Γενικά για την Α1

Συντονιστής: Captains

yawn.brigade

junior
Reactions: 210
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μαρ 13, 2025 8:46 pm

προσωπικά το μόνο που εύχομαι είναι οι υποστηρικτές του ντιπιτζί να είναι πιο κριτικοί στα άσχετα με τον Παναθηναϊκό που ανεβάζει κατά καιρούς, τίποτα άλλο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3716
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μαρ 13, 2025 9:01 pm

yawn.brigade έγραψε:
προσωπικά το μόνο που εύχομαι είναι οι υποστηρικτές του ντιπιτζί να είναι πιο κριτικοί στα άσχετα με τον Παναθηναϊκό που ανεβάζει κατά καιρούς, τίποτα άλλο.
ο ταρανατουλας μπροστα σε προεδρους αλλων ομαδων και αλλων αθληματων οπως και γενικα παραγοντων αθλητισμου αυτης της γελοιας χωρας ειναι προσκοπος

το οτι χρειαζεται να ασχολειται με πανιωνιους λιολιους κτλ ειναι απο δικο του λαθος αφου αν δεν ειχε παρκαρει για 2-3 χρονια θα ειχε καθαρισει απο τοτε

την μεγαλη πλειοψηφια των παναθηναικων(κανονικα θα επρεπε ολους) δεν την απασχολει καθολου αν βριζετε στα σοσιαλ η αν ψηφιζει λατινοπουλου
αν βαλει τα χρηματα που πρεπει και αν παιρνει τιτλους ας κανει οτι θελει

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2552
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Μαρ 13, 2025 9:22 pm

τουλουμπα έγραψε:
ο ταρανατουλας μπροστα σε προεδρους αλλων ομαδων και αλλων αθληματων οπως και γενικα παραγοντων αθλητισμου αυτης της γελοιας χωρας ειναι προσκοπος
Να'το πάλι το "ναι αλλά". Προβλεπέ.
τουλουμπα έγραψε:
την μεγαλη πλειοψηφια των παναθηναικων(κανονικα θα επρεπε ολους) δεν την απασχολει καθολου αν βριζετε στα σοσιαλ η αν ψηφιζει λατινοπουλου
Μπορεί να μην έχεις άδικο στην αριθμητική εκτίμηση σου γιατί δυστυχώς η Ελλάδα είναι αρκετά αργή στην πρόοδο της αλλά όχι δεν είναι η ζωή άρτος και θεάματα τουλούμπα. Κάποιους (δεν ξέρω πόσους) μας ντροπιάζει που αυτός ο άνθρωπος είναι συνδεδεμένος με την ομάδα που θέλω να βλέπω. Με ενοχλεί που τις ελάχιστες φορές που μπορώ να πάω γήπεδο ξέρω ότι τα λεφτά μου πηγαίνουν σε έναν (....) (τυράκι για τον Κόναν είναι αυτό). Με ενοχλεί που μπορεί να χρησιμοποιεί το πάθος τόσων ανθρώπων για την ομάδα τους ώστε να κατευθύνει πολιτικές. Μη μου πεις για άλλους που το κάνουν πλιζ. Είπαμε, επειδή το κάνουν άλλοι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε κι εμείς. Εδώ γράφτηκαν ποστ πιο πάνω για το πόσο πολιτισμένη είναι η μεριά του Ολυμπιακού. Λολ δηλαδή, αντίληψη 0. Δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να πει "ώπα" γιατί οι περισσότεροι ξέρουμε ότι αυτή η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά ειδικά μιλώντας μέσα από το οπαδικό φίλτρο. Είναι προφανές πως δεν σε νοιάζει, το έχεις δείξει πολλάκις. Αλλά δεν γίνεται να το αφήνω έτσι γιατί ακροδεξιά (...) κρυμμένα υπό τον μανδύα την παράδοσης δεν πρέπει να τα αφήνουμε πουθενά.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SteveNashidis την Πέμ Μαρ 13, 2025 9:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Χαρακτηρισμοί
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Μαρ 14, 2025 4:21 am

