσκετ θες ένα γήπεδο. Όχι ολόκληρο το τετράγωνο που είναι κρατική περιουσία να το παραχωρήσει σε ιδιώτη για να βγάζει λεφτά.
Ας μου δώσουν και μένα τότε μισό τετράγωνο με μαγαζιά να το εκμεταλλευτώ και να τους δίνω 30% επί του τζίρου.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece

Παρ Ιούλ 26, 2024 11:11 pm

Εγώ το έχω πει. Ότι κανονικά ούτε γήπεδα δεν πρέπει να παραχωρούν σε ανώνυμες εταιρίες. Η μόνη διευκόλυνση που πρέπει να κάνουν είναι ίσως να τους παραχωρούν μια έκταση κρατική για να χτίσουν αν θέλουν γήπεδο με δικά τους κονδύλια. Εδώ μιλάμε ότι όχι απλά έδωσαν γήπεδο αλλά το μισό Μαρούσι.

Οπότε βγαίνει τώρα ο Ολυμπιακός και ζητάει το μισό Πασαλιμάνι.

4
4 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Σάβ Ιούλ 27, 2024 12:47 am

Tsilarxos έγραψε:
Παρ Ιούλ 26, 2024 11:02 pm

Αυτό ισχύει. Το έγραψα και πριν. Ότι αν του λέγαν σου παραχωρούμε το γήπεδο και τέλος δεν θα το παίρνε. Η μεγάλη μάσα είναι από τα μαγαζιά και τους χώρους τριγύρω.

Γι'αυτό μίλησαν για παράνομη διαδικασία. Σαν ομάδα μπάσκετ θες ένα γήπεδο. Όχι ολόκληρο το τετράγωνο που είναι κρατική περιουσία να το παραχωρήσει σε ιδιώτη για να βγάζει λεφτά.
Ας μου δώσουν και μένα τότε μισό τετράγωνο με μαγαζιά να το εκμεταλλευτώ και να τους δίνω 30% επί του τζίρου.
Χαχαχαχαχα άρα αφού θέλουν απλά ένα γηπεδο οι αφοί γιατί δεν παιρνουν το ΣΕΦ? Και το γύρω γύρω ας το πάρουν οι ίδιοι. Το πρόβλημα είναι που ο ΠΑΟ πήρε το μισό Μαρούσι ή που ο ΟΣΦΠ δεν έχει πάρει ακόμα τον μισό Πειραιά στην ιδιοκτησία του? Τα χεις μπερδέψει λίγο φιλος...
Tsilarxos έγραψε:
Παρ Ιούλ 26, 2024 11:07 pm

Τηλεοπτικά 500.000 είχαν στην Α2 γιατί είμαι Ολυμπιακός και πάλι τηλεθέαση θα φέρεις. Περισσότερη από κάθε ομάδα της Α1.

Πάμε παρακάτω. Τι σχέση έχει η χαλυβουργική μια εταίρια που κύρηξε πτώχευση και οι Αφοί κατείχαν μόλις το 10% αυτής με το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό? Μην διαβάζεις πολύ dpg και μπλέκεις τα πράγματα και εσύ όπως είναι μπλεγμένα στο θολώμενο του μυαλό.

Με τη λογική αυτή θα σου πω που είναι τα δις που έφαγε η βιανεξ επί 20 χρόνια με τις υπερκοστολογησεις φαρμάκων και το γλέντι στο χώρο της υγείας και τώρα τα πληρώνουμε εμείς τα φέσια με τα μνημόνια.

Υπήρχαν φέσια στο ΟΑΚΑ για λειτουργικά έξοδα κτλ τα οποία γράφτηκαν στο χιόνι.
Εεε εντάξει είσαι σίγουρα συγγενής τους, δεν εξηγείται αλλιώς. Καλό σου βράδυ!

