2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Ilias7

Honorary
Reactions: 191
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Φεβ 17, 2020 4:51 pm

Πιστεύει κανείς πως μετά και τις χθεσινές ομορφιές του Αγραβάνη θα ασχοληθεί σοβαρά ο Ολυμπιακός μαζί του για να είναι 5ος ψηλός;

0
basket72
Reactions:

Δευ Φεβ 17, 2020 5:19 pm

Ilias7 έγραψε:
Πιστεύει κανείς πως μετά και τις χθεσινές ομορφιές του Αγραβάνη θα ασχοληθεί σοβαρά ο Ολυμπιακός μαζί του για να είναι 5ος ψηλός;
Εγώ και πριν τις χθεσινές του ομορφιές που λες κι εσύ δεν τον πολυήθελα στην ομάδα. Τον έβαζα στα ρόστερ κλπ. λόγω του ότι ακούγεται ως δεδομένη περίπου κίνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοια...ή περίπου τέτοια. Κι είναι κρίμα γιατί έχει( ... ή θα μπορούσε να είχε) δυνατότητες να κλείνει την πεντάδα των ψηλών τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Εθνικής. Αν καθότανε να επικεντρωθεί στο μπάσκετ εντός παρκέ και γυμναστηρίου και τίποτε άλλο.

Ilias7

Honorary
Reactions: 191

Δευ Φεβ 17, 2020 7:41 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Φεβ 17, 2020 5:19 pm
Ilias7 έγραψε:
Εγώ και πριν τις χθεσινές του ομορφιές που λες κι εσύ δεν τον πολυήθελα στην ομάδα. Τον έβαζα στα ρόστερ κλπ. λόγω του ότι ακούγεται ως δεδομένη περίπου κίνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοια...ή περίπου τέτοια. Κι είναι κρίμα γιατί έχει( ... ή θα μπορούσε να είχε) δυνατότητες να κλείνει την πεντάδα των ψηλών τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Εθνικής. Αν καθότανε να επικεντρωθεί στο μπάσκετ εντός παρκέ και γυμναστηρίου και τίποτε άλλο.
Θεωρώ ο κύκλος του στον Ολυμπιακό έχει κλείσει.Δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο και φέτος δε κάνει κάποια εξαιρετική σεζόν.Απλά είναι καλός σε μια ομάδα που παίζει πολύ.

Τα θεματάκια του τα έχει δημιουργήσει τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Εθνική παλιότερα.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Δευ Φεβ 17, 2020 8:59 pm

Ο Aνδρεας Καλογηρος θα μου αρεσε εμενα για την ομαδα, οπως και αντι να παρει τον λαρετζακη και να ασχοληθει με εναν 27χρονο που δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο, θα προτιμουσα να εδινε ρολο στον Ανδρεα Αρσενοπουλο.Υπαρχει και ο Βασιλης Χρηστιδης που μπορει να ειναι το 3ο 5αρι του χρονου. Και μην ξεχναμε και τον Ποκουσεφκσι που πρπει να παρει ρολο και χρονο στην ομαδα.
Με λιγα λογια, ο ολυμπιακος μετα τους πριντ σπαν παπ βεζε χαραλαμπο κονιαρη εχει και τους αρσενοπουλο χρηστιδη που μπορει να δωσει χρονους και ρολους και να αφησει τους αγραβανη και λαρετζακη στις ομαδες τους.

Επιπλεον μιας και εφτιαξε τον Ολυμπιακο Β' (εστω αναγκαστικα για να κρατησει το αφμ ) καλο θα ηταν, ειτε παιξει καποια στιγμη στην Α1 ξανα , ειτε παει σε αλλο πρωταθλημα τυπου αδριατικη, ειτε μεινει μονο με ευρωλιγκα , να την κρατησει την ομαδα αυτη (ας αγορασει καποιο αλλο αφμ ) η οποια ομαδα δν θα μπορει να ανεβει στην α1 ποτε (οπως ειναι η μπαρτσελονα β στο ποδοσφαιρο) και να την δουλεψει πραγματικα σαν αναπτυξιακη. Ας βαζει νεαρους παικτες και ελπιδοφορους ξενους οπως ο ποκου με προοπτικη χρησιμοποιησης τους στην πρωτη ομαδα ή δανεισμου τους σε ομαδα της α1 και γιατι οχι και του εξωτερικου.