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Μαρ 13, 2025 9:22 pm

Μπορεί να μην έχεις άδικο στην αριθμητική εκτίμηση σου γιατί δυστυχώς η Ελλάδα είναι αρκετά αργή στην πρόοδο της αλλά όχι δεν είναι η ζωή άρτος και θεάματα τουλούμπα. Κάποιους (δεν ξέρω πόσους) μας ντροπιάζει που αυτός ο άνθρωπος είναι συνδεδεμένος με την ομάδα που θέλω να βλέπω. Με ενοχλεί που τις ελάχιστες φορές που μπορώ να πάω γήπεδο ξέρω ότι τα λεφτά μου πηγαίνουν σε έναν (....) (τυράκι για τον Κόναν είναι αυτό). Με ενοχλεί που μπορεί να χρησιμοποιεί το πάθος τόσων ανθρώπων για την ομάδα τους ώστε να κατευθύνει πολιτικές. Μη μου πεις για άλλους που το κάνουν πλιζ. Είπαμε, επειδή το κάνουν άλλοι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε κι εμείς. Εδώ γράφτηκαν ποστ πιο πάνω για το πόσο πολιτισμένη είναι η μεριά του Ολυμπιακού. Λολ δηλαδή, αντίληψη 0. Δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να πει "ώπα" γιατί οι περισσότεροι ξέρουμε ότι αυτή η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά ειδικά μιλώντας μέσα από το οπαδικό φίλτρο. Είναι προφανές πως δεν σε νοιάζει, το έχεις δείξει πολλάκις. Αλλά δεν γίνεται να το αφήνω έτσι γιατί ακροδεξιά (...) κρυμμένα υπό τον μανδύα την παράδοσης δεν πρέπει να τα αφήνουμε πουθενά.

οι προσωπικες αποψεις του καθε ιδιοκτητη δεν εχουν σημασια ,μπορει να πιστευει ο καθενας οτι θελει
και δεν νομιζω να διαφωνησεις οτι δεν υπαρχει καποια <<ακροδεξια>> ροπη στην ομαδα
και τουρκους παιρνει και αφρικανους και ακροαριστερους
ουτε περναει καποια <<ακροδεξια>> ιδεωση στους οπαδους,εγω βλεπω το αντιθετο
βλεπω να φωναζουν συνθηματα υπερ τρομοκρατικων οργανωσεων και αν εγω που δεν γουσταρω να ακουω τετοια πω κατι θα με δειρουν επειδη ειναι και πολυ δημοκρατες ολοι αυτοι

το μοναδικο εθνικιστικο κολλημα του ταραντουλα που επηρεαζει την ομαδα ειναι η ακατανοητη του αρνηση να μην ελληνοποιει ξενους οπως κανει ο οσφπ

τωρα οτι θελει να βριζετε με οπαδους με τον λιολιο με την τσαρουχα στο ιντσγκραμ δεν με απασχολει οπως εγραψα και πιο πανω μεσα στο βοθρο της ελληνικης κοινωνιας ειναι το μικροτερο κακο ωστε να εκτονωνεται καποιος
εξαλλου πολλες φορες βριζει αυτους που και εμεις θα θελαμε να βρισουμε μην μου πεις οτι δεν εχεις βρισει ποτε την τσαρουχα ας πουμε
ε αυτο που φοβασαι εσυ και εγω να το κανουμε δημοσια το κανει αυτος
τρωει τις προβλεπομενες τιμωριες και παμε παρακατω

2
2 Εικόνα
polykos

nba
Reactions: 708

Παρ Μαρ 14, 2025 8:55 am

Ο εκ των προέδρων της κυανέρυθρης ΚΑΕ, με το ήθος που τον διακρίνει, δεν άφησε αναπάντητη την απρεπή ανάρτηση του Δ. Γιαννακόπουλου, γράφοντας το εξής στα social media:

«Δεν το συνηθίζω & το κάνω πολύ σπάνια κ κάτω από πολύ ιδιάζουσες συνθήκες … επειδή όμως η τοποθέτηση ήταν ακραία υβριστική, έστω κ συγκαλυμμένη, προς έναν οργανισμό που δεν έχει προκαλέσει κανέναν, από ένα θεσμικό πρόσωπο, που ο όποιος εκνευρισμός, επουδενί δικαιολογεί τη πράξη, θα απαντήσω λακωνικά, απλά με μια ημερομηνία: 28/04/1993 … και ο νοών νοείτο …

Αυτά …»

1
1 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2552
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Μαρ 14, 2025 9:46 am