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 434
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Σάβ Ιούλ 27, 2024 11:48 am

Είπα θα κάνω καιρό να γράψω, αλλά μπαίνω Σαββατιάτικα να χαζέψω στο forum και βλέπω έναν κακό χαμό και μια κόντρα για το γηπεδικό, που θεωρώ δεν ταιριάζουν σε αυτή εδώ την γωνιά. Και πάλι δε θα έγραφα κάτι αν δε θεωρούσα ότι κάποια από τα λεγόμενα του JohnnyPao ήταν και για μένα με αφορμή το τελευταίο ποστ μου, στο οποίο συμφώνησα με την τοποθέτηση των προέδρων για το συγκεκριμένο θέμα. Θα προσπαθήσω να παραθέσω κάποιες σκόρπιες σκέψεις μου και να απαντήσω σε όσα περισσότερα λέχθηκαν προηγουμένως. Αν δεν υπάρχει καλός ειρμος, να με συγχωρέσετε.

1. Δεν γεννήθηκα πλούσιος, δεν είμαι δισεκατομμυριούχος, δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ γόνους δισεκατομμυριούχων που τα βρήκαν όλα έτοιμα. Ούτε να κάνω τον διαιτητή σε κάποια κόντρα μεγαλοκαρχαριών.

2. Δυστυχώς, επαγγελματικός αθλητισμός σε (ποδόσφαιρο και) μπάσκετ δεν υπάρχει χωρίς την συμμετοχή πάμπλουτων προέδρων. Δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά καμία ομάδα που να έκανε πρωταθλητισμό στο μπάσκετ (τα τελευταία 20 χρόνια) χωρίς συμμετοχή ισχυρών προέδρων (τόσο οικονομικά όσο και σε άλλους τομείς). Μου αρέσει; Όχι ιδιαίτερα. Θα προτιμούσα να ήταν πιο "ρομαντικά" τα πράγματα, αλλά τότε οι αθλητές θα πληρώνονταν πολύ λιγότερα ή θα έφευγαν για άλλες πολιτείες για πολύ περισσότερα. Οπότε το θεωρώ αναγκαίο κακό αν θέλουμε να ήμαστε σε υψηλό επίπεδο σε αυτό το άθλημα.

3. Το μεγαλύτερο "αμάρτημα" ΟΛΩΝ των προέδρων μεγάλων σωματείων (στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια φυσικά, στον απόπατο της Ευρώπης) είναι το χάιδεμα στους οργανωμένους ουγκανους. Και ξέρω, πολλοί μπορεί να είστε "οργανωμένοι" και να διαφωνήσετε ή να πέσετε να με φάτε, αλλά ειλικρινά θεωρώ τα σωματεία των οργανωμένων οπαδών τον "καρκίνο" του αθλητισμού στη χώρα μας. Αν μπορούσα θα τους διέλυα όλους με ένα snap όπως ο Thanos. Αλλά καταλαβαίνω ότι όσοι αναλαμβάνουν τη διοίκηση τόσο μεγάλων συλλόγων με στρατούς οργανωμένων, "πρέπει" να τα έχουν καλά μαζί τους γιατί αυτοί έχουν τη δύναμη ακόμη και να τους ρίξουν. Και γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί θεωρώ ότι αυτό είναι και το μεγαλύτερο λάθος των Αφων όλα αυτά τα χρόνια. Η "συνεργασία" μαζί τους, το "νταντεμα" τους μην τυχόν και χάσουν τη στήριξη τους.

4. Ξέρω λεπτομέρειες για το θέμα του γηπέδου; Όχι βέβαια! Ξέρετε εσείς οι υπόλοιποι νομίζετε;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Αυτό το οποίο και εσείς και εγώ και όλοι μας κάνουμε (εκτός αν κάποιος εδώ μέσα είναι δεξί χέρι του dpg ή των Αφων) είναι να σχολιάζουμε με βάση τι λένε οι πρόεδροι και οι δημοσιογράφοι και άντε με κάποια στοιχειώδη έρευνα στο ίντερνετ. Αλλά τι πραγματικά συμβαίνει ΔΕΝ μπορούμε να το ξέρουμε και δε θα το μάθουμε ποτέ!

