papp7 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2020 5:12 pm
Δεν θα καταλαβω ποτε για ποιον λογο ακομη και σημερα ο σπανουλης θεωρειται απο το 90+% των παναθηναικων εγωιστης με την κακη εννοια, βαζοντας το εγω πανω απο το εμεις.
Θα μπορουσε να παρει το σουτ στην Πολη οντας ο ηγετης της ομαδας παρολα αυτα πασαρε στον πριντεζη που ειδε αμαρκαριστο. Αν αυτο δεν δειχνει το εμεις πανω απο το εγω , ποιο πραγμα το δειχνει? Ο παικτης ειναι εγωιστης και εγωισμος του τον εφερε εκει που ειναι σημερα,ποτε δεν εβαλε το εγω του πανω απο την ομαδα του ομως.Υπαρχει ο καλος εγωισμος και ο κακος και ο Σπανουλης εχει δειξει το πρωτο και οχι το δευτερο.
Έφυγε απ'τον παναθηναικό για να είναι το 1ο όνομα ,που σε μια ομάδα με τον Διαμαντίδη δε θα μπορούσε .Το έχει πει και μόνος του ,δεν τον ενδιέφερε να είναι σε μια ομάδα και να κατακτά τίτλους αλλά να το καταφέρει "μόνος" του .Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε ομάδα και έτυχε να είναι ο Ολυμπιακός ,κίνηση που πιστεύω έκανε και για επικοινωνιακούς λόγους.
Παικτικά τώρα ,πάντα έδειχνε ότι ήθελε να είναι εκείνος που θα παίρνει τα ματς ,πολλά τραβηγμένα σουτ ,συνεχείς προσπάθειες σε κακές μέρες...Βέβαια λόγω του ταλέντου του δε φαινόταν τόσο αυτό .Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα ματς με την ΤΣΣΚΑ που είχε 0/10 σουτ και στα τελευταία 2 λεπτά έβαλε 2-3 φοβερά τρίποντα .(Αν το έκανε ο Νικ πχ αυτό όλοι θα έμεναν στο 3/13

)
Δεν είναι δα ότι προσπαθεί να το κρύψει μπρο ,εδώ φόρεσε μπλουζάκι "shut up and give me the ball " ή κάτι τέτοιο .
Εν κατακλείδι αυτό που ήθελα να τονίσω ,για αυτούς που διαφωνούν στο αν τον διώξαμε ή έφυγε : ήταν ζήτημα επιλογής .Επιλέξαμε τον Διαμαντίδη ,όχι τον Σπανούλη .Και αυτό γιατί ο 3Δ ,ο χαρακτήρας , το playstyle του είναι αυτό που πρεσβεύει πάντα ο Παναθηναικός .Το "η ομάδα πάνω απο όλους " ,η ομαδικότητα , το "στις χαρές και στις λύπες μαζί " ,ένα ελληνικό "mes que un club" του οποίου πρόσωπο δε θα μπορούσε ποτέ να είναι ο Σπανούλης ,όσο τεράστιος παίκτης κι αν είναι .Και αντίστοιχα ο Σπανούλης ταιριάζει γάντι στον ολυμπιακό με το mentality του ,τον καλό και κακό εγωισμό , το "refuse to lose" που ισχύει ακόμη και αν έγινε ανέκδοτο φέτος με τα καμώματα των αφών ,και το πάθος του .Ήταν γραφτό αυτό που έγινε ,και είμαστε τυχεροί που το ζήσαμε .