Ομως αυτα προυποθετουν σοβαρη διοικηση με ορεξη για ιδεες και καινοτομιες.

0
Μέχρι φέτος
basket72
Reactions:

Τρί Φεβ 18, 2020 1:10 am

papp7 έγραψε:
Ο Aνδρεας Καλογηρος θα μου αρεσε εμενα για την ομαδα, οπως και αντι να παρει τον λαρετζακη και να ασχοληθει με εναν 27χρονο που δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο, θα προτιμουσα να εδινε ρολο στον Ανδρεα Αρσενοπουλο.Υπαρχει και ο Βασιλης Χρηστιδης που μπορει να ειναι το 3ο 5αρι του χρονου. Και μην ξεχναμε και τον Ποκουσεφκσι που πρπει να παρει ρολο και χρονο στην ομαδα.
Με λιγα λογια, ο ολυμπιακος μετα τους πριντ σπαν παπ βεζε χαραλαμπο κονιαρη εχει και τους αρσενοπουλο χρηστιδη που μπορει να δωσει χρονους και ρολους και να αφησει τους αγραβανη και λαρετζακη στις ομαδες τους.

Επιπλεον μιας και εφτιαξε τον Ολυμπιακο Β' (εστω αναγκαστικα για να κρατησει το αφμ ) καλο θα ηταν, ειτε παιξει καποια στιγμη στην Α1 ξανα , ειτε παει σε αλλο πρωταθλημα τυπου αδριατικη, ειτε μεινει μονο με ευρωλιγκα , να την κρατησει την ομαδα αυτη (ας αγορασει καποιο αλλο αφμ ) η οποια ομαδα δν θα μπορει να ανεβει στην α1 ποτε (οπως ειναι η μπαρτσελονα β στο ποδοσφαιρο) και να την δουλεψει πραγματικα σαν αναπτυξιακη. Ας βαζει νεαρους παικτες και ελπιδοφορους ξενους οπως ο ποκου με προοπτικη χρησιμοποιησης τους στην πρωτη ομαδα ή δανεισμου τους σε ομαδα της α1 και γιατι οχι και του εξωτερικου.

Έχεις πολύ δίκιο για τους παίκτες που προτείνεις. Αν και μόνο τον Ποκουσέφκσι και τον Αρσενόπουλο έχω δεί (κι αυτούς λίγο) νομίζω ότι και οι ύπολοιποι 2 που λες, θα μπορούσαν μαζί με τον Νικολαίδη που ήδη πήρε το "βάπτισμα του πυρός" να μπαίνουν σιγά- σιγά στν ομάδα. Χίλιες φορές καλύτερα από τον Αγραβάνη κ τον Λαρεντζάκη. Νομίζω ότι αυτοί οι 2- αν τελικά ισχύουν τα δημοσιεύματα- είναι αποφάσεις της ΚΑΕ. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Τους θυμάμαι να γράφονται αρκετό καιρό, που δεν νομίζω να είναι ιδέες του Μπαρτζώκα. Το ελπίζω κιόλας γιατί τν εμπιστεύομαι στο κομμάτι της στελέχωσης. Κι ας μην του βγήκε τότε ο Σέντρικ ο Σίμμονς. Τι άμπαλος κι αυτός και τι προσόντα που είχε όμως. Θυμάμαι σε ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό κοτζάμ Λάσμε και Διαμαντίδη να μασάνε μπροστά του. Κι από την άλλη, να μην μπορούσε να πιάσει την μπάλα, να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και τα σχετικά. Ακόμη κι αυτός λοιπόν, ήταν μια λογική κίνηση από μέρους του κόουτς Μπι, για τρίτος σέντερ. Όπως κι ο Μάρντυ Κόλλινς, όπως κι ο Πάουελ.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Τρί Φεβ 18, 2020 1:27 am