5. Θεωρώ ότι υπάρχει ισονομία στο θέμα αυτό, όσον αφορά τις δύο ομάδες; Όχι, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Βλέπω και διαβάζω (όσο μπορώ χωρίς κόκκινα φίλτρα) ότι η πολιτεία έδωσε στον dpg ένα γήπεδο πολύ νεώτερο, σε πολύ καλύτερη κατάσταση (ίσως εν μέρει γι αυτό να ευθύνεται και η συντήρηση που του έκανε ο ίδιος ο ΠΑΟ, δεν μπορώ να ξέρω) αλλά ταυτόχρονα και πολλά, πολλά περισσότερα προς εμπορική εκμετάλλευση (εξωτερικούς χώρους, καφετέριες, πάρκινγκ και δε συμμαζευεται). Είναι το ίδιο με το να παραχωρήσει το κράτος στην ΚΑΕ Ολυμπιακός το ΣΕΦ, στην κατάσταση που είναι τώρα;; Ας πούμε ότι δέχονται οι Αφοί αυτή τη συμφωνία. Δε θα υπάρχει πάλι αθέμιτος ανταγωνισμός τόσο από την πολύ καλύτερη κατάσταση στην οποία παρέλαβε το ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ, όσο και από όλα τα υπόλοιπα που πήρε πακέτο; Και στην τελική, γιατί να μην παραχωρήσει το κράτος με αυτή τη λογική, ένα ακόμα χειρότερο γήπεδο στον Ολυμπιακό; Γιατί να μην του παραχωρήσει ένα κλειστό "γειτονιάς" με 2000 θεατές;; Μια χαρά, κανένας αθέμιτος ανταγωνισμός σύμφωνα με κάποιους. Αν κάνω λάθος θα ήθελα ειλικρινά να μου το εξηγήσει κάποιος.

6. Και ποια είναι η λύση; Που να ξέρω εγώ;; Ας κόψουν το λαιμό τους όσοι έκαναν τη συμφωνία με τον dpg για να "διορθώσουν" τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που δημιούργησαν. Αν με ρωτάτε, να ακυρωθεί η συμφωνία για όλα τα υπόλοιπα που πήρε πακέτο, να κρατήσει το γήπεδο μόνο, στη συνέχεια να σουλουπώσουν στοιχειωδώς το ΣΕΦ και να το παραχωρήσουν με τους ίδιους όρους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αλλά κι αυτό που λέω τώρα μπορεί να είναι μια λαλακια και μισή και να έχει πολλά λάθη. Γι αυτό ξαναλέω, ας κόψουν το λαιμό τους αυτοί που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση.

7. Το πιο σημαντικό από όλα. Θέλω σαν άνθρωπος, τα άτομα που εκπροσωπούν έναν σύλλογο που (θέλω να) λέω ότι στηρίζω, να βγάζουν μια σωστή εικόνα, να μιλάνε με σεβασμό για τους αντιπάλους, να μην δημιουργούν τοξικότητα και σίγουρα να μην απειλούν με τον πιο χυδαίο τρόπο Θεούς και δαίμονες, αντιπάλους, διαιτητές, παράγοντες, υπουργούς και πρωθυπουργούς. Και για να προλάβω κάποιους, γι' αυτό το λόγο δεν μπορώ να υποστηρίξω το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, όσα πρωταθλήματα και να πάρει, όσα Ευρωπαϊκά και να σηκώσει, όσους παικταραδες και να φέρει. Δε με συγκινούν, όσο υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι στο τιμόνι του συλλόγου.