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μαρ 14, 2025 4:21 am
οι προσωπικες αποψεις του καθε ιδιοκτητη δεν εχουν σημασια ,μπορει να πιστευει ο καθενας οτι θελει
και δεν νομιζω να διαφωνησεις οτι δεν υπαρχει καποια <<ακροδεξια>> ροπη στην ομαδα
και τουρκους παιρνει και αφρικανους και ακροαριστερους
ουτε περναει καποια <<ακροδεξια>> ιδεωση στους οπαδους,εγω βλεπω το αντιθετο
βλεπω να φωναζουν συνθηματα υπερ τρομοκρατικων οργανωσεων και αν εγω που δεν γουσταρω να ακουω τετοια πω κατι θα με δειρουν επειδη ειναι και πολυ δημοκρατες ολοι αυτοι

το μοναδικο εθνικιστικο κολλημα του ταραντουλα που επηρεαζει την ομαδα ειναι η ακατανοητη του αρνηση να μην ελληνοποιει ξενους οπως κανει ο οσφπ

τωρα οτι θελει να βριζετε με οπαδους με τον λιολιο με την τσαρουχα στο ιντσγκραμ δεν με απασχολει οπως εγραψα και πιο πανω μεσα στο βοθρο της ελληνικης κοινωνιας ειναι το μικροτερο κακο ωστε να εκτονωνεται καποιος
εξαλλου πολλες φορες βριζει αυτους που και εμεις θα θελαμε να βρισουμε μην μου πεις οτι δεν εχεις βρισει ποτε την τσαρουχα ας πουμε
ε αυτο που φοβασαι εσυ και εγω να το κανουμε δημοσια το κανει αυτος
τρωει τις προβλεπομενες τιμωριες και παμε παρακατω
Είναι πάρα πολύ απλοϊκή η ερμηνεία σου για τον ρατσιστή. Είναι η ατάκα «Μα πως είμαι ρατσιστής; Έχω μαύρους φίλους!». Δεν είναι σωστό όργανο μέτρησης το πως συμπεριφέρεσαι σε πολυεκατομμυριούχους, τοπ στο είδος τους. Επίσης ίσως επειδή δεν σε νοιάζει να μην παρακολουθείς αλλά τα παραληρήματα που έχει κάνει κατά καιρούς κατά ομοφυλόφιλων, υπέρ της «παραδοσιακής» οικογένειας κλπ, φιλοπουτινικα αισθήματα και άλλα δείχνουν έναν άνθρωπο βαθιά…ας πω «συντηρητικό» για να μην προκαλέσω κάποια μέλη του φόρουμ που ασπάζονται παρόμοιες ιδεολογίες.

Καλά αυτά για τις βρισιές τώρα είναι (για μένα) περίεργο να λέγονται μεταξύ μας. Εννοώ για την ηλικία μας. Ναι, μπορεί να έβριζα τον διαιτητή όταν ήμουν 20. Ε μετά στα 25 θεωρητικά σχηματίζεται πλήρως ο εγκέφαλος. Τώρα τι εικόνα μπορεί να δείχνει κάποιος μεγαλύτερος, με παιδιά δίπλα του, να βρίζει με τον όχλο (για αποφάσεις που τις περισσότερες φορές δεν είναι και λάθος) ένα συγκεκριμένο άτομο στο γήπεδο;

Τέλος, να τρώει τις προβλεπόμενες τιμωρίες δεν λέω, αλλά να έχει το θάρρος να τις δέχεται. Όχι να το παίζει βαρύς, ατίθασος, ελεύθερο πουλί και μετά να τρέχει να γλιτώσει.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
yawn.brigade

junior
Reactions: 210

Παρ Μαρ 14, 2025 10:40 am

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Μαρ 14, 2025 9:46 am
Καλά αυτά για τις βρισιές τώρα είναι (για μένα) περίεργο να λέγονται μεταξύ μας. Εννοώ για την ηλικία μας. Ναι, μπορεί να έβριζα τον διαιτητή όταν ήμουν 20. Ε μετά στα 25 θεωρητικά σχηματίζεται πλήρως ο εγκέφαλος. Τώρα τι εικόνα μπορεί να δείχνει κάποιος μεγαλύτερος, με παιδιά δίπλα του, να βρίζει με τον όχλο (για αποφάσεις που τις περισσότερες φορές δεν είναι και λάθος) ένα συγκεκριμένο άτομο στο γήπεδο;
αν έκανε μόνο αυτό ο ντιπιτζί κάθε φορά που δε γουστάρει κάποιον θα τον λέγαμε όλοι γραφικό και θα τελείωνε εκεί η ιστορία :cry:

1
1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 986
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μαρ 14, 2025 4:16 pm

τουλουμπα έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

το οτι χρειαζεται να ασχολειται με πανιωνιους λιολιους κτλ ειναι απο δικο του λαθος αφου αν δεν ειχε παρκαρει για 2-3 χρονια θα ειχε καθαρισει απο τοτε

Ανάλογα το κάθε άτομο και τις αντιλήψεις του. Εμένα ένας πρόεδρος με τέτοιες συμπεριφορές δεν θα με εξέφραζε. Δεν είμαι της άποψης ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και να κάνω τα στραβά μάτια.υπαρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή όπως οι ανθρώπινες αξίες σε σχέση με τον αθλητισμό. Ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Μαρ 14, 2025 6:06 pm

Tsilarxos έγραψε:
Παρ Μαρ 14, 2025 4:16 pm

Εμένα ένας πρόεδρος με τέτοιες συμπεριφορές δεν θα με εξέφραζε.
Ναι ειμαι σιγουρος γιαυτο goodpost.gif

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2221
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Μαρ 15, 2025 5:38 pm

Άλλο ένα άθλιο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, με σκορ που δε συναντάει κανείς ούτε στα παιδικά πρωταθλήματα. Αν δεν μπουν χρήματα να φτιαχτούν σοβαρές ομάδες με ποιοτικούς ξένους και δεν ξεπεράσουν οι ομάδες την αρρωστημένη εμμονή με τις άμυνες, δεν πρόκειται να ανέβει επίπεδο το πρωτάθλημα.

0
BillyPao

allstar

Σάβ Μαρ 15, 2025 9:48 pm

Ειλικρινής απορία: Πώς γίνεται επαγγελματίες παίκτες να μην μπορούν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι από τα 4,5 μέτρα, αμαρκάριστοι και χωρίς πίεση χρόνου; Σήμερα μόνο είχαμε 22-33 βολές για τον ΠΑΟΚ, 5-11 για την Καρδίτσα, και δε βάζω μέσα το παιχνίδι του Λαυρίου με την ΑΕΚ.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Μαρ 24, 2025 8:17 pm

Αυτές είναι οι ημεροηνίες για τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και τους τελικούς της Stoiximan GBL, όπως αποκάλυψαν οι Bald Brothers του SPORT24.

Προημιτελικά

5-6-7 Απριλίου – Game 1
12-13-14 Απριλίου – Game 2
16-17 Απριλίου – Game 3 (αν χρειστεί)
Ημιτελικά

14-15 Μαΐου – Game 1
17-18 Μαΐου – Game 2
28-29 Μαΐου – Game 3 (αν χρειστεί)
Παιχνίδι για την 3η θέση (μονό ματς)

1 Ιουνίου
Τελικοί

31 Μαΐου – Game 1
2 Ιουνίου – Game 2
4 Ιουνίου – Game 3
7 Ιουνίου – Game 4 (αν χρειστεί)
9 Ιουνίου – Game 5 (αν χρειστεί)

0
BillyPao

allstar

Σάβ Απρ 05, 2025 5:22 pm

Τραγικό μπάσκετ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής, σκορ 1ης περιόδου 14-14. Έτσι είναι όταν κοιτάς μόνο την άμυνα...

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Απρ 05, 2025 5:50 pm

BillyPao έγραψε:
Τραγικό μπάσκετ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής, σκορ 1ης περιόδου 14-14. Έτσι είναι όταν κοιτάς μόνο την άμυνα...
χαρας το κουραγι σου ρε μπιλυ που καθεσαι και βλεπεις τετοια παιχνιδια

0
BillyPao

allstar

Σάβ Απρ 05, 2025 6:03 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Απρ 05, 2025 5:50 pm
BillyPao έγραψε:
χαρας το κουραγι σου ρε μπιλυ που καθεσαι και βλεπεις τετοια παιχνιδια
Τι να κάνουμε, είμαι βιτσιόζος... :D

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”