basket72 έγραψε:
Τρί Φεβ 18, 2020 1:10 am

Έχεις πολύ δίκιο για τους παίκτες που προτείνεις. Αν και μόνο τον Ποκουσέφκσι και τον Αρσενόπουλο έχω δεί (κι αυτούς λίγο) νομίζω ότι και οι ύπολοιποι 2 που λες, θα μπορούσαν μαζί με τον Νικολαίδη που ήδη πήρε το "βάπτισμα του πυρός" να μπαίνουν σιγά- σιγά στν ομάδα. Χίλιες φορές καλύτερα από τον Αγραβάνη κ τον Λαρεντζάκη. Νομίζω ότι αυτοί οι 2- αν τελικά ισχύουν τα δημοσιεύματα- είναι αποφάσεις της ΚΑΕ. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Τους θυμάμαι να γράφονται αρκετό καιρό, που δεν νομίζω να είναι ιδέες του Μπαρτζώκα. Το ελπίζω κιόλας γιατί τν εμπιστεύομαι στο κομμάτι της στελέχωσης. Κι ας μην του βγήκε τότε ο Σέντρικ ο Σίμμονς. Τι άμπαλος κι αυτός και τι προσόντα που είχε όμως. Θυμάμαι σε ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό κοτζάμ Λάσμε και Διαμαντίδη να μασάνε μπροστά του. Κι από την άλλη, να μην μπορούσε να πιάσει την μπάλα, να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και τα σχετικά. Ακόμη κι αυτός λοιπόν, ήταν μια λογική κίνηση από μέρους του κόουτς Μπι, για τρίτος σέντερ. Όπως κι ο Μάρντυ Κόλλινς, όπως κι ο Πάουελ.
Γενικα φιλτατε basket72 οσον αφορα τους ελληνες θα επιθυμουσα να κινηθουμε προς αυτην την κατευθυνση.Και φυσικα συμφωνω οτι θα ειναι αγγελοπουλικες κινησεις και οχι του μπαρτζω , στον οποιο και εγω εχω εμπιστοσυνη στελεχωσης (το βασικο ειναι να μας εμπιστευτουν παικτες και μανατζερ ομως για να κανει τα μαγικα του ο κοουτς).

Ηταν ατυχος εκεινη την χρονια καθως στον σιμονς ανατεθηκαν πολλα περισσοτερα πραγματα απο αυτα που μπορουσε να κανει γιατι μας εκαψε ο μπεγκιτς τοσο με τους τραυματισμους οσο και με την τιμωρια με τα μπουνιδια στο σκηνικο με τον μενσα μπονσου (αγωνα με γαλατα νομιζω?). Μας εκαψε και ο λο με τον τραυματισμο και οντως η κινηση του κολινς, ενω σαν παικτης ειχε ποιοτητα ηταν λαθος καθως προερχοταν απο τραυματισμο, απραξια και περιττα κιλα , αλλα μαλλον τα λεφτα που δινανε οι αγγελο μεχρι εκει εφταναν.
Με τον τοτε χαινς και εγω που ειμαι 1,75 με το ζορι, εφτανα για παρτενερ ποσο μαλλον ο παουελ , βεβαια παραπονο δεν εχω βοηθησε περισσοτερο απο οσο περιμενα. :smile:

0
Μέχρι φέτος
basket72
Reactions:

Τρί Φεβ 18, 2020 1:48 am

papp7 έγραψε:
Τρί Φεβ 18, 2020 1:27 am

....Ηταν ατυχος εκεινη την χρονια καθως στον σιμονς ανατεθηκαν πολλα περισσοτερα πραγματα απο αυτα που μπορουσε να κανει γιατι μας εκαψε ο μπεγκιτς τοσο με τους τραυματισμους οσο και με την τιμωρια με τα μπουνιδια στο σκηνικο με τον μενσα μπονσου (αγωνα με γαλατα νομιζω?). Μας εκαψε και ο λο με τον τραυματισμο και οντως η κινηση του κολινς, ενω σαν παικτης ειχε ποιοτητα ηταν λαθος καθως προερχοταν απο τραυματισμο, απραξια και περιττα κιλα , αλλα μαλλον τα λεφτα που δινανε οι αγγελο μεχρι εκει εφταναν.
Με τον τοτε χαινς και εγω που ειμαι 1,75 με το ζορι, εφτανα για παρτενερ ποσο μαλλον ο παουελ , βεβαια παραπονο δεν εχω βοηθησε περισσοτερο απο οσο περιμενα. :smile:
Σόρρυ για το off topic από τους mods, αλλά με είχε απασχολήσει πολύ εκείνος ο Σίμονς. Περιπτωσάρα μιλάμε.... :smile:. Οντως μας έκαψε ο Μπέγκιτς τότε (σωστά θυμάσαι, κόντρα στη Γαλατά ) ενώ ο Κόλινς ακόμα κι έτσι θα μπορούσε να βοηθήσει. Είχε όμως να καλύψει και το κενό του καλύτερο αμερικάνου κοντού που πάτησε στο ΣΕΦ από την εποχή του Λάρι Μίντλετον, άντε και του Μέισον *(συμπαίκτς για ένα φεγγάρι με τον τιτάνα τον Γκούλιας :D )Που να το αναπληρώσει τέτοιο κενό....