8. Όσοι λοιπόν προσπαθείτε να εξισώσετε τους προέδρους των δύο ομάδων και θεωρείτε ότι "όλοι τα ίδια σκατά είναι", πείτε το ανοιχτά να ξέρω κι εγώ με ποιους συνομιλώ και πόσο σοβαρά θα λαμβάνω τα γραφόμενα σας. Φυσικά και έχουν κάνει λάθη και οι Αγγελόπουλοι, αλλά όχι να τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι με τον πιο αισχρό, χυδαίο και τοξικό πρόεδρο που υπάρχει στην Ελλάδα. Στην τελική, μπορεί να είναι χειρότεροι άνθρωποι τα αδέρφια, αλλά από την δημόσια εικόνα τους ΔΕΝ προκύπτει κάτι τέτοιο. Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα. Δείτε το βίντεο με όσα είπαν στη συνέντευξη τύπου, στη συνέχεια διαβάστε τις δηλώσεις του dpg και ελάτε να πείτε ότι είναι το ίδιο.

Ζήτω συγνώμη για το τεράστιο ποστ και ενδεχομένως για το ύφος του. Είμαι άνθρωπος που θέλει το ευ αγωνίζεσθαι και τον αλληλοσεβασμό. Απεχθάνομαι την τοξικότητα και το μίσος των ανεγκεφαλων. Δεν είμαι στρατευμένος με καμία "θήρα" οργανωμένων, με καμία παράταξη, με κανένα club. Αν αύριο - μεθαύριο οι Αγγελόπουλοι γίνουν τοξικοί και χυδαίοι, θα τους γυρίσω κατευθείαν την πλάτη και θα σταματήσω να ασχολούμαι. Αλλά προς το παρόν, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, υπάρχει χάος μεταξύ των δύο διοικήσεων και μία αδικία στο θέμα του γηπέδου. Ίσως κάνω και λάθος για το τελευταίο γιατί ξαναλέω δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τα παιχνίδια που παίζονται.

9
8 Εικόνα 1 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Σάβ Ιούλ 27, 2024 12:30 pm

Mathematician92 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 27, 2024 11:48 am
Είπα θα κάνω καιρό να γράψω, αλλά μπαίνω Σαββατιάτικα να χαζέψω στο forum και βλέπω έναν κακό χαμό και μια κόντρα για το γηπεδικό, που θεωρώ δεν ταιριάζουν σε αυτή εδώ την γωνιά. Και πάλι δε θα έγραφα κάτι αν δε θεωρούσα ότι κάποια από τα λεγόμενα του JohnnyPao ήταν και για μένα με αφορμή το τελευταίο ποστ μου, στο οποίο συμφώνησα με την τοποθέτηση των προέδρων για το συγκεκριμένο θέμα. Θα προσπαθήσω να παραθέσω κάποιες σκόρπιες σκέψεις μου και να απαντήσω σε όσα περισσότερα λέχθηκαν προηγουμένως. Αν δεν υπάρχει καλός ειρμος, να με συγχωρέσετε.

1. Δεν γεννήθηκα πλούσιος, δεν είμαι δισεκατομμυριούχος, δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ γόνους δισεκατομμυριούχων που τα βρήκαν όλα έτοιμα. Ούτε να κάνω τον διαιτητή σε κάποια κόντρα μεγαλοκαρχαριών.

2. Δυστυχώς, επαγγελματικός αθλητισμός σε (ποδόσφαιρο και) μπάσκετ δεν υπάρχει χωρίς την συμμετοχή πάμπλουτων προέδρων. Δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά καμία ομάδα που να έκανε πρωταθλητισμό στο μπάσκετ (τα τελευταία 20 χρόνια) χωρίς συμμετοχή ισχυρών προέδρων (τόσο οικονομικά όσο και σε άλλους τομείς). Μου αρέσει; Όχι ιδιαίτερα. Θα προτιμούσα να ήταν πιο "ρομαντικά" τα πράγματα, αλλά τότε οι αθλητές θα πληρώνονταν πολύ λιγότερα ή θα έφευγαν για άλλες πολιτείες για πολύ περισσότερα. Οπότε το θεωρώ αναγκαίο κακό αν θέλουμε να ήμαστε σε υψηλό επίπεδο σε αυτό το άθλημα.

