For research purposes only που λένε

Συντονιστής: Captains
For research purposes only που λένε
Δεν έχω ιδέα για το το εστί Χάρης Σταύρου και σε κάθε περίπτωση σε εμπιστεύομαι!!shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2020 1:47 amΤο κακο ειναι οτι αυτος ο χαρης σταυρου που το εγραψε εκτος απο ρεπορτερ του παο που( δυσκολα να του δωσαν την ειδηση )ειναι και τυπος που του αρεσει να ασχολουνται μαζι του.. Το πιο πιθανο να εχει δει οτι ολοι λενε οτι γινεται διαπραγματευση και το προχωρησε μονος του για τα κλικς .
Αν ισχυουν παντως τα δημοσιευματα του εχουμε κανει προταση με 5εκ για 3ετες ..αντε να πηγε γυρω στα 5,5 και λογικα ειναι κατι σαν 1,6+1,8+1,9 ..Χωραει και ο καλαθης ετσιη τουλαχιστον γκιλ και αλλο ενα γκαρντ γυρω στο μυριο. Για να δουμε!
Είναι άγνωστο το τι ισχύει αλλά στο gazzetta τουλάχιστον που το έβγαλε λένε για πολύ χαμηλή προσφορά στην αρχή που στη συνέχεια ανέβηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα και αλλού λένε ότι πήγε στα 5 για 3 χρόνια.NaSOS7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2020 11:46 amΤεράστια διαφορά της τάξης των 700 χιλιάδων ετησίως υπάρχει μαγκες.. Δεν ξέρω πώς μπορεί έστω εν μέρει να καλυφθεί αυτό.. αποκαρδιωτική η προσφορά αφων με 4Μ για 3 χρόνια+μπόνους.. νομιζω ότι πρέπει να ανέβουν τουλάχιστον 1.5 να μην πω 1.7 εκατομμύρια για να υπάρξει deal. Με το our way τους και το άλλοθι (ναι) του κορονοιου δεν φαίνεται πιθανό στα μάτια μου..
Βασικά δεν τα κατάφερε με τον Τζέιμς. Είχαμε για πρώτη φορά μια ριζική αλλαγή στην μέχρι τότε εύρυθμη λειτουργία με το πολύ passing game τς ΤΣΣΚΑ.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2020 12:59 pmΕίναι και ο Σβεντ που έπαιζε και παλιά στην ομάδα. Αν ο Ιτούδης τα κατάφερε με τον Τζέιμς γιατί όχι και με τον Σβεντ.
Αν ξεκίνησαν με 4 εκατομμύρια και ανέβηκαν σε αποδεκτά επίπεδα όπως λένε τα ρεπορτάζ και υπάρχει και άλλο ραντεβού δεν τον χάνουμε τον Σλούκα. (και δεν πέφτω έξω εγώ, σας τα έλεγα και με τον Λαρεντζάκη ότι ...δεν θα έρθει.)