Όσο για τον Πάουελ, σωστή η επισήμανση σου για τον μέγιστο Χάινς (βοήθησε και το ταίριασμα με τον Άντιτς) αλλά που να μην ψαρώσεις με τα δαχτυλίδια του λιμνάνθρωπου Πάουελ. Άσε που τα χλάτσωνε από τα 5 μέτρα χωρίς δεύτερη σκέψη.

* Ξέχασα τον καλύτερο όλων, τον Ντέιβιντ Ρίβερς καθώς κι ένα από μεγαλύτερα what if, που όμως δεν πιάνεται αφού δεν πρόλαβε να παίξει λόγω τραυματισμού αλλά εγώ δεν χάνω ευκαιρία να τον αναφέρω: τον Μπένετ που μετά μεγαλούργησε με την Ταουγκρές.

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2725
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Φεβ 18, 2020 12:44 pm

papp7 έγραψε:

Ο Χρηστίδης δύσκολα μπορεί να σταθεί σαν τρίτο 5αρι του χρόνου. Δεν ξέρω αν έχει εξελιχθεί τρομερά φέτος (σε κάποια ματς που τον έχω δει, και από τα στατιστικά του, φαίνεται ένας αρκετά καλός ψηλός για Α2 αλλά όχι πολύ καλός), αλλά στον Άρη όσο ήταν μετά βίας μπορούσε να σταθεί σαν τρίτο 5αρι. Οπότε μόνο για τετάρτο 5αρι, αν παίξουμε Α1 του χρόνου.

Από τους υπόλοιπους μικρούς, αυτός που φαίνεται να έχει τις περισσότερες προοπτικές είναι ο Νικολαϊδης αν δουλέψει λίγο το σουτ και πάρει και 2-3 πόντους ακόμα, ώστε να γίνει ένα καλό combo guard. Ο Αρσενόπουλος ενώ ήταν από τους καλύτερους στην Ευρώπη στην ηλικία του πριν 2-3 χρόνια, έχει μείνει κάπως στάσιμος από τότε. Μικρός είναι βέβαια (τα 20 κλείνει φέτος), οπότε θα του έκανε καλό του χρόνου είτε να μείνει στην αναπτυξιακή με μεγαλύτερο ρόλο, είτε να πάει σε μια ομάδα Α1 που θα παίζει ένα δεκαλεπτάκι σίγουρα.
Για τον Ποκουσέφσκι είναι περίεργα τα πράγματα. Με την αναπτυξιακή έχει να παίξει πάνω από 2 μήνες. Επίσημα είχε πρόβλημα στο γόνατο αν θυμάμαι καλά. Ανεπίσημα μάλλον κάνει τίποτα ατομικές και γυμναστήρια μήπως δηλώσει συμμετοχή στο Draft του ΝΒΑ το καλοκαίρι.

Αλλά κατά τα άλλα συμφωνώ. Από το να είναι ο τάδε Λαρεντζάκης ή ο τάδε Αγραβάνης ο 13ος παίκτης του ρόστερ που στο 80% των παιχνιδιών θα παίζει κάτω από 5 λεπτά ή και καθόλου, ειδικά αν παίζουμε μόνο Ευρώπη, καλύτερα να δώσουμε αυτόν τον ρόλο σε κάποιον από τους μικρούς.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τρί Φεβ 18, 2020 12:58 pm