3. Το μεγαλύτερο "αμάρτημα" ΟΛΩΝ των προέδρων μεγάλων σωματείων (στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια φυσικά, στον απόπατο της Ευρώπης) είναι το χάιδεμα στους οργανωμένους ουγκανους. Και ξέρω, πολλοί μπορεί να είστε "οργανωμένοι" και να διαφωνήσετε ή να πέσετε να με φάτε, αλλά ειλικρινά θεωρώ τα σωματεία των οργανωμένων οπαδών τον "καρκίνο" του αθλητισμού στη χώρα μας. Αν μπορούσα θα τους διέλυα όλους με ένα snap όπως ο Thanos. Αλλά καταλαβαίνω ότι όσοι αναλαμβάνουν τη διοίκηση τόσο μεγάλων συλλόγων με στρατούς οργανωμένων, "πρέπει" να τα έχουν καλά μαζί τους γιατί αυτοί έχουν τη δύναμη ακόμη και να τους ρίξουν. Και γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί θεωρώ ότι αυτό είναι και το μεγαλύτερο λάθος των Αφων όλα αυτά τα χρόνια. Η "συνεργασία" μαζί τους, το "νταντεμα" τους μην τυχόν και χάσουν τη στήριξη τους.

4. Ξέρω λεπτομέρειες για το θέμα του γηπέδου; Όχι βέβαια! Ξέρετε εσείς οι υπόλοιποι νομίζετε;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Αυτό το οποίο και εσείς και εγώ και όλοι μας κάνουμε (εκτός αν κάποιος εδώ μέσα είναι δεξί χέρι του dpg ή των Αφων) είναι να σχολιάζουμε με βάση τι λένε οι πρόεδροι και οι δημοσιογράφοι και άντε με κάποια στοιχειώδη έρευνα στο ίντερνετ. Αλλά τι πραγματικά συμβαίνει ΔΕΝ μπορούμε να το ξέρουμε και δε θα το μάθουμε ποτέ!

5. Θεωρώ ότι υπάρχει ισονομία στο θέμα αυτό, όσον αφορά τις δύο ομάδες; Όχι, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Βλέπω και διαβάζω (όσο μπορώ χωρίς κόκκινα φίλτρα) ότι η πολιτεία έδωσε στον dpg ένα γήπεδο πολύ νεώτερο, σε πολύ καλύτερη κατάσταση (ίσως εν μέρει γι αυτό να ευθύνεται και η συντήρηση που του έκανε ο ίδιος ο ΠΑΟ, δεν μπορώ να ξέρω) αλλά ταυτόχρονα και πολλά, πολλά περισσότερα προς εμπορική εκμετάλλευση (εξωτερικούς χώρους, καφετέριες, πάρκινγκ και δε συμμαζευεται). Είναι το ίδιο με το να παραχωρήσει το κράτος στην ΚΑΕ Ολυμπιακός το ΣΕΦ, στην κατάσταση που είναι τώρα;; Ας πούμε ότι δέχονται οι Αφοί αυτή τη συμφωνία. Δε θα υπάρχει πάλι αθέμιτος ανταγωνισμός τόσο από την πολύ καλύτερη κατάσταση στην οποία παρέλαβε το ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ, όσο και από όλα τα υπόλοιπα που πήρε πακέτο; Και στην τελική, γιατί να μην παραχωρήσει το κράτος με αυτή τη λογική, ένα ακόμα χειρότερο γήπεδο στον Ολυμπιακό; Γιατί να μην του παραχωρήσει ένα κλειστό "γειτονιάς" με 2000 θεατές;; Μια χαρά, κανένας αθέμιτος ανταγωνισμός σύμφωνα με κάποιους. Αν κάνω λάθος θα ήθελα ειλικρινά να μου το εξηγήσει κάποιος.

