ggr έγραψε: ↑Τετ Ιουν 24, 2020 6:16 pm
Γκάλης. Πέρα από το γεγονός ότι ήταν δεινός σκόρερ, ήταν ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη επιρροή στο άθλημα. Κυριολεκτικά, έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια μας.
Έτσι ακριβώς! Συμφωνώ και θα υπερθεματίσω, λέγοντας ότι είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη επιρροή σε όλον τον ελληνικό αθλητισμό. Μάς έκανε να πιστέψουμε ότι είμαστε κάτι παραπάνω από φτωχοί συγγενείς. Για τους ελάχιστους του φόρουμ που θα θυμούνται κάτι μεσογειακούς και βαλκανικούς αγώνες ως το ψηλότερο ταβάνι μας.
Κατά τ' άλλα πέραν της ¨κλεψιάς" Γκάλη στη λίστα, ψήφισα τον Σπανούλη μονάχα. Δεν ήξερα ποιον από τους ΔΙαμαντίδη ή Γιαννάκη να βάλω. Παρότι παικτικά μου και οι 2 τους, μου αρέσουν πιο πολύ από τον Σπανούλη, είναι τόσο τρομακτικά αυτά που έχει κάνει ο τύπος που είναι πια μια κατηγορία μόνος του.
Στα συν του και η διάρκειά του. Δεν είναι λίγο να φτάνει σε τέτοια ηλικία και να γράφει τέτοιους μ.ο.
Νομίζω ότι στη θέση του Ζήση και του Σιγάλα θα πρέπε να είναι οι Κορωναίος και Γιατζόγλου. Σημαντικά καλύτεροι παίκτες από τον Ζήση και τον- αγαπημένο- Σιγάλα.
Κι ο Κόρφας επίσης και δεν θέλω -ου.
* Εντάξει, εκ των υστέρων είδα ότι συμπλέω με τον allstar του baskeforum, τον Berry

στις επιλογές περί Γκάλη, Σπανούλη κι ησύχασα, γιατί δυσκολεύτηκα να βάλω τρίτον.