kojito έγραψε:
Τρί Φεβ 18, 2020 12:44 pm
....
Αλλά κατά τα άλλα συμφωνώ. Από το να είναι ο τάδε Λαρεντζάκης ή ο τάδε Αγραβάνης ο 13ος παίκτης του ρόστερ που στο 80% των παιχνιδιών θα παίζει κάτω από 5 λεπτά ή και καθόλου, ειδικά αν παίζουμε μόνο Ευρώπη, καλύτερα να δώσουμε αυτόν τον ρόλο σε κάποιον από τους μικρούς.
Εμ, αυτή είναι η ουσία, να μπουν στον ηψηλό ανταγωνισμό, να προπονηθούν μαζί με πολύ καλύτερους και πιο έτοιμους, να μπολιαστούν με κίνητρο για την υπέρβαση. Να τους ρίξουμε και λίγο στα βαθιά με ένα μέτρο προφανώς αλλά να το κάνουμε.
Κι επειδή ακριβώς μιλάμε για " σκουπιδόχρονο" χίλιες φορές με τους μικρούς. Και αναλόγως με το πως θα ανταποκριθούν βλέποντας και κάνοντας για τη μεθεπόμενη χρονιά. Κάποιον τον κρατάς με αναβαθμισμένο ρόλο ως πρώτη αλλαγή ας πούμε και κάποιον άλλο που βλέπεις ότι μπορεί (ναι μεν αλλά...) τον δίνεις δανεικό σε ομάδα Α1 που παιζει Τσάμπιονς ας πούμε προκειμένου να πάρει χρόνο.
Κάποιον άλλο που θα τα χάσει εντελώς, τον δίνεις πίσω Α2 ξέρω εγώ.
Το καλοκαίρι πήραμε Νικολαίδη και Χρηστίδη όπου μαζί με Αρσενόπουλο και ΠΟκουσέφκσι συνθέτουν μια τετράδα νέων με προοπτική (μαζί με Καλόγηρο που λέει ο Papp7). Ας τους δούμε λοιπόν.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6929
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Φεβ 18, 2020 3:24 pm

Ο αρσενοπουλος που εχει παρα πολυ ταλεντο και καλο σουτ που δυσκολα βρισκεις σε ελληνα ακουγεται οτι η συμπεριφορα του και η εξωγηπεδικη του ζωη δεν ειναι η καλυτερη..Κριμα το παλικαρι αν ισχυει γιατι αν εξαιρεσεις οτι ειναι αργος εχει ολα τα αλλα..

Ο ποκουσεφκι αν δεν παρει λιγα μυικα κιλα δεν ξερω πως μπορει να σταθει ευρωλιγκα..μπορει να ειναι μεχρι και επικινδυνο να μπει να παιξει ετσι.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2528
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Φεβ 18, 2020 4:38 pm

To sdna και το sportdog λενε πως δεν εχει γινει αρκετή φασαρία για την έλευση του μπαικς , πρόκειται για παικταρά λενε που θα κόστιζε κανα μυριο το καλοκαίρι . Λεει και για του χρονου.. αναφερει πως του χρονου η 4αδα γκαρντ του οσφπ θα αποτελείται από μπαικς , κονιαρη κι ο ο ενας εκ των αλλων 2 θα είναι επισης στο επιπεδο μπαικς οικονομικα , δηλαδή λεει έναν ειτε από κινα ειτε από τοπ χρονια σε γιουροκαπ ή τσουλου ειτε τον ντιλεινι λενε που δεν γουσταρει και πολύ στη μπαρτσα. Επισης λενε πως ο αντι-μιλου είναι ο χαμιλτον της νταρου (ετσι θα ηθελε η ομαδα τουλάχιστον) . Ενδιαφερον..

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1063
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Τρί Φεβ 18, 2020 5:32 pm

To sportdog λέει επακριβώς:
Θα έχει στα γκαρντ τον Σπανούλη, τον Μπάικς, τον Κόνιαρη και ακόμη δύο. Ο ένας από τους δύο θα είναι κι αυτός ακριβός σαν τον Μπάικς. Θα είναι κάποιος παίκτης από την Κίνα ή κάποιος που θα έχει κάνει break out σεζόν όχι στην Ευρωλίγκα, αλλά στο Eurocup ή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί, όμως, να είναι και κάποιος σαν τον Ντιλέινι, ο οποίος δεν περνάει σούπερ στην Μπαρτσελόνα.
Οπότε οι 5 γκαρντ θα είναι :
Μπάικς, Σπανούλης, Κόνιαρης, Λαρεντζακης που έχει κλείσει για το καλοκαίρι, +1 ξενος

Αυτό σημαίνει επομένως ότι σαν 2/3αρια θα παραμείνει ένας εκ των Μακ Κισσικ και Πολ?