6. Και ποια είναι η λύση; Που να ξέρω εγώ;; Ας κόψουν το λαιμό τους όσοι έκαναν τη συμφωνία με τον dpg για να "διορθώσουν" τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που δημιούργησαν. Αν με ρωτάτε, να ακυρωθεί η συμφωνία για όλα τα υπόλοιπα που πήρε πακέτο, να κρατήσει το γήπεδο μόνο, στη συνέχεια να σουλουπώσουν στοιχειωδώς το ΣΕΦ και να το παραχωρήσουν με τους ίδιους όρους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αλλά κι αυτό που λέω τώρα μπορεί να είναι μια λαλακια και μισή και να έχει πολλά λάθη. Γι αυτό ξαναλέω, ας κόψουν το λαιμό τους αυτοί που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση.

7. Το πιο σημαντικό από όλα. Θέλω σαν άνθρωπος, τα άτομα που εκπροσωπούν έναν σύλλογο που (θέλω να) λέω ότι στηρίζω, να βγάζουν μια σωστή εικόνα, να μιλάνε με σεβασμό για τους αντιπάλους, να μην δημιουργούν τοξικότητα και σίγουρα να μην απειλούν με τον πιο χυδαίο τρόπο Θεούς και δαίμονες, αντιπάλους, διαιτητές, παράγοντες, υπουργούς και πρωθυπουργούς. Και για να προλάβω κάποιους, γι' αυτό το λόγο δεν μπορώ να υποστηρίξω το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, όσα πρωταθλήματα και να πάρει, όσα Ευρωπαϊκά και να σηκώσει, όσους παικταραδες και να φέρει. Δε με συγκινούν, όσο υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι στο τιμόνι του συλλόγου.

8. Όσοι λοιπόν προσπαθείτε να εξισώσετε τους προέδρους των δύο ομάδων και θεωρείτε ότι "όλοι τα ίδια σκατά είναι", πείτε το ανοιχτά να ξέρω κι εγώ με ποιους συνομιλώ και πόσο σοβαρά θα λαμβάνω τα γραφόμενα σας. Φυσικά και έχουν κάνει λάθη και οι Αγγελόπουλοι, αλλά όχι να τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι με τον πιο αισχρό, χυδαίο και τοξικό πρόεδρο που υπάρχει στην Ελλάδα. Στην τελική, μπορεί να είναι χειρότεροι άνθρωποι τα αδέρφια, αλλά από την δημόσια εικόνα τους ΔΕΝ προκύπτει κάτι τέτοιο. Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα. Δείτε το βίντεο με όσα είπαν στη συνέντευξη τύπου, στη συνέχεια διαβάστε τις δηλώσεις του dpg και ελάτε να πείτε ότι είναι το ίδιο.