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Τρί Φεβ 18, 2020 5:40 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Θα έχει στα γκαρντ τον Σπανούλη, τον Μπάικς, τον Κόνιαρη και ακόμη δύο. Ο ένας από τους δύο θα είναι κι αυτός ακριβός σαν τον Μπάικς. Θα είναι κάποιος παίκτης από την Κίνα ή κάποιος που θα έχει κάνει break out σεζόν όχι στην Ευρωλίγκα, αλλά στο Eurocup ή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί, όμως, να είναι και κάποιος σαν τον Ντιλέινι, ο οποίος δεν περνάει σούπερ στην Μπαρτσελόνα.
Μπάικς, Σπανούλης, Κόνιαρης, Λαρεντζακης που έχει κλείσει για το καλοκαίρι, +1 ξενος

Αυτό σημαίνει επομένως ότι σαν 2/3αρια θα παραμείνει ένας εκ των Μακ Κισσικ και Πολ?
Eνδεχομενως ναι. Παντως εγω συνεχιζω να ελπιζω οτι δεν εχουμε παρει τον λαρετζακη, τουλαχιστον μεχρι την επισημη ανακοινωση.

0
Μέχρι φέτος
basket72
Reactions:

Τρί Φεβ 18, 2020 5:41 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:

Έχει ενδιαφέρον ως (σενάριο) και προς το παρόν θα το δω, ως τέτοιο και μόνο. Τα 2 αυτά Μέσα είναι αμφιβόλου, όταν μιλάνε (τουλάχιστον) για τον Ολυμπιακό.
Ο Χάμιλτον έχει λογική όντως, από τη στιγμή που ήδη ενδιαφέρθηκε μέσα στη χρονιά να τον τσιμπήσει από την Νταρουσάφακα. Τώρα ως ελεύθερος θα είναι και πιο εύκολο, εκτός κι αν τον αφήσει για το καλοκαίρι που θα πέσουν βροχή οι προτάσεις. Είναι και τύπος ΜΑΠ που θέλει ο Μπαρτζώ.

Ο Ντιλέινι με τη χρονιά που κάνει θα έχει προτάσεις σίγουρα καλύτερς από του Ολυμπιακού. Τώρα, αν λόγω Μπαρτζώκα (όπως λέγαμε και για τον Μπρόκχοφ_) προτιμήσει τον Ολυμπιακό, οκ... έχει κι αυτό μια λογική. Να θυμίσω ότι είναι τύπος που γυρνάει στους πρώην προπονητές του. Το έκανε ήδη με τον Πέσιτς. Άσχετα αν τελευταία όντως εκφράζει δυσαρέσκεια στα σόσιαλ του για την αγωνιστικη συμπεριφορά της ομάδας του.. Για να δούμε....πολύ δύσκολο πάντως. Κι όσο και να γουστάρει Μπαρτζώκα και να τον εξιτάρει να γίνει ηγέτης στην ομάδα του Σπανούλη, με ένα μόνο εκ. ΔΕΝ έρχεται.

Ο Μπάικς επίσης έχει το ενδιαφέρον του αλλά ας κρατήσουμε αρκετά μικρό καλάθι. Δεν το έχει δείξει σε σοβαρή διοργάνωση/ ομάδα ως τώρα και δεν είναι και τόσο νέος πια....

Για τους πλάγιους εγώ βλέπω Μακκίσικ να μένει και να έρχεται μίνιμουμ ένας καλός σουτέρης από το φτερό. Νομίζω ότι σε κάθε περίπτωση θα πάμε με 2 ψηλά/αθλητικά G/F.

Είναι αυτό που θέλει ο κόουτς Μπι: Ψηλά/αθλητικά γκαρντ να μπορούν να υπηρετήσουν τις άμυνες με αλλαγές.

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1063
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Τρί Φεβ 18, 2020 6:48 pm

Είναι και ο Παπανικολάου στο 3. Οπότε δεν χωρα άλλος.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”