Ζήτω συγνώμη για το τεράστιο ποστ και ενδεχομένως για το ύφος του. Είμαι άνθρωπος που θέλει το ευ αγωνίζεσθαι και τον αλληλοσεβασμό. Απεχθάνομαι την τοξικότητα και το μίσος των ανεγκεφαλων. Δεν είμαι στρατευμένος με καμία "θήρα" οργανωμένων, με καμία παράταξη, με κανένα club. Αν αύριο - μεθαύριο οι Αγγελόπουλοι γίνουν τοξικοί και χυδαίοι, θα τους γυρίσω κατευθείαν την πλάτη και θα σταματήσω να ασχολούμαι. Αλλά προς το παρόν, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, υπάρχει χάος μεταξύ των δύο διοικήσεων και μία αδικία στο θέμα του γηπέδου. Ίσως κάνω και λάθος για το τελευταίο γιατί ξαναλέω δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τα παιχνίδια που παίζονται.
Με…έσωσες απο το δικό μου σεντόνι .καλυτερα δεν γράφονται.ειναι τραγική η προσπάθεια ισοπέδωσης λες και αν πει κάποιος αυτά που λες θα πάρουν κάποια κούπα του ΠΑΟ η θα σταματούσε να ειναι περσυ η καλύτερη ομάδα στο παρκέ κ δίκαια θριαμβεύτρια!ειδικα ΑΝ δει κάποιος την χτεσινή παρουσία της….εκμετταλευσης των …εξτρα πέρα του γηπέδου μπορει εύκολα να καταλάβει την …πηγή της επένδυσης !ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ δόθηκε ενα φοβερό φιλετάκι απο το οποίο η οργανωμένη κοινωνία δεν παίρνει ΤΙΠΟΤΑ!
Επίσης υπάρχει μια καταγγελία απο τον σύλλογο εργαζομενων για την έλλειψη ..μετρητή ρεύματος νερού που έχει περάσει …αβαβα ,και θα έπρεπε να ζητηθεί μια σοβαρή απάντηση για να μην υπάρχουν σκιές ….κ ειναι φοβερό οτι ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ενώ ειναι πεδίο δόξης Λαμπρον ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ δεν έχουν κάνει ….εΤσι για το….θεαθηναι ….

Έχουμε φτάσει στο σημείο οι καταγγελίες του μακαρίτη του Συρίγου για το Καραισκακης σαν σκάνδαλο την εποχή των ολυμπιακών να θεωρούνται με τα σημερινά δεδομένα….αστειες !
(Θυμίζω κτίστηκε με ιδιωτικό δάνειο ,και το κράτος ανέλαβε τον περιβάλλοντα χρόνο κ κάποια βελτιωτικά στο γήπεδο τύπου ηλεκτρονικός πίνακας για να δοθεί για….50 χρονια )

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Captain
Reactions: 3304
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Σάβ Ιούλ 27, 2024 1:44 pm

Στο παρών νήμα συζητάμε για την σχέση κλειστών γυμναστηρίων με το κράτος, τις ΚΑΕ και τον φίλαθλο κόσμο.

Όχι κόντρες μεταξύ διοικήσεων.

Θα μεταφερθούν και οι δημοσιεύσεις από τα υπόλοιπα νήματα.

Ενδεικτικά.

ΟΑΚΑ-> ΠΑΟ
ΣΕΦ-> ΟΣΦΠ
Κ.Γ. Άνω Λιοσίων -> ΑΕΚ
Nick Galis Hall (Αλεξάνδρειο) -> Άρης
PAOK Sports Arena (Παλατάκι ) -> ΠΑΟΚ

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1747

Σάβ Ιούλ 27, 2024 2:14 pm

Οι ολιγαρχες τα θέλουν όλα και απ' ότι φαίνεται θα τα πάρουν

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1422
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Σάβ Ιούλ 27, 2024 6:25 pm

Απλά είναι τα πραγματα

Σε μια ιδεατη κατάσταση

Γήπεδα περιουσία του δημοσίου θα έπρεπε να τα φροντίζει η πολιτεία, να τα συντηρεί και να τα εκμεταλλευεται

Αν οποιαδήποτε ομάδα θέλει γηπεδο να φτιάξει μόνη της ή μέσω χορηγών ξέρω γω

Επειδή είμαστε όμως Ελλαδισταν και η πολιτεία δεν ,ε δώστα σε ιδιώτες και ας κάνουν ότι θέλουν.
Και φυσικά δεν τα φτιάχνεις πριν τα δώσεις.
Ας κάνει ότι θέλει ο ιδιώτης.
Επίσης σε αυτή την περίπτωση δεν εχεις οποιαδήποτε έσοδα ως κράτος, ούτε κάνεις ενοικιάσεις κλπ.Το δίνεις εν λευκώ και το ξεχνάς

Αλλιώς σε λίγα χρόνια θα είναι για σκραπ έτσι κι αλλιώς

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”